2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
csak annyit mondott, hogy LEHET futó lesz.. 😊na én másra gondoltam, hogy gáz volt, azt nem is hallottam, azt hittem arra gondoltál, hogy pár pillanatig nem volt miről beszélgetniük 😀dandeBe lett spoilerezve a Browns pickje.SchleckEz gáz volt...Schleckmi volt?Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Akkor még egy hátramozgás a Minnesotától, most a Detroit a partner(én meg itt várom a picket...😀)
több mint 9 éve
na én másra gondoltam, hogy gáz volt, azt nem is hallottam, azt hittem arra gondoltál, hogy pár pillanatig nem volt miről beszélgetniük 😀Be lett spoilerezve a Browns pickje.SchleckEz gáz volt...Schleckmi volt?Stez
több mint 9 éve
arról nem tehetünk, hogy Löfli hülye 😀Be lett spoilerezve a Browns pickje.SchleckEz gáz volt...Schleckmi volt?Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NFL Network stream van.Jó hát arról nem ők tehetnek, hogy ilyen idióta lassú módon adják a pickeket az idióta reklámok miatt. Mert amúgy nem hiszem, hogy ilyen lassan választanakdandeDe. Mivel arról volt szó, hogy az NFL Network közvetítés lesz végigkövetve.Schleck
---
több mint 9 éve
Be lett spoilerezve a Browns pickje.Ez gáz volt...Schleckmi volt?Stez
több mint 9 éve
Tök mindegy, sehol nem írják be előbb a pickeket max pár másodperccel.... ez tényleg ilyen lassúJó hát arról nem ők tehetnek, hogy ilyen idióta lassú módon adják a pickeket az idióta reklámok miatt. Mert amúgy nem hiszem, hogy ilyen lassan választanakdandeDe. Mivel arról volt szó, hogy az NFL Network közvetítés lesz végigkövetve.Schleck
több mint 9 éve
Ez gáz volt...Schleckmi volt?
több mint 9 éve
Jó hát arról nem ők tehetnek, hogy ilyen idióta lassú módon adják a pickeket az idióta reklámok miatt. Mert amúgy nem hiszem, hogy ilyen lassan választanakdandeDe. Mivel arról volt szó, hogy az NFL Network közvetítés lesz végigkövetve.
több mint 9 éve
te jó ég még ez is.................
több mint 9 éve
Jó hát arról nem ők tehetnek, hogy ilyen idióta lassú módon adják a pickeket az idióta reklámok miatt. Mert amúgy nem hiszem, hogy ilyen lassan választanak
több mint 9 éve
Ott is a WR a Chiefsnek
több mint 9 éve
Nem tudom van-e még olyan OL ember aki nekünk itt jó lenne? Clemmings ugye sérült talán?dandeDaryl Williams?
több mint 9 éve
Nem tudom van-e még olyan OL ember aki nekünk itt jó lenne? Clemmings ugye sérült talán?dandelényeges sérülésről nem lehet tudni, ami ekkora csúszást eredményezne
ő vagy Collins nem lenne rossz
több mint 9 éve
Helyet cseréltünk a Chiefs-szel és elvitték Conleyt
több mint 9 éve
nfl_lover
912
na, Breesnek reszeltek
több mint 9 éve
Nem tudom van-e még olyan OL ember aki nekünk itt jó lenne? Clemmings ugye sérült talán?dandeTre Jackson?
több mint 9 éve
Drew Brees on the clock, troll 😀
több mint 9 éve
nocsak nocsak
több mint 9 éve
Nem tudom van-e még olyan OL ember aki nekünk itt jó lenne? Clemmings ugye sérült talán?
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Őt gunnernek húztuk!Nem kell elkapó, majd a special team és a defense megoldja 😀Sebii😀 akkor meg főleg nem adunk 4 picket egy WR-ért 😀SeaSzilaHawk