Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Este van a draft nem 😉?Wisenhunt nem szeret QBt draftolni korán.iktriadEnnyi erővel Tampában is - Mike Glennon.tenorxNashvillben van QB - Mettenberger.iktriadMarijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örülKampman
több mint 9 éve
Wisenhunt nem szeret QBt draftolni korán.Ennyi erővel Tampában is - Mike Glennon.tenorxNashvillben van QB - Mettenberger.iktriadMarijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örülKampman
több mint 9 éve
Ennyi erővel Tampában is - Mike Glennon.Nashvillben van QB - Mettenberger.iktriadMarijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örülKampman
több mint 9 éve
Nashvillben van QB - Mettenberger.Marijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örülKampman
több mint 9 éve
Marijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLVajon melyik melyik 😀
több mint 9 éve
Cserék az elődöntőben, szép 😀😀
több mint 9 éve
Marijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLWinston jobb volt az első félidőben, Mariota dobott pár homályt, de az FSU a harmadik negyedben 5 drive során négyszer adta el a labdát, így hamar eldőlt a meccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Marijóska és Winszton hogyan tolják?ThundersNFLTampa és Nashville nagyon örül
több mint 9 éve
Marijóska és Winszton hogyan tolják?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Ennek nem lesz vége háromig
több mint 9 éve
baggioköszi akkor lefekszem 😀 további jó meccsnézést pussz
több mint 9 éve
az első hároméról is ők döntöttek 😊ezt pedig muszáj megjegyezni, JÓ AZ ÚJ RENDSZER!az még most is fura, hogy a 4. csapat kilétéről egy bizottság döntöttKampman
Remember under old BCS system Florida State would have been in the title game against Alabama and Oregon would have been out.baggio
háromkorkár volt eltolni a Sugar Bowl kezdését 😊 pápá Criminoles!baggiomikor kezdődik?Adirotor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
kár volt eltolni a Sugar Bowl kezdését 😊 pápá Criminoles!baggiomikor kezdődik?
több mint 9 éve
Kampman
28 313
ezt pedig muszáj megjegyezni, JÓ AZ ÚJ RENDSZER!az még most is fura, hogy a 4. csapat kilétéről egy bizottság döntött
Remember under old BCS system Florida State would have been in the title game against Alabama and Oregon would have been out.baggio
több mint 9 éve
kár volt eltolni a Sugar Bowl kezdését 😊 pápá Criminoles!
---
több mint 9 éve
Lassan meg lesz a megnyugtató 40 pont előny amit mondtam 😀
több mint 9 éve
Azt hiszem a Ducks elkezdheti pihentetni a kezdőket a döntőre.
több mint 9 éve
Játszunk "ki nem vesztette még el labdát" játékot a 😀......
több mint 9 éve
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
több mint 9 éve
Gála 😀
több mint 9 éve
ezt pedig muszáj megjegyezni, JÓ AZ ÚJ RENDSZER!Remember under old BCS system Florida State would have been in the title game against Alabama and Oregon would have been out.
---
több mint 9 éve
ez azért gusztustalanmost leszidta őket Winston vagy motivációs beszédet tart 😀dandeMost közli mindenkivel, hogy ehhez a szánalmas bagázshoz nem adja a nevét, és inkább elmegy a Jetsbe.iktriad
akkor kellet volna idegeskedni amikor 10 szer szar playt hivtak a RZ-ben
több mint 9 éve
nájsz, pont ezt szerettem volna:Oregon is the first team to ever score at least 50 points in a Rose Bowl
---
több mint 9 éve
most leszidta őket Winston vagy motivációs beszédet tart 😀dandeMost közli mindenkivel, hogy ehhez a szánalmas bagázshoz nem adja a nevét, és inkább elmegy a Jetsbe.