NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
A Nolesnak bejött az uptempo az előző drive-ban, érdekes lesz, hogy használják-e majd akkor is, amikor nem kell feltétlenülJakehomerha nem is uptempo de tempo
több mint 9 éve
A Nolesnak bejött az uptempo az előző drive-ban, érdekes lesz, hogy használják-e majd akkor is, amikor nem kell feltétlenül
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Na vajon az FSU miért ezt a számot választotta 😀www.youtube.com/watch?v=aCOWYs6Kdmk
www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0&spfreload=10
reméljük kivételesen nem jön össze nekik 😀dande
több mint 9 éve
Na vajon az FSU miért ezt a számot választotta 😀Szeretnék, ha a sportolóikat majd Jay Z ügynöksége képviselné, ha profik lesznek. 😀😀
www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0&spfreload=10
dande
több mint 9 éve
Na vajon az FSU miért ezt a számot választotta 😀www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0&spfreload=10
reméljük kivételesen nem jön össze nekik 😀
több mint 9 éve
tééénleg xDez melyik szám ?XD olyan ismerősAdirotorSzerinted?? Survivor 😀 😀dande
ez meg a beyonce volt
több mint 9 éve
ez melyik szám ?XD olyan ismerősAdirotorSzerinted?? Survivor 😀 😀
több mint 9 éve
ez melyik szám ?XD olyan ismerős
több mint 9 éve
Nem is értem miért nem Pitbull van a HTS-ban 😀 (már ha jól sejtem hogy ez az volt 😀)
több mint 9 éve
Hát menj el Floridába mondjuk és feketézz le egy latinot aztán megtudod miért 😀miért lenne rasszista? 😀KampmanFekete rúgót se láttam még az NFL-benKampmanmedia.giphy.com/media/4WHkXdDx8wjS0/giphy.gif
amúgy meg ő se fekete, hanem latinoDexxter Tailor
több mint 9 éve
Mikey
18 739
Winston sokkal érettebben játszik, főleg mint vártam..............dandeJa, első félidőhöz képest szokatlanul érett volt.
54 yardról eltalálni a kapufát elég menő.
több mint 9 éve
Kampman
28 313
miért lenne rasszista? 😀Fekete rúgót se láttam még az NFL-benKampmanmedia.giphy.com/media/4WHkXdDx8wjS0/giphy.gif
amúgy meg ő se fekete, hanem latinoDexxter Tailor
több mint 9 éve
Helfrich is csak a zászlókról beszélt. Persze visszafogottabban. 😀A holdingot persze nem ismételték meg. 😊SchleckTe a meccset is nézed? Vagy csak a bírók miatt sírdogálsz ? 😀Toca
több mint 9 éve
Fekete rúgót se láttam még az NFL-benKampman
amúgy meg ő se fekete, hanem latino
több mint 9 éve
Fekete rúgót se láttam még az NFL-benKampmanHenery sokszor elég sötét.
több mint 9 éve
barátok közel vannak lehetne bulizgatniWinston sokkal érettebben játszik, főleg mint vártam..............dandeSzeretne Tallahasseből Tampába áttenni idén a székhelyét.iktriad
több mint 9 éve
Fekete rúgót se láttam még az NFL-benKampmanlatino
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mariotán nagyon érződik, hogy ideges, itt neki lehet több veszíteni valója.....
több mint 9 éve
pedig visszavitte volna, kár, hogy nem lehet xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Winston sokkal érettebben játszik, főleg mint vártam..............dandeSzeretne Tallahasseből Tampába áttenni idén a székhelyét.
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Fekete rúgót se láttam még az NFL-ben
több mint 9 éve
Nem bántásból írtam, csak cukkolom Schlecket.Ne bántsuk már egymást ezen a szép ünnepen 😊JakehomerA holdingot persze nem ismételték meg. 😊SchleckTe a meccset is nézed? Vagy csak a bírók miatt sírdogálsz ? 😀Toca
több mint 9 éve
a Ducks D#-ben is vannak bajok---