NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Kocsmában 😊Kivetítőn 😊JakehomerAlabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
Hi I'm Rob Lowe and I have Direct TV
And I'm Jaguars fan Rob Lowe, and I have cable.
😀😀iktriad
több mint 9 éve
streamenAlabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
több mint 9 éve
Nem gond, egyelőre kevés ott az OSU és Oregon szurkoló. 😊Alabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
több mint 9 éve
streamen, mint az igazi parasztokAlabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
több mint 9 éve
Kivetítőn 😊Alabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀iktriadMár várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Senkit, Kelly marad a helyén majd Rózsi megy le 😀amúgy ahogy most kinéznek a dolgok Kelly már nem biztos, hogy nálunk lesz........ bár remélem csak én túlzom el a dolgok jelentőségét és szokás szerint feleslegesen károgokdandekit szeretnél helyette ? rexet? XDAdirotor
több mint 9 éve
Alabamában akkor hogy fogja nézni az állam többsége a Sugar Bowlt? 😀😀Már várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük seJakehomer
😀😀iktriad
több mint 9 éve
amúgy ahogy most kinéznek a dolgok Kelly már nem biztos, hogy nálunk lesz........ bár remélem csak én túlzom el a dolgok jelentőségét és szokás szerint feleslegesen károgokdandekit szeretnél helyette ? rexet? XD
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Már várom ezt a reklámverziót:And I'm Jaguars fan Rob Lowe, and I have
😀😀iktriad
több mint 9 éve
Már várom ezt a reklámverziót:Az igazi redneckeknek nincs kábeltévéjük se
😀😀iktriad
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
amúgy ahogy most kinéznek a dolgok Kelly már nem biztos, hogy nálunk lesz........ bár remélem csak én túlzom el a dolgok jelentőségét és szokás szerint feleslegesen károgokdandeMegy Tampába Mariotához ?
több mint 9 éve
Már várom ezt a reklámverziót:Hi I'm Rob Lowe and I have Direct TV
😀😀
több mint 9 éve
amúgy ahogy most kinéznek a dolgok Kelly már nem biztos, hogy nálunk lesz........ bár remélem csak én túlzom el a dolgok jelentőségét és szokás szerint feleslegesen károgok
több mint 9 éve
Isten ments 😀 cinikus voltam, csak nem jött ki 😀Ahhoz el kéne szakítania az ACLjét vagy nektek eltradelni az idei és jövő évi pickjeitek nagy részét. 😀iktriadMert ő valójában Philadelphiaba akar 😀MirrMurrMariota csak sztem karasztrófa?gabokockaBiztos nem akar a Tampába kerülni. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Van kickerük ? o_o
több mint 9 éve
már azt hittem ennek is neki mennek.................
több mint 9 éve
Ahhoz el kéne szakítania az ACLjét vagy nektek eltradelni az idei és jövő évi pickjeitek nagy részét. 😀Mert ő valójában Philadelphiaba akar 😀MirrMurrMariota csak sztem karasztrófa?gabokockaBiztos nem akar a Tampába kerülni. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
maga a drive amúgy parádés, van benne minden, amit a Ducks O-ját egyedivé teszi, sima shotgun, read option, read option screen, satöbbi-satöbbibaggioMindezt nagyon gyorsan, változatos personellel, egyetemi védelmeknek ez rémálom
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
kezdődikkezdődikkezdőőődik 😀Mert ő valójában Philadelphiaba akar 😀MirrMurrMariota csak sztem karasztrófa?gabokockaBiztos nem akar a Tampába kerülni. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
FSU now 0-5 on 4th down this season, only FBS team w/out 4th-down conversion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mert ő valójában Philadelphiaba akar 😀Mariota csak sztem karasztrófa?gabokockaBiztos nem akar a Tampába kerülni. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
maga a drive amúgy parádés, van benne minden, amit a Ducks O-ját egyedivé teszi, sima shotgun, read option, read option screen, satöbbi-satöbbi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Üdv a Klubban 😀Sorry, hülye vagyok 😀Hulkeinsteinde bizony, hogy azMirrMurrFlorida se SEC csapat 😀HulkeinsteinTudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀TocaSEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
Ezek a Chick-fil-a -s reklámok jók 😀
több mint 9 éve
bazmeg Ramsey, mintha a Bengals secondaryt látnám...Mikeyvagy a colts Offenset a Boys ellen