NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Negyedikre nekimennek?gabokockaÉn egy bootleget játszanék be a helyükben.
több mint 9 éve
Negyedikre nekimennek?gabokockaSzerintem igen.
több mint 9 éve
A rinyálást hagyjuk már meg az nfl meccsekre :pHát, most ott se ment, a RZ-ban jól tart a Ducks DJakehomerbírók előbb utóbb benyomják azt a TD-tdande
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
jolvan fogjuk arra h winston arcaban volt a játékos(offside)Hát, most ott se ment, a RZ-ban jól tart a Ducks DJakehomerbírók előbb utóbb benyomják azt a TD-tdande
több mint 9 éve
Negyedikre nekimennek?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Hát, most ott se ment, a RZ-ban jól tart a Ducks DJakehomerbírók előbb utóbb benyomják azt a TD-t
több mint 9 éve
Imádom a védelmünket rövid yardos szitukban 😊 Nem tudom hanyadik ilyen stop az évben.
több mint 9 éve
a DE Mario Edwards volt benn FB-ként, nem sikerült így se
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Montana
635
A facért adják oda megint Williamsnek,Delvin megoldaná gond nélkül
több mint 9 éve
Hát, most ott se ment, a RZ-ban jól tart a Ducks D
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ez a külső futás 3rd downra elég fura playcall volt, középen erősebbnek tűnnek, ott kell erőltetniJakehomerMost ott se ment.
több mint 9 éve
Na ez most kukizós bünti
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
ilyen nincs...................................
több mint 9 éve
Ez a külső futás 3rd downra elég fura playcall volt, középen erősebbnek tűnnek, ott kell erőltetni
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
xDDDDDDDD
több mint 9 éve
Szépen halad előre a Noles
több mint 9 éve
Az első komoly hiba Winstontól, könnyű dobás volt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
azért 5 perc után nem lehet megmondani h ki játszik szarul 😀
több mint 9 éve
Nincs kickere a Ducksnak? :pJakehomerholnaptól nem lesz
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Azért az nem hangzik rosszul, hogy úgy vezetünk, hogy Mariota rosszul játszik. 😊SchleckDe ha nincs két TD előny, akkor rázós lesz a második félidő 😀
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Széééép védekezés 4.re a Noles Dtől. Nem lenne/lett volna jó, ha Mariotáék elhúznának az elején. A mai szerintem speciális eset, amikor igen.Na vajon melyik Noles D fog felmenni pályára? Amelyiket az 1. Ducks drivenál láttunk vagy amit a 2.-nál?iktriadNem mindegy? Famous Jameis mellé nem kell defense 😊toam
több mint 9 éve
Ma 😀Mármint az NFL-ben? Redshirt seniorként más opció nincs.SchleckHill eddig nem gyengén pótolja Ifot. 😊SchleckNagyon kell is! Hill fasza corner lesz 😉Hulkeinstein
több mint 9 éve
Azért az nem hangzik rosszul, hogy úgy vezetünk, hogy Mariota rosszul játszik. 😊