NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 640
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Hála az égnek 2-ből 1-et eltaláltam.de bizony, hogy azMirrMurrFlorida se SEC csapat 😀HulkeinsteinTudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀TocaSEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Sorry, hülye vagyok 😀de bizony, hogy azMirrMurrFlorida se SEC csapat 😀HulkeinsteinTudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀TocaSEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Mariota csak sztem karasztrófa?gabokockaBiztos nem akar a Tampába kerülni. 😀😀
több mint 9 éve
de bizony, hogy azFlorida se SEC csapat 😀HulkeinsteinTudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀TocaSEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Mikey
18 739
bazmeg Ramsey, mintha a Bengals secondaryt látnám...
több mint 9 éve
kirakták őket talán?Florida se SEC csapat 😀HulkeinsteinTudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀TocaSEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
Mariota ma is annyira homály a passzoknál, mint az Arizona ellen a pac12 döntőben, mondjuk ez a Ducks-nak nem rossz hír ha az eredmény is ugyanaz lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kiestek az C-USAbe? 😀😀Florida se SEC csapat 😀HulkeinsteinTudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀TocaSEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Mariota csak sztem karasztrófa?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Montana
635
Ramsey-nek ezt fogni kellett volna 😕
több mint 9 éve
Ezt nehezebb volt elejteni...
több mint 9 éve
BMEG
több mint 9 éve
egyszer a rendes Noles D van fent egyszer meg a rosszAdirotorNem erről van szó, egyszerűen olyan gyorsan játszik és sok különböző playt nyom a Ducks, amivel nehéz a lépést tartani.
Ezt megúszta Mariota
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
húúúúúúúúúúúúú
több mint 9 éve
pedig deFlorida se SEC csapat 😀HulkeinsteinTudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀TocaSEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Már csak Addisonnak kéne visszatérnie 😊Tyner-Freeman duó nagyon kellett márHulkeinsteinElvileg a héten nagyon jó volt edzésen Tyner. A UCLA meccs előtti hét óta nem tolta ilyen jól, akkor meg láttuk, hogy mit csinált. 😊Schleck
több mint 9 éve
az az elkapás szerintem megvolt?????
több mint 9 éve
Florida se SEC csapat 😀Tudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀TocaSEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Tyner-Freeman duó nagyon kellett márHulkeinsteinElvileg a héten nagyon jó volt edzésen Tyner. A UCLA meccs előtti hét óta nem tolta ilyen jól, akkor meg láttuk, hogy mit csinált. 😊
több mint 9 éve
egyszer a rendes Noles D van fent egyszer meg a rossz
több mint 9 éve
Hanem a Bama helyén készülnének a későbbi meccsre 😀SEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaHaha, hát ha a Noles az SEC-ben játszana, akkor ma nem itt lennének 😉Jakehomer
több mint 9 éve
Tudtam hogy összefogom keverni a Floridát és Florida Statet, agyfaszt kapok a sok stattetől 😀SEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaAkkor megnyugodhatsz, mert itt egyik csapat sem az. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Tyner-Freeman duó nagyon kellett már
több mint 9 éve
SEC edzők playhívásai eddig nekem a katasztrófa határát súrolják...TocaHaha, hát ha a Noles az SEC-ben játszana, akkor ma nem itt lennének 😉
Tepper takarodj!