Bowl-szezon 2016/17
3 feliratkozó
több mint 7 éve
még a Rose Bowl negyedik negyede se fog elkezdődni 2:30-kor, nemhogy a Sugar Bowl 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
És én meg 61+ra fogadtam...de nem mertem nagy téttel....még a PSU győzelem kellene és tripla öröm
több mint 7 éve
Még van több mint egy negyed minimum, de már biztos a Rose Bowl pontrekord... 83 volt eddig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Elképesztő ez az offense...nagyon megnéztem volna a Bama ellen
több mint 7 éve
ebből Rose Bowl pontrekord lesz minden bizonnyalKeith Jackson miatt természetesen
---
több mint 7 éve
Hát igen, Godwin fájhat, de azért ilyen csapatnál pótolható. A többiek viszont milyen O-t csinálhatnak az élmény lesz.a 40 yardja pl elég lassú
Godwinnek milyen gyengesége van, ami miatt 3-4. körbe látom sorolva?
Klaci79
---
több mint 7 éve
twitter.com/ralphDrussoAP/status/816084309220196352
---
több mint 7 éve
szegény, ez biztos nem segített a sérülésén...
---
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Elképesztő....még jó hogy nem lett pick six...70 yard alatt nem illik 😀Jaj de vártam már ezt a meccset 😀
több mint 7 éve
dande többet nem nézhet Penn State második félidőt 😊 őrület, amit a Lions csinál... remélem a Clemson majd rám cáfol a nagydöntőben, de soha nem gondoltam volna, hogy azt kell majd leírnom, hogy a PSU a legszórakoztatóbb csapat az ncaa-ben
---
több mint 7 éve
78 yardos futott Barkley TD....jól kezdődik ez a félidő 😀végül is csak egy két yardos belső futásból varázsolt egy ilyet, semmi különös 😊
Klaci79
---
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
78 yardos futott Barkley TD....jól kezdődik ez a félidő 😀
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Micsoda legendák nézik a meccset a helyszínen 😀
több mint 7 éve
Sajna kénytelen vagyok alukálni (azt reméltem gyorsabban telik a meccsidő)jó kedvenc csapatot választottál :p
dande
twitter.com/slmandel/status/816071632468865024
---
több mint 7 éve
Sajna kénytelen vagyok alukálni (azt reméltem gyorsabban telik a meccsidő), hátha ez megint jót tesz a csapatnak 😊 és a védelem összekapva magát segít megnyerni a meccset.Jó szórakozást!
több mint 7 éve
le az elődöntőkkel! az Orange Bowl után a Rose is örök klasszikusnak néz ki
---
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Te jó ég, ez mi catch volt Godwin-től...huhh
több mint 7 éve
csak kisütött a nap is, óriási
---
több mint 7 éve
Clay Helton a "drive it like you stole it" mottóból kiindulva ezek szerint látta a Sing Street filmet 😊durva td adok-kapok van közben
---
több mint 7 éve
wowwowMcSorley a tökéletes káosz QB 😊
---
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
hát ez meg most mi vót?
több mint 7 éve
hahtwitter.com/ALynch_22/status/816058841724960768
---