Bowl-szezon 2016/17
3 feliratkozó
több mint 7 éve
szerencsére vagyunk páran, bár kevesebben, mint ahányan utálnak minket 😛.....és itt a másik is. 😀igen, az (egyik) első Alabama szurkoló még a bajnoki címek előttről (Saban érára értve) 😊Az eddigi mérlegem az Alabamával 4/4, jöhet az 5. is!!!divatdrukker 😛
Alabama Niners
Löfli
Alabama Niners
ROLL TIDE !
Greengo
több mint 7 éve
.....és itt a másik is. 😀igen, az (egyik) első Alabama szurkoló még a bajnoki címek előttről (Saban érára értve) 😊Az eddigi mérlegem az Alabamával 4/4, jöhet az 5. is!!!divatdrukker 😛
Alabama Niners
Löfli
Alabama Niners
ROLL TIDE !
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
igen, az (egyik) első Alabama szurkoló még a bajnoki címek előttről (Saban érára értve) 😊Az eddigi mérlegem az Alabamával 4/4, jöhet az 5. is!!!divatdrukker 😛
Alabama Niners
Löfli
több mint 7 éve
Kampman
28 290
reddit?tényleg hogy _? 😊azt hittétek csak NFL-hez van yt stream, mi?Hol talalod ezeket?
www.youtube.com/watch?v=wwn2ax-YEfc
shawnka
tenorx
ozibozi
több mint 7 éve
Az eddigi mérlegem az Alabamával 4/4, jöhet az 5. is!!!divatdrukker 😛
Alabama Niners
több mint 7 éve
ozibozi
17 133
tényleg hogy _? 😊azt hittétek csak NFL-hez van yt stream, mi?Hol talalod ezeket?
shawnka
tenorx
több mint 7 éve
Félkor kezdődik? Alhattam volna még 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
JozsaJr13
10
Valakii egy linket tud adni?
| Blackhawks | Celtics | Sounders | Tigers | Huntsville Hornets | Beckham Jr | Sherman | F | W |
,,Sex is the CHAMPIONS breakfast"-Sir Lord Hesketh
több mint 7 éve
Az eddigi mérlegem az Alabamával 4/4, jöhet az 5. is!!!
több mint 7 éve
JozsaJr13
10
valaki tud egy linket dobni?
| Blackhawks | Celtics | Sounders | Tigers | Huntsville Hornets | Beckham Jr | Sherman | F | W |
,,Sex is the CHAMPIONS breakfast"-Sir Lord Hesketh
több mint 7 éve
jöhet a revans!
több mint 7 éve
Roll Tide!!!
több mint 7 éve
azt hittétek csak NFL-hez van yt stream, mi?Hol talalod ezeket?
shawnka
több mint 7 éve
mert ugyanazok a játékosok játszanak mi?már egy beharangozót sem ér meg a bajnoki döntő???Olvasd a tavalyit 😀dd
Alabama Niners
Adirotor
Nem is magam miatt, mert én tisztában vagyok a dolgokkal.
Csak egy Bowl nevű oldalon pont a legnagyonn Bowl-ról nincs cikk.
Azért ez a meccs várhatóan jobb lesz, mint a 4 WC meccs összesen, nem is beszélve a jelentőségéről.
Értem én, hogy az NFL többeket érdekel........
(Mielőtt bárki leírja, hogy akkor miért nem írtam cikket? Nem vagyok admin, meg akkora szakértő sem és újságíró hajlamaim sincsenek.)
ROLL TIDE!!!!
több mint 7 éve
már egy beharangozót sem ér meg a bajnoki döntő???Olvasd a tavalyit 😀dd
Alabama Niners
több mint 7 éve
már egy beharangozót sem ér meg a bajnoki döntő???
több mint 7 éve
jól van, ezek szerint az ESPN már tud valamit 😊twitter.com/ESPNCFB/status/818482336740376576
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Gratula a James Madisonnak a 2. FCS bajnoki címükhöz. Mike Houstonra meg érdemes lesz odafigyelni.
több mint 7 éve
Csak sikerült a YSU-nak megint begyötörni egy TD-t az utolsó másodpercekben. 😊
több mint 7 éve
A Penguinsen már csak Al Bundy tudna segíteni. Vagy talán még Jaworski. twitter.com/FCS_STATS/status/817806904667869186
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Azt hittem jó felvezető lesz a PO-ra ez a meccs, de talán ez életem legszínvonaltalanabb meccse amit láttam.Pontosan.
Jobb lett volna ha Kupp-ék jutnak be
Adirotor
több mint 7 éve
Azt hittem jó felvezető lesz a PO-ra ez a meccs, de talán ez életem legszínvonaltalanabb meccse amit láttam.Jobb lett volna ha Kupp-ék jutnak be
több mint 7 éve
Ebből így nem lesz comeback. Abdullahék egy TD-vel végleg lezárhatják a fontos kérdéseket.