NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
De azt vedd figyelembe, hogy nem mindenki követi a draftot, és szerintem inkább szavazzon 40 ember, aki tényleg követi, mint 70-80, akikből 40 csak random beír egy embert aki lát előtte, hogy több hsz-e legyen.Mikor zárjátok le a vikingek szavazását?erre már csak 41-en szavaztak, ami számomra újfent megint azért érthetetlen, mert ebben a pillanatban is 65 regisztrált felhasználó van az oldalon...
Nem sokáig leszek már gépközelben és a Lionsra mindenképpen voksolni akarok.Bazzani
nem tudom hogy lehetne még jobban rávenni az embereket, hogy kommenteljenek, írjanakJJ
több mint 13 éve
az előzőre még kevesebben szavaztak (direkt megszámoltam)
több mint 13 éve
Mikor zárjátok le a vikingek szavazását?erre már csak 41-en szavaztak, ami számomra újfent megint azért érthetetlen, mert ebben a pillanatban is 65 regisztrált felhasználó van az oldalon...
Nem sokáig leszek már gépközelben és a Lionsra mindenképpen voksolni akarok.Bazzani
nem tudom hogy lehetne még jobban rávenni az embereket, hogy kommenteljenek, írjanak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mikor zárjátok le a vikingek szavazását?Nem sokáig leszek már gépközelben és a Lionsra mindenképpen voksolni akarok.
több mint 13 éve
konkrétan az nincs meg, amikor már húznak a csapatok, és értékeltek?Wyattelméletileg az is rajta van (nem végig) csak bele kell tekerni (ha lehet, nem próbáltam ki most 😊)
több mint 13 éve
a tavalyi is elérhető http://www.ustream.tv/recorded/6366112lassan nekem is meg kéne már néznem 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Csak valahogy regisztrálnom is kellene...Nekem meg pénteken lesz a ballagásom, úgyhogy sanszos, hogy majd csak este, a második kör előtt nézem meg az elsőt. TYT-ről vagy valahonnan szerintetek akkor már tölthető lesz?vassadigyanúsan igenHöri
A ti közvetítésetek esetleg nem lesz elérhető utólag?
több mint 13 éve
Nekem meg pénteken lesz a ballagásom, úgyhogy sanszos, hogy majd csak este, a második kör előtt nézem meg az elsőt. TYT-ről vagy valahonnan szerintetek akkor már tölthető lesz?vassadigyanúsan igen
sztem nfl.comon is lesz élő közvetítés: http://www.nfl.com/draft/2011/live/landingHaromt kb addig lesz használható, míg rá nem adják Newtonra a Broncos mezt, utána elveszítjük
de itt csak a kép a lényeg,+ Tibi félrészegen izgalmasabb mint Mayock és társai 😀braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
sztem nfl.comon is lesz élő közvetítés: http://www.nfl.com/draft/2011/live/landingde itt csak a kép a lényeg,+ Tibi félrészegen izgalmasabb mint Mayock és társai 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Nekem meg pénteken lesz a ballagásom, úgyhogy sanszos, hogy majd csak este, a második kör előtt nézem meg az elsőt. TYT-ről vagy valahonnan szerintetek akkor már tölthető lesz?
több mint 13 éve
bővebben később, de annyit elárulhatok, hogy nemcsak az első, de valószínűleg a második nap is lesz streamSztárvendégek?catattackna faszom, megint nem adják élőben...Wyattmi igenJJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
pont azért lett volna jó, ha tv-n is megy, nem kell két adást is nézni neten 😛
több mint 13 éve
na faszom, megint nem adják élőben...Wyattmi igen
---
több mint 13 éve
Köszi
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
gondolkoztam rajta, hogy dél körül lezárom, de még elég kevesen szavaztak. Szóval csak este lesz csere 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Mikor van tervezve csapatváltás a szurkolói mockban (kicsit összekavarodtam)?GogoMa este 8 +/- 1 óra tájékában, ha minden igaz. 😉
több mint 13 éve
Mikor van tervezve csapatváltás a szurkolói mockban (kicsit összekavarodtam)?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ja, tényleg. Akkor mi lenne a reális ár, így h nem lehet játékost cserélni? 1/17 + 2/1?Shilkorszó nélkül.
ponder + austin. álomdraft.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ja, tényleg. Akkor mi lenne a reális ár, így h nem lehet játékost cserélni? 1/17 + 2/1?ShilkorSzerintem az már megállná a helyét.
több mint 13 éve
Ja, tényleg. Akkor mi lenne a reális ár, így h nem lehet játékost cserélni? 1/17 + 2/1?
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért ott még ment mellé két kezdő szintű játékos is.2 éve, amikor a Jest ment fel Sanchezért 1/5-re, akkor 1/17-et + 2/20-at adott a Clevelandnak, ha így nézzük akkor határeset.ShilkorItt egy tipp (na jó nem csak egy mock-próbálkozás):ShilkorSzerintem 13 helyes top 5-be ugráshoz kevés egy második kör végi pick, akárcsak egy 12 helyes ugráshoz egy harmadik kör végi a top 10 határára.gsn
több mint 13 éve
2 éve, amikor a Jest ment fel Sanchezért 1/5-re, akkor 1/17-et + 2/20-at adott a Clevelandnak, ha így nézzük akkor határeset.Itt egy tipp (na jó nem csak egy mock-próbálkozás):ShilkorSzerintem 13 helyes top 5-be ugráshoz kevés egy második kör végi pick, akárcsak egy 12 helyes ugráshoz egy harmadik kör végi a top 10 határára.gsn