NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
gsn
3 548
Luckra nagyon kíváncsi vagyok. Vagyis inkább arra, hogy mit kezd a Panthers az 1/1el, ha mégse jön ki, az nagyon érdekes lenne. Egyébként mit gondoltok, nem esik kicsit kevés szó Greg Romeusról? Szezon előtt mindenhol top15ös pick volt, most ugye lesérült, és 3+ körökbe látom rangsorolva, még a párja, Sheard is sokkal előrébb van. Nagyon kíváncsi leszek a combinejára.tenorxNem lesz ott a combine felmérőkön. Először szeptemberben sérült le, akkor megműtötték a hátfájdalmai miatt, majd amikor visszatért, azonnal ACL szakadást szenvedett november közepén. 3 hónap alatt kizárt, hogy valaki felépüljön ACL szakadás és műtét után.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Arra is kíváncsi lennék, hogy vajon lesz-e feltrade Luckért?Elsősorban az Arizona jöhet szóba, talán a Buffalo, bár ott Fitzmagic egész jól tolja.Egyáltalán a Panthers leadná-e Luckot?aztecMinden a Pantherstől függ. Ha ők úgy gondolják, hogy adnak Clausennek egy évet akkor sztem simán benne van a feltrade. Ha viszont kell nekik Luck. Akkor behúzzák simán.
több mint 13 éve
aztec
1 360
Arra is kíváncsi lennék, hogy vajon lesz-e feltrade Luckért?Elsősorban az Arizona jöhet szóba, talán a Buffalo, bár ott Fitzmagic egész jól tolja.Egyáltalán a Panthers leadná-e Luckot?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Luckra nagyon kíváncsi vagyok. Vagyis inkább arra, hogy mit kezd a Panthers az 1/1el, ha mégse jön ki, az nagyon érdekes lenne. Egyébként mit gondoltok, nem esik kicsit kevés szó Greg Romeusról? Szezon előtt mindenhol top15ös pick volt, most ugye lesérült, és 3+ körökbe látom rangsorolva, még a párja, Sheard is sokkal előrébb van. Nagyon kíváncsi leszek a combinejára.
több mint 13 éve
bizony, január 4-én már okosabbak leszünk ezzel kapcsolatban
több mint 13 éve
Az mindjárt itt van.
több mint 13 éve
A Bowl.hu és az NFL társadalom pedig egy emberként várja Luck kijön e.Delonso_nem kell várni, az orange bowl jelenti be harbaugh, hogy megy vagy marad, luck sorsa pedig ettől függ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De nagy valószínűséggel továbbra is ott szurkolhatsz neki.
több mint 13 éve
aztec
1 360
Mint én Tebownál, majd szörnyet haltam amikor behúzta a Broncos.Delonso_Tavaly Toby Gerhart miatt néztem meg egy Stanford meccset, de már mérkőzés közben rájöttem, hogy Luck a nyerő 😂 Stanford drukkerként drukkolok Lucknak továbbra is. 😛
több mint 13 éve
Mint én Tebownál, majd szörnyet haltam amikor behúzta a Broncos.
több mint 13 éve
aztec
1 360
A Bowl.hu és az NFL társadalom pedig egy emberként várja Luck kijön e.Delonso_mélyen egyetértek 😛 "kénytelen" leszek annak a csapatnak is drukkolni, ahova draftolják.szörnyűség 😀
több mint 13 éve
A Bowl.hu és az NFL társadalom pedig egy emberként várja Luck kijön e.
több mint 13 éve
Szczur úgy nyilatkozott, hogy ha a Senior Bowlon nem tud maradandót alkotni, akkor inkább nem erölteti a focit.
több mint 13 éve
Persze, így jár az, aki nem alszik 😀Aaron Williams, nem? 😊Volt olyan valaha hogy Beatty fan club? :] Szerintem igazad van, ha egyszerűen nincs benn megfelelő színvonalú MLB/OLB akkor hiába lenne rá megveszekedett szükség Jerry Reese úgysem fog húzni. Viszont OT-ra első körben csak akkor tennék, ha valakit elcserélnénk a nyáron. Pont ezért: Marad benn esetleg olyan CB (négyet már kiírták előttünk és még egy csomó csapathoz CB needet), akit érdemes lehet behúzni, akkor is ha nincs a csapatunkban egy Asante Samuel? :]salanderBár nem Höri vagyok, de ott simán be lehet húzni Brandon Harrist, Aaron Smitht vagy Jimmy Smitht, akik mind nagyon jó corner prospectek. Nagyon jó kis corner class lesz az idei.
(Hozzáteszem, én hozzátok elsőkörben OLBt írnék, Travis Lewis szerintem jó lenne oda)tenorx
espn-n #2 QB-nak írják, bármi előfordulhatHöriGabbert-re van esély, hogy már idén kijön?nincs.haromt
(Remélem nincs 😀)deny79
több mint 13 éve
És ott mi a teljes sorrend? (lustaság, fél egészség)espn-n #2 QB-nak írják, bármi előfordulhatHöriGabbert-re van esély, hogy már idén kijön?nincs.haromt
(Remélem nincs 😀)deny79
több mint 13 éve
Szar Tebow. Alualu a határ, mindenki tudja most akkor már. Ha 11re húzták volna, ő se lenne ám jó, de így egyértelmű. Mert az világos, hogy aki 1/1, na ő a legjobb mindig.Szar Brady.Bazzanitetszettek volna szarabbul játszani...haromtlátod Tibi, van az egész drafton összesen 10 jó játékos, utána már megbaszhatják a draftjogokat 😀 😀Höri
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Aaron Williams, nem? 😊Bár nem Höri vagyok, de ott simán be lehet húzni Brandon Harrist, Aaron Smitht vagy Jimmy Smitht, akik mind nagyon jó corner prospectek. Nagyon jó kis corner class lesz az idei.első mockom a szezonban http://nflscout.blogter.hu/453797/2011_mock_draft_10HöriVolt olyan valaha hogy Beatty fan club? :] Szerintem igazad van, ha egyszerűen nincs benn megfelelő színvonalú MLB/OLB akkor hiába lenne rá megveszekedett szükség Jerry Reese úgysem fog húzni. Viszont OT-ra első körben csak akkor tennék, ha valakit elcserélnénk a nyáron. Pont ezért: Marad benn esetleg olyan CB (négyet már kiírták előttünk és még egy csomó csapathoz CB needet), akit érdemes lehet behúzni, akkor is ha nincs a csapatunkban egy Asante Samuel? :]salander
(Hozzáteszem, én hozzátok elsőkörben OLBt írnék, Travis Lewis szerintem jó lenne oda)tenorx
espn-n #2 QB-nak írják, bármi előfordulhatGabbert-re van esély, hogy már idén kijön?nincs.haromt
(Remélem nincs 😀)deny79
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gabbert-re van esély, hogy már idén kijön?nincs.
(Remélem nincs 😀)deny79
több mint 13 éve
Bár nem Höri vagyok, de ott simán be lehet húzni Brandon Harrist, Aaron Smitht vagy Jimmy Smitht, akik mind nagyon jó corner prospectek. Nagyon jó kis corner class lesz az idei.első mockom a szezonban http://nflscout.blogter.hu/453797/2011_mock_draft_10HöriVolt olyan valaha hogy Beatty fan club? :] Szerintem igazad van, ha egyszerűen nincs benn megfelelő színvonalú MLB/OLB akkor hiába lenne rá megveszekedett szükség Jerry Reese úgysem fog húzni. Viszont OT-ra első körben csak akkor tennék, ha valakit elcserélnénk a nyáron. Pont ezért: Marad benn esetleg olyan CB (négyet már kiírták előttünk és még egy csomó csapathoz CB needet), akit érdemes lehet behúzni, akkor is ha nincs a csapatunkban egy Asante Samuel? :]salander
(Hozzáteszem, én hozzátok elsőkörben OLBt írnék, Travis Lewis szerintem jó lenne oda)
több mint 13 éve
első mockom a szezonban http://nflscout.blogter.hu/453797/2011_mock_draft_10HöriVolt olyan valaha hogy Beatty fan club? :] Szerintem igazad van, ha egyszerűen nincs benn megfelelő színvonalú MLB/OLB akkor hiába lenne rá megveszekedett szükség Jerry Reese úgysem fog húzni. Viszont OT-ra első körben csak akkor tennék, ha valakit elcserélnénk a nyáron. Pont ezért: Marad benn esetleg olyan CB (négyet már kiírták előttünk és még egy csomó csapathoz CB needet), akit érdemes lehet behúzni, akkor is ha nincs a csapatunkban egy Asante Samuel? :]
több mint 13 éve
Posey és Pryor kijelentette, hogy az eltiltásuk ellenére maradnak még egy évet a college-ban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez jó. 😊Mi ennyire szar helyről fogunk választani? Pedig akartunk valami jó játékost mi is. 😕tetszettek volna szarabbul játszani...haromt
Így már a legjavát elviszik mire mi választunk.
Már persze ha a sorrend jó amit megadtatok.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Szar Brady.látod Tibi, van az egész drafton összesen 10 jó játékos, utána már megbaszhatják a draftjogokat 😀 😀HöriMi ennyire szar helyről fogunk választani? Pedig akartunk valami jó játékost mi is. 😕tetszettek volna szarabbul játszani...haromt
több mint 13 éve
látod Tibi, van az egész drafton összesen 10 jó játékos, utána már megbaszhatják a draftjogokat 😀 😀Mi ennyire szar helyről fogunk választani? Pedig akartunk valami jó játékost mi is. 😕tetszettek volna szarabbul játszani...haromt