NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi ennyire szar helyről fogunk választani? Pedig akartunk valami jó játékost mi is. 😕tetszettek volna szarabbul játszani...
Így már a legjavát elviszik mire mi választunk.
Már persze ha a sorrend jó amit megadtatok.danyly
több mint 13 éve
Mi ennyire szar helyről fogunk választani? Pedig akartunk valami jó játékost mi is. 😕Így már a legjavát elviszik mire mi választunk.
Már persze ha a sorrend jó amit megadtatok.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Tebow már most jó. Nemhogy lesz...Tudom, nyilván, csak elképzeltem, hogy 2 Purdue QB, meg mondjuk 2 a számomra legtetszetősebb 5 QB közül a kedvenc csapatomban játszik majd...Jaja, tudom, ezért is nem szeretném, ha jönne Brees-backupnak. 😕backupnak biztos nem megy sehova,akkor maradhatna is ennyi erővel
csabi19
kezdőnek fogják vinniNewman
Egyébként még azt is el tudom képzelni, hogy marad Denverben, ha olyan HC jön... Vagy ha Tebow nem lesz jó.
Ennyi, nem akartam ebből ekkora kavart, mindegy... Sorry.csabi19
De persze minden az új denveri HC-n múlik.
Vagy Tebow-al kezd, vagy nem ő lesz az új denveri HC.
több mint 13 éve
sok beleszólása nincs abba hogy hova cseréljük mert jövőre még egy 9 millás szerződése vanharomtez itt a lényeges dolog.
idén még könnyen dobálózunk a csereötletekkel, de a következő szezonban újra lesz sapka. a 9 millió pedig egy top10-es QB fizetés.
szóval emiatt a Denvernek se lesz sok alternatívája, ha ajánlanak érte valamit, akkor el kell lőni, még akkor is ha kevésnek tűnik mert utána lelépne ingyen.
több mint 13 éve
Tudom, nyilván, csak elképzeltem, hogy 2 Purdue QB, meg mondjuk 2 a számomra legtetszetősebb 5 QB közül a kedvenc csapatomban játszik majd...backupnak biztos nem megy sehova,akkor maradhatna is ennyi erővelsok beleszólása nincs abba hogy hova cseréljük mert jövőre még egy 9 millás szerződése vanharomtJaja, tudom, ezért is nem szeretném, ha jönne Brees-backupnak. 😕
csabi19
kezdőnek fogják vinniNewman
Egyébként még azt is el tudom képzelni, hogy marad Denverben, ha olyan HC jön... Vagy ha Tebow nem lesz jó.
Ennyi, nem akartam ebből ekkora kavart, mindegy... Sorry.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Seahawksnál szívesen látnám. Bár nálunk már lassan bárki upgradet jelentene QB poszton.
több mint 13 éve
backupnak biztos nem megy sehova,akkor maradhatna is ennyi erővelJaja, tudom, ezért is nem szeretném, ha jönne Brees-backupnak. 😕Majd megy oda, ahova McDaniels... 😊sok beleszólása nincs abba hogy hova cseréljük mert jövőre még egy 9 millás szerződése vanharomt
Egyébként attól nagyon félek, hogy valami gyenge és/vagy unszimpatikus csapatba kerül... De legalább az NFC South-ba nem jön. (Remélem, nem lenne értelme...)csabi19
csabi19
kezdőnek fogják vinni
több mint 13 éve
Jaja, tudom, ezért is nem szeretném, ha jönne Brees-backupnak. 😕sok beleszólása nincs abba hogy hova cseréljük mert jövőre még egy 9 millás szerződése vanharomtOrton is ott van a piacon 😛haromtMajd megy oda, ahova McDaniels... 😊
Egyébként attól nagyon félek, hogy valami gyenge és/vagy unszimpatikus csapatba kerül... De legalább az NFC South-ba nem jön. (Remélem, nem lenne értelme...)csabi19
Egyébként kíváncsi leszek, hova kerül, majdnem biztos vagyok, hogy trade lesz a vége... Van elég lehetséges hely.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sok beleszólása nincs abba hogy hova cseréljük mert jövőre még egy 9 millás szerződése vanOrton is ott van a piacon 😛haromtMajd megy oda, ahova McDaniels... 😊
több mint 13 éve
Orton is ott van a piacon 😛haromtMajd megy oda, ahova McDaniels... 😊
Egyébként attól nagyon félek, hogy valami gyenge és/vagy unszimpatikus csapatba kerül... De legalább az NFC South-ba nem jön. (Remélem, nem lenne értelme...)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Orton is ott van a piacon 😛
több mint 13 éve
van egy söröm, hogy valaki Flynnel próbálja majd megoldani a kérdéstAzért az is kemény,hogy van kb 10 csapat,akinél nem rendezett a QB kérdés.Majd tradelnek Kolbért 😊cooltiszo
Jó persze nemdraftol mindenki irányítót közülük,de 5-6 símán kimehet az első körben.
Lesz trade le meg fel. Szeretem. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért az is kemény,hogy van kb 10 csapat,akinél nem rendezett a QB kérdés.Majd tradelnek Kolbért 😊
Jó persze nemdraftol mindenki irányítót közülük,de 5-6 símán kimehet az első körben.
Lesz trade le meg fel. Szeretem. 😀Bazzani
több mint 13 éve
triangle
1 283
a 2025-ös drafton az első körben már csak a patsnek lesz pickje 😀viszont a 2/1 is a Patriotshoz kerül a Carolina jóvoltából...JJ Tiller15. OAKiktriadAmi az NE-é. Szerintem biztosak voltak benne hogy Top 10 picket kaptak Big Richért. 😊Döme
több mint 13 éve
viszont a 2/1 is a Patriotshoz kerül a Carolina jóvoltából...15. OAKiktriadAmi az NE-é. Szerintem biztosak voltak benne hogy Top 10 picket kaptak Big Richért. 😊Döme
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Sztem ez egyben a draftsorrend is:abc sorrend 😊 egyszer én is ráfutottam, amikor néztem, hogy miért előzzük a jetset 😛
http://www.nfl.com/standings?category=leagueBébé
több mint 13 éve
Amúgy hol lehet megnézni,hogy milyen erősségű volt a csapatok sorsolása idén?Sztem ez egyben a draftsorrend is:
Mert ugye azonos győzelemnél ez rangsorol (strength of schedule).
A végén kijön a Lions a top10ből...Bazzani
http://www.nfl.com/standings?category=league
Bár Ik megnézte és ott nem ez jött ki. Szal elméletileg jelenleg ez a jó:
1. CAR 2. DEN 3. BUF 4. CIN 5. ARI 6. SF 7. DAL 8. HOU 9. DET 10. CLE 11. MIN 12. SEA/STL 13. TEN 14. WAS 15. OAK(NE-é a pick- Seymour trade)
több mint 13 éve
Majd kiüti a top5ös QB pick. 😀a mostani profibb lesz nem lesz semmiféle bebaszás 😊 /szakad a plafon vazze.../haromtSzerintem a többiek képesek limitálni az adagjukat és az első két kör alatt csak szolidan sörözni. téged emg majd valahogy besöprünk a csocsó alá (nem lesz nehéz úgy érzem 😀 ).Rajna
Amúgy hol lehet megnézni,hogy milyen erősségű volt a csapatok sorsolása idén?
Mert ugye azonos győzelemnél ez rangsorol (strength of schedule).
A végén kijön a Lions a top10ből...
Azért az is kemény,hogy van kb 10 csapat,akinél nem rendezett a QB kérdés.
Lesz trade le meg fel. Szeretem. 😀
több mint 13 éve
a mostani profibb lesz nem lesz semmiféle bebaszás 😊 /szakad a plafon vazze.../haromtSzerintem a többiek képesek limitálni az adagjukat és az első két kör alatt csak szolidan sörözni. téged emg majd valahogy besöprünk a csocsó alá (nem lesz nehéz úgy érzem 😀 ).
több mint 13 éve
a mostani profibb lesz nem lesz semmiféle bebaszás 😊 /szakad a plafon vazze.../haromtPerszeee 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a mostani profibb lesz nem lesz semmiféle bebaszás 😊 /szakad a plafon vazze.../
több mint 13 éve
Hát nincs semmi rendszer az életedben? 😀fasz tudja mégHöritavalyelőtt láthattál volna már, a Donald Brown pickre adott reakciómat sokáig emlegették 😊tavalyelőtt draftot szerintem még nem követtem végig élőben, mert szinte 15-nél több college játékost nem ismertem előzőleg, úgy meg uncsi a draft sok órája 😀
viszont azért nem fogok felmenni, hogy tizen túlordítozzuk egymást, ahhoz túl profi vagyok 😂Höri
de akkor te maradsz twitter-man továbbra is?deny79
több mint 13 éve
fasz tudja mégtavalyelőtt draftot szerintem még nem követtem végig élőben, mert szinte 15-nél több college játékost nem ismertem előzőleg, úgy meg uncsi a draft sok órája 😀Idén te is ott leszek, remélem. De tartsd te is alkohol szintet ám, kiváncsi vagyok mennyi hülyeséget hordasz össze.tavalyelőtt láthattál volna már, a Donald Brown pickre adott reakciómat sokáig emlegették 😊
Meg hívjatok meg sztárvendégeket, iktriadot mondjuk, vagy kérjétek el Vic számát 😀deny79
viszont azért nem fogok felmenni, hogy tizen túlordítozzuk egymást, ahhoz túl profi vagyok 😂Höri
de akkor te maradsz twitter-man továbbra is?deny79
több mint 13 éve
tavalyelőtt draftot szerintem még nem követtem végig élőben, mert szinte 15-nél több college játékost nem ismertem előzőleg, úgy meg uncsi a draft sok órája 😀tavalyelőtt láthattál volna már, a Donald Brown pickre adott reakciómat sokáig emlegették 😊most elkezdjük a pregameshowt már délben 😀Idén te is ott leszek, remélem. De tartsd te is alkohol szintet ám, kiváncsi vagyok mennyi hülyeséget hordasz össze.
egyébként a Clady és a Moreno picknél is még maganál voltál 😊 csak Royál és Ayers rakott taccsraHöri
Meg hívjatok meg sztárvendégeket, iktriadot mondjuk, vagy kérjétek el Vic számát 😀deny79
de akkor te maradsz twitter-man továbbra is?
több mint 13 éve
tavalyelőtt láthattál volna már, a Donald Brown pickre adott reakciómat sokáig emlegették 😊Idén te is ott leszek, remélem. De tartsd te is alkohol szintet ám, kiváncsi vagyok mennyi hülyeséget hordasz össze.az a jó a top 5ös pickben, hogy akkor még józan szoktam lenni 😀haromtmost elkezdjük a pregameshowt már délben 😀
egyébként a Clady és a Moreno picknél is még maganál voltál 😊 csak Royál és Ayers rakott taccsraHöri
viszont azért nem fogok felmenni, hogy tizen túlordítozzuk egymást, ahhoz túl profi vagyok 😂