NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Kiből lehet 2016-ban NFL vezetőedző?
18 feliratkozó
több mint 11 éve
valahogy én ezt a magyarázatot nehezen veszem be.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
szerintetek Mike Zimmernek mit kell(ene) tennie még egy legit shotért egy HC állásra ?Prisco írt erről pár napja: www.cbssports.com/nfl/story/21474519/d-boss-zimmer-gives-bengals-edge-awaits-head-coaching-shot
vagy mi az ami miatt ő nem attraktív ?gabtsi
A lényeg:
Zimmer doesn't or won't shy away from conflict. He is blunt and honest. There is talk that has turned off some owners in the four interviews he's been on already in his quest to be a head coach.
There was a Miami report that his candid ways turned off the Miami Dolphins when he interviewed last year. Some speculate his reputation and brashness might be hurting him
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szerintetek Mike Zimmernek mit kell(ene) tennie még egy legit shotért egy HC állásra ?vagy mi az ami miatt ő nem attraktív ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Bill O'Brien egyelőre még csak fontolgatja, hogy megy-e interjúra, tehát a sok riport a shortlistról még nem jelent "semmit". Ami viszont megkavarhatja a dolgokat: állítólag it's also believed that O'Brien feels misled by Penn State about the school's NCAA sanctions, which could be a bone of contention in a buyout. Közben az állam perelni fogja az NCAA-t a PSU-t sújtó büntetések miatt. Nem zörög a haraszt.. érzése kezd lenni az embernek.
több mint 11 éve
@AdamSchefterSeven NFL HCs were fired Monday, more than the amount of HCs fired on the Monday after the regular season in the last 3 seasons combined.
+
Five NFL general managers were fired Monday. Only four GMs were fired on the Monday after the regular season from 2007-11 combined.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Több topicban is felmerült a kérdés. Miszerint oké, hogy a csapatok vezetőedzőre vadásznak, és ki lenne alkalmas vagy egyenesen szuper, de vajon HC szempontból melyik gárda a legkívánatosabb?A CBSsports úgy véli, tudja a választ:
www.cbssports.com/nfl/blog/clark-judge/21478885/most-attractive-nfl-head-coaching-opening-you-can-find-it-here
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
ESPN's Adam Schefter reports that the Browns and Bills will interview Syracuse head coach Doug Marrone for their head-coaching vacancies. This one comes as a surprise...Már akinek meglepetés. 😛
több mint 11 éve
JéBé
7 034
Jordy Nelson!
több mint 11 éve
Korábban volt szó róla, hogy egy vezetőedző ha harmadik évére nem jut PO-ba, akkor jó eséllyel már nem is fog.Ehhez a klubhoz csatlakozott idén újoncként Pagano; Frazier aki második teljes évére vitte rájátszásba a csapatot és Shanahan, akinek harmadszorra sikerült.
A 2010-ben kinevezettek közül így egyedül Gailey nem tudta átugorni ezt a lécet (illetve részben Garrett, de őt akkor csak idény közben vette át az irányítást).
több mint 11 éve
Szerintetek megfelelő 2013-as eredmények után Jimbo Fisher neve felmerülhet NFL berkekben jelöltként? Vagy korai lenne még?MikeyBiztos van olyan eredmény, hogy felkapják a nevét. A D stáb átalakítása nem tudom mit dob majd a csapaton, de én nem látom/várom azt a nagy áttörést Fishertől, ami az NFL-ig repítené.
több mint 11 éve
Mikey
18 722
Mike Zimmer Browns? Amadeus91Durva lenne ha csoport riválishoz menne.
---
Nem '13, hanem '14, de ennek ellenére ez a legmegfelelőbb topik a kérdésre.
Szerintetek megfelelő 2013-as eredmények után Jimbo Fisher neve felmerülhet NFL berkekben jelöltként? Vagy korai lenne még?
több mint 11 éve
Megint felerősödtek a Ferentz -> Chiefs pletykák, I'm just sayin'Továbbra sem tudom elképzelni, hogy O'Brien egy ilyen év után otthagyja a Penn State-et.
Mellette még O'Brien és persze Kelly iránt van komoly érdeklődés az NCAA-bőljjncaa
több mint 11 éve
Megint felerősödtek a Ferentz -> Chiefs pletykák, I'm just sayin'Mellette még O'Brien és persze Kelly iránt van komoly érdeklődés az NCAA-ből
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem tudom, én ha GM lennék futnék felé egy-két tiszteletkört.Chris Petersen nem kerül szóba sehol? Sztem egy próbát ő is megérne, a maga szintjén van olyan eredményes edző, mint Kelly.gabokockajó neki ott, nagyobb csapathoz is hívták nem egyszer.Höri
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Chris Petersen nem kerül szóba sehol? Sztem egy próbát ő is megérne, a maga szintjén van olyan eredményes edző, mint Kelly.gabokockajó neki ott, nagyobb csapathoz is hívták nem egyszer.
több mint 11 éve
Chris Petersen nem kerül szóba sehol? Sztem egy próbát ő is megérne, a maga szintjén van olyan eredményes edző, mint Kelly.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Whiz szerintem nem megy, viszont az OC tuti 😊 Hála az égnek. Hortont ugye nem csábítják sehová? Annak rohadtul nem örülne egy Cards fan sem.silent7939Alex Marvez (nem véletlenül) mint potenciális HC ír róla, de azt is írja h szerinte számára az lenne a legideálisabb ha a Cards léptetné elő.
msn.foxsports.com/nfl/story/black-monday-bruce-arians-perry-fewell-jay-gruden-ray-horton-future-head-coaches-122612
Szerk. már tavaly is volt egyébként HC interjún a Ramsnél.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Whiz szerintem nem megy, viszont az OC tuti 😊 Hála az égnek. Hortont ugye nem csábítják sehová? Annak rohadtul nem örülne egy Cards fan sem.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ryant is levehetjük a listáról a 6M-es fizuja biztosítja a helyet számára.
több mint 11 éve
Schwartz nem fog távozni, mert olyan új szerződése van amiben védett a 2013as év.
több mint 11 éve
Jason Cole listája a távozó vezetőedzőkről:(legvalószínűbb) Turner, Crennel, Reid, Shurmur, Gailey
(valószínűleg) Whisenhunt, Mularkey, Munchak
(akár távozhatnak is) Allen, Ryan, Rivera, Schwartz, Smith
Érdekesség, hogy pár nappal korábban Whiz, Lovie Smith és Schwartz kapcsán azt írta, hogy ligaszerte az a határozott vélemény, hogy ők hárman maradnak jövőre is. Konzervatív az FO megközelítése a kérdéshez, plusz egyik tulajdonos sem akarna fizetni az edzőjének, hogy megszabadulhasson tőle már most.
több mint 11 éve
Black Monday Primer: Definitive guide to 2013 coaching carouselsportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20121227/black-monday-nfl-coaches-2012/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
shovel pass on 3rd!!!csatlakozom, bár a képlet viszonylag egyszerű: run-run-passz-puntDiamondsHead44Én is a szívemhez kaptam amikor olvastam a twittert. Remélem ez csak egy nagyon kósza pletyka. Reméltem hátha tud valaki bármi pozitívumot mondani.Bazzanimajd ha tuti lesz mesélek Shurmiról, addig felesleges.Joey Tribbiani