NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Kiből lehet 2016-ban NFL vezetőedző?
18 feliratkozó
több mint 9 éve
és akkor mit szólsz a Raiders HC jelöltjeihez? 😊Mondjuk Caldwellt is közéjük soroltam volna még tavaly, de elég húzós névsor az biztos.
Tony Sparano
Jack Del Rio
Eric Mangini
Pat Shurmur
nem a szurkolóbázis felrázása a fő cél, az biztos...baggio
több mint 9 éve
szóval ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy tényleg ennyire rossz a helyzet ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
és akkor mit szólsz a Raiders HC jelöltjeihez? 😊Tony Sparano
Jack Del Rio
Eric Mangini
Pat Shurmur
nem a szurkolóbázis felrázása a fő cél, az biztos...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Értem én ezeket, de ha én tulaj lennék akkor elvárnám, hogy egy minimális előrelépés látható legyen.Csak számomra érthetetlen, hogy Bradley (Jax HC) miért maradt?Szerintem jövőre már érezhető lehet az előrelépésük. Nagyon fiatal a keret, de jó játékosokat húztak a drafton, akik valószínűleg a következő szezonra csak jobbak lesznek.dugo1993
Két év alatt egy lépést nem haladtak előre.Bazzani
Valljuk be, hogy az állandó top3 pick nem az. Az meg, hogy melyik rookie milyen ígéretes nem igazán számít ha nincs W.
Én Bortles-ben sem látom a megváltót, de ez már más kérdés.
De elfogadom az érveket amik Bradley maradása mellett írtatok.
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Csak számomra érthetetlen, hogy Bradley (Jax HC) miért maradt?Szerintem jövőre már érezhető lehet az előrelépésük. Nagyon fiatal a keret, de jó játékosokat húztak a drafton, akik valószínűleg a következő szezonra csak jobbak lesznek.
több mint 9 éve
Nyilvánvaló, de ilyen alapon Pettine-t is simán kirúghatnák a Browns-tól, mert szerintem pontosan ugyanott vannak, ahol egy éve, és valószínűleg két 1. körös picket sikerült első próbálkozásból egyszerre kidobni az ablakon. Csak az elődjeiket is egy év után rúgták ki, így a tulajdonos kénytelen-kelletlen megszavazza nekik a bizalmat, bár persze az is kérdés, hogy ez mennyire működőképes elgondolás. Meg ugye érdemes végignézni a piacon levő potenciális jelöltekre, van igazi nagy név szabadon? | (Nincs, mert megjött az esze és visszament az NCAA-be 😊) | A Jacksonville-nél mondjuk el tudnám képzelni, hogy kirúgják Bradley-t, majd szerződtetik Dan Quinnt xDA kérdés annyiban érdekes, hogy valóban bár kurva mélyen volt a Jax, és látszólag semmi se történt, elképzelhető, hogy egy 4 éves sikersztori felénél vagyunk, mely végén (a 2016-os idényben) a Jax a PO-ba jut.Csak számomra érthetetlen, hogy Bradley (Jax HC) miért maradt?mert nem olvasod a jax topicot, mondjuk egy iktriadhoz hasonló, a pohár félig teli/félig üres kérdésre "van egy szép poharam" választ adó örök optimista a búvalb@szott lions topicba is elkéne :pbaggio
Nade az is elképzelhető, hogy nem is sikersztori, nincs is semminek a felénél a Jax, és Florida nem Seattle, ahol ugye látjuk mit eredményezett a szisztematikus építkezés, és tehetségmenedzsment, és Jacksonvilleben ugyanaz a fostenger hullámzik a '10-es években végig, mint eleddig.
Vagyis szerintem pusztán azért marad(t) Bradley, mert az elöbbi szcenárióban hisz a tulajdonos.Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A kérdés annyiban érdekes, hogy valóban bár kurva mélyen volt a Jax, és látszólag semmi se történt, elképzelhető, hogy egy 4 éves sikersztori felénél vagyunk, mely végén (a 2016-os idényben) a Jax a PO-ba jut.Csak számomra érthetetlen, hogy Bradley (Jax HC) miért maradt?mert nem olvasod a jax topicot, mondjuk egy iktriadhoz hasonló, a pohár félig teli/félig üres kérdésre "van egy szép poharam" választ adó örök optimista a búvalb@szott lions topicba is elkéne :pbaggio
Nade az is elképzelhető, hogy nem is sikersztori, nincs is semminek a felénél a Jax, és Florida nem Seattle, ahol ugye látjuk mit eredményezett a szisztematikus építkezés, és tehetségmenedzsment, és Jacksonvilleben ugyanaz a fostenger hullámzik a '10-es években végig, mint eleddig.
Vagyis szerintem pusztán azért marad(t) Bradley, mert az elöbbi szcenárióban hisz a tulajdonos.
több mint 9 éve
Csak számomra érthetetlen, hogy Bradley (Jax HC) miért maradt?mert nem olvasod a jax topicot, mondjuk egy iktriadhoz hasonló, a pohár félig teli/félig üres kérdésre "van egy szép poharam" választ adó örök optimista a búvalb@szott lions topicba is elkéne :p
---
több mint 9 éve
Csak számomra érthetetlen, hogy Bradley (Jax HC) miért maradt?Két év alatt egy lépést nem haladtak előre.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Singletary is jelölt a Bears-nél.Az öreglány miatt, de nem kell komolyabb következtetést levonni.
Kemény.Bazzani
több mint 9 éve
Ezen visítok már egy ideje 😀Frank Schwab @YahooSchwab
If I had one wish, it would be for the Bears to hire Josh McDaniels and then not be able to trade Jay Cutler.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Singletary is jelölt a Bears-nél.Biztos csak a Rooney rulet akarják letudni vele. 😀
Kemény.Bazzani
több mint 9 éve
Kozben Mike Smith, Marc Trestman HC, mig Phil Emery GM poszton menesztve.érdemes lenne listát készíteni szerintem a potenciális HC és GM jelöltekről is 😊 utóbbi nyilván jóval nehezebb, előbbinél ezekkel a nevekkel találkoztam többször
Eddigi HC kereso csapatok: Raiders, 49ers, Falcons, Bears, Jets
GM: Bears, Jets
Remelem nem hagytam ki senkit.Beki
Rex Ryan
Mike Holmgren
Todd Bowles, Arizona DC
Teryl Austin, Detroit DC
Dan Quinn, Seattle DC
Darrell Bevell, Seattle OC
Adam Gase, Denver OC
Jack Del Rio, Denver DC
Pep Hamilton, Indianapolis OC
Kyle Shanahan, Cleveland OC
Josh McDaniels, New England OC
Hue Jackson, Cincinnati OC
Winston Moss, Green Bay AHC/LB coach
Brian Kelly, Notre Dame HC
Jim Mora, UCLA HC
Kevin Sumlin, Texas A&M HC
Gus Malzahn, Auburn HC
---
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kozben Mike Smith, Marc Trestman HC, mig Phil Emery GM poszton menesztve.Eddigi HC kereso csapatok: Raiders, 49ers, Falcons, Bears, Jets
GM: Bears, Jets
Remelem nem hagytam ki senkit.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ron Wolf is csatlakozik Casserlyhez. 😉"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."WJ állítólag Charley Casserlyt, jelenlegi NFL Network elemzőt, korábbi Redskins és Texans GM-et kérte fel tanácsadónak a GM- és edzőkeresgéléshez.empty taxi
Black Monday elkezdodott.Beki
több mint 9 éve
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."WJ állítólag Charley Casserlyt, jelenlegi NFL Network elemzőt, korábbi Redskins és Texans GM-et kérte fel tanácsadónak a GM- és edzőkeresgéléshez.
Black Monday elkezdodott.Beki
Madden hates me.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Black Monday elkezdodott.
több mint 9 éve
Coaching change tracker:
Madden hates me.
több mint 9 éve
Nem is adnánk Bradleyt! 😀 | (tudom hogy Malzahnról van szó!) |mondjuk a Miami már biztos, hogy nem érdeklődik Gus iránt, mert Philbin marad...baggioRégóta mondogatom hogy visszajönHöriwww.sbnation.com/college-football/2014/12/21/7430373/nfl-teams-targeting-jim-mora-gus-malzahn-per-reportbaggioJim Mora is mennyire bevált anno Seattleben. 😀iktriad
több mint 9 éve
mondjuk a Miami már biztos, hogy nem érdeklődik Gus iránt, mert Philbin marad...Régóta mondogatom hogy visszajönHöriwww.sbnation.com/college-football/2014/12/21/7430373/nfl-teams-targeting-jim-mora-gus-malzahn-per-reportbaggioJim Mora is mennyire bevált anno Seattleben. 😀iktriad
---
több mint 9 éve
Régóta mondogatom hogy visszajönwww.sbnation.com/college-football/2014/12/21/7430373/nfl-teams-targeting-jim-mora-gus-malzahn-per-reportbaggioJim Mora is mennyire bevált anno Seattleben. 😀iktriad
több mint 9 éve
www.sbnation.com/college-football/2014/12/21/7430373/nfl-teams-targeting-jim-mora-gus-malzahn-per-reportbaggioJim Mora is mennyire bevált anno Seattleben. 😀
több mint 9 éve
www.sbnation.com/college-football/2014/12/21/7430373/nfl-teams-targeting-jim-mora-gus-malzahn-per-report
---
több mint 9 éve
David Shaw újra megerősítette, hogy a Stanford számára az álomállás, melyről az NFL kedvéért se fog lemondani.
---