NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Kiből lehet 2016-ban NFL vezetőedző?
18 feliratkozó
több mint 10 éve
A Titans élén is üresedés van. Kirúgták Munchakot. A Jags "büszke" lehet arra, hogy akit ők legyőztek '13ban, annak a HCjét mind kirúgták.iktriadAkkor lesz igazán komoly pusztítás, amikor jövőre 16-0-lal zártok. 😀
több mint 10 éve
A Titans élén is üresedés van. Kirúgták Munchakot. A Jags "büszke" lehet arra, hogy akit ők legyőztek '13ban, annak a HCjét mind kirúgták.
több mint 10 éve
ez eddig a kedvencem xDTresselnek azért erős visszalépés lenne Buckeyes után Browns
Former Ohio State coach Jim Tressel will interview for #Browns head coach job within next few days
lehet meghallgatásra lel a kislányok kívánsága 😊
www.freep.com/videonetwork/3004320247001/Kids-Browns-should-hire-Tressel
update: Bob Stoops is a jelöltek közöttbaggio
több mint 10 éve
Munchak kirúgva, remélem nem őt szánják BOB utódjának a PSU-nálNot sure PSU should go after Mike Munchak. Now that he's been fired, he'll only be more alluring to an NFL that loves failed head coaches.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt mondta Dungy, hogy tetszene neki a Lions HC poszt HA visszatérne de most még nem fog.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Tony Dungy mint Detroit HC?? Azt olvastam hogy szívesen visszatérne a focihoz és Detroit szimpatikus neki!!Én pont az ellenkezőjét olvastam - hallottam tőle.
Mi a véleményetek? 😊Johnnyblaze
több mint 10 éve
ez eddig a kedvencem xDFormer Ohio State coach Jim Tressel will interview for #Browns head coach job within next few days
lehet meghallgatásra lel a kislányok kívánsága 😊
www.freep.com/videonetwork/3004320247001/Kids-Browns-should-hire-Tressel
update: Bob Stoops is a jelöltek között
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tony Dungy mint Detroit HC?? Azt olvastam hogy szívesen visszatérne a focihoz és Detroit szimpatikus neki!!neki mindenki szimpatikus, de nem fog visszatérni. nem látom mi motiválná, csak ronthat a nimbuszán.
Mi a véleményetek? 😊Johnnyblaze
több mint 10 éve
Tony Dungy mint Detroit HC?? Azt olvastam hogy szívesen visszatérne a focihoz és Detroit szimpatikus neki!!Mi a véleményetek? 😊
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 10 éve
Illetve egy pozíciós edzőt el szoktak e engedni máshová OCnek DCnek?Bazzaninem. aki nem vezetőedző, az mindenki egyenrangú ebben az olvasatban.
DL coach, OC, ugyanaz rá a szabály
több mint 10 éve
Szakmai kérdés:A hétvégén játszó csapatok (WC kör) kordinátoraival csak a csapat kiesése után lehet tárgyalni vagy már jövő héten bárkivel lehet már?
Illetve egy pozíciós edzőt el szoktak e engedni máshová OCnek DCnek?
több mint 10 éve
Briles marad a Baylornál, ezt ő maga írta ki twittercsatornájára
---
több mint 10 éve
The #Bucs are finalizing a deal for Lovie Smith to be their new coach, per source
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ha némi összefoglalót magyarul kapok belőle nagyon köszönöm!!! A guglival csak nagyjából sejtem mi lehet a lényeg.www.pennlive.com/sports/index.ssf/2014/01/bill_obrien_the_outsider_arriv.htmlHát, ez nem semmi...DoM
baggio
több mint 10 éve
Ó attól még messze vagy hogy komolyan megbánts, igazából csak szar passzban találtál meg azt kicsit túlreagáltam.baggio!ez jogos, emlékszem is rá, ekkor bántottam meg Toca érzéseit újfent 😊
Egyet visszakerestem:
nem fogja o otthagyni a penn state-t, ugyhogy en a helyedben nem elnem bele magam.
— MMMS
De más topikokban is volt ilyen vélemény szinte tényként közölve.Bazzani
mondjuk mikor jött a hír, hogy jelentősen csökkentették a kivásárlási árát, onnan már elég valószínű volt, hogy megy
arról nem is beszélek inkább, hogy ő maga nyilatkozta többször, hogy 4 évig biztos nem megy sehova, mert sajnos az ilyen edzői bullshitnek sose szabad hinnibaggio
De azért annak örülök, hogy végül valamilyen szinten csak igazam lett 😀
Állítólag Frazier lehet Lovie Smith DC-a.Az nagyon komoly lesz, Frazier amennyire lebőgött HC-ként annyira jó DC.
Azért az elég ütős duó.
Ha találnak mellé egy remek OC-t akkor működhet a dolog.Bazzani
Én Zimmert nagyon szívesen megnézném nálunk valami vagány OC-val, mert pont ilyen emberre lenne msot szükség.
több mint 10 éve
www.pennlive.com/sports/index.ssf/2014/01/bill_obrien_the_outsider_arriv.htmlHát, ez nem semmi...
baggio
több mint 10 éve
www.pennlive.com/sports/index.ssf/2014/01/bill_obrien_the_outsider_arriv.htmlBill O'Brien tuti nem jön az NFL-be mert...Engem meglepett a döntése és kissé csalódtam is benne, hogy otthagyta két év után a Penn State-et. Nem gondoltam, hogy ennyire fontos neki az NFL HC-ség.DoM
Na ezért nem kell kijelenteni ilyeneket.
Gratulálok a Texansnak, faszt a picsájukba. 😉Bazzani
Ha jól olvastam akkor Tedford California HC volt 10évig kb. Milyen OC lenne?Bazzanipassz, nevelt ki pár QB-t és RB-t a NFL-nek, de fogalmam nincs, hogy mit lehetne tőle várni a profiknál
---
több mint 10 éve
Bill O'Brien tuti nem jön az NFL-be mert...Engem meglepett a döntése és kissé csalódtam is benne, hogy otthagyta két év után a Penn State-et. Nem gondoltam, hogy ennyire fontos neki az NFL HC-ség.
Na ezért nem kell kijelenteni ilyeneket.
Gratulálok a Texansnak, faszt a picsájukba. 😉Bazzani
több mint 10 éve
én Brilest azért nem tartom esélyesnek mert 10 évvel öregebb mint Malzahn vagy mint Kelly volt a kinevezésekor. És ugyebár sose volt profi klubnál, sőt Texasból se tette ki a lábát. Ha GM/owner lennék, hamarabb találnám be Sumlint.
több mint 10 éve
Ha jól olvastam akkor Tedford California HC volt 10évig kb. Milyen OC lenne?
több mint 10 éve
Állítólag Frazier lehet Lovie Smith DC-a.Jeff Tedford lesz OC, bárhova is megy főedzőként Smith
Azért az elég ütős duó.
Ha találnak mellé egy remek OC-t akkor működhet a dolog.Bazzani
---
több mint 10 éve
Állítólag Frazier lehet Lovie Smith DC-a.Azért az elég ütős duó.
Ha találnak mellé egy remek OC-t akkor működhet a dolog.
több mint 10 éve
Cubehead
2 540
Még annyival egészíteném ki a dolgot,hogy HC létére maradt a kaptafánál és egy személyben volt OC is és ő hívta a játékokat illetve a game planebe is vastagon benne volt, és volt jó pár kiváló észrevétele amiket utána ki is használt meccseken.köszi, így már más a helyzet (nyilván egy szurkoló a saját csapatával jobban képben van).MarioAnaleírtam, hogy miért. amikor ő volt az OC, a Raiders O# 6. volt a ligában szerzett pontokat tekintve, pedig nem volt éppen egy elit irányítója. nem mint HC bukott meg, hanem ő volt a de facto GM, és csinált egy faszságot a Palmer-trade-del. amikor HC volt elég jó szezonunk volt, nem ő tehetett róla, hogy kiesett a kezdő irányító meg a kezdő RB, és nem volt épkézláb backup QB, így is 8-8-al zártunk.deyellMike Zimmert nézném meg HC-.nak egy csapatnál, úgy, hogy Hue Jackson az OC.deyellHue Jackson egy nagyon jó RB coach (talán a liga legjobbja ezen a poszton), de mitől lenne jó OC? Zimmer mellé mondjuk valóban kell egy jó OC, de azt is kötve hiszem, hogy Zimmer megbízna egy külső DC-ben...ő ízig vérig defense koordinátor, emellett nagyon nagy motivátor és tud bánni a játékosokkal.
Jackson már bukott egyszer nagyobb szerepkörben (Raiders HC).MarioAna
Az egyik ilyen ominózus dolog ami nagyon megragadt egy srceen passz volt a slot wr-nek akit play előtt motionel átmozgatott back sidera mert az akkori chief D nem zárt rá vissza. Lett is belőle egy szép nagy TD ha emlékeim nem csalnak.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
köszi, így már más a helyzet (nyilván egy szurkoló a saját csapatával jobban képben van).leírtam, hogy miért. amikor ő volt az OC, a Raiders O# 6. volt a ligában szerzett pontokat tekintve, pedig nem volt éppen egy elit irányítója. nem mint HC bukott meg, hanem ő volt a de facto GM, és csinált egy faszságot a Palmer-trade-del. amikor HC volt elég jó szezonunk volt, nem ő tehetett róla, hogy kiesett a kezdő irányító meg a kezdő RB, és nem volt épkézláb backup QB, így is 8-8-al zártunk.deyellMike Zimmert nézném meg HC-.nak egy csapatnál, úgy, hogy Hue Jackson az OC.deyellHue Jackson egy nagyon jó RB coach (talán a liga legjobbja ezen a poszton), de mitől lenne jó OC? Zimmer mellé mondjuk valóban kell egy jó OC, de azt is kötve hiszem, hogy Zimmer megbízna egy külső DC-ben...ő ízig vérig defense koordinátor, emellett nagyon nagy motivátor és tud bánni a játékosokkal.
Jackson már bukott egyszer nagyobb szerepkörben (Raiders HC).MarioAna
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
nem az, és egy szóval se mondtam ilyet, amit blődségnek tituláltam, hogy OC lenne, ennek még az ötlete is felháborító (ahogy tavaly Chipnél is sokszor bedobtak ilyet)Oké, csak húztalak kicsit.. 😀 Én is örülnék neki, de mérsékelten. Meglenne Griffin öröme, ha nem jön be max együtt repülnek..
sőt, kifejezetten örülnék neki abban az esetben, ha Malzahn is HC lenne a Browns-nál (és behúzná magához Manzielt/Hundley-t) 😊 Kelly talán tényleg forradalmat indított/indíthat el a tekintetben, hogy még az NFL-ben is ráeszmélnek, az új támadásközpontú játéknál a dink & dunk offense-ek hosszabb távon már tényleg nem életképesekbaggio