NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Reporter in the Browns presser asks Jimmy Haslam: "Can you convince the fans that we don't have the three stooges running this organization?"deyellEz komoly? xD XD XD
És tényleg, nagy arc ez a Dan DeRoos
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
playoff háttérkép (ide is berakom, gondolom ezt a topikot többen nézik, és sokan használná 😊 )imagerz.com/QE4QCktvAwMCBF5OEQVR
több mint 12 éve
Reporter in the Browns presser asks Jimmy Haslam: "Can you convince the fans that we don't have the three stooges running this organization?"
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Névnapján (Black Monday) Jim Schwar(t)zot is menesztették.
több mint 12 éve
Schiano és Dominik is menesztve Tampából
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Washington Redskins fire Mike Shanahan.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Nem lesz gyenge ez a PO se.... 😛
több mint 12 éve
a broncos féle rekordhajhászás valami kikurt unszimpatikus. remélem a POban kizugnak rögtön.braxa88Na, csak láttam egy ilyet is, igaz, a 17. hét végéig kellett rá várni 😊

több mint 12 éve
Steelers fanok reakciója a KC-SD meccsre:😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Igaz, ha a Patriots veszít, akkor negyedikek lesznek, ergo ők játszanak a KC-vel. Bár mintha pont az ESPN Twitterén olvastam volna, hogy már biztos a Colts-Chiefs párharc. 😊Megvan az első hivatalos playoff matchup: Colts vs. Chiefs.vassadiAz espn playoff machine szerint a Pats vagy 2. vagy 4. kiemelt. Akkor most ki téved?Robilluma
több mint 12 éve
a broncos féle rekordhajhászás valami kikurt unszimpatikus. remélem a POban kizugnak rögtön.
több mint 12 éve
Megvan az első hivatalos playoff matchup: Colts vs. Chiefs.vassadiAz espn playoff machine szerint a Pats vagy 2. vagy 4. kiemelt. Akkor most ki téved?

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Az elmúlt négy évben az a csapat nyerte a Super Bowlt, aki ellen az Eagles az első hazai meccsét játszotta az alapszakaszban. Szóval a következő bajnok:még sehol nem láttam hogy valaki a Pittsburgh Steelers minden betűjét el írta volna 😊 ez az eagleses história idén megszakad
| San Diego Chargers | baggio
több mint 12 éve
Az elmúlt négy évben az a csapat nyerte a Super Bowlt, aki ellen az Eagles az első hazai meccsét játszotta az alapszakaszban. Szóval a következő bajnok:| San Diego Chargers |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Megvan az első hivatalos playoff matchup: Colts vs. Chiefs.
több mint 12 éve
Vasquez tök jogosan van ott. Nem figyelem igazán a guardokat, csak gondoltam Warford teljesítménye megérne legalább egy "csere" jelölést.Ja bocsi, azt hittem azért írod, h "vicces" mert nem értesz egyet a veváalsztott névsorral ezen a poszton, melynek tagja Vasquez is. Gondoltam, h Warfordnál ezek a statisztikák nálad PB érnek, akkor hátha Vasquezre is állnak, De akkor félreértettem, bocsi...Black_AdderPercek óta keresem, hogy hol írtam az ellenkezőjét.BazzaniA guardok valóban viccesek. Warford 0 engedett sackel (futásoknál is brutális) még a "cserék" közé sem került.BazzaniBocsi, de Vasqueznek se volt engedett sackje, és ő is brutál jó volt a futásokhoz is, néhány elemzéssel foglalkozó oldal szerint meg a legjobb OG volt idény, de ha ez vigasztal, ő úgy se játszhat majd a Pro Bowlon úgyh előtérbe kerülhet Warford 😉
Black_Adder
Mondjuk Levy mint LB vezeti az INT listát és szintén nincs sehol.
több mint 12 éve
Ja bocsi, azt hittem azért írod, h "vicces" mert nem értesz egyet a veváalsztott névsorral ezen a poszton, melynek tagja Vasquez is. Gondoltam, h Warfordnál ezek a statisztikák nálad PB érnek, akkor hátha Vasquezre is állnak, De akkor félreértettem, bocsi...Percek óta keresem, hogy hol írtam az ellenkezőjét.BazzaniA guardok valóban viccesek. Warford 0 engedett sackel (futásoknál is brutális) még a "cserék" közé sem került.BazzaniBocsi, de Vasqueznek se volt engedett sackje, és ő is brutál jó volt a futásokhoz is, néhány elemzéssel foglalkozó oldal szerint meg a legjobb OG volt idény, de ha ez vigasztal, ő úgy se játszhat majd a Pro Bowlon úgyh előtérbe kerülhet Warford 😉
Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Percek óta keresem, hogy hol írtam az ellenkezőjét.A guardok valóban viccesek. Warford 0 engedett sackel (futásoknál is brutális) még a "cserék" közé sem került.BazzaniBocsi, de Vasqueznek se volt engedett sackje, és ő is brutál jó volt a futásokhoz is, néhány elemzéssel foglalkozó oldal szerint meg a legjobb OG volt idény, de ha ez vigasztal, ő úgy se játszhat majd a Pro Bowlon úgyh előtérbe kerülhet Warford 😉
Black_Adder
több mint 12 éve
...Végre sackelheti, az edzésen úgyse lehet! 😀
Vajon mennyire fog küzdeni egy DE a sackért, ha most a saját irányítója ellen kell majd játszania?
...atapapa
több mint 12 éve
montini
5
Köszi szépenSziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy nfl. comon hol lehet megnézni, hogy az 5 szakértő ki-mire tippelt? Köszimontiniweekly pickem ---> experts ott az összes szakértő tippje fenn vanWester
több mint 12 éve
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy nfl. comon hol lehet megnézni, hogy az 5 szakértő ki-mire tippelt? Köszimontiniweekly pickem ---> experts ott az összes szakértő tippje fenn van
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
montini
5
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy nfl. comon hol lehet megnézni, hogy az 5 szakértő ki-mire tippelt? Köszi
több mint 12 éve
Ha a Disney tervezte volna az NFl logóit (nem minden csapatét)
dailysnark.com/disney-nfl-logos/iktriad
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Ha a Disney tervezte volna az NFl logóit (nem minden csapatét)ariel FTW
dailysnark.com/disney-nfl-logos/iktriad