NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
a hírek szerint az egyik Chiefs játékos megölte barátnőjét majd önmagával is végzett...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mivan???Scary situation in KC right now as a player and another person have been shot at the Chiefs facility
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Matt Bowen, NFP: "Fair to call #NFL Thursday night package a bust? Games lack speed, execution & players look tired. Lose recovery time to play Thu night. Quality of play goes down & technique falls apart. Bad football."jjncaaAz biztos, hogy bőven elég volt 1x héttől kezdve csütörtökönként is játszani, így elég szar
több mint 11 éve
Week 14:TNF-2:20-Broncos-at-Raiders,12/09-22:00-Saints-at-Giants,MNF-2:30-Texans-at-Patriots.Minden meccs elő,minden meccs Sport2! #nflhuWyattSzép menet lesz!
több mint 11 éve
Matt Bowen, NFP: "Fair to call #NFL Thursday night package a bust? Games lack speed, execution & players look tired. Lose recovery time to play Thu night. Quality of play goes down & technique falls apart. Bad football."
---
több mint 12 éve
RGIII minden statban jobb Wilsonnál, kivéve a TD passzt (16vs17), de totál TD-kkel előzi. Ratingben és yardban előrébb tart. A csapata mérlege mondjuk nem jobb.russell wilson mint ROY?braxa88Ja persze. Lényegtelen hol és mit csinál, a hype RG3 és Luck mellett van. RW1 csak egy harmadik körös qb, aki nem veheti fel a versenyt a top2 pickkel 😉fetomy
Luckkal már nehezebb összemérni, mert a mi fiúnk mellett csak a +1200 yard szól meg a 7-4-es mérleg, meg a futásai, de ratingben és TD/INT arányban is szépen veri Wilson, szóval nincs messze az ORoY címtől, de szerintem senki se hiszi, hogy megkaphatja. És akkor még képbe se került Doug Martin.
több mint 12 éve
Mondjuk a 2 top pick (sem) dobott még meccsnyerő interceptiont. Szemben vele.russell wilson mint ROY?braxa88Ja persze. Lényegtelen hol és mit csinál, a hype RG3 és Luck mellett van. RW1 csak egy harmadik körös qb, aki nem veheti fel a versenyt a top2 pickkel 😉fetomy
több mint 12 éve
russell wilson mint ROY?braxa88Ja persze. Lényegtelen hol és mit csinál, a hype RG3 és Luck mellett van. RW1 csak egy harmadik körös qb, aki nem veheti fel a versenyt a top2 pickkel 😉
több mint 12 éve
pacheko11
57
Nem tudom kinek új vagy kinek nem ez a videó, de én most futottam bele. Gondoltam bedobom ide.több mint 12 éve
Jack Pardee rákos, 6-9 hónapja van hátra: www.nationalfootballpost.com/Pardee-battling-cancer.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Week 14:TNF-2:20-Broncos-at-Raiders,12/09-22:00-Saints-at-Giants,MNF-2:30-Texans-at-Patriots.Minden meccs elő,minden meccs Sport2! #nflhu
több mint 12 éve
PO run tippelde itt: ESPN Playoff Machine
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ártatlan kérdés volt
több mint 12 éve
braxa88
12 534
russell wilson mint ROY?
több mint 12 éve
Charles autogrammot kért Manningtől a meccs után, bowe meg lefotózta 😀Egy napja megy téma, ebből volt már szavazás is, meg kutyafüle, kinti KC fórumon. Nekem a fókusz+kiskegyed meg többi hasonló az értelmezhetetlen kategóriát képviselik. Sose értettem mi közöm nekem ahhoz, hogy egy jegesmedve füle lekonyult Svédországban? Vagy Nemtomki Klára összejött Xlábú Johnnyval.
Höri
Jamaal mikor aláírta elég olcsón az új szerződését (már sztár volt bőven), akkor is mondta, ő egy focirajongó gyerekkora óta. Van akinek ez biznisz, kihozza az utolsó centet. Van akinek megélhetés, és ennyi elég. Van aki rekordra hajt. Ő meg erről álmodott, hogy a pályán rohan és ő a sztár. Ezért is hajt minden snap esetén, bármi az eredmény. Nem pusztán pénzért.
Lehet még Halitól meg mindenkitől van már aláírása. (Azt hiszem egyébként ezt az anyjának kérte)
Bowe pedig nyilván aki ezt nemcsak lefényképezi, hanem fel is teszi a netre. Nemrég mondta, hogy "én mindig csak meghúzom magam". Erre írtam,hogy ő aztán pont olyan aki szeret bármi módon reflektorfényt kapni. Nincs ezzel baj, ő pedig ilyen.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Charles autogrammot kért Manningtől a meccs után, bowe meg lefotózta 😀több mint 12 éve
Aki szereti az NBC játékosintróit, annak ezt látni kell
Höri
több mint 12 éve
Aki szereti az NBC játékosintróit, annak ezt látni kellEzen besírtam. Úgy látszik nem Csak Obama és Luther megy nekik.
Höri
több mint 12 éve
Rég volt már QB-csevejBrandon Moore beszólása fergeteges 😀
fauxjohnmadden.lockerdome.com/articles/102761567Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Megihlette őket Sanchez fura fistingje, nem csodálom. Évek múlva is röhögni fog rajta mindenki.
több mint 12 éve
Kötöttfogású birkózás.. 😀 Vicces lesz..NFL will consider banning all low blocks in 2013Black_Adderez valami hihetetlenül nevetségesSzobi22