NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Ehhez a passzolunk nem passzolunk kérdéshez: én pl utálom, amikor eldőlt a meccs, és az utolsó 10 perc arról szól, hogy futás-futás-futás(esetleg passz)-punt. Borzasztó színvonaltalan szerintem, ahogy sokszor azzá teszi a cserék pályára lépése is. Miért ne játszhatna a csapat, próbálhatna ki új dolgokat?
több mint 11 éve
Wyatt egy kicsit sztem túlzásba viszed.Amikor a csapatodat ezen kritika érte akkor cirka 40 pontal vezettetek. A Broncos még nem nyerte meg akkor a meccset.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Most látom csak az éjjeli meccset, és a szemét pofátlan Manning gusztustalanul passzolt még 4 perccel a meccs vége előtt is, csak azért, hogy meglegyen a 300+, és ezzel a 70. ilyen találkozója – mikor már rég megnyerte az összecsapást a Broncos!Undorító statisztikavadász, így sokkal kevesebbet ér ez a rekordja is, fúj, monnyon le meg minden
több mint 11 éve
nem tudtam hogy hova tegyem, de muszáj megosztanom, hogy ma rendezik az általános iskolai országos focidöntőket (Pop Warner Super Bowl), az alábbi linken lesznek majd róla összefoglalók, a rájátszás többi meccseiről már most is fenn pár 😊www.youtube.com/user/espnwwos?feature=watch
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
NFL Road Tested: The Cleveland Browns valaki látta már? Ha igen milyen?BéczkóLeírás alapján nagyon jól hangzik. belenézek majd, elég érdekes lehet, megismerni ilyen szezonháttereket.
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
NFL Road Tested: The Cleveland Browns valaki látta már? Ha igen milyen?
több mint 11 éve
akkor onside kick=nekimennnek a 4.nek?én kifejezetten örülnék az onside kickek eltörlésének, szerintem nem is rossz ötlet
érdekesbraxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ezt még nem olvastam, de jól hangzik😊végre újra előtérbe kerülne az ST, és nem touchbackek lennének folyamatosan a jobb kickerektől
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
"Roger Goodellnek az az ötlete támadt újabban, hogy eltörölné a kickoffokat, és helyette a kezdőrúgást elvégző csapat puntolhatna a saját 30 yardos vonaláról 4&15-ös szituációban. A cél ismét az, hogy kevesebb sérülés legyen. Ez az ötletet ezúttal már nem kommentáljuk."FLAG FOCIIIIII
vicc.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Néhány hónapja felmerült h mit is csinál a Director of Pro Personnel, most a játékosügynök Jack Bechta írt ezzel kapcsolatban egy cikket: www.nationalfootballpost.com/Who-is-the-Pro-Personnel-Director.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Jó kis önpromó, de itt benne vanwww.nemzetisport.hu/nfl/p-manning-es-peterson-orult-versenyfutasa-brees-besokallt-2197617
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
nem tudja valaki, hogy hol tudnám megnézni az aktuális C'mon Man-eket??a szezon elején még felrakta minden héten valaki a youtube-ra HD minőségben, de aztán őt letiltotta az NFL...
több mint 11 éve
erről Tank Johnsont kellene megkérdeznisports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3075355
---
több mint 11 éve
Ha én az NFL-ben játszanék, én is vennék magamnak fegyvert. Ha Sean Taylorhoz betörtek, akárki máshoz is be tudnak. Tudják, hogy gazdag vagy, nem nehéz kideríteni ki hol lakik, bármelyik éjszaka jöhet egy-két látogató aztán ha azoknál van pisztoly akkor sokra megyek a dobócsillagommal.HöriÉn ezen azért kissé megütköztem.
"Police recovered several legally owned guns from Belcher’s home." (Ezek ugye még azon felül, amivel fejbe lőtte magát.)
Mennyi lehetett az a "several"? 5? 10?
Egy helyen tárolta őket? Vagy minden szobában volt egy szükség esetére?
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 11 éve
Ha én az NFL-ben játszanék, én is vennék magamnak fegyvert. Ha Sean Taylorhoz betörtek, akárki máshoz is be tudnak. Tudják, hogy gazdag vagy, nem nehéz kideríteni ki hol lakik, bármelyik éjszaka jöhet egy-két látogató aztán ha azoknál van pisztoly akkor sokra megyek a dobócsillagommal.HöriKevin Mawae is ezt mondta a játékosok szakszervezetének elnökeként:
I don't own a handgun. I have a hunting rifle. My job is to protect my family. If someone comes into my house? Game's on.
sports.espn.go.com/espnmag/story?id=3710602§ion=magazine
több mint 11 éve
Ha én az NFL-ben játszanék, én is vennék magamnak fegyvert. Ha Sean Taylorhoz betörtek, akárki máshoz is be tudnak. Tudják, hogy gazdag vagy, nem nehéz kideríteni ki hol lakik, bármelyik éjszaka jöhet egy-két látogató aztán ha azoknál van pisztoly akkor sokra megyek a dobócsillagommal.
több mint 11 éve
Szerintem meg igen. Ha hirtelen felindulásból történt, akkor egy konyhakést is felkapott volna. Max ő nem lesz öngyilkos.apeszosthinkprogress.org/alyssa/2012/12/03/1270841/bob-costas-jovan-belcher-gun-control/
"A domestic dispute in any home may leave a woman bloody and bruised, but in a home without a gun, it’s far less likely to leave her murdered. The presence of a firearm in the home increases the risk of homicide for women by five times, according to one study, and two-thirds of women killed with guns each year die in domestic disputes. When a domestic dispute involves a firearm, it is 12 times more likely to end in homicide. If Jovan Belcher didn’t have a gun, perhaps his mother, who watched her son shoot the mother of his three-month-old daughter, could have helped calmed the fight. If Jovan Belcher didn’t have a gun, perhaps the coaches and executives who watched him put the final bullet through his own head, or the police officers who arrived seconds too late, could have saved his life."
A hivatkozott tanulmányokra mutató linkek a cikkben. Nyilván azt is ki lehetne keresni, hogy a konyhakés mennyivel kisebb vagy esetleg nagyobb kockázati tényező, mint egy lőfegyver.
De nem akarok offolni, mert ez nem specifikusan NFL-probléma, a mostani eset csak alkalmat szolgáltatott arra, hogy megint beszédtéma legyen. Mármint a gun control. Ámbár, ha az aurorai és egyéb lövöldözések nem bírják jobb belátásra az amcsikat, Belcher-esete még kevésbé fogja.
több mint 11 éve
nem hinném, hogy arról van itt szó, hogy "rossz fényt vet a focira". egyszerűen csak nem érzem (és ezek szerint nem csak én) relevánsnak itt a sportolók fegyvertartásának a kérdését.Javaslom, hogy a témának legyen egy külön topikja, hogy ne itt a csevegőben kelljen kerülgetni, mint amikor az agyrázkódással kapcsolatos cikkek a virágkorukat élték.DoMAzok most is - tőlem függetlenül is - virágkorukat élik, de már nincs energiám és kedvem "propagálni" a témát.
A sportolók fegyvertartásának kérdésére meg fölösleges külön topikot létrehozni. Engem sem érdekel különösebben a téma, más meg eleve berzenkedik mindentől, ami kicsit is rossz színt vet a focira. Pláne a playoff és a bowl season előtt!
Ne aggódj, bekussoltam.
Szabler
több mint 11 éve
Javaslom, hogy a témának legyen egy külön topikja, hogy ne itt a csevegőben kelljen kerülgetni, mint amikor az agyrázkódással kapcsolatos cikkek a virágkorukat élték.DoMAzok most is - tőlem függetlenül is - virágkorukat élik, de már nincs energiám és kedvem "propagálni" a témát.
A sportolók fegyvertartásának kérdésére meg fölösleges külön topikot létrehozni. Engem sem érdekel különösebben a téma, más meg eleve berzenkedik mindentől, ami kicsit is rossz színt vet a focira. Pláne a playoff és a bowl season előtt!
Ne aggódj, bekussoltam.
több mint 11 éve
Szerintem meg igen. Ha hirtelen felindulásból történt, akkor egy konyhakést is felkapott volna. Max ő nem lesz öngyilkos.Sokan bírálják Bob Costas-t a Belcher-ügy kapcsán a vasárnap esti meccs szünetében tett kommentárjáért. A vád az, hogy az esetet meglovagolva Costas a fegyverviselés megszigorítása mellett érvelt. Egy ilyen ügy mellett síkraszállni Amerikában - még a szombati tragédia fényében is! - tényleg botor vállalkozás.pedig szerintem is rettentően igaz... akárhogy olvasom az esettel kapcsolatos beszámolókat, ez bizony hirtelen felindulásból elkövetett emberölésnek tűnik (majd emiatt lett Belcher öngyilkos), ami fegyver nélkül valószínűleg nem fajult volna el eddigjjncaa
Costas alábbi szavai az én fülemben mégis nagyon igazul csengenek.
“Give me one example of an athlete… who by virtue of his having a gun took a dangerous situation and turned it around for the better. I can’t think of a single one. But sadly, I can think of dozens where by virtue of having a gun, professional athletes… have wound up in a tragic situation.”Szabler
több mint 11 éve
a héten a sport tv műsorána port.hu szerint pedig az MNF most a sport1-n fog menni élőben
---
több mint 11 éve
Seau tragédiáját meg arra használták fel, hogy felhívják a figyelmet az agyrázkódások okozta veszélyekrejjncaaAz NFL és amerikaifutball jellege miatt az agyrázkódás hatásai éppen azt a szűk kört érintik, ahol a tragédia is előfordult. Semmi hasonlóság nincs a mostani esettel.
Javaslom, hogy a témának legyen egy külön topikja, hogy ne itt a csevegőben kelljen kerülgetni, mint amikor az agyrázkódással kapcsolatos cikkek a virágkorukat élték.
több mint 11 éve
Seau tragédiáját meg arra használták fel, hogy felhívják a figyelmet az agyrázkódások okozta veszélyekreHa már a fegyvertartást az NFL játékosokra (profi sportolókra) akarja kihegyezni Costas:Sokan bírálják Bob Costas-t a Belcher-ügy kapcsán a vasárnap esti meccs szünetében tett kommentárjáért. A vád az, hogy az esetet meglovagolva Costas a fegyverviselés megszigorítása mellett érvelt. Egy ilyen ügy mellett síkraszállni Amerikában - még a szombati tragédia fényében is! - tényleg botor vállalkozás.pedig szerintem is rettentően igaz... akárhogy olvasom az esettel kapcsolatos beszámolókat, ez bizony hirtelen felindulásból elkövetett emberölésnek tűnik (majd emiatt lett Belcher öngyilkos), ami fegyver nélkül valószínűleg nem fajult volna el eddigjjncaa
“Give me one example of an athlete… who by virtue of his having a gun took a dangerous situation and turned it around for the better. I can’t think of a single one. But sadly, I can think of dozens where by virtue of having a gun, professional athletes… have wound up in a tragic situation.”Szabler
A fegyvertartás szigorítása melletti érveléshez teljesen felesleges kiragadni egy NFL játékos és családjának a tragédiáját, mert a körülmények túl speciálisak ahhoz, hogy általánosítani lehessen belőle és csak a hangulatkeltésre jó.DoM
---
több mint 11 éve
Ha már a fegyvertartást az NFL játékosokra (profi sportolókra) akarja kihegyezni Costas:Sokan bírálják Bob Costas-t a Belcher-ügy kapcsán a vasárnap esti meccs szünetében tett kommentárjáért. A vád az, hogy az esetet meglovagolva Costas a fegyverviselés megszigorítása mellett érvelt. Egy ilyen ügy mellett síkraszállni Amerikában - még a szombati tragédia fényében is! - tényleg botor vállalkozás.pedig szerintem is rettentően igaz... akárhogy olvasom az esettel kapcsolatos beszámolókat, ez bizony hirtelen felindulásból elkövetett emberölésnek tűnik (majd emiatt lett Belcher öngyilkos), ami fegyver nélkül valószínűleg nem fajult volna el eddigjjncaa
A fegyvertartás szigorítása melletti érveléshez teljesen felesleges kiragadni egy NFL játékos és családjának a tragédiáját, mert a körülmények túl speciálisak ahhoz, hogy általánosításani lehessen belőle és csak a hangulatkeltésre jó.