NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Rég volt már QB-csevej fauxjohnmadden.lockerdome.com/articles/102761567
több mint 12 éve
csúnyán elvinné a játékot az egyoldalú fizikalitásbaNFL will consider banning all low blocks in 2013Black_Adderez valami hihetetlenül nevetségesSzobi22
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
NFL will consider banning all low blocks in 2013Black_Adderez valami hihetetlenül nevetséges
több mint 12 éve
NFL will consider banning all low blocks in 2013
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
The Hard Life of an N.F.L. Long Shotwww.nytimes.com/2012/11/25/magazine/the-hard-life-of-an-nfl-long-shot.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
összeállítottam egy kis programajánlót hálaadás alkalmábólJó van mi mán bele sem férünk amit egyébként teljes mértékben megértek 😉 😛
bowl.hu/tv-musorjjncaa
több mint 12 éve
Ezt most jól megszívtam volna. Végig azt hittem hajnalban lesz a mi meccsünk.
több mint 12 éve
összeállítottam egy kis programajánlót hálaadás alkalmából---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
És ez miért nem megy Rexynek? 😀 Mármint Ryannek...Igen, de Berry idén a Louisiana-Monroe-n egyszerre tart a pályán két QB-t 😀Úgy tudom mikor Vick odakerült a Sasokhoz Andy Reid is játszott két QB-val...apeszosTodd Berry for Redskins HC!empty taxiKétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛apeszosGriffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri
empty taxi
több mint 12 éve
Igen, de Berry idén a Louisiana-Monroe-n egyszerre tart a pályán két QB-t 😀Úgy tudom mikor Vick odakerült a Sasokhoz Andy Reid is játszott két QB-val...apeszosTodd Berry for Redskins HC!empty taxiKétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛apeszosGriffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Úgy tudom mikor Vick odakerült a Sasokhoz Andy Reid is játszott két QB-val...Todd Berry for Redskins HC!empty taxiKétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛apeszosGriffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri
több mint 12 éve
Pár hete sztár volt a 9 éves kiscsaj, most az NFL Network vendége voltVicces és cuki
www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap2000000096297/Sam-Gordon-joins-NFL-GameDay-Morning
több mint 12 éve
Todd Berry for Redskins HC!Kétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛apeszosGriffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri
Madden hates me.
több mint 12 éve
Kétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛Griffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri
több mint 12 éve
sok jó játékos van free agencyn, akiknek nincs csapatuk sajnos, pedig egy kettő ha nem is kezdőnek, de cserének szerintem bőven elférne.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 909
Rakjunk össze egy bowl.hu free agent csapatot, csináltam egy alapot, lehet módosítani 😀 (tekintsünk el a sérülésektől, hiszen ezek fele sérült kb,)Fanene meglep, mert nem rossz játékos.
Defense
LE: Jonathan Fanene (30)
CB: Stanford Routt (29)
CB: Lito Sheppard (31)
ano92
(azért Raiders corner páros befigyel)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Griffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀
több mint 12 éve
Griffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛
több mint 12 éve
van itt szellemi szint kéremszépen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
| Az igazi köcsög csapat a 49ers, hogy a 4. negyedben is a kezdő D-vel álltak fel 27 pontos előnynél is, sőt, 7–30-nál még challengeltek is egyet, hogy meglegyen a safety, mocskos eredményfuttatók, pfej. A legnagyobb köcsög persze Aldon Smith, aki az ellenfél megalázásával hajt rá mindenféle sackrekordra. 5.5-szer levinni a csere QB-t, ekkora egy ordas nagy parasztot, így sokkal kevesebb értéke lesz a rekordnak, ha meglesz |
több mint 12 éve
Just yesterday, both Drew Brees and Robert Griffin were still in the game late in the fourth quarter. Brees was still passing the ball with a 28-point lead and six minutes left. Griffin was still passing the ball with a 25-point lead and five minutes left.Brees azért passzolt, mert ő tartja a rekordot a "legalább 20 sikeres passz egymást követő meccseken" kategóriában valami 45-tel, és vasárnap az utolsó negyed közepén kezdődő drive-nál még csak 19 volt neki 😊
DoM
Tavaly a Falcons ellen hasonló okból (Marino-rekord) maradt fent kiütéses győzelem idején a pályán, ám a Vikings, a Panthers vagy a Colts elleni KO esetén a még 3. negyed végén kezdődő, negyedik negyed elejébe lógó drive-okban volt pályán csak, utána már nem.
több mint 12 éve
Footballoutsiders cikk:But is he the only coach who would dare risk his quarterback's health just so he could "run up the score" that late in the game, with such a big lead? Or is he just the only coach who gets criticized for such things?
Tom Brady threw his final pass with 5:32 left in the game, hitting Wes Welker for a first down at the Indianapolis 12-yard line.
In Week 4, John Fox still had Peyton Manning on the field in the fourth quarter with a 28-point lead, and Manning was still throwing from a shotgun set with 5:58 left in the game.
In Week 6, Mike McCarthy still had Aaron Rodgers on the field in the fourth quarter with a 25-point lead, and Rodgers was still throwing from a shotgun set with 5:39 left in the game.
In Week 10, Pete Carroll still had Russell Wilson on the field in the fourth quarter with a 21-point lead. That's smaller than the 28-point lead the Patriots had, but Wilson was still in the game in the last two minutes, in the shotgun and passing the ball on fourth-and-3.
Just yesterday, both Drew Brees and Robert Griffin were still in the game late in the fourth quarter. Brees was still passing the ball with a 28-point lead and six minutes left. Griffin was still passing the ball with a 25-point lead and five minutes left.
deadspin.com/5961892/dear-insane-patriots-haters-its-not-bill-belichicks-fault-that-rob-gronkowski-broke-his-arm
több mint 12 éve
Ide írom mert nem akarom a csapat topicokat szét offolni újra ehhez a Pats alázás sztorihoz csak egy adalék jutott eszembe, ami probléma szerintem elő sem jött volna ha nem pont Gronk sérül bele amire nyilván felkapta mindenki a fejét:Édesapám még látta Puskást a Madridban játszani illetve hallotta rádióban talán akkor még ugy úgy közvetítés nem volt mint manapság. S azt hallotta, hogy kb 6-1s Madrid vezetésnél Puskás! rohan gyorsan bedobni a labdát. Aztán mikor jó pár évvel később találkozott Öcsi bácsival és megkérdezte ugyan miért rohant ennyire, akkor Öcsi bá csak ennyit válaszolt: "akartam, hogy még egy gólt rúgjunk"
szerintem ez ennyi nem több. Én is marha mérges vagyok a Barcára mikor leállnak ahelyett, hogy játszhatnának szebbnél szebb támadásokat vezetve. Az első évében Guardiola-nak még éppen az volt a jellemző, hogy mentek amennyire csak tudtak azért is szerették őket az ellendrukkerek is nézni, aztán köv években már elkezdtek spórolni és sztem ezért is lett kevésbé nézhető jó néhány meccs amellett, hogy az ellenfelek is megtanultak védekezni. Tudom Soccer NFL két külön világ de a mentalitás szempontjából hasonlítható a kettő.
több mint 12 éve
Megvan a heti QB csevej: notbillwalton.lockerdome.com/articles/102530909
Madden hates me.
több mint 12 éve
itt a választék www.rotoworld.com/articles/nfl/41331/74/best-available-nfl-free-agents