NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Sajnálom, hogy ilyen ritkán van döntetlen az NFL-ben. Ha gyakoribb lenne, akkor talán elgondolkodnának a College OT szabályok átültetésén az NFL-re.
több mint 12 éve
McNabb nyomdokain Amendola és Goldson: www.nfl.com/news/story/0ap1000000093394/article/danny-amendola-dashon-goldson-fuzzy-on-ot-rulesSzobi22az nfl.com szalagcímében ezt írja: "...until the referees gave him a lesson on the NFL rule book"
az a bírói gárda adott a játékosoknak leckét, ahol a főbíró is rosszul magyarázta el az OT előtt a szabályokat, nem mellesleg hibát hibára halmoztak a meccs végén...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most főleg tele van szemetelve egyébként 😀sry nem láttam, de mentségemre szóljon h ott hamar elvész egy-egy hozzászólás, én meg amúgy se nagyon szoktam olvasgatni azt a topicot...nem tudom hol lenne leginkább a helye, de nagyon nagy, feltörték Tebow emailjét 😊Én a viccekre raktam 😊tenorx
a.espncdn.com/photo/2012/1107/grantland_tebowinbox_1152.jpgBlack_Adder
Black_Adder
több mint 12 éve
sry nem láttam, de mentségemre szóljon h ott hamar elvész egy-egy hozzászólás, én meg amúgy se nagyon szoktam olvasgatni azt a topicot...nem tudom hol lenne leginkább a helye, de nagyon nagy, feltörték Tebow emailjét 😊Én a viccekre raktam 😊tenorx
a.espncdn.com/photo/2012/1107/grantland_tebowinbox_1152.jpgBlack_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
és vesztettél? 😛nem tudom hol lenne leginkább a helye, de nagyon nagy, feltörték Tebow emailjét 😊Én a viccekre raktam 😊tenorx
Black_Adder
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
nem tudom hol lenne leginkább a helye, de nagyon nagy, feltörték Tebow emailjét 😊Én a viccekre raktam 😊
Black_Adder
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
nem tudom hol lenne leginkább a helye, de nagyon nagy, feltörték Tebow emailjét 😊what causes wet dreams és Rodgers, a troll. 😀
Black_Adder
köszi, made my day 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mivel espnnél Luck már 5. az MVP rangsorban, így igen nagy hájpja van.annyira nem jó időzítés a hype-pal előhozakodni egy 433 yardos meccs után 😀Doug Martin -> ORoY?empty taxinem hiszem.
lucknak és rg3nak nagyon nagy hypeja vanbraxa88
de legalább a 2. helyre odaérhet Martin ha minden így megy tovább.Höri
több mint 12 éve
nem tudom hol lenne leginkább a helye, de nagyon nagy, feltörték Tebow emailjét 😊Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Szilgyo
14
Sziasztok!Megszabadulnék angol nyelvű NFL-es könyveimtől, a csomag megtekinthető itt:
hasznalt-konyv.vatera.hu/idegennyelvu_konyv/egyeb/amerikai_focis_konyvgyujtemeny_angol_nyelvu_1667661491.html
A könyvek nagyon jó állapotban vannak, némelyiket nem is vettem szinte a kezembe...
több mint 12 éve
A CIN az Weak nem? Bár annyira nem gyengék, vagy igen? Hétvégén jó lenne.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
párat nem értek 😀Ha tényleg nem, akkor BAL-Rice, JAX-trófea. A CIN passz.
BAL, CIN, JAXHöri
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
#NFL games account for the 14 most-watched programs on TV since the season began on 9/5. The 15th best was CBS' NCIS season premiere
Madden hates me.
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Azt olvasom, hogy a Sport TV közvetíti a Colts - Patriots meccset a 11. fordulóból (november 18) 22:15 perces kezdéssel!
több mint 12 éve
Csak annyi kiegészítés, hogy az elsőt Stafford írta - nem Gabbert.Itt a heti QB csevegés: notbillwalton.lockerdome.com/articles/102101864empty taxiGabbert: "Hey, no love for my fourth win?"
Rodgers: "3.5. Beatint Blaine Gabbert counts half a win."
remélem ikrtiad nem látta 😀berger90
több mint 12 éve
Már azért nem annyira eredeti, mint kezdetben volt, de egy-két jobb beszólás még mindig van.Itt a heti QB csevegés: notbillwalton.lockerdome.com/articles/102101864empty taxiGabbert: "Hey, no love for my fourth win?"
Rodgers: "3.5. Beatint Blaine Gabbert counts half a win."berger90
Eli Manning: We're on auto-pilot until January. What you assheads call the "regular season", I call the pre-playoffs. 😀
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Itt a heti QB csevegés: notbillwalton.lockerdome.com/articles/102101864empty taxiStafford: "Hey, no love for my fourth win?"
Rodgers: "3.5. Beatint Blaine Gabbert counts half a win."
remélem ikrtiad nem látta 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Itt a heti QB csevegés: notbillwalton.lockerdome.com/articles/102101864
Madden hates me.
több mint 12 éve
Szóval az ex-elnökök visszatértek 😊Nem tudom,lehet a hogy a viccek topicba kellett volna rakni 😂Skins meccsen lett volna nagy 😀Wester
Joco
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Mister 'Csak QBkra izgulok fel' ezzel csak altat. 😊Király Petya is erről csiripelt:I'm not sure.empty taxiHa Luck playoffba vezeti a Coltst az is kevés lesz.iktriadJah. Kéne egy 1500 yardos szezon legalább h legyen esélye, de az utóbbi 2 meccs alapján még az sincs kizárva,empty taxiDoug Martin -> ORoY?empty taxinem hiszem.
Doug Martin's in the OROY party... empty taxi
több mint 12 éve
Király Petya is erről csiripelt:I'm not sure.empty taxiHa Luck playoffba vezeti a Coltst az is kevés lesz.iktriadJah. Kéne egy 1500 yardos szezon legalább h legyen esélye, de az utóbbi 2 meccs alapján még az sincs kizárva,empty taxiDoug Martin -> ORoY?empty taxinem hiszem.
Doug Martin's in the OROY party...
Madden hates me.