NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Rakjunk össze egy bowl.hu free agent csapatot, csináltam egy alapot, lehet módosítani 😀 (tekintsünk el a sérülésektől, hiszen ezek fele sérült kb,)

Offense

QB: Vince Young (29)
RB: Joseph Addai (29)
FB: Jacob Hester (27)
WR: Mike Sims-Walker (27)
WR: Plaxico Burress (35)
TE: Kellen Winslow (29)
RG: Vince Manuwai (32)
RT: Kareem McKenzie (33)
C: Andre Gurode (33)
LT: Chad Clifton (36)
LG: Montrae Holland (32)

Defense

LE: Jonathan Fanene (30)
DT: Antonio Dixon (27)
DT: Albert Haynesworth (30)
RE: Everette Brown (25)
LOLB: Brian Rolle (23)
MLB: E.J. Henderson (30)
ROLB: Brady Poppinga (33)
CB: Stanford Routt (29)
CB: Lito Sheppard (31)
SS: Nick Collins (29)
FS: Jaiquawn Jarrett (23)

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem irányítós, de fájdalmas 😀
 jukeleft.com/jukeleft-exclusive-facebook-updates-on-rob-gronkowskis-arm-surgery/

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
ilyen ez a badge:

szerintem is gagyi amúgy
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Különben a Nike-nak nem ciki, hogy pár mosás után az elvileg legdrágább mezükön is kopik a C patch? atapapa
Csak kicsit militarys, elvégre ilyen hónap van most.empty taxi
Ez az akar lenni? Akkor jó gagyi lett 😊

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Különben a Nike-nak nem ciki, hogy pár mosás után az elvileg legdrágább mezükön is kopik a C patch? atapapa
Csak kicsit militarys, elvégre ilyen hónap van most.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A hét képe 😊

Úgy lett volna az igazi, ha a pinkes kiegészítőkben vannak a lányok.

Különben a Nike-nak nem ciki, hogy pár mosás után az elvileg legdrágább mezükön is kopik a C patch?

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ezt is túlmisztifikálják sokan. Ez egy örömjáték a szezon végén. Levezetés.
Az meg egyértelmű, hogy a többség szimpátia alapján dönt. Nem hinném, hogy sok olyan elvetemült van, aki pusztán szakmai alon szavaz. Az átlag user beszavazza a kedvenc csapata játékosait illetve egyéb kedvenceit. A maradék helyekre meg ugyanúgy szimpátia/ismertség alapján szavaz.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Akit annyira zavar, az ne nézze. De valamiért még most is ez a legnézettebb all star-meccs a nagy ligákban.
Furcsa hogy az NFL el akarja törölni (és lemondani az ebből származó bevételről), miközben a bírókat meg milliódolláros viták miatt nem alkalmazta. atapapa
A játékosok 1/3-át egyszerűen kioltja az edzők és a nézők 2/3. Az All-Pro listát se lehet objektív alapon összeállítani. Eredményesség és ismertség, népszerűség azt is befolyásolni fogja, de ezzel nincs is baj.

Ami a Pro Bowlt illeti, engem nem érdekel és nem is szoktam nézni. De pont azért amit te is említesz, ideális lehetne például Európában vagy a többi kontinensen turnézni vele és csinálni a látszat showt a népnek a SB után. Ezt az időjárás pont nem támogatja és nehéz elképzelni, hogy a játékosok rávehetők lennének az európai, ázsiai turnéra a hawaii móka helyett.
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Azért akarják eltölni, mert a bohóckodás egyszerűen nem illik a No Fun League arculatába

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azért ez enyhe túlzás. Itt azért nincs egy Yao Ming aki mindig nyert mert kínai volt. A legtöbben akik ottvannak azok letettek valamit. Tény nem mindig az adott évi teljesítmény alapján kerülnek be de azért a nagy többség megérdemli.Toca
Itt a cikk:  www.nationalfootballpost.com/Pro-Bowl-Politics.html

Each team has to elect 3 players from each position, none of which can be on their own team. This system can get a little spiteful at times. I had a former Redskins client tell me that there was a player rule that nobody was allowed to vote for a Cowboys player.

Another common practice, still in use, is to NOT give votes for the best, most deserving player in the conference but to a back up or a guy who doesn’t have a chance so that the player from your own team, on the other side of the ball has a better chance.

In most locker rooms, the vote gets done by position group. For example, O-lineman vote for D-lineman, defensive backs vote for receivers, and vice versa. In others, the votes are dictated by one or two Pro Bowl vets. In a lot of cases they want to make sure their buddies on other teams make the trip.

DoM
Nem tudom hogy ez mennyire általános jelenség, de ha összevetjük az all pro szavazatokat a pro bowlos keretekkel, akkor elmondható hogy nem sok all pro játékos marad ki a népszerűségi (kicseszési) verseny miatt a pro bowl keretből, vagyis vélhetően az általad idézett folyamatok valahogy kioltják egymást.

Megnéztem a tavalyi all pro csapatokat, 2 támadófalemberen és 2 LB-n (Urlacher és Lewis, a két nagy név kiverte Cushingot és Bowmant) kívül csak Cruz (aki lehet hogy a közönség miatt maradt ki, mert inkább a szezon második felében durrantott és ezt már a nép nem tudta a szavazáson értékelni) és 1-1 ST-játékos nem lett pro bowlos. A 2 ST-re is van magyarázat, All Pron külön választanak kick- és puntreturnert, viszont PR-ra csak egy returner megy, ezzel Hestert ki is szorította az NFC-keretből Peterson.
Az egyetlen special teamer meg szerintem a legmegítélhetetlenebb poszt laikusként.

Persze kerülnek be érdemtelenül is játékosok.

Én speciel "kedvelem" a pro bowlt, azzal cseszték el, hogy betették az SB elé. A nagy feszkók után, tudva hogy nem lesz meccs a nyár végéig, jó elnézni még egy sztárparádét ökörködéssel (bár néha engem is felháborít, hogy főleg a védők mennyire nem teszik oda magukat), az SB előtt tényleg csak egy betétprogram.
Akit annyira zavar, az ne nézze. De valamiért még most is ez a legnézettebb all star-meccs a nagy ligákban.
Furcsa hogy az NFL el akarja törölni (és lemondani az ebből származó bevételről), miközben a bírókat meg milliódolláros viták miatt nem alkalmazta.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az egész szart el kéne törölni úgy ahogy van...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Ilyeneken ti meglepődtök, hogy nem szavazhat az örökellenségre ? Komolyan ennyire meglepő ez ? Meghogy próbálják a sajátjaikat tolni ?Toca
Nem lepődök meg rajta, de te az előbb azt válaszoltad erre a felvetésre, hogy enyhe túlzás. Gondoltam linkelem a forrást, hogy egy játékosügynök hogyan látja.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Azért ez enyhe túlzás. Itt azért nincs egy Yao Ming aki mindig nyert mert kínai volt. A legtöbben akik ottvannak azok letettek valamit. Tény nem mindig az adott évi teljesítmény alapján kerülnek be de azért a nagy többség megérdemli.Toca

Each team has to elect 3 players from each position, none of which can be on their own team. This system can get a little spiteful at times. I had a former Redskins client tell me that there was a player rule that nobody was allowed to vote for a Cowboys player.

Another common practice, still in use, is to NOT give votes for the best, most deserving player in the conference but to a back up or a guy who doesn’t have a chance so that the player from your own team, on the other side of the ball has a better chance.

In most locker rooms, the vote gets done by position group. For example, O-lineman vote for D-lineman, defensive backs vote for receivers, and vice versa. In others, the votes are dictated by one or two Pro Bowl vets. In a lot of cases they want to make sure their buddies on other teams make the trip.

DoM
Ilyeneken ti meglepődtök, hogy nem szavazhat az örökellenségre ? Komolyan ennyire meglepő ez ? Meghogy próbálják a sajátjaikat tolni ?
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 270 — Saturday Night Lights
A Pro Bowlról folyik a disputa? 😂

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve

több mint 12 éve
Mivel arról, hogy effektíve ki kerül a PB-ra úgy tudom szakmai stáb dönt, ez csak egyfajta jelzés, hogy ki népszerű, de ettől még nem kerül be egy 1-2 meccsen játszó játékos.
Sobri Jóska
Nem egészen. A szurkolók szavazatai 1/3 súllyal számítanak bele a végső sorrendbe. (1/3 a játékosoké, 1/3 az edzőké.)tomi-tomi
Ezt mondom én is, A kétharmada nem a szurkolói szavazat.
A kétharmad pedig kétharmad...

Meg gondolom vannak szakmai allpro csapatok, színtisztán szakemberek által válogatva annak, akinek fontos, hogy tudja mások szerint kik voltak az idény legjobbjai.Sobri Jóska
A játékosok és edzők szavazatai se érnek többet a szurkolókénál. Nationalfootballposton volt még egy-két éve cikkezés arról, hogy milyen mókázás megy a csapaton belül, amikor a pro bowlra kell szavazni: kiszúrásból szavaznak olyanokra, akiknek közük sincs még az átlagos játékoshoz sem stb.

A pro-bowl a játékosnak is csak azért fontos, mert ebből is pénzt tudnak csinálni az új szerződésnél. Valóban egy népszerűségi verseny. Semmi több.DoM
Azért ez enyhe túlzás. Itt azért nincs egy Yao Ming aki mindig nyert mert kínai volt. A legtöbben akik ottvannak azok letettek valamit. Tény nem mindig az adott évi teljesítmény alapján kerülnek be de azért a nagy többség megérdemli.
több mint 12 éve
Mivel arról, hogy effektíve ki kerül a PB-ra úgy tudom szakmai stáb dönt, ez csak egyfajta jelzés, hogy ki népszerű, de ettől még nem kerül be egy 1-2 meccsen játszó játékos.
Sobri Jóska
Nem egészen. A szurkolók szavazatai 1/3 súllyal számítanak bele a végső sorrendbe. (1/3 a játékosoké, 1/3 az edzőké.)tomi-tomi

Meg gondolom vannak szakmai allpro csapatok, színtisztán szakemberek által válogatva annak, akinek fontos, hogy tudja mások szerint kik voltak az idény legjobbjai.Sobri Jóska
A játékosok és edzők szavazatai se érnek többet a szurkolókénál. Nationalfootballposton volt még egy-két éve cikkezés arról, hogy milyen mókázás megy a csapaton belül, amikor a pro bowlra kell szavazni: kiszúrásból szavaznak olyanokra, akiknek közük sincs még az átlagos játékoshoz sem stb.

A pro-bowl a játékosnak is csak azért fontos, mert ebből is pénzt tudnak csinálni az új szerződésnél. Valóban egy népszerűségi verseny. Semmi több.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Sobri Jóska

Meg gondolom vannak szakmai allpro csapatok, színtisztán szakemberek által válogatva annak, akinek fontos, hogy tudja mások szerint kik voltak az idény legjobbjai.

több mint 12 éve
Egyebkent muszaj mindenevbe racsodalkozni hogy a szurkoloi szavazas nem egyenlo azzal hogy ki a legjobb?
Vagy ez csak vegre jott egy PB eredmeny vegre elmondhatom hogy semmi ertelme a Pro Bowlnak , mindenki csak a kedvencere szavaz bezzeg ha a legjobbalra szavaznanak milyen jo lenne?
Nem tetszik nem nezed, atgorgeted, hagyod hogy a hulyegyerekek akik elvezik nezzek / szavazzanak, nem fog senki belehalni...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ezt még nem szüntette be Goodell? Kár

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sobri Jóska
Nem egészen. A szurkolók szavazatai 1/3 súllyal számítanak bele a végső sorrendbe. (1/3 a játékosoké, 1/3 az edzőké.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Idén is üt a Pro Bowl szavazás.
Eddig a posztján vezet Long és Polamalu, mindkettő kibaszott nagyot játszik idén, meg is érdemlik. Mondjuk Troy inkább playstationön zúz.
Már alig várom, amikor Foster mögött AFC-be bemegy MoJo is, elvégre idén is kurva jól nyomja. 😂
Elképesztően komolytalan az egész.Stez
Nincs igazad, mert a ProBowl szimpátiaszavazás.
Attól, hogy Polemalu nem játszik, a rajongóinak még ugyanolyan szimpatikus, ergo, fura lenne, ha csak azért mert sérült nem rá szavaznának.
Sobri Jóska
A Pro Bowl szimpátiaszavazás, de nem annak kellene lennie, pont ez a baj. Stez
Az élet rövid, de nem annak kellene lennie, pont ez a baj.
A kaviár drága, de nem annak kellene lennie, pont ez a baj.
satöbbi

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Eddig a posztján vezet Long és Polamalu, mindkettő kibaszott nagyot játszik idén, meg is érdemlik. Mondjuk Troy inkább playstationön zúz.
Már alig várom, amikor Foster mögött AFC-be bemegy MoJo is, elvégre idén is kurva jól nyomja. 😂
Attól, hogy Polemalu nem játszik, a rajongóinak még ugyanolyan szimpatikus, ergo, fura lenne, ha csak azért mert sérült nem rá szavaznának.
Sobri Jóska
A Pro Bowl szimpátiaszavazás, de nem annak kellene lennie, pont ez a baj.

több mint 12 éve

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Elképesztően komolytalan az egész.