NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Amióta nincs Tibi már mindenkire mindenféle jelzőket aggatnak, addig mindenkinek megvolt az állandó jelzője 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Összefoglalom akkor az elmúlt pár oldal tanulságát:mindenképpen ki kell találjunk vmit, amíg a télen zárva tart az óvoda.
mindenki köcsög.Höri
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Összefoglalom akkor az elmúlt pár oldal tanulságát:Már nem csak Rivers az? Akkor lassan le kell védetnie ezt a jelzőt.
mindenki köcsög.Höri
több mint 11 éve
Összefoglalom akkor az elmúlt pár oldal tanulságát:mindenki köcsög.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Tudom hogy nehez felfogni hogy sokan utaljak a Patset de lassan szerintem megerthetned.Nekem aztán nem nehéz, én sem bírom a Barcát, meg főleg azt a kis argentin kölköt, de nem azért mert nem jók, csak túl sok a hype, már majdnem annyi, mint itt PM-nél 😛
Es ha ezt a kiindulopontot megerted ok-okozati kovetkeztetesekkel eljuthatsz oda hogy az emberek nem álszentek csak utaljak a Patset /Bradyt/ BB / oreg elnok foszert akinek nem jut eszembe a neve /stb
Ui.: nekem a pontgyartassal es Patsel sincs kulonosebb bajom max a szurkolokkal 😀Toca
Nem is érdekel, ha utálják, sőt, addig jó, mert addig még mindig kurva jó a csapat, és másoknak csak a pocskondiázás marad (mondjuk nem rémlik, hogy bárkit/bármit állandó jelleggel baszogatnám csak azért, mert nem kedvelem, de mások vagyunk)
De a nevetséges hülyeségek nélkül is meglenne szerintem mindenki, ha pedig ennek a kicsavarását nem érti az átlag egyorrú, a másik irányból nézve már nem tartja olyan rettenetesen mókásnak, az már annak a baja, aki fennakad rajta
több mint 11 éve
Tudom hogy nehez felfogni hogy sokan utaljak a Patset de lassan szerintem megerthetned.Milyen érdekes, hogy a beírásomig (azóta nem néztem) még véletlenül sem született semmi olyan jellegű, mint a Pats topicban van egy ilyennélSzerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((Öcsém nincs nektek sajat topicotok ahol tele lehet sirni a szegyen peccet bantottak temaval a topicot?
Mondjuk a Seattle legalább nem ment neki 4. kísérletnek nagy előnynélWyatt
Mondjuk teljesen jogos mi a faszt kepzel Wilson hogy 148 yardot dobott meg Flynn is 68-at , így megalazni a Cardsot...Toca
Továbbá mindenkinek aki marhára unja, nem kötelező elolvasni, reagálni meg pláne nem, bár ezt valószínűleg úgysem állja meg senki, ha már egyszer normálisan azt sem bírja elviselni senki, ha többször ugyanúgy futni merészel a csapat 😀 😀
Vicc ez az egész álszent hozzáállás az emberek részérőlWyatt
Es ha ezt a kiindulopontot megerted ok-okozati kovetkeztetesekkel eljuthatsz oda hogy az emberek nem álszentek csak utaljak a Patset /Bradyt/ BB / oreg elnok foszert akinek nem jut eszembe a neve /stb
Ui.: nekem a pontgyartassal es Patsel sincs kulonosebb bajom max a szurkolokkal 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ha kicsit értenéd, miről szól az egész, nyilván nem vennéd magadra, mert én aztán tacsak leszarom, hányezer pontot csinál egy csapat a másik ellenSzerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((Látom mély nyomot hagyott benned ez a dolog. Kicsit sok lesz már.
Teljes cseresor játszott a meccs második felében, és szinte végig futás volt. Arról meg, h PP elejti a puntot 2x meg hasonlók, nem nagyon a Hawks tehet.Duff
Ha nem tudja megakadályozni, pont úgy járt
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Milyen érdekes, hogy a beírásomig (azóta nem néztem) még véletlenül sem született semmi olyan jellegű, mint a Pats topicban van egy ilyennélSzerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((Öcsém nincs nektek sajat topicotok ahol tele lehet sirni a szegyen peccet bantottak temaval a topicot?
Mondjuk teljesen jogos mi a faszt kepzel Wilson hogy 148 yardot dobott meg Flynn is 68-at , így megalazni a Cardsot...Toca
Továbbá mindenkinek aki marhára unja, nem kötelező elolvasni, reagálni meg pláne nem, bár ezt valószínűleg úgysem állja meg senki, ha már egyszer normálisan azt sem bírja elviselni senki, ha többször ugyanúgy futni merészel a csapat 😀 😀
Vicc ez az egész álszent hozzáállás az emberek részéről
több mint 11 éve
Szerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((Öcsém nincs nektek sajat topicotok ahol tele lehet sirni a szegyen peccet bantottak temaval a topicot?
Mondjuk teljesen jogos mi a faszt kepzel Wilson hogy 148 yardot dobott meg Flynn is 68-at , így megalazni a Cardsot...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Szerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((őket nem rühelljük annyira mint titeket 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Szerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((Unalmasan szar már ez. Patset a többség ugyis utálni fogja, aki nem drukkol nekik mert túl népszerűek itthon, ennyi. Törődj bele.
több mint 11 éve
Itt a lényeg szvsz: arról, hogy nincs mercy rule, sem a látványosan jobb, sem a látványosan rosszabb csapat nem tehet, ergo annyit tudnak csinálni, hogy tisztességgel lejátszák a meccset. Az pedig nem tisztességtelen, hogy az épp támadó és előnyben lévő csapat megpróbál pontot szerezni, mivel ez a dolguk...nem is értem az efféle felháborodást...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Na de mit ejtegeti a puntot?Szerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((Látom mély nyomot hagyott benned ez a dolog. Kicsit sok lesz már.
Teljes cseresor játszott a meccs második felében, és szinte végig futás volt. Arról meg, h PP elejti a puntot 2x meg hasonlók, nem nagyon a Hawks tehet.Duff
Mi a célja vele?
Térdelnének 4et, 4et felváltva, egyszer csak végetér a meccs.
Puntolgatni 30-40 pontos hátrányban, ugyan miért?
És nem csak puntolgattak, védekeztek is.
És a Pats ellen is a galád Colts. Direkt védekeztek. Teljesen ok és értelem nélkül. Mi ez? Provokáció?
Tényleg, miért nincs mercy rule az NFL-ben?
Vagy egy ilyen meccsen minek kijönni a 2. félidőre?
Mindkét GM aláírja a félidei eredményt szorozva kettővel, oszt jónapot. Nincsenek sérülések, lehet készülni a következő meccsre, hamarabb otthon van a családdal mindenki, a tévékben nem kell a reklámokról visszakapcsolni a meccsekre, ami csak megtöri a hangulatot úgyis, és még sorolhatnám.
több mint 11 éve
Duff
3 133
Szerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((Látom mély nyomot hagyott benned ez a dolog. Kicsit sok lesz már.
Teljes cseresor játszott a meccs második felében, és szinte végig futás volt. Arról meg, h PP elejti a puntot 2x meg hasonlók, nem nagyon a Hawks tehet.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Szerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((Mondjuk a Seattle legalább nem ment neki 4. kísérletnek nagy előnynél
több mint 11 éve
Rosterek, ki-hogyan-mikor került egy csapathoz.www.profootballrosters.com/2012/12/06/2012-how-assembled-charts/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Valamint ha valaki jön a faszságaival, és komolyan is gondolja, na az a faszság maga, ha meg más ugyanezen faszságokat tükörként tartja, az az irónia.Egyébként én nem hiszem ez egyfajta Pats-utálat lenne, vagy direkt nekünk szólna.
Egyszerűen kevés csapat játsza az alapszakaszban olyan magas szinten a támadójátékot, mint a Patriots, és még kevesebb olyan ponterős alapszakaszirányító van, mint Brady.
Hogy úgy mondjam, a gourmandság/gourmetság problematikája nem igazán közegazonos Etiópiában.
több mint 11 éve
Tévedés, Wyatt a többiek faszságát emlegeti -szó szerint idézve. Csak ha nem a Patriots szerepel a mondatban, akkor hirtelen nyilvánvalóvá válik, hogy faszság. (Mindjárt van tengernyi megfontolandó körülmény.)Értem szóval ha sok gyökér jön a faszságaival akkor az a megoldás, hogy te is gyökérré válsz és jösz a faszságaiddal 😀TocaWyatt egy kicsit sztem túlzásba viszed.Ha kb huszadjára hallod ugyanazokat a hülyeségeket egy olyan mérkőzésen, ahol véletlenül passzolni merünk a végén, jön a sok kéretlen provokátor a faszságaival, akkor ugyan miért ne tegyem meg ugyanezt. És még jófej is voltam, mert nem baszom szét a csapattopicot
Amikor a csapatodat ezen kritika érte akkor cirka 40 pontal vezettetek. A Broncos még nem nyerte meg akkor a meccset.Bazzani
Csak érdekes, hogy mindig mindenki a Patriotsot találja meg minden fájdalmával, a többi csapatnál meg le sem szarják 😛
(Most azzal a résszel, hogy nem nyerték meg, foglalkozni is felesleges, mert ha így érzed, akkor nem ugyanarról a meccsről beszélünk 😊)Wyatt
DoM, amikor először olvastam, nem akartam elhinni. Most már lehozta az nfl.com is; csak mondott ilyen okosat ez a két IQ-fighter.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Merha szó nélkül hagyod, azt hiszi iGaza van.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Értem szóval ha sok gyökér jön a faszságaival akkor az a megoldás, hogy te is gyökérré válsz és jösz a faszságaiddal 😀Wyatt egy kicsit sztem túlzásba viszed.Ha kb huszadjára hallod ugyanazokat a hülyeségeket egy olyan mérkőzésen, ahol véletlenül passzolni merünk a végén, jön a sok kéretlen provokátor a faszságaival, akkor ugyan miért ne tegyem meg ugyanezt. És még jófej is voltam, mert nem baszom szét a csapattopicot
Amikor a csapatodat ezen kritika érte akkor cirka 40 pontal vezettetek. A Broncos még nem nyerte meg akkor a meccset.Bazzani
Csak érdekes, hogy mindig mindenki a Patriotsot találja meg minden fájdalmával, a többi csapatnál meg le sem szarják 😛
(Most azzal a résszel, hogy nem nyerték meg, foglalkozni is felesleges, mert ha így érzed, akkor nem ugyanarról a meccsről beszélünk 😊)Wyatt
több mint 11 éve
Még az év hátralévő részében, ha minden lehetséges eseménynél reagálok, akkor talán elérem a tizedét annak a szennynek, ami eddig jött (ebből a szempontból biztos könnyebb a Lions-fanoknak 😛)WyattA legnagyobb poén, hogy most már az is baj, hogy ugyanazt a futójátékot hívta sorozatban a Pats a Dolphins ellen és mindig sikeresek voltak vele. 😂
It was disrespectful to us to run the same play over and over and be successful.
😂 😂
több mint 11 éve
...WyattKellett Neked ilyen köcsög csapatot választanod 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Még az év hátralévő részében, ha minden lehetséges eseménynél reagálok, akkor talán elérem a tizedét annak a szennynek, ami eddig jött (ebből a szempontból biztos könnyebb a Lions-fanoknak 😛)A kiemelt rész nem igaz.Wyatt egy kicsit sztem túlzásba viszed.Ha kb huszadjára hallod ugyanazokat a hülyeségeket egy olyan mérkőzésen, ahol véletlenül passzolni merünk a végén, jön a sok kéretlen provokátor a faszságaival, akkor ugyan miért ne tegyem meg ugyanezt. És még jófej is voltam, mert nem baszom szét a csapattopicot
Ugyanarról a meccsről beszélünk, két labdabirtoklásnyi volt a különbség az meg nem győzelem lásd Lions-Indy.
Nem mellesleg lassan többször reagálsz már erre a dologra, mint ahányan megjegyezték, hogy miért termeltetek pontot még +40nél is.Bazzani
több mint 11 éve
A kiemelt rész nem igaz.Wyatt egy kicsit sztem túlzásba viszed.Ha kb huszadjára hallod ugyanazokat a hülyeségeket egy olyan mérkőzésen, ahol véletlenül passzolni merünk a végén, jön a sok kéretlen provokátor a faszságaival, akkor ugyan miért ne tegyem meg ugyanezt. És még jófej is voltam, mert nem baszom szét a csapattopicot
Ugyanarról a meccsről beszélünk, két labdabirtoklásnyi volt a különbség az meg nem győzelem lásd Lions-Indy.
Nem mellesleg lassan többször reagálsz már erre a dologra, mint ahányan megjegyezték, hogy miért termeltetek pontot még +40nél is.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Wyatt egy kicsit sztem túlzásba viszed.Ha kb huszadjára hallod ugyanazokat a hülyeségeket egy olyan mérkőzésen, ahol véletlenül passzolni merünk a végén, jön a sok kéretlen provokátor a faszságaival, akkor ugyan miért ne tegyem meg ugyanezt. És még jófej is voltam, mert nem baszom szét a csapattopicot
(Most azzal a résszel, hogy nem nyerték meg, foglalkozni is felesleges, mert ha így érzed, akkor nem ugyanarról a meccsről beszélünk 😊)