NFL csevegő

83 feliratkozó

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
Na ugye, megy ez nélkülem is. 😀apeszos
mán hogy menne? csak döcög..........sutianap
Á, ezt egyszer már lejátszottuk, lekiabálták a hajamat. Mer' itt mindenkinek igaza van, és mindenki mester.apeszos
A piszok alfréd mindig csak kavarja... a málnaszőrt, ,,, vagy nem kavarja? Lehet maj kénytelen leszö ety kékszakállú illetővel társulni... pedig nemistudom mit...sutianap
Óóóó, lehet. hogy az én hátamban is a csontnyelű kést keresik állandóan?apeszos
igazán szépdarab,egy húszcents kágylóritkaság 😛sutianap
Ívelt pengéjű! És jobb ha benne marad, mert kivéreztetnek. A kocsmáros ért ehhez, mert itt már öltek orvost is. Régi fórum ez.... 😛apeszos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
Ha az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2
Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
Persze csalódott volt, de ki ne lenne az.
Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.Bazzani
Úgy is van. Évek óta elég jól viseli az ilyen helyzeteket, lehet más Gyulára hagyta volna az utolsó percet. Ennél szarabbul kikapni, miközben páran azt figyelik mikor buksz ki. Az tuti egyikük se tökéletes, de akinek nem tetszik vegye le a hangot mint én szoktam a Giants drukker gyereknél. :cool:

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Á, ezt egyszer már lejátszottuk, lekiabálták a hajamat. Mer' itt mindenkinek igaza van, és mindenki mester.apeszos
A piszok alfréd mindig csak kavarja... a málnaszőrt, ,,, vagy nem kavarja? Lehet maj kénytelen leszö ety kékszakállú illetővel társulni... pedig nemistudom mit...sutianap
igazán szépdarab,egy húszcents kágylóritkaság 😛sutianap
Ívelt pengéjű! És jobb ha benne marad, mert kivéreztetnek. A kocsmáros ért ehhez, mert itt már öltek orvost is. Régi fórum ez.... 😛
több mint 12 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 301
A 2013-as alapszakasz összes meccse 256 másodpercben.

Az egyik legjobb clip amit az utóbbi időben láttam, nézzétek meg!peterk2005
ez tényleg ott van! 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
igazán szépdarab,egy húszcents kágylóritkaság 😛

több mint 12 éve
Óóóó, lehet. hogy az én hátamban is a csontnyelű kést keresik állandóan?
több mint 12 éve
A piszok alfréd mindig csak kavarja... a málnaszőrt, ,,, vagy nem kavarja? Lehet maj kénytelen leszö ety kékszakállú illetővel társulni... pedig nemistudom mit...

több mint 12 éve
Hogy mennyit kerestem ezt a képet tegnap az eredménykövetés alatt, a Höri mint celeb hsz-re, most meg egyből meglett. Ehunni:
apeszos
Rámentél a profilodra, vagy hogy lett meg? 😊Schleck
Igen, eszembe jutott nagy nehezen, hogy ott lehet... Hiába Shanahan óta nem erősségem a probléma megoldás. 😀
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hogy mennyit kerestem ezt a képet tegnap az eredménykövetés alatt, a Höri mint celeb hsz-re, most meg egyből meglett. Ehunni:
apeszos
Rámentél a profilodra, vagy hogy lett meg? 😊

több mint 12 éve
több mint 12 éve
Á, ezt egyszer már lejátszottuk, lekiabálták a hajamat. Mer' itt mindenkinek igaza van, és mindenki mester.
több mint 12 éve
mán hogy menne? csak döcög..........

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 514 — The only discipline that lasts, is self discipline
A 2013-as alapszakasz összes meccse 256 másodpercben.

Az egyik legjobb clip amit az utóbbi időben láttam, nézzétek meg!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Na ugye, megy ez nélkülem is. 😀
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 763 — no es importante
És akkor mi történik? Összeomlik az eredménykövető? Más helyen szinte sose olvasni ilyet, sőt mint kiderült, kritikát megfogalmazni se nagyon lehet. Ha meg tudod, hogy kik azok a "bizonyos emberek", akkor egyáltalán minek foglalkozol a véleményükkel?baggio
Az egész abból indult, hogy erősen kétled, hogy vannak olyan emberek, akik "divatból" savazzák Ricsit. Erre reagáltam, nem pedig arra, hogy összeomlana az eredménykövető emiatt. De sikerült értelmes mederbe terelni ezt a társalgást is, köszi.szaba
Az eredménykövetős kommenteket ne mossuk már össze a fórum többi részével, mert én meg olyan nagy tanulságokat vonok le belőle, hogy az NFL-t néző emberek többsége annyit fog fel a meccsből, hogy TD!!! meg piksziksz?! Vagy hogy mennyi jogtalan kritika érte a Colts fanok részéről a Chiefs-t és fordítva, fúj.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 196
És akkor mi történik? Összeomlik az eredménykövető? Más helyen szinte sose olvasni ilyet, sőt mint kiderült, kritikát megfogalmazni se nagyon lehet. Ha meg tudod, hogy kik azok a "bizonyos emberek", akkor egyáltalán minek foglalkozol a véleményükkel?baggio
Az egész abból indult, hogy erősen kétled, hogy vannak olyan emberek, akik "divatból" savazzák Ricsit. Erre reagáltam, nem pedig arra, hogy összeomlana az eredménykövető emiatt. De sikerült értelmes mederbe terelni ezt a társalgást is, köszi.
több mint 12 éve
Az ország tulajdonképpen egyetlen NFL kommentátorát néha szó éri egy amerikaifocis fórumon, a meccsek közben, hallatlan.baggio
Nem arról van szó, hogy szó éri néha, hanem hogy bizonyos emberek már arra utaznak, hogy minden egyes Ricsis dologban megütközve beírják, hogy "áh, Ricsi már megint így, megint úgy."szaba
És akkor mi történik? Összeomlik az eredménykövető? Más helyen szinte sose olvasni ilyet, sőt mint kiderült, kritikát megfogalmazni se nagyon lehet. Ha meg tudod, hogy kik azok a "bizonyos emberek", akkor egyáltalán minek foglalkozol a véleményükkel?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 216 — Vikings fan
Ha az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2
Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.Bazzani
Mondjuk kíváncsi vagyok mit mondott Hörinek, mert olyan fejjel ült be, mint aki fél, hogy ha rosszat mond nem jöhet többet 😀Toca
Semmit, egy szót se tudtunk beszélni a 2 meccs között, olyan kevés idő volt.
Mikor a KC-nek nem sikerült a negyedik, én még elrohantam a toáletre majd onnan a hang rámondóba, és Ricsi is épp kezdésre ért vissza. Gyulával beszéltem egy pár mondatot míg összeszedte a papírjait mindössze.Höri
Akkor csak szimplán egy úr voltál 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 629 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
kritizálni, negatívat keresni a legkönnyebb.. és kishazában megszokott dolog..Josszi
Márpedig szerintem is tendenciává vált, hogy Ricsit okkal és ok nélkül állandóan ugatják emberek a fórumon.szaba
Az ország tulajdonképpen egyetlen NFL kommentátorát néha szó éri egy amerikaifocis fórumon, a meccsek közben, hallatlan.baggio
Na, Szaniszló Csabi személyében van cseréje is.

És mit látok, Browns fan lettél? Kineveztek valami collegeos arcot HCnek?
Azt hittem visszatérsz Breesékhez.
több mint 12 éve
Nem arról van szó, hogy szó éri néha, hanem hogy bizonyos emberek már arra utaznak, hogy minden egyes Ricsis dologban megütközve beírják, hogy "áh, Ricsi már megint így, megint úgy."
több mint 12 éve
kritizálni, negatívat keresni a legkönnyebb.. és kishazában megszokott dolog..Josszi
Márpedig szerintem is tendenciává vált, hogy Ricsit okkal és ok nélkül állandóan ugatják emberek a fórumon.szaba
Az ország tulajdonképpen egyetlen NFL kommentátorát néha szó éri egy amerikaifocis fórumon, a meccsek közben, hallatlan.

---
több mint 12 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 301
baggio
"ha nem állítod szellemi fölényedet, akkor miért feltételezed egyáltalán, hogy neked van igazad"
Ilyen alapon Te is azt gondolod, hogy szellemi fölényed van mivel gondolom amit leírsz azt igaznak véled.

"Te tényleg úgy gondolod, hogy minden meccsen szándékosan a Lions ellen csalnak?"
Igen, volt olyan időszak amikor tendencia volt az, hogy rossz ítéleteket hoztak ellenünk. Egy bizonyos meccsen még jómagad is leírtad, hogy kezded elhinni a dolgot (az 5. rossz ítélet után). Idén nem volt ilyen probléma (asszem max 1-2 borzasztó ítélet volt), a mi meccseinken viszonylag normális bíráskodás volt ahhoz képest amit más meccseken láttam.

Ricsi amúgy valóban magának ásta ezt a gödröt, de ő sokkal méltóságteljesebben viselte a vereséget, mint ahogy páran kezelték a győzelmet.Bazzani
Amit én kijelentek, az az én szemszögemből feltétlenül igaz is. Viszont olyat le se írnék, hogy "Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.", mert erősen kétlem, hogy valaki "divatból" szidná, mikor egy ilyen kijelentés rögtön az aranyköpések közé kerül. Az meg talán nem nagy fegyvertény, hogy egy sport tv-s kommentátor profibb tudott lenni néhány elfogult szurkolónál, de minden relatív.baggio
Szerintem pedig igenis elindult egy ilyen tendencia itt a fórumon, hogy "attól vagyok tökös gyerek ha beszólok a Sport TV-s kommentátoroknak".
Amikor meg nyer a csapatod (nem a tied) egy ilyen meccset mint a tegnapi és azok az első mondataid (több drukkernek), hogy Ricsi így meg Ricsi úgy az elég gyászos.Bazzani
volt egyszer egy riporter kerestetik játék.. hát súgógép nélkül a 99% max makogni tudna valami fasszságot..
kritizálni, negatívat keresni a legkönnyebb.. és kishazában megszokott dolog..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Amit én kijelentek, az az én szemszögemből feltétlenül igaz is. Viszont olyat le se írnék, hogy "Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.", mert erősen kétlem, hogy valaki "divatból" szidná, mikor egy ilyen kijelentés rögtön az aranyköpések közé kerül. Az meg talán nem nagy fegyvertény, hogy egy sport tv-s kommentátor profibb tudott lenni néhány elfogult szurkolónál, de minden relatív.baggio
Márpedig szerintem is tendenciává vált, hogy Ricsit okkal és ok nélkül állandóan ugatják emberek a fórumon. Amúgy jó az új csapatod. 😛
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 629 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mondjuk kíváncsi vagyok mit mondott Hörinek, mert olyan fejjel ült be, mint aki fél, hogy ha rosszat mond nem jöhet többet 😀Toca
Semmit, egy szót se tudtunk beszélni a 2 meccs között, olyan kevés idő volt.
Mikor a KC-nek nem sikerült a negyedik, én még elrohantam a toáletre majd onnan a hang rámondóba, és Ricsi is épp kezdésre ért vissza. Gyulával beszéltem egy pár mondatot míg összeszedte a papírjait mindössze.Höri
És a meccs után beszéltetek valamennyit a Colts-Cheifsről? Vagy udvariasan kerülted a témát?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
De számomra ellenszenves volt az, hogy csak azért mászott bele a Colts seggébe Ricsi (jogtalanul, mert bűnszarok voltunk), mert amúgy KC fan és ellensúlyozni akart.
Nyilván nem akart ő rosszat és nem is ez volt a szándéka, meg is értem én persze, de nekem sok volt.Stez
Erre írtam, hogy Ricsi olyan korrekt akar lenni a Chiefs meccseken, hogy néha átesik a ló másik oldalára.
Én a tegnapit sokkal kevésbé éreztem vészesnek mit az elsőt amikor saját csapata meccsét közvetítette.