NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
braxa88
12 534
mostmár komolyan gondolom h Wilsonnak kell nyernie a OROYt
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Tudja valaki mikor hozzák nyilvánosságra a ProBowl névsorát?WirtschaftsteilThe teams will be announced Wednesday, Dec. 26, at 7 p.m.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Tudja valaki mikor hozzák nyilvánosságra a ProBowl névsorát?
több mint 11 éve
Értettem miért írtad amit írtál (azért a smile). Elég sok volt játékosról lerítt a hatalmas IQ. Meg ilyen dumák: "... a stricik és a rossz fiúk is imádtak minket, meghívtak néha piázni". Meg: "Csak azon járt az eszem, hogy tudok majd a csajok között lavírozni a meccs után a buliban". Érdekes színfoltjai voltak az NCAA football-nak.Nem a kemény játékkal, hanem a totális agyatlansággal van bajom, ami sugárzott a ezekről játékosokról a meccsbejátszásokban és az interjúkban egyaránt.Nem szereted a kemény játékot? 😊Sport2 The U: Miami egyetemről!!!KroosHát hogy én nem ez alapján szeretem meg a Canest, az is biztos. 😊Schleck
Egyébként jó kis filmecske volt.danyly
De nem akarok megsérteni senkit, biztos csak én vagyok ilyen érzékeny. 😀Schleck
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
teljesen igazad van, más kérdés hogy Oregonba sem jár különb népségNem a kemény játékkal, hanem a totális agyatlansággal van bajom, ami sugárzott a ezekről játékosokról a meccsbejátszásokban és az interjúkban egyaránt.Nem szereted a kemény játékot? 😊Sport2 The U: Miami egyetemről!!!KroosHát hogy én nem ez alapján szeretem meg a Canest, az is biztos. 😊Schleck
De nem akarok megsérteni senkit, biztos csak én vagyok ilyen érzékeny. 😀Schleck
több mint 11 éve
Nem a kemény játékkal, hanem a totális agyatlansággal van bajom, ami sugárzott a ezekről játékosokról a meccsbejátszásokban és az interjúkban egyaránt.Nem szereted a kemény játékot? 😊Sport2 The U: Miami egyetemről!!!KroosHát hogy én nem ez alapján szeretem meg a Canest, az is biztos. 😊Schleck
De nem akarok megsérteni senkit, biztos csak én vagyok ilyen érzékeny. 😀
több mint 11 éve
Nem szereted a kemény játékot? 😊Sport2 The U: Miami egyetemről!!!KroosHát hogy én nem ez alapján szeretem meg a Canest, az is biztos. 😊Schleck
Egyébként jó kis filmecske volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Sport2 The U: Miami egyetemről!!!KroosHát hogy én nem ez alapján szeretem meg a Canest, az is biztos. 😊
több mint 11 éve
😀 😀 😀 és a video:
www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/0ap2000000111309/Russell-Wilson-An-unexpected-journey
több mint 11 éve
" a mediocre squad or two usually makes it through (2010 Seattle Seahawks, anyone?)"az közepesnél semmiképp sem volt jobb csapat...de a Saints meccs nagy emlék, nem vehetik el tőlünk! 😊
Ez azért szúrja a szemem. Elvégre megvertük a címvédőt, de hát biztos közepes csapat volt és feltétlenül ki kellett ezt emelni...Sebii
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Sebii
3 536
" a mediocre squad or two usually makes it through (2010 Seattle Seahawks, anyone?)"Ez azért szúrja a szemem. Elvégre megvertük a címvédőt, de hát biztos közepes csapat volt és feltétlenül ki kellett ezt emelni...
több mint 11 éve
Jelen állapotában nem biztos, mert még úgy is nézett ki pl a múlt héten, hogy esetleg negatív mérleggel mi is bejuthatnánk. Aztán gyorsan kiderült, hogy mégsem 😛 és lehet a végre összességében egész jó mérlege lesz a többi csapatnak nálunk, mondjuk az egymás elleni meccsek miatt sokat már nem lehet kozmetikázni. Gyorsan változnak itt a dolgok, erőviszonyok, jól ki van ez most találva ,de gondoskodnak róla majd, hogy elrontsák.Várható volt, hogy csak idő kérdése a playoff bővítés. Szóval bármilyen racionálisan érvelünk ellene, meg fog történni.HöriEgyik legszánalmasabb lépés lenne a bevétel érdekében, akkor bővítsék a divíziókat, ami meg nem fog megtörténni.
A másik meg hogy az NFC East elveszítené az értelmét. 😀EasyGhost
több mint 11 éve
Várható volt, hogy csak idő kérdése a playoff bővítés. Szóval bármilyen racionálisan érvelünk ellene, meg fog történni.HöriEgyik legszánalmasabb lépés lenne a bevétel érdekében, akkor bővítsék a divíziókat, ami meg nem fog megtörténni.
A másik meg hogy az NFC East elveszítené az értelmét. 😀
több mint 11 éve
Várható volt, hogy csak idő kérdése a playoff bővítés. Szóval bármilyen racionálisan érvelünk ellene, meg fog történni.
több mint 11 éve
pedig ha így lenne, idén ti is be tudnátok jutni 😛😛Goodell legújabb ötlete:NEM!!! 😊Medvepapa
www.nfl.com/news/story/0ap1000000110396/article/roger-goodell-nfl-considering-expanding-playoffsvassadi
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Goodell legújabb ötlete:NEM!!! 😊
www.nfl.com/news/story/0ap1000000110396/article/roger-goodell-nfl-considering-expanding-playoffsvassadi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Pénzéhes fasság. És még árnyalt voltam.Goodell legújabb ötlete:Ha az NBA által képviselt irányba akar haladni, ahol a csapatok több mint fele PO-ba jut és az alapszakasz senkit se érdekel, akkor csak hajrá.
Számomra rokonszenvesebb a mostani rendszer, szerintem a kevés rájátszó csapat miatt NFL-PO-ba jutni már önmagában egyfajta rangot jelent. atapapa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Goodell legújabb ötlete:Ha az NBA által képviselt irányba akar haladni, ahol a csapatok több mint fele PO-ba jut és az alapszakasz senkit se érdekel, akkor csak hajrá.
Számomra rokonszenvesebb a mostani rendszer, szerintem a kevés rájátszó csapat miatt NFL-PO-ba jutni már önmagában egyfajta rangot jelent.
több mint 11 éve
Kapott is érte 5250 dolláros büntetést az NFL-től. "Standard for a first time uniform violation."
nem tudom, volt-e róla szó, de ez tetszik.
írt is egy egész jót róla: deadspin.com/5960968/an-nfl-punter-to-the-hall-of-fame-selection-committee-ray-guy-was-great-at-his-job-youre-notSzobi22
Ez egyébként jól rímel korábbi közéleti állásfoglalására. Vote Gay and Guy!
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 11 éve
NFL India: www.nytimes.com/2012/12/05/sports/football/pro-football-makes-a-play-for-india.html?ref=vikasbajaj&_r=0
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
bmg
2 681
3.bp.blogspot.com/-QOUtzUVWLrc/UMYO9_jXRII/AAAAAAAAMC4/dWQTTDnT3vc/s1600/VoteRayGuy.jpgIdeje lenne már bekerülnie.
írt is egy egész jót róla: deadspin.com/5960968/an-nfl-punter-to-the-hall-of-fame-selection-committee-ray-guy-was-great-at-his-job-youre-notSzobi22
Évek óta a finalisták közt van, de mindig vannak nagyobb nevek...
több mint 11 éve
írt is egy egész jót róla: deadspin.com/5960968/an-nfl-punter-to-the-hall-of-fame-selection-committee-ray-guy-was-great-at-his-job-youre-not
több mint 11 éve
Amióta nincs Tibi már mindenkire mindenféle jelzőket aggatnak, addig mindenkinek megvolt az állandó jelzője 😊gabokockaKonklúzió Tibit vissza!! 😊