NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
mostmár komolyan gondolom h Wilsonnak kell nyernie a OROYt
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Tudja valaki mikor hozzák nyilvánosságra a ProBowl névsorát?Wirtschaftsteil
The teams will be announced Wednesday, Dec. 26, at 7 p.m.

több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Tudja valaki mikor hozzák nyilvánosságra a ProBowl névsorát?
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Sport2 The U: Miami egyetemről!!!Kroos
Hát hogy én nem ez alapján szeretem meg a Canest, az is biztos. 😊Schleck
Nem szereted a kemény játékot? 😊

Egyébként jó kis filmecske volt.danyly
Nem a kemény játékkal, hanem a totális agyatlansággal van bajom, ami sugárzott a ezekről játékosokról a meccsbejátszásokban és az interjúkban egyaránt.
De nem akarok megsérteni senkit, biztos csak én vagyok ilyen érzékeny. 😀Schleck
Értettem miért írtad amit írtál (azért a smile). Elég sok volt játékosról lerítt a hatalmas IQ. Meg ilyen dumák: "... a stricik és a rossz fiúk is imádtak minket, meghívtak néha piázni". Meg: "Csak azon járt az eszem, hogy tudok majd a csajok között lavírozni a meccs után a buliban". Érdekes színfoltjai voltak az NCAA football-nak.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Nem a kemény játékkal, hanem a totális agyatlansággal van bajom, ami sugárzott a ezekről játékosokról a meccsbejátszásokban és az interjúkban egyaránt.
De nem akarok megsérteni senkit, biztos csak én vagyok ilyen érzékeny. 😀Schleck
teljesen igazad van, más kérdés hogy Oregonba sem jár különb népség

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

De nem akarok megsérteni senkit, biztos csak én vagyok ilyen érzékeny. 😀

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan

Egyébként jó kis filmecske volt.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hát hogy én nem ez alapján szeretem meg a Canest, az is biztos. 😊

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Sport2 The U: Miami egyetemről!!!

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
😀 😀 😀

és a video:
 www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/0ap2000000111309/Russell-Wilson-An-unexpected-journey
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
" a mediocre squad or two usually makes it through (2010 Seattle Seahawks, anyone?)"
Ez azért szúrja a szemem. Elvégre megvertük a címvédőt, de hát biztos közepes csapat volt és feltétlenül ki kellett ezt emelni...Sebii
az közepesnél semmiképp sem volt jobb csapat...de a Saints meccs nagy emlék, nem vehetik el tőlünk! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
" a mediocre squad or two usually makes it through (2010 Seattle Seahawks, anyone?)"
Ez azért szúrja a szemem. Elvégre megvertük a címvédőt, de hát biztos közepes csapat volt és feltétlenül ki kellett ezt emelni...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 742 — Így remélem megfelelek nektek.....
Várható volt, hogy csak idő kérdése a playoff bővítés. Szóval bármilyen racionálisan érvelünk ellene, meg fog történni.Höri
Egyik legszánalmasabb lépés lenne a bevétel érdekében, akkor bővítsék a divíziókat, ami meg nem fog megtörténni.

A másik meg hogy az NFC East elveszítené az értelmét. 😀EasyGhost
Jelen állapotában nem biztos, mert még úgy is nézett ki pl a múlt héten, hogy esetleg negatív mérleggel mi is bejuthatnánk. Aztán gyorsan kiderült, hogy mégsem 😛 és lehet a végre összességében egész jó mérlege lesz a többi csapatnak nálunk, mondjuk az egymás elleni meccsek miatt sokat már nem lehet kozmetikázni. Gyorsan változnak itt a dolgok, erőviszonyok, jól ki van ez most találva ,de gondoskodnak róla majd, hogy elrontsák.
több mint 11 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Várható volt, hogy csak idő kérdése a playoff bővítés. Szóval bármilyen racionálisan érvelünk ellene, meg fog történni.Höri
Egyik legszánalmasabb lépés lenne a bevétel érdekében, akkor bővítsék a divíziókat, ami meg nem fog megtörténni.

A másik meg hogy az NFC East elveszítené az értelmét. 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Várható volt, hogy csak idő kérdése a playoff bővítés. Szóval bármilyen racionálisan érvelünk ellene, meg fog történni.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Goodell legújabb ötlete:
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000110396/article/roger-goodell-nfl-considering-expanding-playoffsvassadi
NEM!!! 😊Medvepapa
pedig ha így lenne, idén ti is be tudnátok jutni 😛😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Goodell legújabb ötlete:
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000110396/article/roger-goodell-nfl-considering-expanding-playoffsvassadi
NEM!!! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 271 — Saturday Night Lights
Goodell legújabb ötlete:
Ha az NBA által képviselt irányba akar haladni, ahol a csapatok több mint fele PO-ba jut és az alapszakasz senkit se érdekel, akkor csak hajrá.
Számomra rokonszenvesebb a mostani rendszer, szerintem a kevés rájátszó csapat miatt NFL-PO-ba jutni már önmagában egyfajta rangot jelent. atapapa
Pénzéhes fasság. És még árnyalt voltam.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Goodell legújabb ötlete:
Ha az NBA által képviselt irányba akar haladni, ahol a csapatok több mint fele PO-ba jut és az alapszakasz senkit se érdekel, akkor csak hajrá.
Számomra rokonszenvesebb a mostani rendszer, szerintem a kevés rájátszó csapat miatt NFL-PO-ba jutni már önmagában egyfajta rangot jelent.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Goodell legújabb ötlete:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kkkxtuufwgchabpxk73z
Roger Goodell: NFL considering expanding playoffs
NFL Commissioner Roger Goodell spoke about a variety of issues on Wednesday. One stuck out above the rest: Will the NFL really expand the playoffs beyond its current 12-team format?
több mint 11 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier

nem tudom, volt-e róla szó, de ez tetszik.
írt is egy egész jót róla:  deadspin.com/5960968/an-nfl-punter-to-the-hall-of-fame-selection-committee-ray-guy-was-great-at-his-job-youre-notSzobi22
Kapott is érte 5250 dolláros büntetést az NFL-től. "Standard for a first time uniform violation."

Ez egyébként jól rímel korábbi közéleti állásfoglalására. Vote Gay and Guy!

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 271 — Saturday Night Lights
NFL India:  www.nytimes.com/2012/12/05/sports/football/pro-football-makes-a-play-for-india.html?ref=vikasbajaj&_r=0

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
 3.bp.blogspot.com/-QOUtzUVWLrc/UMYO9_jXRII/AAAAAAAAMC4/dWQTTDnT3vc/s1600/VoteRayGuy.jpg
írt is egy egész jót róla:  deadspin.com/5960968/an-nfl-punter-to-the-hall-of-fame-selection-committee-ray-guy-was-great-at-his-job-youre-notSzobi22
Ideje lenne már bekerülnie.
Évek óta a finalisták közt van, de mindig vannak nagyobb nevek...
több mint 11 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok

írt is egy egész jót róla:  deadspin.com/5960968/an-nfl-punter-to-the-hall-of-fame-selection-committee-ray-guy-was-great-at-his-job-youre-not

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Amióta nincs Tibi már mindenkire mindenféle jelzőket aggatnak, addig mindenkinek megvolt az állandó jelzője 😊gabokocka
Konklúzió Tibit vissza!! 😊