NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
Legjobb elérhető FA-k:  sulia.com/channel/atlanta-falcons/f/6717f89d-6b9a-4437-b967-3614788995eb/?source=twitterempty taxi
Flynn rajta-e van már?
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
Legjobb elérhető FA-k:  sulia.com/channel/atlanta-falcons/f/6717f89d-6b9a-4437-b967-3614788995eb/?source=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szerintetek ez a Denver - Dallas meccs eddig az év meccse?Béczkó
az a Browns-Vikings volt.
a maiak közül meg a Colts-Seahawks

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 472 — nabege2@yahoo.com
Nem az, azért abban nincs semmi szép, hogy 3-4 passzal átrohansz a pályán, nincs védekezés, majd minden támadás TD.
Ráadásul Romo elchokerkedte, de tényleg azzal az INT-tel elkúrta az egész meccsét. Nem is értettem 2 és fél perccel a vége előtt miért nem futottak onnan.
több mint 12 éve
Béczkó 1 264
Szerintetek ez a Denver - Dallas meccs eddig az év meccse?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 192 — #NoStress
Most milyen kár, hogy megint ez a fos Denver van a Sport tv-ben, a kiszámítható, unalmas, pontszegény meccseivel, nem a szoros, izgalmas, fordulatos, pontgazdag Carolina-Arizona.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
Nem hiába irtam, hogy európai agyam van😊NB2
Nekem is. 😊 De az usákoknál a football vasárnapi nappali program, nem esti buli. Elindulnak - családostul! - reggel-délelőtt, utaznak pár órát, megnézik a meccset, előtte/utána esetleg egy kis tailgating, vagy egy kajálás valahol, aztán pár óra haza, így késő délutánra otthon vannak. A gyerekek mehetnek fürcsizni, a papa meg leül egy sörrel a SNF elé. 😀peterk2005
kibírnám... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 415 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem is. 😊 De az usákoknál a football vasárnapi nappali program, nem esti buli. Elindulnak - családostul! - reggel-délelőtt, utaznak pár órát, megnézik a meccset, előtte/utána esetleg egy kis tailgating, vagy egy kajálás valahol, aztán pár óra haza, így késő délutánra otthon vannak. A gyerekek mehetnek fürcsizni, a papa meg leül egy sörrel a SNF elé. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ha egész délelőtt iszol, akkor európai aggyal is megjön a kedved meccsnézéshez. Nem értem ez mit befolyásol 😀
több mint 12 éve
. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?
NB2
Azért kint kicsit más felfogásban mennek az emberek meccsre. Gondolom hallottál már a tailgating partykról. Ott már reggel meccshangulat van. Sütögetnek, iszogatnak, mulatnak. Az egész nap erről szól.GRAFI
Nem hiába irtam, hogy európai agyam van😊
több mint 12 éve
Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...Asbee
Nem vok egyedül legalább😊
több mint 12 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...Asbee
Pár egyetemi csapatnál már most színes a Boise State pályája pl borzalmas. Kék és a csapat is kékben játszik.Shawn84
Smurf turf...😊))
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?
NB2
Azért kint kicsit más felfogásban mennek az emberek meccsre. Gondolom hallottál már a tailgating partykról. Ott már reggel meccshangulat van. Sütögetnek, iszogatnak, mulatnak. Az egész nap erről szól.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Pár egyetemi csapatnál már most színes a Boise State pályája pl borzalmas. Kék és a csapat is kékben játszik.Shawn84
Tudom tudom. Azt hiszem high schoolban van fekete pálya is... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Pár egyetemi csapatnál már most színes a Boise State pályája pl borzalmas. Kék és a csapat is kékben játszik.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Jah és egy picit túlbuzognak ezzel a rózsaszín zászlóval...NB2
Olyan buzis ez az egész mellrák elleni küzdelem, mi?
Sobri Jóska
Tökre ezt irtam, jah mégsem... Eddigi kampányt én bőven elégnek tartottam, számomra a rózsaszín bírói zászlók már sokak. Jövőre már a mezek is rózsaszínűek lesznek? Számomra sokkal okésabb, ha a közvetítés alatt 3x beirják a telefonszámot hova utaljak vagy menjek el vizsgálatra.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 837 — Deion Sanders for president!
NFL Game Pass - the Free Game of the Week:
Kansas City Chiefs vs. Tennessee Titans

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Semmi szükség ezekre a hatásvadász képekre, a mellben lévő apró, kívülről nem is látható daganattól is kialakulhatnak halálos áttétek. Aki valamelyik szerette által, esetleg saját magán megtapasztalja ezt a betegséget, az díjazni fog minden ilyen kezdeményezést. A folyamatos szűrésekre való buzdítás igenis sokat ér, ha időben észreveszik a betegséget nagy eséllyel gyógyítható... Anyumat is emlőrákkal diagnosztizálták tavaly februárban, áprilisban műtötték, és szeptemberig jó pár hónapon át igen kellemetlen kezeléseknek kellett kitennie magát, de szerencsére jól sikerült a kezelés, és azóta tünetmentes (persze ezt a kijelentést fenntartásokkal kell kezelni, a rák olyan mint a heroinfüggőség, soha nem lehet a beteget 100%-ig gyógyultnak mondani). Ha nem jár rendszeresen szűrésre valószínű nem ez lett volna a végkifejlet.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 192 — #NoStress
Jah és egy picit túlbuzognak ezzel a rózsaszín zászlóval...NB2
Olyan buzis ez az egész mellrák elleni küzdelem, mi?
Minek szarakodni a megelőzéssel, meg a figyelemfelhívással, nem?
Egy jó kis mellrák még nem ártott meg senkinek, de a túlbuzogás méltatlan a focihoz, ugye?

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
 dailysnark.com/redesigned-logos-every-nfl-team/

kemény logók, jól mutatna a sityakokonpetey
Nagyon betyár. A miénk annyira nem tetszik de van egykét remek.

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?NB2
Például a tv-csatornáknak is jobb így, több meccset tudnak leadni. 12 meccset nem lehet leadni egyszerre a 4 órási idősávban, kevesebb lenne a bevétel, mert több csatorna kellene az összes mérkőzés lefedéshez.

Plusz szerintem ha a helyszínen vagy, tailgate-el együtt délelőtt 9-től a parkolóban, akkor azért meg lesz a kedv 1kor meccset nézni 😀
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?NB2
ha a tv-k szokásos programbeosztását hagyománynak tekintjük, akkor igen, az

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Sziasztok!
Remelem jo topicba irok.A segitsegeteket szeretnem kerni!Az egyik baratommal ki szeretnek menni az idei Super Bowlra. Repjegy szallast meg tudjuk oldani,de szerintetek lehet jegyet kapni meg hivatalos uton vagy meg egyaltalan nem is lehet?

Koszi a segitseget!Gator66
persze, lehet, ha siettek 5000 dollárból meg is van kettőtöknek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gator66 363
Sziasztok!
Remelem jo topicba irok.A segitsegeteket szeretnem kerni!Az egyik baratommal ki szeretnek menni az idei Super Bowlra. Repjegy szallast meg tudjuk oldani,de szerintetek lehet jegyet kapni meg hivatalos uton vagy meg egyaltalan nem is lehet?

Koszi a segitseget!