NFL csevegő
83 feliratkozó
több mint 12 éve
Egy majommal kevesebb. 😥O mar itt is hagyta a topikot. 😀ZoliZoltánMindenki nyugodjon le a picsába! YDZoliZoltánÉs a maki?gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
O mar itt is hagyta a topikot. 😀Mindenki nyugodjon le a picsába! YDZoliZoltánÉs a maki?gaben
több mint 12 éve
Szerintem azzal senkinek nem volt baja, h ha valaki kulturáltan összefoglalja, h miben javulhatna a közvetítés. Amik elszaporodtak, azok a minden érvelést nélkülöző random fikázás.Nem tudom mit szólna egyébként a nagyérdemű, ha minden soccer meccsen elmondanák, h a kapus hozzáérhet kézzel a labdához de csak a saját 16osán belül, a labdát a kapufák közé a hálóba kell juttatni, ha oldalt kimegy akkor bedobás, de ha az alapvonalon akkor szöglet/kirúgás, stb. Ha meccs közben olyan színvonalú smsekkel keserítenék a nézőket, mint NFL közben, btw, amiket bowl.hu fórumozók írnak (!) és büszkék rá (!).
Persze Ricsi olvassa be őket, az is igaz... Hülyeséget is mond olykor, de ő nem is szakkomentátor, hanem kommentátor. Az az igazán gáz, amikor egy szakkomentátor nem veszi a fáradtságot, h felkészüljön a két csapatból, semmi szakmai tartalmat nem ad hozzá a közvetítéshez, és mondjuk Deckerről azt hiszi h TE.
Az jogos, h 8-10 év után nem muszáj hálásnak lenni, h elhozták ide az NFL-t, hanem el lehetne várni a minőséget is. Az én hálám is kimerül abban h ezt megjegyzem itt a fórumon, de a nézettségüket már jó ideje nem növelem, a fenti okok miatt, mindemellett arra se érzek késztetést, h random fikázzam Ricsit... Én úgy érzem van jogos építőjellegű kritika, meg van az, h mindenki fikáz valakit, akkor én se akarok kilógni a sorból... Szerintem az utóbbi csoportot érte a kritika...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Nem lesz konkurenciája a sport tv-nek, mert még az ESPN is kivonult Európából, tavaly akartam előfizetni, de a fenti ok miatt nem jött összze........úgyhogy marad Ricsi és a szagkommentátorok😀, de sebaj örüljünk hogy ez is van.
több mint 12 éve
Az a röhej az egész témában, nem hogy azok védekeznek a Ricsi/Sport tv savazásban, akiről szó van. Aki megszólalt a kritizálással kapcsolatban, nos nem Ti basztátok ki a biztosítékot, hanem azok az emberek, akik egy-egy eredménykövetés alkalmával tízszer beírják, hogy Ricsi ezt meg azt mondta.....Én is írtam, nemcsak hogy lehet, de kell is kritizálni, ám az ügyletes megmondóemberek engem is idegesítenek. Egyikre (pedig ritkán szoktam ilyesmit, mert hát ki vagyok én), rá is szóltam, hogy mi a faszért nézi a Sport tv-t, ha egyfolytában ezzel foglalkozott......
Valóban nem lehet azzal takarózni, hogy a Sport tv közvetítése nélkül kb 100 (de lehet, hogy 1000) ember bennfentesen társalogna erről a témáról,,nyilván azért ez nem lenne az igazi.....
DE, az is jogos felvetés, hogy a közvetítés színvonala az elmúlt 8-10 évben nem nőtt lineárisan a nézőszám növekedésével.
Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a jogos (de akár a benne résztvevőknek fájdalmas) pozitív kritika menjen, mert ez visz előre, de a "Ricsi mondott valamit, aztán szmálival idézem, mert jópofa vagyok" erőltetéstől kiráz a hideg....
Amúgy mi a faszt keres ez a téma ebben a topicban? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába! YDZoliZoltánÉs a maki?
több mint 12 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába! YD
több mint 12 éve
Én saját szememmel láttam az orf(ausztriai tv csatorna) NFL közvetítését.Ott pl mms képeket mutatnak ahogy a fanok otthon,utcán mezben pózolnak... +idióta képek...kutya mezben stb...
Szóval nem itt a baj egyedül ha ez baj...
Beszéltem egy kollégával aki csakis tv-n nézi neki pl nagyon tetszik az egész.
És ebből lehet a több.
több mint 12 éve
kicsit kezdi a topik elveszíteni a funkcióját szóval szerintem épp elég volt a közvetítések elemzéséből.Ne szórakozz már, ha most hirtelen lenne egy nagy bowl.hu-s összefogás és meccsenként összeírnánk 15-20 kérdést beolvasásra, akkor azzal kapásból ki is lehetne szorítani a vizsgázós, kisgyerekes, első meccses, feleséges üzeneteket? Ezt nem gondolhatod komolyan...
akinek baja van az üzenet felhozatallal, az könnyen tud ellene tenni otthonról is, ingyen:
írjon olyat, ami szerinte megüti az elvárt szintet.
egy feltétel van, lehetőleg ne legyen 10+ sorHöri
A sport tv-nél kitalálták ezt a koncepciót az nfl közvetítéseknél, Ricsi meg elkezdte a fent említetteket beolvasni, ami a kezdetekben biztos aranyos volt, mára inkább sokak szemében kínos, pláne hogy sehol máshol nincs ilyen. (A gyerekcipőben jár még a közvetítés érvként meg véletlenül se hangozzon el, mert ahogy az eredménykövetőben írtam, az első sport tv-s nfl kisbabák lassan már iskolába járnak...)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri, nem ez a baj. Nem kell mindent, x mennyiséget beolvasni. Az, hogy bizonyos szint nem megfelelő - nyilván szubjektív - nem csak azzal lehet kompenzálni, hogy akkor én nekiállok, mint a gép irkálni, aktívkodni, hogy kiszoruljon a sok tré (imho!), hanem lehet másról beszélni. Nem feltétlenül kis pista lányának méhecskére hasonlító, egyébként acélos rugdalózójáról. (Nyilván fiktív dolgok ezek.)Lehetne több cikkről beszélni, amik épp aktuálisak, vagy ismét szóba kerülő témák, nyilván van millió... Persze azt elfogadom, hogy ez meg időben nem biztos, hogy belefér, mégsem csak ebből áll xy kommentátor élete.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
kicsit kezdi a topik elveszíteni a funkcióját szóval szerintem épp elég volt a közvetítések elemzéséből.akinek baja van az üzenet felhozatallal, az könnyen tud ellene tenni otthonról is, ingyen:
írjon olyat, ami szerinte megüti az elvárt szintet.
egy feltétel van, lehetőleg ne legyen 10+ sor
több mint 12 éve
Rendben elfogadom az érveiteket, le is zártam a témát. Innentől mehet a Ricsi mocskolás (remélem lesz belőle minél több, főleg olyanoktól akik egy olyan hozzászólást nem írnak az oldalon aminek értéke is lenne) én nem fogom egy szóval sem védeni többet. Úgy sem kért rá.Csá!
Szevasztok hejj.Bazzani
több mint 12 éve
Rendben elfogadom az érveiteket, le is zártam a témát. Innentől mehet a Ricsi mocskolás (remélem lesz belőle minél több, főleg olyanoktól akik egy olyan hozzászólást nem írnak az oldalon aminek értéke is lenne) én nem fogom egy szóval sem védeni többet. Úgy sem kért rá.Szevasztok hejj.
több mint 12 éve
Továbbra is elbeszélünk egymás mellett. Nekem semmi bajom azzal ha valaki leírja, hogy Ricsi azért hibázott mert tácsdááááánnak nézett egy rossz passzt vagy hasonló.Köszönöm a véleményed! Ricsivel együtt érzek amilyen körülmények között kiesett a csapata, a Colts-nak viszont szívből drukkolok mivel nem vagyok egy Patriots szimpatizáns. A Luck drukk pedig szimpátiával vegyes irigység így Raiders szurkolóként. 😕)
Mondjuk a szakkommentátor azért van mellette, hogy kijavítsa, de ez megint egy másik ügy.
De ne is haragudjatok, az ilyen szintű dolgok mindenre jók csak arra nem, hogy pozitív irányba változtassák a dolgot:
(Nem eredménykövető, hogy baggionak is megfeleljen.)ideje szintet lépniRemélem jobban sikerül mint Ricsinek. Hajrá Lucky!gaben
New England - Indianapolis, szombat éjjelHöri
Az egyik Colts fan azért reklamál, mert szemét Ricsi a Kansas-nek szurkolt, a másik azért mert szerinte direkt kibaszásból a Colts-nak drukkolt ésatöbbi. Akkor ha ezt Ricsi elolvassa véletlenül mit kellene tennie? Egyiknek sem szurkolni? Szerintem úgy csinálta és jól csinálta.
Hol az igazság?Bazzani
több mint 12 éve
Ja, amúgy nem csatlakozom itt a sav-bázis reakcióhoz, de azt el kéne mondani Ricsinek, hogy minden turnover és TD után automatikus visszanézés van, szóval - turnoverek után szokása - ne mondja azt, hogy erre lehet jön a piros zászló, mikor a bíró turnovert ítélt. 😊 Bocs az offért, remélem @Höri olvassa! 😛
több mint 12 éve
Továbbra is elbeszélünk egymás mellett. Nekem semmi bajom azzal ha valaki leírja, hogy Ricsi azért hibázott mert tácsdááááánnak nézett egy rossz passzt vagy hasonló.Melyik Colts szurkoló reklamált azért, mert a Kansasnek drukkolt? Ahogy nézem, Gaben nem Colts szurkoló.
Mondjuk a szakkommentátor azért van mellette, hogy kijavítsa, de ez megint egy másik ügy.
De ne is haragudjatok, az ilyen szintű dolgok mindenre jók csak arra nem, hogy pozitív irányba változtassák a dolgot:
(Nem eredménykövető, hogy baggionak is megfeleljen.)ideje szintet lépniRemélem jobban sikerül mint Ricsinek. Hajrá Lucky!gaben
Az egyik Colts fan azért reklamál, mert szemét Ricsi a Kansas-nek szurkolt, a másik azért mert szerinte direkt kibaszásból a Colts-nak drukkolt ésatöbbi. Akkor ha ezt Ricsi elolvassa véletlenül mit kellene tennie? Egyiknek sem szurkolni? Szerintem úgy csinálta és jól csinálta.
Hol az igazság?Bazzani
Mert mással nem találkoztam, amiatt kérdezem. Olyat meg nem írtam és mondtam sehol és semmikor, hogy DIREKT KIBASZÁSBÓL a Coltsnak drukkolt.
Azt írtam, hogy átesett a ló túloldalára, annyira el akarta fedni, hogy Kansas fan.
Nem ugyanaz a kettő. Azért ne sarkítsunk.
Én leírtam a véleményemet, és SZERINTEM meg is indokoltam, hogy miért gondolom úgy, ahogy. És SZERINTEM egyébként a kritikám teljesen elfogadható és korrekt. 😊 Lehet tévedek, akkor mea culpa.
De számomra itt véget is ért kb. a dolog, nem tervezem, hogy sátrat verjek a Sport TV székháza előtt Ricsire várva, és elkezdjek sztrájkolni. Ahogy azt sem, hogy elkezdjem emailekkel bombázni a SportTV-t sem.
Ez meg már úgy általánosságban:
Azzal meg sajnos nem tudunk mit kezdeni, hogy az a néhány butasága évek óta megvan a Sport TV-nek, amik lerontják a közvetítések színvonalát. Nem véletlen, hogy főként az sms-ekre, illetve másik 2-3 dologra jön minden héten a panasz szinte. Adom, hogy biztosan sokan már direkt utaznak Ricsiékra és az ilyen dolgokra, de a legtöbben azért nem, szóval ne általánosítsunk szerintem.
Az meg megint egy más tészta, hogy ha Ricsi hülyeséget mond, azt észreveszik. És amúgy bírom Ricsit és szerintem kurva jól csinálja azt, amit, de minden adásban van vagy 5 beszólása, ami hülyeség. Ettől még bírom, de szóvá teszem azért. 😊
És ha Ricsi valamilyen véletlen folytán olvasná, vagy megkapná ezeket, akkor van olyan intelligens, hogy ebből tanuljon és legközelebbre ezen csiszolni próbáljon, ne pedig megsértődjön.
Más nevében igazából nem szívesen beszélek, de azért szerintem sokak egyetértenek azzal, hogy nem akarunk mi rosszat, és nem is rosszindulatból sorolunk hibákat, ha vannak. 😊
több mint 12 éve
Na ne már, hogy ezt hozod fel példának, mikor itt gaben csupán arra gondolt, hogy reméli, Höri csapata tovább jut, mikor ő közvetít, a Ricsi-féle KC-től eltérően...(De még ha nem is így gondolta volna, kardunkba ne dőljünk már, ha valaki egyszerűen nem kedveli őt, miközben a kommentátor élő adásban pl. nyugodtan lehülyézheti - az amúgy jó ítéletet hozó - bírót)
A szurkolásról meg már leírtam többször a véleményemet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Továbbra is elbeszélünk egymás mellett. Nekem semmi bajom azzal ha valaki leírja, hogy Ricsi azért hibázott mert tácsdááááánnak nézett egy rossz passzt vagy hasonló.Mondjuk a szakkommentátor azért van mellette, hogy kijavítsa, de ez megint egy másik ügy.
Hol az igazság?
több mint 12 éve
Hall of Fame szavazás:" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
(Y)Pont ezt mondom, ne maradjon. Már az sms-ek között😀kishaszi"megszületett a legújabb Steelers fan, egészséges, 20 kiló negyven deka...". kishasziMaradhat? 😀somoskovig
"két csecsemőm van az egyik X a másik Y csapat fanatik, mert az volt épp a tévében"
több mint 12 éve
És ki dönti el, hogy a kritika jogos-e, amikor ezen a fórumon például már jó ideje rögtön nickre nézve vannak degradálva emberek és általában a hozzászólásaik is? Mert nyilván Ricsi nem fogja megkapni, amit én írtam néhány napja. Márpedig én személy szerint jogosnak érzem a kritikát, engem zavart. Lehet, hogy mást is, de viszont sokaknak meg fel sem tűnt.Akkor meg?
Attól még én továbbra is ugyanolyan jogosnak vélem, amit írtam, még ha jön másik 99, aki szerint meg nem jogos. 😊 Egyébként meg szerintem a célszemély az, akinek joga van eldönteni, hogy szerinte mennyire jogos a kritika és mennyire nem, esetünkben Ricsi.
És azért, mert én valamit észreveszek, ami zavar, még nem utálom Ricsit, nem is utazom rá, ahogy a közvetítésekre is, de azért vannak további zavaró dolgok, amiken láthatóan nem akarnak változtatni a SportTV-nél. Én azért fogalmazom meg a kritikát, mert bízom benne, hogy esetleg eljut valami illetékeshez, aztán netán átgondolják, nem változtatnak-e ezen. Miért ne tehetném? Itt van 3-4 szakkommentátor regelve a fórumra, van rá esély.
1-2 dologban úgy veszem észre, a Sportosok nem akarnak változtatni, elkényelmesedtek a megszokott "rendszerben", aztán legyintenek rá.
Mindig szép és jó dolog, amikor jönnek az emberek, hogy "ha a SportTV nem hozza be az országba az NFL-t, nem is ismernéd, inkább imádd őket emiatt", csak ez egy olyan kifogás, ami most már így 8-10 év után kezd eléggé nonsense-é válni.
Mint ahogy kurvára tisztelem és köszönöm JJ-éknek is a fórumot, meg minden itteni dolgot, de nem lehet állandóan abba kapaszkodni, hogy "ingyen csináljuk, értetek, szóval örülj". Én úgy gondolom, hogy annyi esze van az embereknek, hogy rájöjjenek, itt ÁLTALÁBAN azért kritizálnak, mert bíznak abban, hogy jobb lesz. Ha a célszemély már csak elgondolkodik a kritikán, az is kurva nagy haladás.
A pár nappal ezelőtti észrevételem pedig tartom, nekem nem tetszett Ricsinél az, amit ecseteltem, ez van. 😊 Attól én még tartom az álláspontom.
több mint 12 éve
Pont ezt mondom, ne maradjon. Már az sms-ek között😀"megszületett a legújabb Steelers fan, egészséges, 20 kiló negyven deka...". kishasziMaradhat? 😀somoskovig
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
"megszületett a legújabb Steelers fan, egészséges, 20 kiló negyven deka...". kishasziMaradhat? 😀
több mint 12 éve
A közvetítésekről meg ismételten annyit, hogy objektíven tényleg lehetnének jobbak, szakmaibbak, tökéletesebbek, de ettől még nem rosszak, nem élvezhetetlenek, nem rontják a látvány általi szórakozást, vagyis egy olyan területen vannak, ahol sosem lesz konszenzus, hiszen se nem teljesen tökéletes, se nem teljesen nézhetetlen. Tehát a fenti metodika eltart a végtelenségig.Sobri JóskaSzerintem SOK hiba nincs, de vannak olyanok, amik ZAVARÓAK. Pl. lehetne kevesebb sms, kevesebb bulvár, vagy legyen több üzenet, akármi beolvasás, de a full bulváros marhaság szerintem nem kéne.
Azzal lehet ellenvéleményt kapok majd xy embertől, hogy nekem hidegrázásom van az olyan üzenetektől, hogy "megszületett a legújabb Steelers fan, egészséges, 20 kiló negyven deka...". Ki a tökömet érdekel, de ha mondjuk érdekel is valakit, ezt alapból egy hülyeségnek tartom, hogy a legújabb fan: nem kéne ezt erőltetni, azt se, hogy mi lesz, mi legyen a gyerekből. Nyilván az ember örülne, ha a gyerekei is hasonló érdeklődési kört választanának maguknak, de nem kell ráerőszakolni, majd eldönti mit akar. Vagy tetszik neki, vagy nem, aztán nincs baj akkor sem, ha én reklám margit drukker vagyok, de a fiamnak meg zöldhányása van krisztihányó rodánótól. Lehetne több szakmázás, de azt esetleg érthetőbb magyarázattal - akár egészen "debil" szintre is levéve, Gyulának volt múltkor egy sms kérdésre szabályértelmezése. Marhajó volt, azt hittem értem a szabályt félig, de Gyulának sikerült annyira "egyértelmű" nyelvezettel megfogalmazni a szabály lényegét, hogy onnantól már azt se értettem, amit addig igen. (lényegtelen mi volt az egyébként). /Persze cenzúrázni nem lehet egy üzenetet, hogy csak a felét mondom el, ilyesmi, de engem zavarnak azért, semmitmondónak tartom. Sem közvetítési szempontból, meg sport iránti felhajtóerőként nem tudom értelmezni a dolgot.
Az is kilógó lóláb nálam, ha nagyon érezhető, ha a kommentátor kivel szimpatizál, Ricsinél ez nagyon érezhető volt, de elismerem, hogy egy ideje már ebben sokat javult az én szemszögem szerint (nem tudom tudatos-e).
Vagy a flag-football elleni kirohanások is kicsit furák nekem annak tudatában - és akkor megint Steelers -, hogy pár éve meg még simán levette a keresztvizet pl. Harrisonról is teljesen normális ütközéseknél, meg úgy általában a csapatról is. (Mondom, utóbbi pár évben ez sokat javult érzésem szerint)
több mint 12 éve
JJ! Miért lenne szánalmas,hogy én nem úgy gondolkodok mint egyesek, hogy csak akkor lehet előrébb lépni ha minden egyes dolgot amit valaki csinál állandóan kritizálok? Mert itt kb az megy minden egyes tévés meccs után, hogy akkor savazzák ricsit + a bent lévő szakit mert pl rosszul mondott egy playt. Ilyenen lovagolni sztem kicsinyes. Nem azt mondom ha állandóan ugyanaz a dolog előjön azt szóvá kell tenni ( az smsekkel pl én is ìgy vagyok ) de ami itt megy az sztem már sok....és általában a kritizálókból elő is jön a fölényes hangnem mint nagy szakértők úgy ahogy belőled is a kommentetben.....Arra azért kíváncsi lennék, hogy kritika nélkül, úgy hogy nem is tudsz a problámáról hogyan lehet előrelépni. Szerintem ha megalapozott a kritika akkor helye van. Maximum kialakul arról aki mindig kritizál, de önkritikával nem él egy kép hogy mekkora világeszének képzeli magát. Idővel úgy is kiderül jogosan-e. Lehet nem tetszik a stílusa, de nem is azzal kell vitázni, hanem a - jóesetben tényekkel megalapozott - véleményével.
Amúgy apeszos 4. pontjával (is) maximálisan egyetértek.peach
Aki alap nélkül kritizál az hülye. Vílágíts rá, hogy nincs igaza, ha nem tud amellett érvelni hogy miért van neki, de ragaszkodik hozzá, akkor hülye. Hamar kiderül.
Abban egyetértek, hogy az állandó picsogás senkinek nem hiányzik, de az a vélemény még mindig nem kritika amiben nem szerepel valami építőnek szánt alternatívája a szóvátett cselekvésnek.
Az a baj, hogy ebben a vitában nem csak véleménykülönbségek vannak, hanem bizonyos szavakat konzekvensen máshogy értelmeztek.(hogy ki helyesen azt hagyjuk, az sincs előrébb érdemileg aki képes ilyen feltételek mentén kötni az ebet a karóhoz, anélkül hogy az alapkonfliktus feloldására törekedne)
A végére még muszáj megjegyeznem, hogy lehet nincs igazam, de nem is akarom feltétlen hogy legyen. Meg azt is, hogy ez nem csak válasz az idézett mondatokra, hanem véleményem erről a cicaharcról. Vitának szerintem nehéz néhány pontja miatt nevezni.
Mindig jövőre!