NFL csevegő

83 feliratkozó

több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 401 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hipster nfl logók  kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/01/nfl-logos-hipsters.html 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 068 — Steelers fan

😊😊😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 199
San Diegoban elég szarul kezelték a vereséget:
Greengo
Inkább felültek a hülyeségre, persze nem védem őket. Nyilván az is hülye, aki elkezd verni egy másik csapatnak szurkoló embert, de minek ment oda?
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 217 — Vikings fan
Szerintem most pont jó az a kieső és bejutó csapatok aránya. Nagyon ritkán van, h nem jut be olyan csapat, aki nagyonmegérdemelné, de az is vicc, ami NBA-ben van. Pár hónapja ezt felvetettem, akkor már a következő hf-ben úgy lett rá referálva, h "ne is legyen rájátszás" úgyh hagytam a témát...

Nyilván nem jó, ha egy csapat 11-5-tel nem jut be (pl Broncos '85, vagy Pats '08 más ilyen kirívó példa szvsz nem is volt), de most ha már bővített lett volna, akkor 8-8 is elég lehetett volna PO-ra. Szerintem az adott csapat szurkolóinak persze jobb lesz, de egyébként nem lesz jó hatással, csökken az egyes meccsek súlya. De ha már Goodell mindenképp több meccset akar, h több pénz jöjjön, inkább +2 PO csapat, mint a 18 meccses alapszakasz...Black_Adder
Én ezzel nem értek egyet. Attól hogy játszik WC körben a csapat, még nem fog elértéktelenedni a 2.hely, hiszen nem mindegy, hogy főcsoport elődöntőt kinek az otthonába játszák. És azért a saját pálya nagy előny. Emiatt ugyanúgy fognak harcolni a 2.helyért.
Az hogy 8-8-cal jutott volna be csapat arra azt tudom mondani, hogy na és? 7-9-el is nyertek már csoportot. GB is 8-7-1 el jutott be. Ha a 2. csapat tényleg annyira jó akkor úgyis kiejti őket.
Sőt pl. a Panthersnek lehet jól is jött volna, ha van egy playoff meccsünk mielőtt SF-el találkoznak.
Amúgy ennek ellenére én sem örülök, így hogy 6 csapat fér be nagyobb a rangja ha valaki bent van. De ahogy Black_Adder említette több meccset akar Goodel, ez talán még a legokosabb módja neki. De hogy ez színvonal hanyatlást eredményezne, nem hiszem.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Greengo
Kétmillió!

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 439 — we almost always almost win
Szerintem most pont jó az a kieső és bejutó csapatok aránya. Nagyon ritkán van, h nem jut be olyan csapat, aki nagyonmegérdemelné, de az is vicc, ami NBA-ben van. Pár hónapja ezt felvetettem, akkor már a következő hf-ben úgy lett rá referálva, h "ne is legyen rájátszás" úgyh hagytam a témát...

Nyilván nem jó, ha egy csapat 11-5-tel nem jut be (pl Broncos '85, vagy Pats '08 más ilyen kirívó példa szvsz nem is volt), de most ha már bővített lett volna, akkor 8-8 is elég lehetett volna PO-ra. Szerintem az adott csapat szurkolóinak persze jobb lesz, de egyébként nem lesz jó hatással, csökken az egyes meccsek súlya. De ha már Goodell mindenképp több meccset akar, h több pénz jöjjön, inkább +2 PO csapat, mint a 18 meccses alapszakasz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 763 — no es importante
Mindezt abból levonni, hogy konfonként eggyel több csapat jut be? Szinte ugyanezt már eddig is írhattad volna, én korábban felhoztam vitaindítóként, le lettem oltva érte 😊 Meccsek "feladásáról" ellenben szó sem lehet, mikor egy szezon után kirúgnak edzőket, még a feltételezés is rossz. Azt nem említetted viszont, hogy mivel csak a no.1. csapatnak jut a pihenő, ezért felértékelődhet az év végén az ezért folyó harc.

Mondjuk magát a PO-s létszámbővítést tekinthetjük akár ténynek is, ahogy azt is, hogy a következő szezontól 13 helyett 16 TNF lesz, ennek a fele fog az NFL Networkon menni, a másik 8 meccs hamarosan 800 millió dollár körüli összegért találhat gazdára.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Bocsánat, ha már volt a téma és ki lett vesézve. Visszaolvastam két oldalt itt nem láttam még, egyébként meg nem szoktam olvasni a topicot....de most már nagyon kíváncsi vagyok a dologra, h csak én látom furcsán a kérdést, vagy másoknak is eldurrant-e az agya.

Mi a véleményetek az NFL - playoff tervezett létszámemeléséről? (12--> 14 csapat)

Sokat gondolkoztam ezen. Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy lesznek olyan csapatok, akik 8-8-as, VAGY akár 7-9-es mérleggel (rossz esetben) bejuthatnak úgy, h nem is csoportgyőztesek....
Egyfelől jó is lehetNE a történet...mivel pl. idén a 10-6-os Cards, néhány éve a 10-6-os Bucs, 11-5-ös Pats is PO-ba jutott volna.
másrészről.... viszont - és sztem ez a hatalmas gond -, azt jelentené, h az alapszakasz első fele teljes érdektelenségbe fulladhat.
Megváltozhat a boxtaktika. AZ ALAPSZAKASZ MÉRKŐZÉSEK FELE ÉRDEKTELENNÉ VÁLHAT!

Ha végig jól játszottál és nyerted a mérkőzéseket, jó esélyed volt, h az 1st vagy 2nd seed vmelyikére odaérj. Az tuti egy hét pihi + utána egy hazai mérkőzés.
Ha most végig jól játszol, akkor még arra is figyelned kell, h az EGÉSZ konferenciában ne legyen tőled jobb mérlegű csapat.
Ha mégis van, akkor cseszheted. Játszanod kell a WC hétvégén.
Mindegy, h papíron gyengébb csapattal. Mindegy, h hazai pályán. Egy meccsen bárkitől ki lehet kapni - az alapszakaszban is-, hát még a rájátszásban.

1.)
Akkor mire érdemes figyelni? Arra, h ne sérüljön meg senki. Sokkal fontosabb uis, h minden játékosod felgyógyuljon / egészséges maradjon a PO-ra, minthogy végig brillírozd az alapszakaszt.
Ez egyfelől azt jelenti, hha az első 12 meccsen csinálsz egy 9-3-as mérleget utána már többet pihenteted a kezdőket. Mindegy h kikaptok, a lényeg, h kevesebb munkaterhelést kapjanak a legjobbak. Maradjanak ugyan formában, de NE sérüljenek meg.

Emlékszem még a 2010-es (14-2), 11-es (13-3) szezonra, ahol elég hamar eldőlt, h a Pats PO-ba jut és dög unalmas volt az utolsó 4-5 mérkőzés. Az egyetlen dolog, amire figyelni kellett, h úgy sikerüljön formában maradni, h közben ne sérüljön meg kulcsjátékos.

2.)
A másik dolog pedig, h lehetnek olyan csapatok, akik feladják az első 4-6 meccset, kísérletezgetnek, gyakorolják a taktikát/ sémát/ formációkat, stb. Mivel egyszerűen fontosabb, h Hálaadásra összeszedjék magukat. Ha november végéig 5-5-tel, vagy 4-6-tal állnak, tudhatják pontosan, h az utolsó 6 meccsből, ha megnyernek 5-öt, akkor jó eséllyel PO-ba jutnak...ott pedig egy meccsen dől el minden.
Eddig azért ezt nem lehetett ennyire megtenni, mivel ha a csoportot buktad, akkor az NFL "sajátos" lebonyolítási rendszere miatt nagyon fontos volt, h jó legyen a mérleged. Ha kifogsz egy ideji Chiefs-t(11-5) vagy egy 2011-es Steelerst (12-4!!!!), akik régesrég lestoppolták a 5th seed-et, akkor már csak egy esélyed volt arra, h bejuss. Most ehelyett kettő lenne, ahová simán elég lehet így egy 9-7 vagy 8-8 is. (kis szerencsével és hatalmas körbeveréssel 7-9 is!)
Sztem ez nem nagyon segíti a kiélezett a versenyfutást a PO-ért...

Aztán nem biztos, h ezek lesznek a boxtaktikák, de én nem lepődnék meg, ha a csapatok pontos forgatókönyveket gyártanának le arra, h hogyan is érdemes taktikázni, h a PO-ra kerüljenek csúcsformába ami olyan csapatokat eredményezhet mint a 2007-es és 2011-es Giants.
Ez pedig élvezhetetlenné / unalmassá / érdektelenné tenné az alapszakasz egy részét.

VAGY rosszul látom az esetleges hátrányait a létszámemelésnek?
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 217 — Vikings fan
Eddie Lacy nevét is láttam a Pro Bowl-on. Nem úgy volt, hogy nem játszik ? Emlékszek rá, hogy írtam is a fórumon, hogy mekkora döbbenet, hogy nem válogatták be.Béczkó
Gore és Lynch is PB keretben van, nah mármost valamelyikük SB-be lesz tehát nem játszik PB-n. Így valamelyik helyett lesz Lacy, aki az első beugró volt eddig is.
több mint 12 éve
Béczkó 1 264
Eddie Lacy nevét is láttam a Pro Bowl-on. Nem úgy volt, hogy nem játszik ? Emlékszek rá, hogy írtam is a fórumon, hogy mekkora döbbenet, hogy nem válogatták be.
több mint 12 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
nem úgy alakult a rájátszás, ahogy a Bud Lightnál szerették volna:

baggio
legalább 2 bejött 😀
több mint 12 éve
nem úgy alakult a rájátszás, ahogy a Bud Lightnál szerették volna:

Cheers to the remaining 8 still in the running for the Super Bowl.

->

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Remélem itt is elfér, hátha kevesebben nézik a Pats-topicot a másoknak szurkolók, de érdekelné őket is

Az óriási esőben is majálishangulat, hússütögetés ezerrel, több órával a meccs előtt sincs közeli parkolóhely, pedig már a reptéren kis híján véget ért a nagy kaland. A Patriots–Colts NFL-rájátszásmérkőzés a kulisszák mögött, avagy mi történik a sajtópáholyban?
Zolika26 élménybeszámolója a meccsről, fogadjátok szeretettel 😊

www.nemzetisport.hu/nfl/pats-colts-a-kulisszak-mogott-avagy-mi-tortenik-egy-nfl-merkozes-sajtopaholyaban-2307365

több mint 12 éve
Nekünk is jó, h a Broncos nyert, mert amikor kiesett a divroundban, akkor utána sosem nyert SB-t abban az évben. 😊Black_Adder
😀

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 439 — we almost always almost win
Nekünk is jó, h a Broncos nyert, mert amikor kiesett a divroundban, akkor utána sosem nyert SB-t abban az évben. 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

fasza kis szezon volt 😊 és még van hátra 3(+1) meccs (Y)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Játék a számokkal, avagy miért jó nekünk, hogy a Broncos nyert 😀 Figyelem, túl komolyan venni nem muszáj 😊

Igazából nekünk jó ómen, hogyha PM-mel egy szezonban kétszer is találkozunk, úgy, hogy az alapszakaszban nyertünk. Mint ahogy a Colts elleni PO-siker és PM TD-rekordja is 😀

Brady–PM
2001 – két csoportmérkőzés, két W, SB-win
2002 – kivették a Coltsot a csoportból, így nem játszottak egymás ellen. Bradyvel csupán ebben az évben nem voltunk PO-ban
2003 – alapszakasz W, AFC-döntő W, SB-win
2004 – alapszakasz W, PM TD-rekord, AFC-elődöntő W, SB-win
2005 – alapszakasz L, AFC-elődöntő Denverben L, első L a PO-ban (Colts ugyanebben a körben bukott)
2006 – alapszakasz L, AFC-döntő Indianapolisban L (21–3-ról 34–38), Colts SB-win (visszafelé is játszik 😀)
2007 – alapszakasz W, Brady TD-rekord, 18–0, de az újabb meccsünk előtti lépcsőben PM kiesik, SB-L
2008 – Brady első meccses IR (Cassellel L, és 11–5-tel sincs PO), Colts egyből kiesik WC-n
2009 – alapszakasz L (24–7-ről és 31–14-ről 34–35), az újabb meccsünk előtti lépcsőben mi bukunk, Colts SB-L (visszafelé is játszik 😀)
2010 – alapszakasz W (21–7-ről és 31–14-ről 31–28…), az újabb meccsünk előtti lépcsőben PM kiesik, majd mi is egyből kikapunk a Jetstől
2011 – PM meccs nélkül IR (Orlovsky ellen 31–3-ról 31–24), SB-L (bár volt két Broncos elleni W, de az még Tebow-val volt 😊)
2012 – alapszakasz W (31–7-ről 31–21), de az újabb meccsünk előtti lépcsőben PM kiesik, majd mi is egyből kikaptunk a Ravenstől
2013 – alapszakasz W (0–24-ről hosszabbítás után 34–31), PM TD-rekord, győzelem a Colts ellen a PO-ban (amelyik csapat nyert a rájátszásban, az behúzta az SB-t is eddig 😊), AFC-döntő PM ellen…

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 576 — Panthers fan
Le lett zárva az eredménykövető, szóval ezt már ide

Ezek szerint elismered, hogy az NCAA sokkal-sokkal alsóbbrendű, mint az NFL?Jakehomer
Tim Tebow will remain the only Heisman QB to win a Playoff Game in last 26 yearsbaggio
Már előbb is elismerted :p

Még válaszoltam egyet, de akkor már le lett zárva a topik, nem ment el, de a lényeg az volt, hogy nem okoztál indulatokat, egyszerűen baromságokat írtál, szórtad az előítéleteket, úgy, hogy közben vajmi keveset tudsz Camről. Érdemes megnézni a Laura Oakminnel készült interjúját -  www.youtube.com/watch?v=_YFblmBuxi0.Jakehomer
Sokat tudok Camről, csak nem a carolinai időkből 😊 A Panthers fanok ezek szerint már egy "új" Newtont ismerhettek meg, én nem tudok elvonatkoztatni a korábbi évektől, ez van. Nyilván bunkóság volt közvetlenül a PO-vereség után ezt megint felhozni, bár az ilyen indulatokat se értem.baggio
ez ugyanúgy baromság. nyilván te nem csináltál orbitális faszságokat fiatalon, amik később hatással lettek a jelenlegi karakteredre.shawnka
Én nem hiszek az ilyen pálfordulásban, de ez legyen az én bajom. És azért írtam egy másik kommentre, hogy Panthers (és Auburn) fanokkal erről tényleg kár vitatkozni, mert ők is annyira elfogultak, mint én, csak más előjellel.baggio
Legalább elismered, hogy elfogult vagy. 😊 Most röhögni fogsz, de én objektíven nézek Camre, rosszul vagyok attól a rengeteg homertől, akiknek a szemében Cam nem tud semmi rosszat csinálni és minden hibájának más az oka. Az amerikai Panthers fórumok tele vannak az ilyenekkel.

Nyilván az nem különösebben érdekel, hogy 19-20 évesen mit csinált (amennyiben ez nem érinti a Panthersös tevékenységét), de utánaolvasva a dolgoknak, azért nem olyan egyértelmű a történet, a média nagyon durván egyoldalúan negatív képet alkotott róla, amihez persze ő is hozzájárult (pl az icon and entertainer nyilatkozattal, bár azt sem abban a kontextusban mondta, amiben aztán tálalták, de ez egy ilyen műfaj), nem vitás. Erre időközben rájött (ő vagy még inkább a csapata), és egy ideje már ő is mindig a helyes dolgokat mondja, javult is a megítélése. Miközben valószínűleg ő maga olyan sokat azért nem változott, egy nagy gyerekről beszélünk, akinek mindene ez a játék.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve

Ezek szerint elismered, hogy az NCAA sokkal-sokkal alsóbbrendű, mint az NFL?Jakehomer
Tim Tebow will remain the only Heisman QB to win a Playoff Game in last 26 yearsbaggio

Még válaszoltam egyet, de akkor már le lett zárva a topik, nem ment el, de a lényeg az volt, hogy nem okoztál indulatokat, egyszerűen baromságokat írtál, szórtad az előítéleteket, úgy, hogy közben vajmi keveset tudsz Camről. Érdemes megnézni a Laura Oakminnel készült interjúját -  www.youtube.com/watch?v=_YFblmBuxi0.Jakehomer
Sokat tudok Camről, csak nem a carolinai időkből 😊 A Panthers fanok ezek szerint már egy "új" Newtont ismerhettek meg, én nem tudok elvonatkoztatni a korábbi évektől, ez van. Nyilván bunkóság volt közvetlenül a PO-vereség után ezt megint felhozni, bár az ilyen indulatokat se értem.baggio
ez ugyanúgy baromság. nyilván te nem csináltál orbitális faszságokat fiatalon, amik később hatással lettek a jelenlegi karakteredre.shawnka
Én nem hiszek az ilyen pálfordulásban, de ez legyen az én bajom. És azért írtam egy másik kommentre, hogy Panthers (és Auburn) fanokkal erről tényleg kár vitatkozni, mert ők is annyira elfogultak, mint én, csak más előjellel.

---
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek

ez ugyanúgy baromság. nyilván te nem csináltál orbitális faszságokat fiatalon, amik később hatással lettek a jelenlegi karakteredre.
több mint 12 éve

Sokat tudok Camről, csak nem a carolinai időkből 😊 A Panthers fanok ezek szerint már egy "új" Newtont ismerhettek meg, én nem tudok elvonatkoztatni a korábbi évektől, ez van. Nyilván bunkóság volt közvetlenül a PO-vereség után ezt megint felhozni, bár az ilyen indulatokat se értem.

---
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 576 — Panthers fan

Még válaszoltam egyet, de akkor már le lett zárva a topik, nem ment el, de a lényeg az volt, hogy nem okoztál indulatokat, egyszerűen baromságokat írtál, szórtad az előítéleteket, úgy, hogy közben vajmi keveset tudsz Camről. Érdemes megnézni a Laura Oakminnel készült interjúját -  www.youtube.com/watch?v=_YFblmBuxi0.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve

Tim Tebow will remain the only Heisman QB to win a Playoff Game in last 26 years

---
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 487
olle .
hozzaszolok en is a ricsis temahoz.
amig volt szerencsem nezni oket engem nem zavart.leginkabb az volt idegesito amikor a szakikat nem ertettem mert artikulalatlanul beszeltek.de ez van ok nem kommentatorok...azota biztos fejlodtek.tobb mint egy eve nem lattam magyar kozvetiteset.
Az sem zavart h hulye bugyuta meleket olvasnak be.szabalymagyarazat?minden alkalommal vannak uj nezok.Mondjuk ha a sajat peldamat nezzuk akkor 10evesen nullarol tanultam meg a eurosportot nezve.no meg pc jatekok.
felidoben nagyobb szunetnel tenyleg lehetne egy-egy play elemzese rajzzal.
tegnap a skysportson egykori chiefs edzo emelt ki 3playt a colt chiefsrol.
amugy meg az amcsi foci az a sport ahpl a talalgatasokkal hulye "elore"elemzesekkel.mindenkinek agy memesevel ugy es annyit lehet beszelni h kb szanalmas.Olyan "szobeli hypja" van h kesz.