NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem gyenge mennyi HC repult a mai nap.Ami poén hogy Turnert nem dobták még ki. Vagy csak még mindig nem ért földet, hogy nem tudunk róla? 😀
Izgalmas idok jonnek.Delonso_
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Nem gyenge mennyi HC repult a mai nap.Izgalmas idok jonnek.
több mint 11 éve
okés, így már értem 😊Pereira elmondta, hogy annyi történt, hogy elkezdték nézni mire bedobta, és akkor már megnézhetik. (Bazza: úgy lehetséges életszerűen, hogy TO miatt elkezdték visszanézni, MM meg megvárta, míg videó alapján neki mondanak valamit fentről)Úgy van a szabály ha egy olyan dologra dobod a pirosat amit automatikusan visszanéznének akkor nem nézik vissza + 15yard bünti. Ezért lett TD Forsett futása pedig lenn volt a térde és a könyöke is.BazzaniHát akkor a sporik elcsalták a meccset majdnem . Passz
Bíróknak szerintem fingjuk sincs mikor mit kell főjni, újabb bizonyíték.Toca
btw ez az egyik legostobább szabály szerintem, hogy nem nézik vissza, mert ugye az lenne a lényege, hogy igazságot szolgáltasson. ha hülye az edző, kapjon büntetést, de a review legyen meg. remélem, változtatnak ezen az offseasonban.
Mármint micsoda? Ha jól fordítom akkor az AFC útja az Sb-ig Denveren keresztül vezet. Ez szerintem igaz, kivétel abban az esetben, ha a Denver kiesik majd az afc döntő előtt. Double Bna hát ez az, hogy "kivéve". ez kicsit olyan, mintha mondjuk egy hete valaki azt mondja, hogy a GB a nr2 seed. ja, kivéve, ha GB kikap és SF nyerSzobi22
több mint 11 éve
Pereira elmondta, hogy annyi történt, hogy elkezdték nézni mire bedobta, és akkor már megnézhetik. (Bazza: úgy lehetséges életszerűen, hogy TO miatt elkezdték visszanézni, MM meg megvárta, míg videó alapján neki mondanak valamit fentről)Úgy van a szabály ha egy olyan dologra dobod a pirosat amit automatikusan visszanéznének akkor nem nézik vissza + 15yard bünti. Ezért lett TD Forsett futása pedig lenn volt a térde és a könyöke is.BazzaniHát akkor a sporik elcsalták a meccset majdnem . Passz
Bíróknak szerintem fingjuk sincs mikor mit kell főjni, újabb bizonyíték.Toca
btw ez az egyik legostobább szabály szerintem, hogy nem nézik vissza, mert ugye az lenne a lényege, hogy igazságot szolgáltasson. ha hülye az edző, kapjon büntetést, de a review legyen meg. remélem, változtatnak ezen az offseasonban.
Mármint micsoda? Ha jól fordítom akkor az AFC útja az Sb-ig Denveren keresztül vezet. Ez szerintem igaz, kivétel abban az esetben, ha a Denver kiesik majd az afc döntő előtt. Double Bna hát ez az, hogy "kivéve". ez kicsit olyan, mintha mondjuk egy hete valaki azt mondja, hogy a GB a nr2 seed. ja, kivéve, ha GB kikap és SF nyer
több mint 11 éve
Boldog Új Évet Mindenkinek! Jövőre ugyanitt! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Úgy van a szabály ha egy olyan dologra dobod a pirosat amit automatikusan visszanéznének akkor nem nézik vissza + 15yard bünti. Ezért lett TD Forsett futása pedig lenn volt a térde és a könyöke is.BazzaniHát akkor a sporik elcsalták a meccset majdnem . Passz
Bíróknak szerintem fingjuk sincs mikor mit kell főjni, újabb bizonyíték.
több mint 11 éve
Úgy van a szabály ha egy olyan dologra dobod a pirosat amit automatikusan visszanéznének akkor nem nézik vissza + 15yard bünti. Ezért lett TD Forsett futása pedig lenn volt a térde és a könyöke is.
több mint 11 éve
De valóban Toca.Jah én a tietekkel nem vagyok tisztában pontosan hogy volt.
Csak itt visszanézték nálunk nem.
Ha nem hibázott McCarty akkor mire kapták a büntit?
Ha hibázott akkor miért nézték vissza?Bazzani
Kötelező a visszanézés, de mivel bevágta a flaget később mint hogy elkezdődött ezért kapott 15 yardot mert Jordy nem ugrott a piros flag alá elég gyorsan 😀
több mint 11 éve
De valóban Toca.Csak itt visszanézték nálunk nem.
Ha nem hibázott McCarty akkor mire kapták a büntit?
Ha hibázott akkor miért nézték vissza?
több mint 11 éve
csak engem zavar ez a fajta kifejezés: "AFC road to Super Bowl goes through Denver. Broncos are AFC's No. 1 seed." ?Mármint micsoda? Ha jól fordítom akkor az AFC útja az Sb-ig Denveren keresztül vezet. Ez szerintem igaz, kivétel abban az esetben, ha a Denver kiesik majd az afc döntő előtt.
mármint értem mire céloz, de egyszerűen nem igaz.Szobi22
több mint 11 éve
Ez nem volt kérdés eddig sem Toca.Miért ti nem 15 yardot kaptatok ? Ők is .
A kérdés az, hogy miért nem kapták azt a büntit mint mi?Bazzani
több mint 11 éve
2005-ös idény óta (akkor a Pats nyert a Jags ellen) nem nyert meccset a rájátszásban a Super Bowl címvédője. Ez a sorozat idén sem szakadt meg.
több mint 11 éve
nem kell ezt túlbonyolítani!, Nelson megkérte McCarthyt, hogy dobja oda neki a pirosat, és mivel jól játszott megkapta, ennyi.😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ez nem volt kérdés eddig sem Toca.A kérdés az, hogy miért nem kapták azt a büntit mint mi?
több mint 11 éve
Áll a játék egy perce, már nézik vissza a szitut és McCarthy dühösen bedobja a pirosat. Nekem nem életszerű.De könyörgöm pontosan tudnia kell hogy visszafogják nézni mért nem tud ülni a seggén mint pl. Frazier ?
Láttam a meccset de nem kaptam rá egyértelmű ismétlést.Bazzani
több mint 11 éve
Áll a játék egy perce, már nézik vissza a szitut és McCarthy dühösen bedobja a pirosat. Nekem nem életszerű.Én se láttam konkrétan mikor dobta be, csak abból volt gyanús h Nelsonnak már üdítős palack van a kezében.
Láttam a meccset de nem kaptam rá egyértelmű ismétlést.Bazzani
több mint 11 éve
Áll a játék egy perce, már nézik vissza a szitut és McCarthy dühösen bedobja a pirosat. Nekem nem életszerű.Láttam a meccset de nem kaptam rá egyértelmű ismétlést.
több mint 11 éve
Tényleg várt vele, Nelson amikor felkapta a pirosat már üdítős palack volt a kezében.Mi, várt vele egy percet? Dehogy. Ez nevetséges. Tudom, bírózok. MacPhistoGB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta beKampman
Ezt így most hogy?MacPhisto
több mint 11 éve
Volt már rookie QB SB győztes?patriksteelerspersze csak nem kezdőként 😀
több mint 11 éve
Bazzeg már a kissrác is tudja hogy visszanézik flag nélkül is. Nelson is tudta hogy felesleges a flag, ha ennyire hülye az edző akkor mi a rákot kezdjenek vele a bírók?Mi, várt vele egy percet? Dehogy. Ez nevetséges. Tudom, bírózok. MacPhistoGB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta beKampman
több mint 11 éve
Mi, várt vele egy percet? Dehogy. Ez nevetséges. Tudom, bírózok.GB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta beKampman
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Kampman
28 330
GB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta be
több mint 11 éve
GB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review. Ezt így most hogy?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
csak engem zavar ez a fajta kifejezés: "AFC road to Super Bowl goes through Denver. Broncos are AFC's No. 1 seed." ?mármint értem mire céloz, de egyszerűen nem igaz.