NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Nem gyenge mennyi HC repult a mai nap.
Izgalmas idok jonnek.Delonso_
Ami poén hogy Turnert nem dobták még ki. Vagy csak még mindig nem ért földet, hogy nem tudunk róla? 😀

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nem gyenge mennyi HC repult a mai nap.
Izgalmas idok jonnek.
több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Úgy van a szabály ha egy olyan dologra dobod a pirosat amit automatikusan visszanéznének akkor nem nézik vissza + 15yard bünti. Ezért lett TD Forsett futása pedig lenn volt a térde és a könyöke is.Bazzani
Hát akkor a sporik elcsalták a meccset majdnem . Passz
Bíróknak szerintem fingjuk sincs mikor mit kell főjni, újabb bizonyíték.Toca
Pereira elmondta, hogy annyi történt, hogy elkezdték nézni mire bedobta, és akkor már megnézhetik. (Bazza: úgy lehetséges életszerűen, hogy TO miatt elkezdték visszanézni, MM meg megvárta, míg videó alapján neki mondanak valamit fentről)
btw ez az egyik legostobább szabály szerintem, hogy nem nézik vissza, mert ugye az lenne a lényege, hogy igazságot szolgáltasson. ha hülye az edző, kapjon büntetést, de a review legyen meg. remélem, változtatnak ezen az offseasonban.
Mármint micsoda? Ha jól fordítom akkor az AFC útja az Sb-ig Denveren keresztül vezet. Ez szerintem igaz, kivétel abban az esetben, ha a Denver kiesik majd az afc döntő előtt. Double B
na hát ez az, hogy "kivéve". ez kicsit olyan, mintha mondjuk egy hete valaki azt mondja, hogy a GB a nr2 seed. ja, kivéve, ha GB kikap és SF nyerSzobi22
okés, így már értem 😊
több mint 11 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Úgy van a szabály ha egy olyan dologra dobod a pirosat amit automatikusan visszanéznének akkor nem nézik vissza + 15yard bünti. Ezért lett TD Forsett futása pedig lenn volt a térde és a könyöke is.Bazzani
Bíróknak szerintem fingjuk sincs mikor mit kell főjni, újabb bizonyíték.Toca
Pereira elmondta, hogy annyi történt, hogy elkezdték nézni mire bedobta, és akkor már megnézhetik. (Bazza: úgy lehetséges életszerűen, hogy TO miatt elkezdték visszanézni, MM meg megvárta, míg videó alapján neki mondanak valamit fentről)
btw ez az egyik legostobább szabály szerintem, hogy nem nézik vissza, mert ugye az lenne a lényege, hogy igazságot szolgáltasson. ha hülye az edző, kapjon büntetést, de a review legyen meg. remélem, változtatnak ezen az offseasonban.
Mármint micsoda? Ha jól fordítom akkor az AFC útja az Sb-ig Denveren keresztül vezet. Ez szerintem igaz, kivétel abban az esetben, ha a Denver kiesik majd az afc döntő előtt. Double B
na hát ez az, hogy "kivéve". ez kicsit olyan, mintha mondjuk egy hete valaki azt mondja, hogy a GB a nr2 seed. ja, kivéve, ha GB kikap és SF nyer

több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Boldog Új Évet Mindenkinek! Jövőre ugyanitt! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Bíróknak szerintem fingjuk sincs mikor mit kell főjni, újabb bizonyíték.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Úgy van a szabály ha egy olyan dologra dobod a pirosat amit automatikusan visszanéznének akkor nem nézik vissza + 15yard bünti. Ezért lett TD Forsett futása pedig lenn volt a térde és a könyöke is.

több mint 11 éve
De valóban Toca.
Csak itt visszanézték nálunk nem.
Ha nem hibázott McCarty akkor mire kapták a büntit?
Ha hibázott akkor miért nézték vissza?Bazzani
Jah én a tietekkel nem vagyok tisztában pontosan hogy volt.
Kötelező a visszanézés, de mivel bevágta a flaget később mint hogy elkezdődött ezért kapott 15 yardot mert Jordy nem ugrott a piros flag alá elég gyorsan 😀
több mint 11 éve
De valóban Toca.
Csak itt visszanézték nálunk nem.
Ha nem hibázott McCarty akkor mire kapták a büntit?
Ha hibázott akkor miért nézték vissza?

több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
csak engem zavar ez a fajta kifejezés: "AFC road to Super Bowl goes through Denver. Broncos are AFC's No. 1 seed." ?
mármint értem mire céloz, de egyszerűen nem igaz.Szobi22
Mármint micsoda? Ha jól fordítom akkor az AFC útja az Sb-ig Denveren keresztül vezet. Ez szerintem igaz, kivétel abban az esetben, ha a Denver kiesik majd az afc döntő előtt.
több mint 11 éve
Ez nem volt kérdés eddig sem Toca.
A kérdés az, hogy miért nem kapták azt a büntit mint mi?Bazzani
Miért ti nem 15 yardot kaptatok ? Ők is .
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
2005-ös idény óta (akkor a Pats nyert a Jags ellen) nem nyert meccset a rájátszásban a Super Bowl címvédője. Ez a sorozat idén sem szakadt meg.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
nem kell ezt túlbonyolítani!, Nelson megkérte McCarthyt, hogy dobja oda neki a pirosat, és mivel jól játszott megkapta, ennyi.😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ez nem volt kérdés eddig sem Toca.
A kérdés az, hogy miért nem kapták azt a büntit mint mi?

több mint 11 éve
Áll a játék egy perce, már nézik vissza a szitut és McCarthy dühösen bedobja a pirosat. Nekem nem életszerű.
Láttam a meccset de nem kaptam rá egyértelmű ismétlést.Bazzani
De könyörgöm pontosan tudnia kell hogy visszafogják nézni mért nem tud ülni a seggén mint pl. Frazier ?
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Áll a játék egy perce, már nézik vissza a szitut és McCarthy dühösen bedobja a pirosat. Nekem nem életszerű.
Láttam a meccset de nem kaptam rá egyértelmű ismétlést.Bazzani
Én se láttam konkrétan mikor dobta be, csak abból volt gyanús h Nelsonnak már üdítős palack van a kezében.
több mint 11 éve
Láttam a meccset de nem kaptam rá egyértelmű ismétlést.

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
GB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.

Ezt így most hogy?MacPhisto
azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta beKampman
Mi, várt vele egy percet? Dehogy. Ez nevetséges. Tudom, bírózok. MacPhisto
Tényleg várt vele, Nelson amikor felkapta a pirosat már üdítős palack volt a kezében.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Volt már rookie QB SB győztes?patriksteelers
persze csak nem kezdőként 😀

több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
Volt már rookie QB SB győztes?

több mint 11 éve
GB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.

azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta beKampman
Mi, várt vele egy percet? Dehogy. Ez nevetséges. Tudom, bírózok. MacPhisto
Bazzeg már a kissrác is tudja hogy visszanézik flag nélkül is. Nelson is tudta hogy felesleges a flag, ha ennyire hülye az edző akkor mi a rákot kezdjenek vele a bírók?
több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody

Mi, várt vele egy percet? Dehogy. Ez nevetséges. Tudom, bírózok.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 11 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330

azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta be
több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody

Ezt így most hogy?

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 11 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
csak engem zavar ez a fajta kifejezés: "AFC road to Super Bowl goes through Denver. Broncos are AFC's No. 1 seed." ?
mármint értem mire céloz, de egyszerűen nem igaz.