NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
A kép taget nem lenne rossz, ha kivennéd, mert elég óriási a méretük.Így gondoltad? 😊
Egyébként már volt szerintem, de zseniálisak még mindig. 😊Schleck
Ha volt már, akkor azért elnézést! Nekem új volt.
több mint 11 éve
A kép taget nem lenne rossz, ha kivennéd, mert elég óriási a méretük.Egyébként már volt szerintem, de zseniálisak még mindig. 😊
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
THE YEAR IN NATIONAL SPORTS MEDIA FOR 2012és ez megyarra lefordítva mit jelent? 😀
Overkill award: ESPN’s unhealthy obsession with Tim Tebow, curtailed only when network president John Skipper intervened and told his producers to cool it. 😊
danyly
több mint 11 éve
THE YEAR IN NATIONAL SPORTS MEDIA FOR 2012Overkill award: ESPN’s unhealthy obsession with Tim Tebow, curtailed only when network president John Skipper intervened and told his producers to cool it. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Toca!Letölthető minden valóban.
Csak nekem nincs meg a technikai feltételem hozzá.
Lásd: nincs számítógépem itthon.
De lépjünk tovább.
több mint 11 éve
Juj de mókamiki ez a Toca, és majdnem igaza is van, leszámítva azt, hogy faszságokat beszél ezzel a patriotsos belemagyarázós rizsával 😊Egyebkent azon felul hogy egyetertek sokmindenben , attol meg ez egy szabad forum es bar ki meg akar Bazza is emelhet szot nem tetszesenek.
Hiába szeretnénk, az NFL még mindig nem piacvezető Magyarországon
De valami brutálisan nem, ezt tessék elfogadni. Egy el Clásicót ismétlésről is többen néznek, nyilván azt erőlteti a csatorna, ami neki az érdeke
Sobri is elmondja minden alkalommal, ha lehetne, csak reklámot adnának a tv-k műsorok nélkül
És attól, hogy itt nevetségesezik a csatorna döntéshozatalát, mondva, hogy miért nem tudja úgy csinálni, ahogy neki jó, elég fura
A pöcs RTL a bánatért nem adja le megint a Dragon Ballt, amikor tök szívesen megnézném megint 😕Wyatt
En igazabol csak azt nem ertem, hogy manapsag mar minden letoltheto 1 napon belul , ki az aki TV elott gubasszt hogy ismetlesre var mikor reklammentesen akkor nezheti meg ha letolti amikor neki jo...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Juj de mókamiki ez a Toca, és majdnem igaza is van, leszámítva azt, hogy faszságokat beszél ezzel a patriotsos belemagyarázós rizsával 😊Hiába szeretnénk, az NFL még mindig nem piacvezető Magyarországon
De valami brutálisan nem, ezt tessék elfogadni. Egy el Clásicót ismétlésről is többen néznek, nyilván azt erőlteti a csatorna, ami neki az érdeke
Sobri is elmondja minden alkalommal, ha lehetne, csak reklámot adnának a tv-k műsorok nélkül
És attól, hogy itt nevetségesezik a csatorna döntéshozatalát, mondva, hogy miért nem tudja úgy csinálni, ahogy neki jó, elég fura
A pöcs RTL a bánatért nem adja le megint a Dragon Ballt, amikor tök szívesen megnézném megint 😕
több mint 11 éve
Ez nem nyavajgás csak értetlenség.Pats szurkoló sérülhet ennél jobban a lelkivilága ?😊
Azt gondoltam egy ismétlés célja,hogy azok is meg tudják nézni akik az eredetit nem láthatták. De be is fejeztem, nehogy sérüljön valakinek a lelkivilága.Bazzani
több mint 11 éve
Ez nem nyavajgás csak értetlenség.Azt gondoltam egy ismétlés célja,hogy azok is meg tudják nézni akik az eredetit nem láthatták. De be is fejeztem, nehogy sérüljön valakinek a lelkivilága.
több mint 11 éve
Mit nem tudsz "hova rakni" Wyatt?BazzaniHogy miért nyavajogsz 😀 Nem ért a Lions-osok lelkivilágához, mondjuk hogy ezen pont egy Pats-es akadjon fent ... 😀
több mint 11 éve
Értem én, hogy örülne a nép, ha csak NFL lenne, olyan időben lenne, amikor jó az embernek, meg úgy egyébként mindenÉn is max a gyülölködőbe tudnám rakni 😊
De az ilyen írásokat sose tudom hova rakni...Wyatt
Ráaádsul másnap fent van nmagon mindig az S1-es meccs aztán azt akkor ismétled magadnak amikor akarod és még reklám sincs, micsoda világ 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Értem én, hogy örülne a nép, ha csak NFL lenne, olyan időben lenne, amikor jó az embernek, meg úgy egyébként mindenDe az ilyen írásokat sose tudom hova rakni...
több mint 11 éve
Ja valóban. Ezek nélkül nem igazi az év utolsó napja.Ez itt off de elképesztő mennyiségű hülye lehet az országban ha ezek a televíziós vásárlós baromságok megérik a reklámozóknak.
Most valamennyire jól jártam, hogy pont a WSH-DAL meccset ismétlik amit a meló miatt nem látok. 10re meg pont hazaérek.
több mint 11 éve
Köszi Höri.S1-en nincs helye hiszen az El-Classico marathon nélkül hogy a rákba tudnál az új évbe menni ?
Nevetséges, hogy nem tudják szépen egymás után megismételni a két meccset 31.én. Főleg, hogy semmi más fontos dolog nincs aznap.Bazzani
S2-n meg a reggeli TV-s vásár nem maradhat el, utána a Lóverseny majd az esti K1 miatt már csak 1 fér bele ami teljesen érthető.
több mint 11 éve
Köszi Höri.Nevetséges, hogy nem tudják szépen egymás után megismételni a két meccset 31.én. Főleg, hogy semmi más fontos dolog nincs aznap.
több mint 11 éve
Ha lesz valami infó az ismétlésekről akkor tegyétek már be ide légyszi.a Cowboys-Redskins ismétlése december 31. sport2, 10:00 és január 1., sport1, 14:30
Dolgozok 31.én délig sajnos, így az éjszakázás kimarad.
Köszi.Bazzani
a Vikings-Packers ismétlése január 1. sport2, 19:00 és január 2., sport1, 12:00.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
espn.go.com/nfl/story/_/id/8744377/being-chad-kardashianChad story
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Karácsonyi FB-csevej: notbillwalton.lockerdome.com/articles/104120168
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
No,akkor adjunk a bulvárnak..😊120yard.blog.hu/9999/12/31/elokerult_ochocinco_szexvideoja?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_12_26&utm_campaign=index
több mint 11 éve
azt láttam még, inkább a hsz-nek erre felére kérdeztem, amit kiemeltem (a "történelmeteket" nem ismerem)most nem azért, de törölve lett hozzászólás, hogy nem értem, hogy ez itt miért releváns?Szobi22szobi, en toroltem a hszem. nem jott at a poen, nem fogom otthagyni h kesobb mas is tudjon ra reagalni. ha szar a poen es provokalo hatasa van, akkor nem fogom otthagyni, mert nem az volt a celom vele.MMMS
több mint 11 éve
most nem azért, de törölve lett hozzászólás, hogy nem értem, hogy ez itt miért releváns?Szobi22szobi, en toroltem a hszem. nem jott at a poen, nem fogom otthagyni h kesobb mas is tudjon ra reagalni. ha szar a poen es provokalo hatasa van, akkor nem fogom otthagyni, mert nem az volt a celom vele.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
aruld mar el hol zsidoztam vagy buziztam ? ezt mar akkor is elohoztatok, amikor telelett a hocipom. idezz, vagy ha az sem megy, csak mondd el h kb mikor milyen vitaban kezdtem el zsidozni, ciganyozni, homokosozni eletmodszeruen. tenyleg erdekel, foleg h egyuttal kideruljon sokadjara, hogy micsoda kis majom vagy, mert ezt tenyekkel alatamasztva az eletben nem fogod tudni bebizonyitani, mert csak te akarod belemmagyarazni.MMMSmost nem azért, de törölve lett hozzászólás, hogy nem értem, hogy ez itt miért releváns?
több mint 11 éve
erre most csak azert nem mondok semmi igazan karcosat, mert tisztelettel vagyok a karacsonyodra 😊 egyebkent pedig te meg annal is egyszerubb gyerek vagy mint gondoltam, ha frankon azt hiszed h a te szaros like-gombnyomogatasod barmiben is befolyasol a vilagon barmit is, nemhogy en mikor huzom be az xet es mikor nem. pedig tenyleg az a kemeny, h nem voltak tulzottan magas elgondolasaim veled kapcsolatban, de ha ezt gondolod vagy csak ilyen szarul tudsz provokalni, akkor duplan is a mintapeldanya vagy annak a szolasnak miszerint "mindig van lejjebb." es tenyleg.lájkolom megint, ha nem hagyja abba. 😀 😂 Amadeus91mvp: tebowMost ebben nem értem mi provokáló volt, hogy így kellett visszaszólni...Asbee
opoy: sok hozzaszolo
dpoy: sobri joska
oroy: sok frissen regelt hozzaszolo
droy: nincs
comeback: sobri joska
parancsolj.MMMS
aruld mar el hol zsidoztam vagy buziztam ? ezt mar akkor is elohoztatok, amikor telelett a hocipom. idezz, vagy ha az sem megy, csak mondd el h kb mikor milyen vitaban kezdtem el zsidozni, ciganyozni, homokosozni eletmodszeruen. tenyleg erdekel, foleg h egyuttal kideruljon sokadjara, hogy micsoda kis majom vagy, mert ezt tenyekkel alatamasztva az eletben nem fogod tudni bebizonyitani, mert csak te akarod belemmagyarazni.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.