NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Ahhoz a már lejátszott meccsek eredményeit is állítgatni kéne! 😊Elég fasza playoff scenario machinátor:Na akkor mit mondjak én: Vacak ez az egész!
http://espn.go.com/nfl/playoffs/machine
Mondjuk annyira mégse fasza, túl sokat kell dolgozni hogy kijöjjön a Raiders PO. 😀Döme
Ha reggelig nyomkodom, akkor sem tudom beimádkozni a DC-t a tabellába... 😕VIZILÓ
több mint 13 éve
nekem is ez jött kibraxa88Kár hogy ebben nekünk elég nagy szerepünk lesz. 😐
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Lassan Rodgers is beszáll az MVP-be.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nekem is ez jött kién azt néztem, h az NFC south sorsolása miatt még mindig valós esély van, hogy a Tampa a Saints és a Falcons is bejusson. igazából csak hozni kell a "kötelező" győzelmeket.ZsocaElég fasza playoff scenario machinátor:Csináltam egy egész reális forgatókönyvet ahol még a first round bye is megvan a Titans-nek 😀Rajna
Mondjuk annyira mégse fasza, túl sokat kell dolgozni hogy kijöjjön a Raiders PO. 😀Döme
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
Elég fasza playoff scenario machinátor:Na akkor mit mondjak én: Vacak ez az egész!
Ha reggelig nyomkodom, akkor sem tudom beimádkozni a DC-t a tabellába... 😕
több mint 13 éve
én azt néztem, h az NFC south sorsolása miatt még mindig valós esély van, hogy a Tampa a Saints és a Falcons is bejusson. igazából csak hozni kell a "kötelező" győzelmeket.Elég fasza playoff scenario machinátor:Csináltam egy egész reális forgatókönyvet ahol még a first round bye is megvan a Titans-nek 😀Rajna
több mint 13 éve
Elég fasza playoff scenario machinátor:Csináltam egy egész reális forgatókönyvet ahol még a first round bye is megvan a Titans-nek 😀
több mint 13 éve
Elég fasza playoff scenario machinátor:http://espn.go.com/nfl/playoffs/machine
Mondjuk annyira mégse fasza, túl sokat kell dolgozni hogy kijöjjön a Raiders PO. 😀
több mint 13 éve
Amúgy kicsit más téma: Egyik meccs közben eszembe jutott, mikor egy ilyen "eldobja a labdát, két tized másodperc múlva megütöm - unnecessary roughness" call-t benyomtak, hogy némely bírót úgy beküldeném egy hosszú folyosóba, ahol a folyosó felé nyíló, zárt ajtók vannak,hogy kezdjen neki teljes erőből sprintelni, és úgy kb. mikor egy lépéssel jár 1-1 random ajtó előtt, izomból kinyitni, és ha nekimegy, akkor valami jó kis bünti 😊
több mint 13 éve
Szerintem meg olyan, mintha mindenki egyszerre menstruálna. Csajok, egy ilyen hülyeségen összekapni törzsszurkolóknak...
több mint 13 éve
Mondjuk szerintem ez nem is Soldinak, hanem nekem szólt. Legalábbis nekem így jött le.
több mint 13 éve
Soldinak van igaza.Életében először nem a Steelers-t hypeolja, erre pont most sikerül csórót beoltani.
több mint 13 éve
Sztem meg Bazzani nem tud olvasni. Matthewsról ment a társalgás teljesen normálisan érvekkel, mindaddig, amíg ő el nem baszta. Totálisan értelmetlen HSZ-ét nehéz is mire vélni, mert egyrészt senki nem lett lehülyézve, aki Matthews-t írta, másrészt jómagam pl nem nyilvánítottam véleményt, hogy kinek adnám a díjat, harmadrészt elég sokan, köztük GB-fanok azonos állásponton voltak. Ezek után kissé értelmezhetetlen ez a csodás HSZ. De aki nem akar olvasni, azt én sem akarom meggyőzni annak hasznosságáról.Mindenesetre köszönjük ezt a tartalmas HSZ-t, jó volt veled beszélgetni. Legközelebb is ilyen velősen reagálj és hasonlóképpen sok érvvel válaszolj.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én mondjuk kurvajót röhögtem rajta, szóval az egyil +1 tőlem ment. Szerintem meg nem kell mindent véresen komolyan venni, kis önirónia 😀Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerLátom a sötétségben nálad a gyertyafény is elveszik.
Offensive Player of the Year: Rashard Mendenhall
Defensive Player of the Year: Lawrence Timmons
NFL Defensive Rookie of the Year: Jason Worilds
NFL Offensive Rookie of the Year: Maurkice Pouncey
NFL Comeback Player of the Year: Troy Polamalu
NFL Coach of the Year: Mike Tomlin
NFL Rookie of the Year: Jason WorildsBazzani
Qrvára nem erről volt szó, a primitívek meg lájkolnak agybafőbe. Jó tanács: tanuljatok meg értelmezve olvasni. 😉Soldados
több mint 13 éve
Erőszakolni.Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.vassadi27miért tavaly hol volt? üdülni?haromt
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Örülök neki. 😉Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.vassadi27Nem kell halkan.
Egyetértek vele.Bazzani
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.vassadi27miért tavaly hol volt? üdülni?
több mint 13 éve
Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.vassadi27Nem kell halkan.
Egyetértek vele.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Mondhatnám azt is, hogy CPOY-jelöltek közé talán még Big Ben is odafér, bár Bazzani miatt ezt most csak halkan teszem.
több mint 13 éve
Antonio Garay nem jó comeback playernek? (inkább csak jelöltnek, nyilván nem ő lesz)szabaŐróla a hardcore fanoknak is 20 %-a tudja max kicsoda, persze az tény hogy kurvajó. De ő miből comebackelt?
több mint 13 éve
Akkor most a pro bowl is Pit A vs Pit B lesz??TocaHogy mennének a döntősök a PBra uram????
De jogosan az lenne.
több mint 13 éve
Sajnálom,hogy ilyen primitívek vagyunk.Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerLátom a sötétségben nálad a gyertyafény is elveszik.
Qrvára nem erről volt szó, a primitívek meg lájkolnak agybafőbe. Jó tanács: tanuljatok meg értelmezve olvasni. 😉Soldados
Mi így láttuk.
Fujj Matthews!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Öhh... Erre én sem tudok mit mondani... (ide illő smiley meg sajnos nincs 😊 )Most Valuable Player: Ben RoethlisbergerLátom a sötétségben nálad a gyertyafény is elveszik.
több mint 13 éve
Teljesen jogos. Én bírom asantet bár mar akkor éreztem hiba beleírni.jajj félre ne érts nem állítottam hogy mondtál 😊 és én sem mondtam hogy Asante lenne az, corner alapból nem kapja, ha igen, akkor is van minimum 3 jobb nála 😊eaglesmcnabbez Matthewsra is igaz. Sok sacket csinál, az is látványos, amúgy egyértelműen gyengébb mint a fent említett LB-k...eaglesmcnabbállítottam mást? arra írtam, hogy Toca egy hsz-en belül lehúzta a pass rushereket, hogy a látványosság miatt túlhypeolják őket, majd odaírta Asantet, akire ez azért igencsak igaz.Szobi22
Akkor most a pro bowl is Pit A vs Pit B lesz??
több mint 13 éve
nem értünk egyet, van ez ígyperszeez a mayo dolog is sántít azérthát akkor legyen Vilma vagy Poz az, mert ők marhajók passz ellen LB létükre....
tackle-ben vezeti a ligát
és?
coverben meg sokszor rohadt nagy hiányosságokehh
Ritka a tökéletes LB, Mayo annyira nem rossz passz ellen, hogy az összértékét nagyon visszavegye.atapapa
ritka
de vannak olyanok akik azért komplexebbek ennél
és most def mvp-ről volt szó
annak mayo elég kevésehh