NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
nos, igazából 2001-ben még nem volt nemzeti nagydöntő sem 😊Höri
Lehet. De hogy Super Bowl sem volt egyetemen, az biztos. És erre utaltam félreérthetetlenül 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nos, igazából 2001-ben még nem volt nemzeti nagydöntő sem 😊

több mint 13 éve
Írtam is az origónak:

jónapot,
nem szoktam kukacoskodni, de hogy jelenhet meg olyan cikk önöknél, aminek már az első mondatában is hemzsegnek a tárgyi tévedések?!
"Michael Vick az egyik legnagyobb ígéretként, és egyetemi Super Bowl-győztesként került 2001-ben az NFL-be az Atlanta Falconshoz, ő volt az első afroamerikai focista, akit a draft első kiválasztottjaként szerződtettek. "
Egyetemen nincs Super Bowl, ott nemzeti nagydöntő van, és Vick nem az első 1/1-es afroamerikai.
Miért nem olyan ember ír erről a sportról, aki ért is hozzá?
ajánlom figyelmükbe a bowl.hu szakoldalt, ott egy ilyen cikket kb. 100 ember van, aki hozzáértően, ingyen és szívesen átnézne, hogy ne ilyen szánalmasan kerüljön ki az önök oldalára.
üdv
név

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Komoly cikk:

"egyetemi Super Bowl-győztesként került 2001-ben az NFL-be"

"ő volt az első afroamerikai focista, akit a draft első kiválasztottjaként szerződtettek"

érdemes e továbbolvasni?Sobri Jóska
Talán érdemes, mert a PETA-s részről én pl. nem hallottam eddig.F.Schleck
Ha az első bekezdésben ennyi tárgyi tévedés van, akkor honnan tudjam a késöbbiekben mi az, mi nem az, ha olyan téma kerül elő, amiről nem tudok? pl a PETA.Sobri Jóska
Mondjuk ebben igazad lehet.

több mint 13 éve
http://www.origo.hu/sport/20101209-a-kutyaviadalokat-szervezo-michael-vick-a-kozonsegkedvenc-lett-az-nflben.html

Ez van kirakva fő cikknek.JayB
Komoly cikk:

"ő volt az első afroamerikai focista, akit a draft első kiválasztottjaként szerződtettek"

Talán érdemes, mert a PETA-s részről én pl. nem hallottam eddig.F.Schleck
Ha az első bekezdésben ennyi tárgyi tévedés van, akkor honnan tudjam a késöbbiekben mi az, mi nem az, ha olyan téma kerül elő, amiről nem tudok? pl a PETA.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.origo.hu/sport/20101209-a-kutyaviadalokat-szervezo-michael-vick-a-kozonsegkedvenc-lett-az-nflben.html

Komoly cikk:

Talán érdemes, mert a PETA-s részről én pl. nem hallottam eddig.

több mint 13 éve

Komoly cikk:

érdemes e továbbolvasni?

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga

Sajnos az a PO részvétel még nem olyan biztos.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Pont most láttam ezt a Family Guy részt 😀
http://www.youtube.com/watch?v=MMeSLiqEb1s
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

Ez van kirakva fő cikknek.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
És mi a garancia arra nézve, hogy nem jön helyette egy még következetlenebb irodista barom?

Annak nem, csak annak, aki a profi focit szereti. UFL, kanadai, NCAA lesz persze akkor is.Sobri Jóska
UFL, és kanadai totálisan nem érdekel, az NCAA meg sajnos szinte hajszálra ugyanakkor zajlik, mint amikr a profi liga, tehát ott is 7 hónap van kb. foci nélkül. Pedig mennyire szuper lenne a profi szünetében menne az NCAA.zavi27
vagy éppen az NCAA szünetében az NFL 😛
amúgy TYT-ről szedhető már a CFL döntője, a Grey Cup, bátran ajánlom mindenkinek, hogy legalább azt nézze meg, elsőre kicsit fura, de nem meg lehet szokni és akkor egész szórakoztató futball az isJJ Tiller
Mondjuk én megoldom azzal, hogy bespejzolom az NCAA szezont a gépemre (itt várakozik kb. 70 GB😊 így nem maradok minőségi foci nélkül márciustól sem! Persze azért nehéz nem megtudni az eredményeket végig, nem követni a cikkekekt, de azért így is nagy élmény lesz majd, ahogy tavaly is.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nem hiszem, hogy egy lockout hazavágná. Sőt, amikor visszatér az NFL egy év múlva, még nagyobb lesz a show, annyira fogják már várni.
Szerintem lesz lockout.Sobri Jóska
Nagyon remélem, hogy nem lesz. Így is elviselhetetlenül hosszú az a kb. 7 hónap is amikor nincs!zavi27
Én se fogok örülni, de nagyon úgy néz ki, hogy nem tudják összehozni időre.Sobri Jóska
Én is egyre kevésbé bízom abban, hogy sikerül megállapodást kötni az új kollektív szerződés ügyében. 😕

Ha lockout lesz, szvsz Goodellnek takarodnia kellene (illetve kellene már most is), de én is úgy látom, hogy ettől függetlenül van arra esély, hogy maradna a pozíciójában. :/
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Ha már szóba került az NHL (persze az más tészta), az nagyon elvetemült gondolat, hogy a szerződés nélkül játékosok (tehát nem elit NFL-játékosok) legalább fele elmegy egy évre CFL-be és hasonló bajnokságokba játszani, megsokszorozva az adott sorozat színvonalát?marci
az UFL kb ezért alakult.

mondjuk a mai formátumában, 6 franchise-zal olyan sok vizet nem zavar, radikális emelés kéne, hogy komolyabban lehessen venni.Höri
Tényleg Jamarcus most ott játszik vagy (ki)vár arra hogy majd valaki egyszer ad neki esélyt hogy még rosteren lehessen valahol az NFL-ben? Azt tudom hogy valamelyik UFL csaptnál van a játékjoga.iktriad
már vége a szezonnak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha már szóba került az NHL (persze az más tészta), az nagyon elvetemült gondolat, hogy a szerződés nélkül játékosok (tehát nem elit NFL-játékosok) legalább fele elmegy egy évre CFL-be és hasonló bajnokságokba játszani, megsokszorozva az adott sorozat színvonalát?marci
az UFL kb ezért alakult.

mondjuk a mai formátumában, 6 franchise-zal olyan sok vizet nem zavar, radikális emelés kéne, hogy komolyabban lehessen venni.Höri
Tényleg Jamarcus most ott játszik vagy (ki)vár arra hogy majd valaki egyszer ad neki esélyt hogy még rosteren lehessen valahol az NFL-ben? Azt tudom hogy valamelyik UFL csaptnál van a játékjoga.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az UFL kb ezért alakult.

mondjuk a mai formátumában, 6 franchise-zal olyan sok vizet nem zavar, radikális emelés kéne, hogy komolyabban lehessen venni.

több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Ha már szóba került az NHL (persze az más tészta), az nagyon elvetemült gondolat, hogy a szerződés nélkül játékosok (tehát nem elit NFL-játékosok) legalább fele elmegy egy évre CFL-be és hasonló bajnokságokba játszani, megsokszorozva az adott sorozat színvonalát?
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyébként ha lockout lesz hány %, hogy belebukik?
És ha nem lesz, hány %, hogy marad?Sobri Jóska
Ha lockout lesz jó eséllyel bukik, ha nem lesz, jó eséllyel marad.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Hál' Istennek! Akkor Godellnek takarodnia kell! 😊Soldados
És mi a garancia arra nézve, hogy nem jön helyette egy még következetlenebb irodista barom?

Aki szereti a focit, annak nem kell félni lockout esetén sem.Höri
Annak nem, csak annak, aki a profi focit szereti. UFL, kanadai, NCAA lesz persze akkor is.Sobri Jóska
UFL, és kanadai totálisan nem érdekel, az NCAA meg sajnos szinte hajszálra ugyanakkor zajlik, mint amikr a profi liga, tehát ott is 7 hónap van kb. foci nélkül. Pedig mennyire szuper lenne a profi szünetében menne az NCAA.zavi27
vagy éppen az NCAA szünetében az NFL 😛
amúgy TYT-ről szedhető már a CFL döntője, a Grey Cup, bátran ajánlom mindenkinek, hogy legalább azt nézze meg, elsőre kicsit fura, de nem meg lehet szokni és akkor egész szórakoztató futball az is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem, hogy egy lockout hazavágná. Sőt, amikor visszatér az NFL egy év múlva, még nagyobb lesz a show, annyira fogják már várni.
NHL-ben nem ez volt a jellemző..JayB
az NHL a lockout előtt is fényévekre volt nézetségben és népszerűségben is az NFL-től. Maximum európában verte, illetve kanadában.
Nem összehasonlítható.
Viszont az NHL-nek szerintem jót tett a lockout, bár ott hatalmas változásokat hozott.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
NHL-ben nem ez volt a jellemző..
több mint 13 éve
UFL, és kanadai totálisan nem érdekel ...zavi27
Majd fog 😊Sobri Jóska
Nem zárom ki amúgy! 😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
mondjuk az nagy szerencse

több mint 13 éve
UFL, és kanadai totálisan nem érdekel ...zavi27
Majd fog 😊

több mint 13 éve
Hál' Istennek! Akkor Godellnek takarodnia kell! 😊Soldados

UFL, és kanadai totálisan nem érdekel, az NCAA meg sajnos szinte hajszálra ugyanakkor zajlik, mint amikr a profi liga, tehát ott is 7 hónap van kb. foci nélkül. Pedig mennyire szuper lenne a profi szünetében menne az NCAA.
több mint 13 éve
Egyébként ha lockout lesz hány %, hogy belebukik?
És ha nem lesz, hány %, hogy marad?