NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Pár csapat, hogyan érheti el a PO-t (vagy egyéb finomságokat) a 16. héten:óriási rangadónak tűnik ez a Falcons-Saints MNF, de majdhogynem tét nélküli...
Pats megszerzi a home fieldet, ha nyer vagy ikszel VAGY a Jets kikap vagy ikszel
Steelers eléri a bye weeket, ha nyer ÉS a Ravens kikap.
Chiefs nyeri AFC Westet, ezzel PO-ban van, ha nyer ÉS Chargers veszít vagy ikszel VAGY a Kansas ikszel ÉS Chargers veszít.
Ravens POba jut wild card helyen, ha nyer vagy ikszel VAGY a Kansas kikap ÉS Jaguars is kikap vagy ikszel VAGY Kansas kikap ÉS Colts kikap vagy ikszel VAGY mint elöző kettő, csak Kansas helyett Chargers.
Jets wild card helyet szere, ha nyer vagy döntetlent hoz VAGY Jags veszít vagy ikszel VAGY Colts nem nyer.
Falcons megnyeri NFC-t, ha nyer vagy döntetlent játszik.
Bears szabadnapot szerez, ha nyer ÉS Eagles veszít ÉS Giants nem nyer.
Saints PO-ba jut, ha nyer vagy ikszel VAGY a Buccs nem nyer.
Giatns PO-ban van, ha nyer.
Eagles megnyeri a NFC Eastet ha nyer.deny79
több mint 13 éve
Pár csapat, hogyan érheti el a PO-t (vagy egyéb finomságokat) a 16. héten:Pats megszerzi a home fieldet, ha nyer vagy ikszel VAGY a Jets kikap vagy ikszel
Steelers eléri a bye weeket, ha nyer ÉS a Ravens kikap.
Chiefs nyeri AFC Westet, ezzel PO-ban van, ha nyer ÉS Chargers veszít vagy ikszel VAGY a Kansas ikszel ÉS Chargers veszít.
Ravens POba jut wild card helyen, ha nyer vagy ikszel VAGY a Kansas kikap ÉS Jaguars is kikap vagy ikszel VAGY Kansas kikap ÉS Colts kikap vagy ikszel VAGY mint elöző kettő, csak Kansas helyett Chargers.
Jets wild card helyet szere, ha nyer vagy döntetlent hoz VAGY Jags veszít vagy ikszel VAGY Colts nem nyer.
Falcons megnyeri NFC-t, ha nyer vagy döntetlent játszik.
Bears szabadnapot szerez, ha nyer ÉS Eagles veszít ÉS Giants nem nyer.
Saints PO-ba jut, ha nyer vagy ikszel VAGY a Buccs nem nyer.
Giatns PO-ban van, ha nyer.
Eagles megnyeri a NFC Eastet ha nyer.
több mint 13 éve
+1Jó hát ez a Walter amúgy is egy faszkalap.DömeŐ mindenhol így írja, összefoglalókban is, stb.tenorxHát én nem láttam.
Én is gyűlölöm amit csinált,de ilyen alapon sok más embernél is lehetne "gúnynév".Bazzani
Amúgy más játékosoknak is van ragadvány nevük:
J(ust) T(urnover) Sullivan; Matt "Coke Zero" Jones és társaik.
több mint 13 éve
köszönöm. lehet én nem olvastam el rendesen a wikipédián hogy tropa volt a térde.Nézegettem a korábbi Heisman trófea győztes játékosokat és a 2003-as nyertes teljesen ismeretlen volt. Bizonyos Jason White nevű QB. A 2004-es drafton indult az évbe megint döntős lett, a Heisman trófeába. Viszont a drafton senki sem draftolta. Nem olvastam hogy lett volna bármi sérülése is. Vajon miért nem lett belőle NFL játékos? :rolleyes:hát pedig kb ő maga volt a sérülés. még college éveiben szétment mindkét térde, sorozatban ACL szakadások...nálunk (Sooners) játszott, nagy legenda, Adrian Petersonnal nyomta együtt, a Leinart féle USC vert minket nagydöntőben. drafton egyszerűen nem választották ki, utána Chiefsnél volt workouton, majd a Titans draftolatlan szabadügynökként megszerezte, de White inkább visszavonult, mert szar volt a térde. most Oklahomában üzletember, de aztmondta edzősködés is tervben van
Ez számomra a nap kérdése 😊Cards
remélem tudtam segítenikonqueror
több mint 13 éve
Jó hát ez a Walter amúgy is egy faszkalap.Hát én nem láttam.Tudom,nem illik walteros linket benyomni,de azért ezt érdemes megnézni.Ő mindenhol így írja, összefoglalókban is, stb.tenorx
A legjobb QB nevére gondolok:
http://www.walterfootball.com/nflpowerrankings.phpBazzani
Én is gyűlölöm amit csinált,de ilyen alapon sok más embernél is lehetne "gúnynév".Bazzani
több mint 13 éve
BBnél is van minden posztban egy-egy megerőszakolós poén általában, hát most istenem 😛 Nekem így is bejönnek a mockjai, ezeket meg max nem olvassa el az, akinek nem tetszik.Hát én nem láttam.Tudom,nem illik walteros linket benyomni,de azért ezt érdemes megnézni.Ő mindenhol így írja, összefoglalókban is, stb.tenorx
több mint 13 éve
Hát én nem láttam.Tudom,nem illik walteros linket benyomni,de azért ezt érdemes megnézni.Ő mindenhol így írja, összefoglalókban is, stb.tenorx
Én is gyűlölöm amit csinált,de ilyen alapon sok más embernél is lehetne "gúnynév".
több mint 13 éve
Tudom,nem illik walteros linket benyomni,de azért ezt érdemes megnézni.Ő mindenhol így írja, összefoglalókban is, stb.
több mint 13 éve
Tudom,nem illik walteros linket benyomni,de azért ezt érdemes megnézni.A legjobb QB nevére gondolok:
http://www.walterfootball.com/nflpowerrankings.php
több mint 13 éve
Nézegettem a korábbi Heisman trófea győztes játékosokat és a 2003-as nyertes teljesen ismeretlen volt. Bizonyos Jason White nevű QB. A 2004-es drafton indult az évbe megint döntős lett, a Heisman trófeába. Viszont a drafton senki sem draftolta. Nem olvastam hogy lett volna bármi sérülése is. Vajon miért nem lett belőle NFL játékos? :rolleyes:hát pedig kb ő maga volt a sérülés. még college éveiben szétment mindkét térde, sorozatban ACL szakadások...nálunk (Sooners) játszott, nagy legenda, Adrian Petersonnal nyomta együtt, a Leinart féle USC vert minket nagydöntőben. drafton egyszerűen nem választották ki, utána Chiefsnél volt workouton, majd a Titans draftolatlan szabadügynökként megszerezte, de White inkább visszavonult, mert szar volt a térde. most Oklahomában üzletember, de aztmondta edzősködés is tervben van
remélem tudtam segíteni
több mint 13 éve
Nézegettem a korábbi Heisman trófea győztes játékosokat és a 2003-as nyertes teljesen ismeretlen volt. Bizonyos Jason White nevű QB. A 2004-es drafton indult az évbe megint döntős lett, a Heisman trófeába. Viszont a drafton senki sem draftolta. Nem olvastam hogy lett volna bármi sérülése is. Vajon miért nem lett belőle NFL játékos? :rolleyes:pedig sérült volt, a térde ment tropára.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nézegettem a korábbi Heisman trófea győztes játékosokat és a 2003-as nyertes teljesen ismeretlen volt. Bizonyos Jason White nevű QB. A 2004-es drafton indult az évbe megint döntős lett, a Heisman trófeába. Viszont a drafton senki sem draftolta. Nem olvastam hogy lett volna bármi sérülése is. Vajon miért nem lett belőle NFL játékos? :rolleyes:szanaszét volt menve a térde
több mint 13 éve
Nézegettem a korábbi Heisman trófea győztes játékosokat és a 2003-as nyertes teljesen ismeretlen volt. Bizonyos Jason White nevű QB. A 2004-es drafton indult az évbe megint döntős lett, a Heisman trófeába. Viszont a drafton senki sem draftolta. Nem olvastam hogy lett volna bármi sérülése is. Vajon miért nem lett belőle NFL játékos? :rolleyes: Ez számomra a nap kérdése 😊
több mint 13 éve
http://sportmajom.blog.hu/2010/12/21/gondolatok_az_elmult_48_orarolNagyon olcsón megúsztad a vereséget. Ez a baj azzal, ha a szerencsétlen kisöccs nagyszájúskodik, senki nem kéri számon.
Krónika az elmúlt 48 óráról, avagy miért jó kocsmában sportfogadni, miért vagyok izgatott Vince Carter miatt, és miért seggfejek a bowl.hu-s Colts szurkolók. Good read, I guess.Maka
több mint 13 éve
nekem a Colts és a Cowboys kivételével az összes kommentátorJa, nekem is hiányzik Papa meg Flores szövege a Raiders highlightoknál.Dömeugye? csak egy-két big playt raknak fel radio kommentárral és szevasz.. 😕gamerkrNem olyan rég az egész meccs videóösszefoglalója így volt felrakva.iktriad
több mint 13 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1855 heti NFC North körkép
több mint 13 éve
Ja, nekem is hiányzik Papa meg Flores szövege a Raiders highlightoknál.Nem olyan rég az egész meccs videóösszefoglalója így volt felrakva.iktriadvalaki magyarázza már meg megint, hogy az nfl.com mi a szarért vette le a broadcast radio kommentáros videókat? azok voltak mindig a legkirályabbak, nem is értem...Hurkaugye? csak egy-két big playt raknak fel radio kommentárral és szevasz.. 😕gamerkr
több mint 13 éve
Nem olyan rég az egész meccs videóösszefoglalója így volt felrakva.valaki magyarázza már meg megint, hogy az nfl.com mi a szarért vette le a broadcast radio kommentáros videókat? azok voltak mindig a legkirályabbak, nem is értem...Hurkaugye? csak egy-két big playt raknak fel radio kommentárral és szevasz.. 😕gamerkr
több mint 13 éve
valaki magyarázza már meg megint, hogy az nfl.com mi a szarért vette le a broadcast radio kommentáros videókat? azok voltak mindig a legkirályabbak, nem is értem...Hurkaugye? csak egy-két big playt raknak fel radio kommentárral és szevasz.. 😕
több mint 13 éve
valaki magyarázza már meg megint, hogy az nfl.com mi a szarért vette le a broadcast radio kommentáros videókat? azok voltak mindig a legkirályabbak, nem is értem...
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://sportmajom.blog.hu/2010/12/21/gondolatok_az_elmult_48_orarolKrónika az elmúlt 48 óráról, avagy miért jó kocsmában sportfogadni, miért vagyok izgatott Vince Carter miatt, és miért seggfejek a bowl.hu-s Colts szurkolók. Good read, I guess.
több mint 13 éve
Igen 😀A Miami, Houston, Giants trióra gondolt tenorx sztem.RajnaEzt én is olvastam, de hát nesze semmi fogd meg jól, nem hiszem, hogy bármelyik csapat HCját kirúgják, Kubiakot esetleg.tenorxhahó. Nálunk éppen nincs HC 😛
Sem Minnesotában, sem Dallasbanharomt
Mondjuk az lehet, hogy Kubiak megy hozzátok, Cowher meg a helyére.
több mint 13 éve
A Miami, Houston, Giants trióra gondolt tenorx sztem.Ezt én is olvastam, de hát nesze semmi fogd meg jól, nem hiszem, hogy bármelyik csapat HCját kirúgják, Kubiakot esetleg.tenorxhahó. Nálunk éppen nincs HC 😛
Sem Minnesotában, sem Dallasbanharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezt én is olvastam, de hát nesze semmi fogd meg jól, nem hiszem, hogy bármelyik csapat HCját kirúgják, Kubiakot esetleg.tenorxhahó. Nálunk éppen nincs HC 😛
Sem Minnesotában, sem Dallasban
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezt én is olvastam, de hát nesze semmi fogd meg jól, nem hiszem, hogy bármelyik csapat HCját kirúgják, Kubiakot esetleg.tenorxsztem a houston boven benne van de akar a miaminal is billeghet a pad annyi erovel amennyivel jmdt lapatra vagtak
mondjuk en ezt nem ertem : adott egy csapat. nevezzuk houstonnak. azota miota megvettek schaubot van az
offenseben atutoero. erre a 3. szezont basszak el arra h nem eleg jo a vedelem mindig csak egy kicsit kell meg rajta javitani.
mas csapatnal ilyenkor mar nem reg a fejet kovetelnek a szurkolok ? en egyaltalan nem erzem azt ezalapjan h kubiak olyan jo hc lenne foleg h mennyi edzocseregyanus csapatnal felmerul a neve.