NFL csevegő
83 feliratkozó
több mint 13 éve
Rivals Top100 évekre visszamenőleg:rivals.yahoo.com/footballrecruiting/football/recruiting/rankings/rank-rivals100/2002
Ha jól tudom az érettségizetteket (egyetem előtt) rangsorolja.
több mint 13 éve
Mármint meglepően hátulrangsoroltnak érzed?Igen. Előrébb vártam a listán. Az is benne lehet, hogy nem mindegy, mikor találkozik az első védővel a futó, hiába van ott a missed tackle mutató, ami ezt csak részben ellensúlyozhatja.
Hát a statisztika meg a számok ugye...
Collapo
több mint 13 éve
Szuper! Köszi szépen! Csak gondoltam tutira megyek mielőtt előfizetek rá 😊Sziasztok! Picit off, de úgy látom a Sport TV-s topic-ok nem nagyon pörögnek.marad perszejjncaa
A következő szezon közvetitéseiről lehet már tudni valamit? Marad a Sport TV-n?Ricsi80
több mint 13 éve
Sziasztok! Picit off, de úgy látom a Sport TV-s topic-ok nem nagyon pörögnek.marad persze
A következő szezon közvetitéseiről lehet már tudni valamit? Marad a Sport TV-n?Ricsi80

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sziasztok! Picit off, de úgy látom a Sport TV-s topic-ok nem nagyon pörögnek.A következő szezon közvetitéseiről lehet már tudni valamit? Marad a Sport TV-n?
több mint 13 éve
Amivel mindezt kompenzálja:Three Years of the Elusive RatingMármint meglepően hátulrangsoroltnak érzed?
Ray Rice helyezését meglepőnek tartom.DoM
Hát a statisztika meg a számok ugye...Collapo
Three Years of Yards Per Route Run: Running Backs
While Ray Rice might be a bit overrated in his impact as a rusher, he has worked wonders as a receiver. He has more than double the receiving yards of a handful of players also in the Top 10.
több mint 13 éve
Three Years of the Elusive RatingMármint meglepően hátulrangsoroltnak érzed?
Ray Rice helyezését meglepőnek tartom.DoM
Hát a statisztika meg a számok ugye... amúgy ha lehetne egy olyan listát, hogy ki mennyit hoz a csapat teljesítményéből - amit szvsz nem lehet - ott már nem ez lenne a helyezése.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
A TELJES Pittsburgh Steelers vs. Minnesota Vikings 1972-ből, reklámokkal, amerikai himnusszal együttHa erre nem izgul rá Soldi és minden hardcore football fan, akkor semmire 😀
További meccsek az alábbi csatornán:
www.youtube.com/user/onthegridiron

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
meghalt Norman Sas, az Electronic Football ("elektronikus amerikai gombfoci") feltalálójanem is tudtam hogy ilyen létezik, nagyszerű találmány!
http://www.youtube.com/watch?v=ijCNk0PqaCs
http://www.northjersey.com/obituaries/161701755_A_LIFE__NORMAN_SAS__1925-2012_He_made_every_day_a_Sunday.html?page=alljjncaa
RIP
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amerika legnézetebb sporteseményeielsöprő fölényben a foci 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Tiffany Oertelt én is elfogadnám 😀www.nfl.com/news/story/09000d5d82a82bcd/article/terrell-owens-reportedly-could-be-jailed-over-absenceSzerintem mindenkinek TO kéneAsbee
úgy fest T.O. a Saints és a Raiders helyett a Börtönben köthet ki. A videóban lévő "szakember" "szakértése" szerint a Denvernek pont egy ilyen WR kéne.Amadeus91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/09000d5d82a82bcd/article/terrell-owens-reportedly-could-be-jailed-over-absenceSzerintem mindenkinek TO kéne
úgy fest T.O. a Saints és a Raiders helyett a Börtönben köthet ki. A videóban lévő "szakember" "szakértése" szerint a Denvernek pont egy ilyen WR kéne.Amadeus91
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/09000d5d82a82bcd/article/terrell-owens-reportedly-could-be-jailed-over-absenceúgy fest T.O. a Saints és a Raiders helyett a Börtönben köthet ki. A videóban lévő "szakember" "szakértése" szerint a Denvernek pont egy ilyen WR kéne.
több mint 13 éve
Nem egy mostani cucc, de haláli. 😊Sports Language 101 : why they say what they do
http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=hruby/060605
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
meghalt Norman Sas, az Electronic Football ("elektronikus amerikai gombfoci") feltalálójahttp://www.youtube.com/watch?v=ijCNk0PqaCs
http://www.northjersey.com/obituaries/161701755_A_LIFE__NORMAN_SAS__1925-2012_He_made_every_day_a_Sunday.html?page=all

---
több mint 13 éve
És utána következik ez, mindent a nézőért alapon 😊érdekes dologInnen már csak egy lépés, hogy hallják ahogy szidod őket meccs közben 😊zolika26
Game Changer: NFL Scrambles to Fill Seats
plusz: "The league also is planning to introduce wireless Internet in every stadium and to create smartphone apps that could let fans listen to players wearing microphones on the field..."jjncaa
http://www.youtube.com/watch?v=1C8y5z_7YtA
több mint 13 éve
Érdekes cikk. Minden eszközzel próbálják a nézőket odavonzani. Kell a cirkusz a népnek. Ebben látják a megoldást a fogyó nézőszámra. Azért érdemes elolvasni a kommenteket is. Nem ártana talán azoknak is ezt tenni, akik mindenféle extra "mutatványokkal" próbálják odacsalogatni a lassan fogyadozó nézősereget.
több mint 13 éve
érdekes dologInnen már csak egy lépés, hogy hallják ahogy szidod őket meccs közben 😊
Game Changer: NFL Scrambles to Fill Seats
plusz: "The league also is planning to introduce wireless Internet in every stadium and to create smartphone apps that could let fans listen to players wearing microphones on the field..."jjncaa

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
érdekes dologGame Changer: NFL Scrambles to Fill Seats
plusz: "The league also is planning to introduce wireless Internet in every stadium and to create smartphone apps that could let fans listen to players wearing microphones on the field..."

---
több mint 13 éve
Ha tavalyi szezon alapján, akkor Eli egyértelműen top 10. Rakat meccsfordítás, egyedül nyerte meg a csapatnak a meccseket, csinált két sztárelkapót, másodszor is SB-t nyert, ahol ráadásul újra MVP lett. Mi kell még? 😊AsbeeJó kérdés, hogy egy ilyen listát mi alapján rakjon össze az ember, az elmúlt 4-5 év teljesítménye, csak a tavalyi év, a kettő elegye egyik vagy másik irányba súlyozva, esetleg figyelembe legyen-e véve a rájátszás, vagy legyen a kiindulási alap az, hogy a "rájátszásba jutás csapatsport", de itt nem a csapatokat rangsoroljuk (Ugye Manningnek azért volt néhány cudar meccse az alapszakaszban, viszont pont a rájátszásban az alapszakasz QBrate-re rátett egy szerény tízest, míg mondjuk Brady a denveri sétagaloppot leszámítva inkább mínuszolt ennyit).
Brees mióta nálunk van (2006), magasan a legtöbb yardot és TD-t passzolta, a legjobb százalékban, QBR-ben pedig a harmadik.
Ja és úgy, hogy a hat év során idén volt először bármely célpontja is pro bowlos, míg ez idő alatt Bradynek 5, Peytonnak 6, Riversnek 7, Elinak 2, Rodgersnek (4 év alatt) 2 célpontja kapott összesen meghívót a szezon végén.
Tudom, ezt foghatjuk a játékrendszerre, meg arra hogy Brees-nek soha nincs kiemelt célpontja, de szvsz pont ezt a tézist cáfolta idén Jimmy, ő akkora tehetség hogy Brees küldött felé 99 elkapásnyi labdát, ami Brees itteni játéka alatt rekord, ezt a 6 év alatt egyszer közelítette meg eggyel Colston, még 2007-ben.
több mint 13 éve
hogy mennyire komolyan gondolom a LF vs RL kérdést, készítettem egy táblát 'gyors' karrierstatokból, szerintem ennyi év alatt relevánsak lehetnek az adatok, akármilyen sémáról is beszélünk(katt a képre a nagyobbért)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Ha tavalyi szezon alapján, akkor Eli egyértelműen top 10. Rakat meccsfordítás, egyedül nyerte meg a csapatnak a meccseket, csinált két sztárelkapót, másodszor is SB-t nyert, ahol ráadásul újra MVP lett. Mi kell még? 😊
több mint 13 éve
Brees-nek hány rekordot kell egy szezonban ledöntenie, hogy ne szoruljon top5-n kívülre? 😊 Colstonért respect
Carl Nicks a legjobb G a ligában, Evans-nél is jobb
Jake Long és Joe Thomas helycsere indokolt lenne, ahogy Petersont és Jones-Drew-t is megcserélném az elmúlt 2 év alapján. Peterson persze jobb játékos lenne egészségesen, de nem tud az lenni.
Azt se igazán értem, hogy ezeken a listákon miért előzi meg rendre Allent Ware 10 helyekkel, szvsz utóbbi semmivel se jobb, egyik 3/4-ben tombol, másik 4/3-ban királykodik, alma/körte.
több mint 13 éve
Ha ez a tavalyi szezon alapján megy, akkor nem értem, hogy Peyton mit keres rajta. Ha meg az idei jóslása, akkor meg azt nem értem, hogy Peters mit keres rajta, mert, hogy Ő idén nem fog játszani az hótsicher.
Eagles:
- Fura volt előbb látni Babin-t, mint Cole-t, de aztán rá se kellett sokat várni, szal mondjuk azt, hogy meg van bocsátva. 😀
- Nnamdi sztem elől van. Igaz, hogy tavaly se nagyon dobáltak rá, de volt pár gyengébb meccse valamint a zászlót is dobálták rá nem egyszer. Sztem bőven 50+-os. (ha egyáltalán fent kéne lennie). Főleg ahhoz képest, hogy Asante rajta sincs a listán.
- Jenkins-t nem hiszem, hogy rá raktam volna. A szezon elején nagyon aprított (első 5 meccs: 16 tackle, 5 sack), de utána látványban visszaesett. Szal tényleg tökjó volt az idény további részében is, de nem hiszem, hogy a liga 7. legjobb DT-je és Top100as játékos volt tavaly.
- Peters-nek az első OT-nak és bőven Top20-ban kéne lennie.
- Evan Mathis-t is fel lehetett volna rakni a lista második felére.