NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 13 éve
A végén ki is írták, hogy 132-szer hangzott el a neve a műsor alatt. 😀
több mint 13 éve
én kérek elnézést 😊nézem az ESPN countdownt.... Tíbó többet van műsoron, mint a legjobb éveikben Favre és a Dallas együttvéve.Már 3 órás. 😛
kb. 45 percet kapott a kétórás műsorból 😀atapapa
Így már fel se tűnik, hogy picivel többet foglalkoztak vele! 😀Sanco
az esti meccsel így is el fogok oda jutni, hogy lelövöm azt is, aki csak annyit mond hogy a 15-ös Denverből
több mint 13 éve
nézem az ESPN countdownt.... Tíbó többet van műsoron, mint a legjobb éveikben Favre és a Dallas együttvéve.Már 3 órás. 😛
kb. 45 percet kapott a kétórás műsorból 😀atapapa
Így már fel se tűnik, hogy picivel többet foglalkoztak vele! 😀
több mint 13 éve
Hát sajnos el...
több mint 13 éve
pár évnek el kell telnie, mire egy magyar NFL-szurkolónak a gumboról végre a Saints kabalaállata jut majd eszébe elsőnek
És az lesz az igazi, ha Érdit Louisiana jellegzetes étele is megelőzi majd a szurkolók fejében
szerk: nézem az ESPN countdownt.... Tíbó többet van műsoron, mint a legjobb éveikben Favre és a Dallas együttvéve.
kb. 45 percet kapott a kétórás műsorból 😀
több mint 13 éve
triangle
1 283
Ki az a Gumbó?Béczkóboldogok a tudatlanok...[no offenz]
legendás sporttv-kommentátor, mindenki nagy kedvence volt az első nfl-es években.
több mint 13 éve
Béczkó
1 264
Jah biztos, én őt nem láttam NFL közvetítéseknél.
több mint 13 éve
Ki az a Gumbó?BéczkóÉrdi Gábor

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Béczkó
1 264
Ki az a Gumbó?
több mint 13 éve
Köszi. 😀Faszomba már:Csütörtökön, 13:30-kor is ismétlik. 😊vassadi
12:00
NFL, San Francisco 49ers - Pittsburgh Steelers, 15. hét
Miért nem lehet normális időpontban ismételni?
Éjszaka nem tudom nézni,mert aludni kell meló előtt és amúgy is hamarabb megyek mint vége lenne,délre meg nem érek haza.Bazzani
Addigra alighanem megtudom az eredményt.
több mint 13 éve
Faszomba már:Csütörtökön, 13:30-kor is ismétlik. 😊
12:00
Éjszaka nem tudom nézni,mert aludni kell meló előtt és amúgy is hamarabb megyek mint vége lenne,délre meg nem érek haza.Bazzani
több mint 13 éve
Faszomba már:12:00
Éjszaka nem tudom nézni,mert aludni kell meló előtt és amúgy is hamarabb megyek mint vége lenne,délre meg nem érek haza.
több mint 13 éve
Bazzdmeeg 😀
több mint 13 éve
én is azon röhögtem a legnagyobbat 😀
több mint 13 éve
"Holy Bible is my playbook" 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
jó is lenneDehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri JóskaHm, akkor csak nekem nem jött át (de nekem nagyon nem...)Wyattdettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusátFucu
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszit
több mint 13 éve
Dehát mindent jobban is tud. Nem?Hm, akkor csak nekem nem jött át (de nekem nagyon nem...)Wyattdettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusátFucu
több mint 13 éve
Én is birom TP-t, tény és való h kissé nagyképű, de rajta legalább tényleg látszik h képbe van elég sokmindennel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hm, akkor csak nekem nem jött át (de nekem nagyon nem...)Wyattdettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusát
több mint 14 éve
De TP kivétel. Ő eltudott adni bármit fogyaszthatóan. 😛szabaÉn is imádom,ha ő van.
több mint 14 éve
Vitrayn én konkrétan többször bealudtam. Crazy Jenőt (RIP) kedveltem, mert érdekesen közvetített.
több mint 14 éve
De TP kivétel. Ő eltudott adni bármit fogyaszthatóan. 😛
több mint 14 éve
Olivér téma:A tárgyi tévedés tagadhatatlan hiba, bárki követi is el.
De Vitray (igaz, ő nem szakkomm. volt, hanem kommentátor) attól rossz szakember volt, hogy tévesztett jópárszor?
Vagy Knézy?
Azt kell megérteni, hogy a szakkommentátor funkciója szakmailag teljesen más, mint a kommentátoré.
A kommentátor feladata a közvetítés végigbeszélésén, irányításán kívül moderálni, instruálni, keretek közé szorítani egy esetlegesen csapongó, összeszedetlen, szófosásos szakit.
És a szaki feladata, hogy tele legyen infóval, sztorival, érdekességgel, amitől színesebb a közvetítés.
Gumbó valóban alkalmatlan volt a feladatra, igazi 0/10 pontos teljesítmény, de Olivér nem hiszem rosszabb lenne 6-7/10-nél.
Azt én nem tapasztaltam, hogy valakit fikázott volna. max azt, hogy tájékozatlan az illető tekintetében, és a legtöbb állásfoglalása elnagyolt, kommersz, túl általános.
Egyébként ott van érdekes kontrasztnak Török Péter és korai NBA-s szakisága.
Én szerettem hallgatni, az irgalmnatlan mennyiségű adatot, de mivel semmi érdemi hátterem nem volt az NBA-hez, teljesen fölöslegesen szakmázott számomra, hogy ki hol menynit átlagolt, festékből, 7 éve, ha xy az irányító, és ha nem, stb.