NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 13 éve
Lions: nem kapnak ki; akkor biztosan rájátszásban vannakSegítsetek már!
nem nyer a Cowboys és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Giants és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks és a Falcons nem kap ki; akkor biztosan rájátszásban vannak
Deny
Hogy kerülhet a Dallas és a Giants együtt a Lions elé?
több mint 13 éve
The NFL’s Widest Neckshiányolom Bunkley-t
http://www.slate.com/slideshows/sports/the-nfls-widest-necks.html#slide_1Szabler
több mint 13 éve
The NFL’s Widest Neckshttp://www.slate.com/slideshows/sports/the-nfls-widest-necks.html#slide_1
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Múlt héthez hasonlóan egy kis rájátszás összegzést megpróbálok összedobni, de mivel az egész liga egy nagy összevisszaság, mint a fenti kép is mutatja, könnyen lehet benne hiba.Ami eddig biztos: Patriots nyerte az AFC Eastet, a Texans az AFC Southot, a Ravens és Steelers pedig biztosan legalább wild card helyet el fogja érni. A 49ers biztos nyerte NFC Westet, a Packers az NFC Northot és biztosan pihennek WC körben, míg a Saints biztosan rájátszás résztvevő már.
De nézzük csapatonként a 16. heti dolgokat:
Patriots: nyernek (vs Dolphins) és a Texans kikap (vs Colts) és a Ravens (vs Browns) kikap és a Steelers (vs Rams) kikap; akkor AFC győztesek lesznek
nyernek és a Texans nem nyer; akkor WC körben pihenhetnek
nyernek és a Ravens nem nyer és a Steelers nem nyer; akkor WC körben pihenhetnek
döntetlent játszanak és a Texans kikap; akkor a WC körben pihenhetnek
döntetlent játszanak és a Ravens kikap és a Steelers kikap; akkor a WC körben pihenhetnek
Ravens: nyernek és a Steelers kikap; akkor AFC North győztesek
nyernek és a Steelers kikap és a Texans kikap; akkor WC körben pihenhetnek
Broncos: nyernek (vs Bills) és a Raiders (vs Chiefs) nem nyer; akkor AFC West győztesek
döntetlen játszanak és a Raiders kikap és a Chargers (vs Lions) nem nyer; akkor AFC West győztesek
nyernek és a Jets (vs Giants) kikap és a Bengals (vs Cardinals) kikap és a Titans (vs Jaguars)nem nyer; akkor biztos rájátszásban vannak
Saints: nem kapnak ki (vs Falcons); akkor NFC South győztesek
Packers: nem kapnak ki (vs Bears); akkor NFC győztesek
49ers (vs Seahawks) nem nyer; akkor NFC győztesek
49ers: nyernek és a Saints kikap, akkor biztosan pihennek WC körben
Cowboys: nyernek (vs Eagles) és a Giants nem nyer; akkor NFC East győztesek
döntetlent játszanak és a Giants kikap; akkor NFC East győztesek
Falcons: nem kapnak ki; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Cowboys és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals; akkor biztosan rájátszásban vannak
Lions: nem kapnak ki; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Cowboys és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Giants és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks és a Falcons nem kap ki; akkor biztosan rájátszásban vannak
Azért nem lesz gyenge hét, a 16 meccsből 14-on a kimenetel kiemelt fontosságú lehet már most a rájátszáshoz, míg a Buccs-Panters és Vikes-Redskins meccs majd a holtversenyek esetén lehet fontos.
több mint 13 éve
Ez örök klasszikus. Főleg Nyíl fejével. 😊Nekem nagyon nagy kedvencem. Hatalmas lexikális tzdása van, ért is a sportokhoz, ráadásul ironikus, humoros stílusban is adja elő. Emlékezzünk csak az argentín vb csapat elemzésére, mikor lefordult a székről a Nyilasi, meg a Matuz. És az csak egy a sok közül.zavi27Ez bennem is megmaradt.
http://www.youtube.com/watch?v=X1dyIW-QINgvassadi
több mint 13 éve
Nekem nagyon nagy kedvencem. Hatalmas lexikális tzdása van, ért is a sportokhoz, ráadásul ironikus, humoros stílusban is adja elő. Emlékezzünk csak az argentín vb csapat elemzésére, mikor lefordult a székről a Nyilasi, meg a Matuz. És az csak egy a sok közül.zavi27Ez bennem is megmaradt.
http://www.youtube.com/watch?v=X1dyIW-QINg
több mint 13 éve
Nekem nagyon nagy kedvencem. Hatalmas lexikális tzdása van, ért is a sportokhoz, ráadásul ironikus, humoros stílusban is adja elő. Emlékezzünk csak az argentín vb csapat elemzésére, mikor lefordult a székről a Nyilasi, meg a Matuz. És az csak egy a sok közül.Török P. kicsit elszállt elme azért , bár én is bírom a hülyeségeivek együtt...Dehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri Jóskajó is lenne
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszitatapapa
van egy kb 1000 oldalas saját maga által készítgetett "kalendáriuma"
fényképek, újságcikkek,stb kb úgy néz ki mint a végtelen történetben (aki ismeri) amiből a srác olvas..
azt 1x behozatták vele a stúdióba , mikor a kommentátor nagy nehezen elvette tőle azt hittem kinyírja úgy féltette!( kicsit meg is értem)yooker
több mint 13 éve
Török P. kicsit elszállt elme azért , bár én is bírom a hülyeségeivek együtt...jó is lennedettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusátFucuDehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri Jóska
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszitatapapa
van egy kb 1000 oldalas saját maga által készítgetett "kalendáriuma"
fényképek, újságcikkek,stb kb úgy néz ki mint a végtelen történetben (aki ismeri) amiből a srác olvas..
azt 1x behozatták vele a stúdióba , mikor a kommentátor nagy nehezen elvette tőle azt hittem kinyírja úgy féltette!( kicsit meg is értem)
több mint 13 éve
Miért ne Ata? 😀SD@DETegy SD-Detroitot pedig megnéznék szívesen. mármint kb 5 nappal utána, amikor lesz rá idő 😛Szobi22
PHI@DAL
SF@SEA
hát a dallas a legkevésbé érdekes meccs, de mivel mind2 csapat népszerű, sanszos, hogy mégis az leszCSabi37
Am SD–Det lesz

több mint 13 éve
SD@DETegy SD-Detroitot pedig megnéznék szívesen. mármint kb 5 nappal utána, amikor lesz rá idő 😛
PHI@DAL
SF@SEA
hát a dallas a legkevésbé érdekes meccs, de mivel mind2 csapat népszerű, sanszos, hogy mégis az leszCSabi37
több mint 13 éve
SD@DETPHI@DAL
SF@SEA
hát a dallas a legkevésbé érdekes meccs, de mivel mind2 csapat népszerű, sanszos, hogy mégis az lesz
több mint 13 éve
Amikor ezeken túlteszed magad, akkor kezded el élvezni 😊miért, ezeken túl mi marad? 😉
Jakehomer
Ja és gumbo se rossz, ha nem ragadsz le minden apróságnál 😀Jakehomeregyetértek, ha az apróságot idézőjelbe tesszük :/
Patriots–DolphinsWyattne provokálj 😉
több mint 13 éve
Igen, hihetően mondja, de a mentő körülményed nem kicsit erőltetett.Amikor ezeken túlteszed magad, akkor kezded el élvezni 😊
Mondom, én elviselem, általában bejön a stílusa, de azt nagyon nem bírom, amikor a játékosokról úgy beszél, mintha a helyi téren játszó senkik sörmeccsét közvetítené, nem pedig a világ legjobb bajnokságát. Akkor már inkább jöjjön Ricsi ömlengése, az közelebb áll a valósághoz.atapapa
Ja és gumbo se rossz, ha nem ragadsz le minden apróságnál 😀
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
melyik eredmény nálatok a forduló legnagyobb meglepetése? 😊 nálam talán a Giants veresége.ZsocaRedskins-Giants, Chiefs-Packers, Titans-Colts
több mint 13 éve
melyik eredmény nálatok a forduló legnagyobb meglepetése? 😊 nálam talán a Giants veresége.ZsocaNálam egyértelműen a Packers@Chiefs, de azért a többi se volt gyenge

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
melyik eredmény nálatok a forduló legnagyobb meglepetése? 😊 nálam talán a Giants veresége.

több mint 13 éve
Ezek biztos mind igazak, nem is akarok meggyőzni senkit az ellenkezőjéről, viszont TP nekem tetszik, szórakoztató.És ennek az a lényege, hogy ebben állítottam párhuzamot Olivér közvetítéseivel.
Amelyek bár szintén sok téves infót tartalmaznak, de számomra nem zavaró, hiszen tudom melyik a téves, és egy kevésbbé jól informáltnak sem zavaró, hiszen őt meg nem is igazán érdekli ilyen mélységig a dolog.
De az tény, hogy ezzel az erővel akár azt is mondhatná ami van. 😊
több mint 13 éve
volt egy eset amikor fikázta Rose-t majdnem beledobtam valamit a TV-be. A kedvenceit ajnározza, akit meg nem bír azt meg fikázza nincs középút. És ezt mind olyan stílusban, mint aki ő szarta a spanyol viaszt. BicskanyitogatóIgen, hihetően mondja, de a mentő körülményed nem kicsit erőltetett.jó is lenneElhiszem, de egy tudatlan, egyszeri néző (ez volnék én) számára teljesen hihetően mondja, és dezinformálva se vagyok technikailag, mert olyan töményen jön az infó, hogy úgyse rögzül a hibás adat.
Sobri Jóska
Mondom, én elviselem, általában bejön a stílusa, de azt nagyon nem bírom, amikor a játékosokról úgy beszél, mintha a helyi téren játszó senkik sörmeccsét közvetítené, nem pedig a világ legjobb bajnokságát. Akkor már inkább jöjjön Ricsi ömlengése, az közelebb áll a valósághoz.atapapa
több mint 13 éve
Igen, hihetően mondja, de a mentő körülményed nem kicsit erőltetett.Elhiszem, de egy tudatlan, egyszeri néző (ez volnék én) számára teljesen hihetően mondja, és dezinformálva se vagyok technikailag, mert olyan töményen jön az infó, hogy úgyse rögzül a hibás adat.Dehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri Jóskajó is lenne
Sobri Jóska
Mondom, én elviselem, általában bejön a stílusa, de azt nagyon nem bírom, amikor a játékosokról úgy beszél, mintha a helyi téren játszó senkik sörmeccsét közvetítené, nem pedig a világ legjobb bajnokságát. Akkor már inkább jöjjön Ricsi ömlengése, az közelebb áll a valósághoz.
több mint 13 éve
Elhiszem, de egy tudatlan, egyszeri néző (ez volnék én) számára teljesen hihetően mondja, és dezinformálva se vagyok technikailag, mert olyan töményen jön az infó, hogy úgyse rögzül a hibás adat.jó is lennedettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusátFucuDehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri Jóska
Viszont nagyon szórakoztató, és akár igaz is lehetne, vagyis nem tűnik fel semmi inkoherencia.
(Legalábbis ez az 5-7 évvel ezelötti közvetítésekre vonatkozik, azokat néztem vele.)