NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
ezra
5
boldog új évet!
több mint 13 éve
köszi,JJAbban tud valaki segíteni,hogy a WC hétvégén mely időpontokban mely párosok játszanak.Gondolom a divizió győzteshez van hozzásorsolva a két bejutó nem csoportgyőztes.http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_NFL_playoffs
Előre is köszi.kátrány
vki meg tudja nekem mondani hogy Budapesten találok e valahol Sports Illustrated újságokat? és ha igen milyen árban vannak?davekida külföldi lapokat a Hungaropress terjeszti itthon, sajnos az SI nincs a kínálatukban
http://www.hungaropress.hu/index.phpJJ Tiller
B.U.É.K.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Mindenkinek BUÉK!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
meg lehet rendelni egész évre az SI-t. Azt hiszem egy hét késéssel jönnek csak meg postán, de elvileg be lehet így szerezni.nekem sok korábbi ESPN Magazine-om van, annak az előfizetése nem volt drága, és ha az SI-nél nem zavar a késés, akkor amazonról is be lehet szerezni viszonylag olcsón lapszámokat
Mondjuk rohadt drágaharomt
http://www.amazon.com/Sports-Illustrated-1-year/dp/B00005R8BG
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
meg lehet rendelni egész évre az SI-t. Azt hiszem egy hét késéssel jönnek csak meg postán, de elvileg be lehet így szerezni.Mondjuk rohadt drága
több mint 13 éve
Abban tud valaki segíteni,hogy a WC hétvégén mely időpontokban mely párosok játszanak.Gondolom a divizió győzteshez van hozzásorsolva a két bejutó nem csoportgyőztes.http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_NFL_playoffs
Előre is köszi.kátrány
vki meg tudja nekem mondani hogy Budapesten találok e valahol Sports Illustrated újságokat? és ha igen milyen árban vannak?davekida külföldi lapokat a Hungaropress terjeszti itthon, sajnos az SI nincs a kínálatukban
http://www.hungaropress.hu/index.php
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
vki meg tudja nekem mondani hogy Budapesten találok e valahol Sports Illustrated újságokat? és ha igen milyen árban vannak?
több mint 13 éve
Abban tud valaki segíteni,hogy a WC hétvégén mely időpontokban mely párosok játszanak.Gondolom a divizió győzteshez van hozzásorsolva a két bejutó nem csoportgyőztes.Előre is köszi.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta.Büszke vagyok ilyenkor hogy én már tavaly is osztottam Chilly-t hogy egy gyökér. 😀
Remélem valami jó csapathoz kerül mint LB edző vagy DC.deacon75
Amúgy Sing elég nagy hype-ot kapott és a hypeban ez mindig benne van, de azért mert valaki egy szezon után nyalja attól még utána rájöhet hogy egy gyökér 😊
Sing HCnak fos de én megnéztem volna idén DCben nálunk talán kicsit összeszedettebb lett volna a társaság...
több mint 13 éve
A legdurvább, hogy itt is sikerült a büszke 4. helyett megcsípni 😊Ki gondolta volna hogy Bradford playoffba vezetheti a Rams-t az alapszakasz utolsó meccsén a szezon előtt?....iktriad<-----
😀
Egyébként nagyon durva az a csoport, de örülök a Rams sikereinek 😊tenorx
több mint 13 éve
Ki gondolta volna hogy Bradford playoffba vezetheti a Rams-t az alapszakasz utolsó meccsén a szezon előtt?....iktriad<-----
😀
Egyébként nagyon durva az a csoport, de örülök a Rams sikereinek 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta.deacon75Miért, nem természetszerű? Amikor megy, akkor dicsőítik, amikor nem, akkor meg szidják. Jó példa erre a Cardinals is; az SB-évükben és tavaly mindenki (vagy legalábbis sok ember) dicsérgette őket, hogy milyen szimpatikus gárda, jöttek a Fitzgerald-divatdrukkerek, stb., most pedig, amikor szar a csapat, mindenhonnan csak osztják őket. Tipikus dolog. Én se bírom az ilyet, de ez van.
több mint 13 éve
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta.Soha nem nyaltam. Sőt! Még az nfl.hu-n első hozzászólásaim egyike is ellene irányult. Ez a motivátor, agresszív (primitív?) mentalitás nem való HC-hoz. Mindegy ő már a múlt (legalább is SF-ban). Kívánom, hogy legyen több siker mint LB edző, vagy max DC.
Egyébként írhatnánk mi is itt a fórumon mint Jed York:
“I want to thank Mike Singletary for the passion and effort that he brought to this organization. He is a tremendous person for whom I will always have great respect.
Talán nem lenne kicsiben nevetséges, csak álszent 😊
több mint 13 éve
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta.mert a tulajdonképpeni székfoglaló beszéde elég hevesre sikerült ahhoz, hogy egy jó "hype-hullám" elkapja őt... többen már akkor hangoztattuk, hogy az ő stílusa nem az nfl-éhez való (legalábbis főedzőként biztosan nem), de a nyers stílusát sokan megkedvelték, azt vizionálva, hogy most akkor a 49ers-nél fog kialakulni az új Steel Curtain vagy Dome Patrol
---
több mint 13 éve
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta.vagy motivátor
több mint 13 éve
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta.Ez szoros kapcsolatban áll azzal, hogy tavaly hozdta az eredményeket, idén meg nem.
Csak a tavalyi remekléskor már tök mindegy volt, idén viszont meg kellett volna nyerniük a csoportot. (=7 győzelem)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta. Remélem valami jó csapathoz kerül mint LB edző vagy DC.
több mint 13 éve
Tragédia volt az egész szezonunk és ennek elsősorban Sing az oka. Aki végignézte a kinlódos O# játékunkat (rush-rush-rush-punt kombinációval dolgozott a mester), az értelmetlen ragaszkodását Alex Smith-hez (akit sikerült is taccsra tennie rendesen), az szerintem azt nem értette, hogy ezt miért nem lépték meg jóval előbb. A Cards ellen meg bármit játszunk, utána tuti repült volna. Szóval így uccsó meccs előtt tényleg furcsa.azért defense coordinator-nak még jó, biztos megajánlanak neki egy olyan posztot valaholFucuén akkor is kirúgtam volna ha 70-0-ra nyernek jövő vasárnapHöriremélem megy a college-ba edzősködniJJ Tiller
több mint 13 éve
Ja, ott lehet atyáskodni meg szigor igort hitelesen játszani. 😊remélem megy a college-ba edzősködniJJ TillerNem igazán látom értelmét ennek a lépésnek. Az utolsó körben a Cardinals-al játszanak, két egyformán gyenge csapat összecsapásának ígérkezik, ellenük még Singletary irányítása alatt is minimum 50%-os eséllyel mennének. Lehet, hogy a tulajdonos meg akarta előzni, hogy egy esetleges W az utolsó fordulóban elgondolkodtassa azon, hogy mégiscsak megtartsa-e Samurai Mike-ot, és inkább kirúgta most, amikor nincsenek ellenérvei az elbocsátásának. 😊vassadi27én akkor is kirúgtam volna ha 70-0-ra nyernek jövő vasárnapHöri
több mint 13 éve
azért defense coordinator-nak még jó, biztos megajánlanak neki egy olyan posztot valaholremélem megy a college-ba edzősködniJJ TillerNem igazán látom értelmét ennek a lépésnek. Az utolsó körben a Cardinals-al játszanak, két egyformán gyenge csapat összecsapásának ígérkezik, ellenük még Singletary irányítása alatt is minimum 50%-os eséllyel mennének. Lehet, hogy a tulajdonos meg akarta előzni, hogy egy esetleges W az utolsó fordulóban elgondolkodtassa azon, hogy mégiscsak megtartsa-e Samurai Mike-ot, és inkább kirúgta most, amikor nincsenek ellenérvei az elbocsátásának. 😊vassadi27én akkor is kirúgtam volna ha 70-0-ra nyernek jövő vasárnapHöri
több mint 13 éve
remélem megy a college-ba edzősködnién akkor is kirúgtam volna ha 70-0-ra nyernek jövő vasárnapHöriMiközben a Rams és a Seahawks a mindent eldöntő csatára készül; addig a diviziórivális 49ers kirúgta Mike SIngletary-t az éjjel; a D-line coach Jim Tomsula lesz a megbízott HC a Cardinals ellen:Nem igazán látom értelmét ennek a lépésnek. Az utolsó körben a Cardinals-al játszanak, két egyformán gyenge csapat összecsapásának ígérkezik, ellenük még Singletary irányítása alatt is minimum 50%-os eséllyel mennének. Lehet, hogy a tulajdonos meg akarta előzni, hogy egy esetleges W az utolsó fordulóban elgondolkodtassa azon, hogy mégiscsak megtartsa-e Samurai Mike-ot, és inkább kirúgta most, amikor nincsenek ellenérvei az elbocsátásának. 😊vassadi27
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/30133/49ers-confirm-mike-singletarys-firingiktriad
---
több mint 13 éve
én akkor is kirúgtam volna ha 70-0-ra nyernek jövő vasárnapMiközben a Rams és a Seahawks a mindent eldöntő csatára készül; addig a diviziórivális 49ers kirúgta Mike SIngletary-t az éjjel; a D-line coach Jim Tomsula lesz a megbízott HC a Cardinals ellen:Nem igazán látom értelmét ennek a lépésnek. Az utolsó körben a Cardinals-al játszanak, két egyformán gyenge csapat összecsapásának ígérkezik, ellenük még Singletary irányítása alatt is minimum 50%-os eséllyel mennének. Lehet, hogy a tulajdonos meg akarta előzni, hogy egy esetleges W az utolsó fordulóban elgondolkodtassa azon, hogy mégiscsak megtartsa-e Samurai Mike-ot, és inkább kirúgta most, amikor nincsenek ellenérvei az elbocsátásának. 😊vassadi27
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/30133/49ers-confirm-mike-singletarys-firingiktriad
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Miközben a Rams és a Seahawks a mindent eldöntő csatára készül; addig a diviziórivális 49ers kirúgta Mike SIngletary-t az éjjel; a D-line coach Jim Tomsula lesz a megbízott HC a Cardinals ellen:Nem igazán látom értelmét ennek a lépésnek. Az utolsó körben a Cardinals-al játszanak, két egyformán gyenge csapat összecsapásának ígérkezik, ellenük még Singletary irányítása alatt is minimum 50%-os eséllyel mennének. Lehet, hogy a tulajdonos meg akarta előzni, hogy egy esetleges W az utolsó fordulóban elgondolkodtassa azon, hogy mégiscsak megtartsa-e Samurai Mike-ot, és inkább kirúgta most, amikor nincsenek ellenérvei az elbocsátásának. 😊
több mint 13 éve
Miközben a Rams és a Seahawks a mindent eldöntő csatára készül; addig a diviziórivális 49ers kirúgta Mike SIngletary-t az éjjel; a D-line coach Jim Tomsula lesz a megbízott HC a Cardinals ellen:http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/30133/49ers-confirm-mike-singletarys-firing
több mint 13 éve
A Seattle-St. Louis meccs lesz vasárnap este az NBC-n. Ki gondolta volna hogy Bradford playoffba vezetheti a Rams-t az alapszakasz utolsó meccsén a szezon előtt?....(Amúgy ha jól tévedek az SNF-et is közvetíti a Sport Tv; szóval az NFC West döntő is látható/hallható lesz magyarul.)A Colts-Titans és a Texans-Jaguars meccs 4(nekünk 10):15-kor kerül megrendezésre