NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
ezra Dallas Cowboys 5
boldog új évet!
több mint 13 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Abban tud valaki segíteni,hogy a WC hétvégén mely időpontokban mely párosok játszanak.Gondolom a divizió győzteshez van hozzásorsolva a két bejutó nem csoportgyőztes.
Előre is köszi.kátrány
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_NFL_playoffs

vki meg tudja nekem mondani hogy Budapesten találok e valahol Sports Illustrated újságokat? és ha igen milyen árban vannak?davekid
a külföldi lapokat a Hungaropress terjeszti itthon, sajnos az SI nincs a kínálatukban
http://www.hungaropress.hu/index.phpJJ Tiller
köszi,JJ
B.U.É.K.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Mindenkinek BUÉK!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
meg lehet rendelni egész évre az SI-t. Azt hiszem egy hét késéssel jönnek csak meg postán, de elvileg be lehet így szerezni.
Mondjuk rohadt drágaharomt
nekem sok korábbi ESPN Magazine-om van, annak az előfizetése nem volt drága, és ha az SI-nél nem zavar a késés, akkor amazonról is be lehet szerezni viszonylag olcsón lapszámokat
http://www.amazon.com/Sports-Illustrated-1-year/dp/B00005R8BG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
meg lehet rendelni egész évre az SI-t. Azt hiszem egy hét késéssel jönnek csak meg postán, de elvileg be lehet így szerezni.
Mondjuk rohadt drága
több mint 13 éve
Abban tud valaki segíteni,hogy a WC hétvégén mely időpontokban mely párosok játszanak.Gondolom a divizió győzteshez van hozzásorsolva a két bejutó nem csoportgyőztes.
Előre is köszi.kátrány
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_NFL_playoffs

vki meg tudja nekem mondani hogy Budapesten találok e valahol Sports Illustrated újságokat? és ha igen milyen árban vannak?davekid
a külföldi lapokat a Hungaropress terjeszti itthon, sajnos az SI nincs a kínálatukban
http://www.hungaropress.hu/index.php

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
vki meg tudja nekem mondani hogy Budapesten találok e valahol Sports Illustrated újságokat? és ha igen milyen árban vannak?

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 13 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Előre is köszi.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta.
Remélem valami jó csapathoz kerül mint LB edző vagy DC.deacon75
Büszke vagyok ilyenkor hogy én már tavaly is osztottam Chilly-t hogy egy gyökér. 😀
Amúgy Sing elég nagy hype-ot kapott és a hypeban ez mindig benne van, de azért mert valaki egy szezon után nyalja attól még utána rájöhet hogy egy gyökér 😊
Sing HCnak fos de én megnéztem volna idén DCben nálunk talán kicsit összeszedettebb lett volna a társaság...
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ki gondolta volna hogy Bradford playoffba vezetheti a Rams-t az alapszakasz utolsó meccsén a szezon előtt?....iktriad
<-----
😀
Egyébként nagyon durva az a csoport, de örülök a Rams sikereinek 😊tenorx
A legdurvább, hogy itt is sikerült a büszke 4. helyett megcsípni 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ki gondolta volna hogy Bradford playoffba vezetheti a Rams-t az alapszakasz utolsó meccsén a szezon előtt?....iktriad
<-----
😀
Egyébként nagyon durva az a csoport, de örülök a Rams sikereinek 😊
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta.deacon75
Miért, nem természetszerű? Amikor megy, akkor dicsőítik, amikor nem, akkor meg szidják. Jó példa erre a Cardinals is; az SB-évükben és tavaly mindenki (vagy legalábbis sok ember) dicsérgette őket, hogy milyen szimpatikus gárda, jöttek a Fitzgerald-divatdrukkerek, stb., most pedig, amikor szar a csapat, mindenhonnan csak osztják őket. Tipikus dolog. Én se bírom az ilyet, de ez van.
több mint 13 éve
Nevetséges ami itt megy kicsiben. Ugyanez megy nagyban a front office-ban. Tavaly mindenki a seggét nyalta Singletary-nek, idén meg mindenki szapulta.
Soha nem nyaltam. Sőt! Még az nfl.hu-n első hozzászólásaim egyike is ellene irányult. Ez a motivátor, agresszív (primitív?) mentalitás nem való HC-hoz. Mindegy ő már a múlt (legalább is SF-ban). Kívánom, hogy legyen több siker mint LB edző, vagy max DC.
Egyébként írhatnánk mi is itt a fórumon mint Jed York:
“I want to thank Mike Singletary for the passion and effort that he brought to this organization. He is a tremendous person for whom I will always have great respect.
Talán nem lenne kicsiben nevetséges, csak álszent 😊

több mint 13 éve
mert a tulajdonképpeni székfoglaló beszéde elég hevesre sikerült ahhoz, hogy egy jó "hype-hullám" elkapja őt... többen már akkor hangoztattuk, hogy az ő stílusa nem az nfl-éhez való (legalábbis főedzőként biztosan nem), de a nyers stílusát sokan megkedvelték, azt vizionálva, hogy most akkor a 49ers-nél fog kialakulni az új Steel Curtain vagy Dome Patrol

---
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
vagy motivátor

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez szoros kapcsolatban áll azzal, hogy tavaly hozdta az eredményeket, idén meg nem.

Csak a tavalyi remekléskor már tök mindegy volt, idén viszont meg kellett volna nyerniük a csoportot. (=7 győzelem)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Remélem valami jó csapathoz kerül mint LB edző vagy DC.
több mint 13 éve
én akkor is kirúgtam volna ha 70-0-ra nyernek jövő vasárnapHöri
remélem megy a college-ba edzősködniJJ Tiller
azért defense coordinator-nak még jó, biztos megajánlanak neki egy olyan posztot valaholFucu
Tragédia volt az egész szezonunk és ennek elsősorban Sing az oka. Aki végignézte a kinlódos O# játékunkat (rush-rush-rush-punt kombinációval dolgozott a mester), az értelmetlen ragaszkodását Alex Smith-hez (akit sikerült is taccsra tennie rendesen), az szerintem azt nem értette, hogy ezt miért nem lépték meg jóval előbb. A Cards ellen meg bármit játszunk, utána tuti repült volna. Szóval így uccsó meccs előtt tényleg furcsa.

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Nem igazán látom értelmét ennek a lépésnek. Az utolsó körben a Cardinals-al játszanak, két egyformán gyenge csapat összecsapásának ígérkezik, ellenük még Singletary irányítása alatt is minimum 50%-os eséllyel mennének. Lehet, hogy a tulajdonos meg akarta előzni, hogy egy esetleges W az utolsó fordulóban elgondolkodtassa azon, hogy mégiscsak megtartsa-e Samurai Mike-ot, és inkább kirúgta most, amikor nincsenek ellenérvei az elbocsátásának. 😊vassadi27
Ja, ott lehet atyáskodni meg szigor igort hitelesen játszani. 😊
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Nem igazán látom értelmét ennek a lépésnek. Az utolsó körben a Cardinals-al játszanak, két egyformán gyenge csapat összecsapásának ígérkezik, ellenük még Singletary irányítása alatt is minimum 50%-os eséllyel mennének. Lehet, hogy a tulajdonos meg akarta előzni, hogy egy esetleges W az utolsó fordulóban elgondolkodtassa azon, hogy mégiscsak megtartsa-e Samurai Mike-ot, és inkább kirúgta most, amikor nincsenek ellenérvei az elbocsátásának. 😊vassadi27
azért defense coordinator-nak még jó, biztos megajánlanak neki egy olyan posztot valahol

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Miközben a Rams és a Seahawks a mindent eldöntő csatára készül; addig a diviziórivális 49ers kirúgta Mike SIngletary-t az éjjel; a D-line coach Jim Tomsula lesz a megbízott HC a Cardinals ellen:
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/30133/49ers-confirm-mike-singletarys-firingiktriad
remélem megy a college-ba edzősködni

---
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Miközben a Rams és a Seahawks a mindent eldöntő csatára készül; addig a diviziórivális 49ers kirúgta Mike SIngletary-t az éjjel; a D-line coach Jim Tomsula lesz a megbízott HC a Cardinals ellen:
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/30133/49ers-confirm-mike-singletarys-firingiktriad
én akkor is kirúgtam volna ha 70-0-ra nyernek jövő vasárnap

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nem igazán látom értelmét ennek a lépésnek. Az utolsó körben a Cardinals-al játszanak, két egyformán gyenge csapat összecsapásának ígérkezik, ellenük még Singletary irányítása alatt is minimum 50%-os eséllyel mennének. Lehet, hogy a tulajdonos meg akarta előzni, hogy egy esetleges W az utolsó fordulóban elgondolkodtassa azon, hogy mégiscsak megtartsa-e Samurai Mike-ot, és inkább kirúgta most, amikor nincsenek ellenérvei az elbocsátásának. 😊
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/30133/49ers-confirm-mike-singletarys-firing
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Seattle-St. Louis meccs lesz vasárnap este az NBC-n. Ki gondolta volna hogy Bradford playoffba vezetheti a Rams-t az alapszakasz utolsó meccsén a szezon előtt?....(Amúgy ha jól tévedek az SNF-et is közvetíti a Sport Tv; szóval az NFC West döntő is látható/hallható lesz magyarul.)

A Colts-Titans és a Texans-Jaguars meccs 4(nekünk 10):15-kor kerül megrendezésre