NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
NFL Rookie of the Year: Sam Bradford (szerintem is az fog dönteni közte és Suh között, hogy a Rams PO-ba jut-e)vassadi27Azért egy DT nehezebben tudja POba vinni a csapatát. 😉
De nálam is Sam egyelőre a ROY.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Én mondjuk inkább megvárnám az alapszakasz végét ezzel, de ha már így szóba került, én sem maradhatok ki belőle:Most Valuable Player: Michael Vick
Offensive Player of the Year: Phillip Rivers
Defensive Player of the Year: Clay Matthews (Sorry Soldi 😊 )
NFL Defensive Rookie of the Year: Ndamokung Suh
NFL Offensive Rookie of the Year: Sam Bradford
NFL Comeback Player of the Year: Michael Vick (ha MVP lesz, akkor ezt a címet talán inkább Brandon Lloydnak ítélném oda)
NFL Coach of the Year: Mike Smith (nagyon zárójelesen jegyzem csak meg, hogy esetleg Rex Ryan - még nagyobb zárójelben, hogy az dönthet, hogy ligaelső lesz-e a két csapat valamelyike)
NFL Rookie of the Year: Sam Bradford (szerintem is az fog dönteni közte és Suh között, hogy a Rams PO-ba jut-e)
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://sportmajom.blog.hu/2010/12/05/nfl_meccsmix_10_11_13_het60-27. Hot streak?
több mint 13 éve
Vagy barátnő marad otthon, ő meg szerez új csajszit az új városban 😀Szeretném megkérdezni, hogy hogy működik egy NFL játékos családi élete? Gondolom ha mondjuk a saját városában játszik vagy ha a közelben akkor egyértelmű. De ha távol él szeretteitől, rokonaitól, családjától... Mennyi szabadidejük van két játéknap közti időben? És ha már családja van, gyerekei? Költöznek oda ahol aktuálisan játszik?Venturaha valaki hosszútávú szerződést kap akkor értelemszerűen viszi a családját is.
de ettől még általában megmarad a "hometown" lakása, mert van keret fenntartani.
ha csak a sérülések miatt beszed valaki egy veteránt az nem fogja a gyerekeit kiíratni az iskolából.
azok, akik heti szinten keringenek a PS-ek és az aktív keretek között, még általában fiatalok ahhoz, hogy nagy családjuk legyen. a barátnő meg nyugodtan mehet vele mert tudja fizetni a focista kettejük helyett is a rezsit. 😊Höri
több mint 13 éve
Szeretném megkérdezni, hogy hogy működik egy NFL játékos családi élete? Gondolom ha mondjuk a saját városában játszik vagy ha a közelben akkor egyértelmű. De ha távol él szeretteitől, rokonaitól, családjától... Mennyi szabadidejük van két játéknap közti időben? És ha már családja van, gyerekei? Költöznek oda ahol aktuálisan játszik?Venturaha valaki hosszútávú szerződést kap akkor értelemszerűen viszi a családját is.
de ettől még általában megmarad a "hometown" lakása, mert van keret fenntartani.
ha csak a sérülések miatt beszed valaki egy veteránt az nem fogja a gyerekeit kiíratni az iskolából.
azok, akik heti szinten keringenek a PS-ek és az aktív keretek között, még általában fiatalok ahhoz, hogy nagy családjuk legyen. a barátnő meg nyugodtan mehet vele mert tudja fizetni a focista kettejük helyett is a rezsit. 😊
több mint 13 éve
Szeretném megkérdezni, hogy hogy működik egy NFL játékos családi élete? Gondolom ha mondjuk a saját városában játszik vagy ha a közelben akkor egyértelmű. De ha távol él szeretteitől, rokonaitól, családjától... Mennyi szabadidejük van két játéknap közti időben? És ha már családja van, gyerekei? Költöznek oda ahol aktuálisan játszik?
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Matthews tény hogy kicsit hypolva van de hatalmas tévedés egy dimenziós pass rushernek titulálni... Revis meg ha tavaly nem kapta meg idén se fogja, nincs olyan éve.
több mint 13 éve
kétségkívül az év védője díjat lesz idén a legnehezebb kiosztani.Egy Jets meccset láttam az idén és azt is csak fél szemmel.
én vagy Revisnek vagy Urlachernek adnám ha minden az eddigi kerékvágásban megy.Höri
Revis-nek megint ennyire durva éve van?
több mint 13 éve
Én is sokat láttam, és szerintem futás ellen is nagyon jó. Az tény hogy coverage-ben annyira nem ász, de ott sincs elveszve. Az is hogy lényegében DE-t szokott mostanában játszani 2-pontosban, a Falcons ellen is szinte végig 2-4-ben tolták, a 2 OLB folyamatában rusholt a 2 DT-vel együtt ugyanonnan ahonnan 4-3-ban szoktak a DE-k.Láttam idén 4-5 GB-meccset és passrushon kívül sztem semmiben nem volt kiemelkedő Matthews.SoldadosTamba Hali a legjobb egyértelműen OLB poszton, ha azt nézzük, hogy mennyire egyszemélyesen határozza meg valaki a csapata pass rush tudományát. De ez nem ilyen egyszerű, ettől még nem lesz valaki az év játékosa.ulpianusHali kurvajó, mégse ismeri senki sajnos...
Matthews meg minden csak nem mezei pass rusher OLB. A Green Bay védelme talán a Jets mellett a legkomplexebb rendszer az NFL-ben, kb. mindent csinál benne Matthews. Nem csak a tackle, sack, stb. számokat kell nézni.Döme
több mint 13 éve
kétségkívül az év védője díjat lesz idén a legnehezebb kiosztani.én vagy Revisnek vagy Urlachernek adnám ha minden az eddigi kerékvágásban megy.
több mint 13 éve
Láttam idén 4-5 GB-meccset és passrushon kívül sztem semmiben nem volt kiemelkedő Matthews.Tamba Hali a legjobb egyértelműen OLB poszton, ha azt nézzük, hogy mennyire egyszemélyesen határozza meg valaki a csapata pass rush tudományát. De ez nem ilyen egyszerű, ettől még nem lesz valaki az év játékosa.ulpianusHali kurvajó, mégse ismeri senki sajnos...
Matthews meg minden csak nem mezei pass rusher OLB. A Green Bay védelme talán a Jets mellett a legkomplexebb rendszer az NFL-ben, kb. mindent csinál benne Matthews. Nem csak a tackle, sack, stb. számokat kell nézni.Döme
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Tamba Hali a legjobb egyértelműen OLB poszton, ha azt nézzük, hogy mennyire egyszemélyesen határozza meg valaki a csapata pass rush tudományát. De ez nem ilyen egyszerű, ettől még nem lesz valaki az év játékosa.ulpianusHali kurvajó, mégse ismeri senki sajnos...
Matthews meg minden csak nem mezei pass rusher OLB. A Green Bay védelme talán a Jets mellett a legkomplexebb rendszer az NFL-ben, kb. mindent csinál benne Matthews. Nem csak a tackle, sack, stb. számokat kell nézni.
több mint 13 éve
Ezzel egyetértek. Imádom Ray játékát, de idén van nála 2 jobb: Timmons >>>(playmakerség) Mayo >>> LewisDefensive Player of the Year: Ray Lewis. Nélküle kevés az a Ravens D, de vele félelmetes.Előbb még nem ő volt 😛
.shawnka
Amúgy Lewis nálam nem faktor. Ha már Ravens D akkor inkább Reed. Kétség sem fér hozzá, hogy magas szinten játszik Lewis is, minimum két ILBt is tudok mondani aki jobb nála idén (Timmons,Mayo)FViktor93
Bár inkább Lewis, mint Matthews. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Valóban, vaciláltam a Te választottad és RayRay között, csak elfelejtettem átírni elsőre 😛Defensive Player of the Year: Ray Lewis. Nélküle kevés az a Ravens D, de vele félelmetes.Előbb még nem ő volt 😛
.shawnka
Amúgy Lewis nálam nem faktor. Ha már Ravens D akkor inkább Reed. Kétség sem fér hozzá, hogy magas szinten játszik Lewis is, minimum két ILBt is tudok mondani aki jobb nála idén (Timmons,Mayo)FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Defensive Player of the Year: Ray Lewis. Nélküle kevés az a Ravens D, de vele félelmetes.Előbb még nem ő volt 😛
.shawnka
Amúgy Lewis nálam nem faktor. Ha már Ravens D akkor inkább Reed. Kétség sem fér hozzá, hogy magas szinten játszik Lewis is, minimum két ILBt is tudok mondani aki jobb nála idén (Timmons,Mayo)
több mint 13 éve
szaba
10 547
Ennyi erővel Peppers nélkül is lószar a Panthers. 😉Tamba Hali a legjobb egyértelműen OLB poszton, ha azt nézzük, hogy mennyire egyszemélyesen határozza meg valaki a csapata pass rush tudományát. De ez nem ilyen egyszerű, ettől még nem lesz valaki az év játékosa.ulpianusNem. Elvis Dumervil az aki egyszemélyben meghatározza a csapata pass rushát 😛haromt
több mint 13 éve
Ja ez igaz, de azért ha ő lenne az év védője akkor nagyon csodálkoznék. 😊Tamba Hali a legjobb egyértelműen OLB poszton, ha azt nézzük, hogy mennyire egyszemélyesen határozza meg valaki a csapata pass rush tudományát. De ez nem ilyen egyszerű, ettől még nem lesz valaki az év játékosa.ulpianusNem. Elvis Dumervil az aki egyszemélyben meghatározza a csapata pass rushát 😛haromt
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
az én listám: MVP: Phillip Rivers.
Offensive Player of the Year: Michael Vick.
Defensive Player of the Year: Jerod Mayo.
NFL Defensive Rookie of the Year: Ndamokung Suh.
NFL Offensive Rookie of the Year: Sam Bradford.
NFL Comeback Player of the Year: Brandon Lloyd
NFL Coach of the Year: Mike Smith.
NFL Rookie of the Year: Ndamokung Suh.
szerk.: a védőjátékosokból nehéz bárkit is kiemelni, nekem Mayot sikerült.
ja és: NFL OG of the Year : Todd Herremans 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tamba Hali a legjobb egyértelműen OLB poszton, ha azt nézzük, hogy mennyire egyszemélyesen határozza meg valaki a csapata pass rush tudományát. De ez nem ilyen egyszerű, ettől még nem lesz valaki az év játékosa.ulpianusNem. Elvis Dumervil az aki egyszemélyben meghatározza a csapata pass rushát 😛
több mint 13 éve
Most Valuable Player: Michael Vick. Hihetetlen mit művel idén.Offensive Player of the Year: Phillip Rivers. Egyetértek, Chargers sokat köszönhet idén (is) neki.
Defensive Player of the Year: Ray Lewis. Nélküle kevés az a Ravens D, de vele félelmetes.
NFL Defensive Rookie of the Year: Ndamokung Suh. Zseniális, amit művel idén, a statjai magáért beszélnek.
NFL Offensive Rookie of the Year: Sam Bradford. Elkapók nélkül remek számokkal rendelkezik, rookiehoz képest nagyon éretten játszik.
NFL Comeback Player of the Year: Brandod Lloyd. Amilyen szezonjai korábban voltak, ezt a címet simán ő viszi.
NFL Coach of the Year: Mike Smith. A Falcons tökös együttes lett, remek taktikus.
NFL Rookie of the Year: Sam Bradford. Ha PO-ba viszi a Rams-t, ő fogja kapni.
több mint 13 éve
Tamba Hali a legjobb egyértelműen OLB poszton, ha azt nézzük, hogy mennyire egyszemélyesen határozza meg valaki a csapata pass rush tudományát. De ez nem ilyen egyszerű, ettől még nem lesz valaki az év játékosa.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Hát ez esetben is mondok legalább 5 nevet, aki fontosabb a saját D-jében, mint egy mezei passrusherként Matthews a GB-ben. 😉Hát ami miatt Matthews nálam befutó az az, hogy nagyon jó szezont tol, ez önmagában még nem lenne elég, de nélküle teljesen máshogy fest a Packers D. Ő a csapatrész motorja, nélküle szvsz liga alsó felébe tartozna ez az egység. Bár elismerem ennél a díjnál volt a legnehezebb választanom és elismerem közre játszott benne a hype is.FViktor93Defensive Player of the Year: Clay Matthews. Domináns mind a passz mind a futás ellen.Ez érthetetlen. Matthews nagyon jó, de röhejes MVP-szavazásban említeni. TEljességgel érthetetlen, ha a vele azonos poszton játszó James Harrisonnal összehasonlítod. Se futás elleni, se passz elleni védekezésben meg se közelíti őt, egyedül passrushban áll vele azonos szinten.
.FViktor93
(Ez nem Matthews lehúzása, mert PBer szinten tolja, és nem Harrison éltetés, csak rá akarok arra világítani, hogy Claynek semmi köze nem szabadna lennie az MVP-szavazásokhoz, persze a hype az igen nagy körülötte...)Soldados
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát ami miatt Matthews nálam befutó az az, hogy nagyon jó szezont tol, ez önmagában még nem lenne elég, de nélküle teljesen máshogy fest a Packers D. Ő a csapatrész motorja, nélküle szvsz liga alsó felébe tartozna ez az egység. Bár elismerem ennél a díjnál volt a legnehezebb választanom és elismerem közre játszott benne a hype is.Defensive Player of the Year: Clay Matthews. Domináns mind a passz mind a futás ellen.Ez érthetetlen. Matthews nagyon jó, de röhejes MVP-szavazásban említeni. TEljességgel érthetetlen, ha a vele azonos poszton játszó James Harrisonnal összehasonlítod. Se futás elleni, se passz elleni védekezésben meg se közelíti őt, egyedül passrushban áll vele azonos szinten.
.FViktor93
(Ez nem Matthews lehúzása, mert PBer szinten tolja, és nem Harrison éltetés, csak rá akarok arra világítani, hogy Claynek semmi köze nem szabadna lennie az MVP-szavazásokhoz, persze a hype az igen nagy körülötte...)Soldados
több mint 13 éve
Ez nem érv. Meg amúgy inkább Woodley él Harrisonból és nem fordítva. Futás és pasz ellen is jobb Harrison. Tehát csak az OLB-ket nézve is van jobb nála, nemhogy minden védőt nézve.Sajnos egyetértek. De azért heri más systemben van. Mondjuk máték túloldalán nincs egy Woodley.szabaDefensive Player of the Year: Clay Matthews. Domináns mind a passz mind a futás ellen.Ez érthetetlen. Matthews nagyon jó, de röhejes MVP-szavazásban említeni. TEljességgel érthetetlen, ha a vele azonos poszton játszó James Harrisonnal összehasonlítod. Se futás elleni, se passz elleni védekezésben meg se közelíti őt, egyedül passrushban áll vele azonos szinten.
.FViktor93
több mint 13 éve
szaba
10 547
De, már sokan írták. És itt nem pont Viktor véleménye kapcsán írta ezt soldimoldi.Szó sincs MVP-ről.JayBDefensive Player of the Year: Clay Matthews. Domináns mind a passz mind a futás ellen.Ez érthetetlen. Matthews nagyon jó, de röhejes MVP-szavazásban említeni. TEljességgel érthetetlen, ha a vele azonos poszton játszó James Harrisonnal összehasonlítod. Se futás elleni, se passz elleni védekezésben meg se közelíti őt, egyedül passrushban áll vele azonos szinten.
.FViktor93