NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
SNT írt egy listát mai számában, hogy ki a legesélyesebb az MVP címre:

5. Clay Matthews, OLB - Green Bay Packers
Érvelés mellette: Vezeti a ligát sackek számában (11.5), a csapatával nullázták a Jets-et, és két edzőváltást is kiharcoltak (Cowboys és Vikings).
Érvelés ellene: Egy védőjátékosnak, ha MVP akar lenni, minden héten brilliánsan kellene játszania.

4. Matt Ryan, QB - Atlanta Falcons
Érvelés mellette: Csapata a vezetésével az egyik legesélyesebb az NFC első helyére, illetve lassan ő (is) mestere lett a végén megnyert meccseknek.
Érvelés ellene: Idegenben nem az igazi még.

3. Michael Vick, QB - Philadelphia Eagles
Érvelés mellette: Elég erős számokat hozott még most vasárnap is (29/44, 333 yard, 2 TD, 1 interception), pedig idei egyik leggyengébb meccse volt. "Az emberek azt várják, úgy játsszon minden héten, mint a Redskins ellen, de ez nem reális" - mondja Mike Mayock, az NFL Network-től.
Érvelés ellene: 3 teljes, és 2 meccs nagy részét kihagyta.

2. Phillip Rivers, QB - San Diego Chargers
Érvelés mellette: Csapata az egész liga legjobb támadósora, aminek fő oka ő.
Érvelés ellene: Lehet nem lesz meg a rájátszás, mely biztosan a címbe kerülhet.

1. Tom Brady, QB - New England Patriots
Érvelés mellette: Csapata 9-2-vel a liga legjobb mérlegével rendelkezik holtversenyben. TD-interception mérlege Bradynek elképesztő (23-4), vezetése megkérdőjelezhetetlen. Esélyeit nőveli, hogy Randy Moss távozása egyáltalán nem vetette vissza, így is ők szerzik átlagban a legtöbb pontot a ligában
Érvelés ellene: Talán nem ez a legjobb éve QB-ként, és Rivers elhomályosíthatja.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Johnson megért volna egy eltiltást. Még akkor is, ha ő (eddig) a normálisabb játékosok táborát gyarapította.atapapa
Szerintem meg inkább Finnegan, ő provokálta.tenorx
Neki is kijárna, de ettől még Johnson kezdte el aprítani

más, a FOX nagyon készül a mostani SB-re, forgattak pár mókás jelenetet, itt a feltöltésekben meg lehet nézni
http://www.youtube.com/user/AllSports99

több mint 13 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
http://i.imgur.com/Wftar.jpg
több mint 13 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
a Black Eyes Peas zenél a következő Super Bowl half-time showján...JJ Tiller
nem szeretem a black eyed peas-t, de miért a "..."?Zsoca
De legalább "létező", top csapat, nem valami őskövület. Bár én még sok HalfTimeShow-t nem láttam, akkor mindig valami mást csináltam épp, kaja, wc, duma, stb.Sobri Jóska
Nekem az NFL honlapján tetszett egy komment miszerint a Metalica zúzására kíváncsi lenne az ember, jó kis gitártöréssel közöünség közé ugrással a végén...:o))))) Ilyenről SB-on még nem hallottam, de biztosan lenne olyan utóélete, mint Janet Jackson mutatványának...
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Johnson megért volna egy eltiltást. Még akkor is, ha ő (eddig) a normálisabb játékosok táborát gyarapította.atapapa
Szerintem meg inkább Finnegan, ő provokálta.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Johnson megért volna egy eltiltást. Még akkor is, ha ő (eddig) a normálisabb játékosok táborát gyarapította.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ime a 26 'elődöntős" 2011-es Hall of Fame jelölt

RB Jerome Bettis**
WR Tim Brown*
WR Cris Carter*
RB Roger Craig*
RB Terrell Davis
C Dermontti Dawson*
DE Richard Dent*
DE/LB Chris Doleman*
RB Marshall Faulk**
LB Kevin Greene
P Ray Guy
DE Charles Haley*
CB Lester Hayes
DT Cortez Kennedy*
RB Curtis Martin**
WR Andre Reed*
OT Willie Roaf**
CB Deion Sanders**
TE Shannon Sharpe*
CB Aeneas Williams
Head Coach Don Coryell*
General Manager George Young
Owner Art Modell
Owner Ed DeBartolo
Commissioner Paul Tagliabue
NFL Films founder Ed Sabol

*-Hall of Fame finalist in 2010
**-First-time semi-finalistiktriad
Régi idők focija topikba raktam be egy napja kb 😀deny79
Bocsi; nem láttam. Elnézést. Azért nem baj ha itt i kint van. Hátha vannak olyanok akik oda nem néznek be.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

RB Jerome Bettis**
WR Tim Brown*
WR Cris Carter*
RB Roger Craig*
RB Terrell Davis
C Dermontti Dawson*
DE Richard Dent*
DE/LB Chris Doleman*
RB Marshall Faulk**
LB Kevin Greene
P Ray Guy
DE Charles Haley*
CB Lester Hayes
DT Cortez Kennedy*
RB Curtis Martin**
WR Andre Reed*
OT Willie Roaf**
CB Deion Sanders**
TE Shannon Sharpe*
CB Aeneas Williams
Head Coach Don Coryell*
Owner Art Modell
Owner Ed DeBartolo

**-First-time semi-finalistiktriad
Régi idők focija topikba raktam be egy napja kb 😀
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

RB Jerome Bettis**
WR Tim Brown*
WR Cris Carter*
RB Roger Craig*
RB Terrell Davis
C Dermontti Dawson*
DE Richard Dent*
DE/LB Chris Doleman*
RB Marshall Faulk**
LB Kevin Greene
P Ray Guy
DE Charles Haley*
CB Lester Hayes
DT Cortez Kennedy*
RB Curtis Martin**
WR Andre Reed*
OT Willie Roaf**
CB Deion Sanders**
TE Shannon Sharpe*
CB Aeneas Williams
Head Coach Don Coryell*
Owner Art Modell
Owner Ed DeBartolo

**-First-time semi-finalist
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
De pl vicc, hogy nem Timmons vezeti az ILB-k sorátSoldados
Vagy, hogy Mayo "csak" negyedik. Idén lazán top3 középső linebacker, sőt még talán több is.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 437 — #NoStress
nem szeretem a black eyed peas-t, de miért a "..."?Zsoca
De legalább "létező", top csapat, nem valami őskövület. Bár én még sok HalfTimeShow-t nem láttam, akkor mindig valami mást csináltam épp, kaja, wc, duma, stb.

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
nem szeretem a black eyed peas-t, de miért a "..."?

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ez már jó ideje köztudott. Vagy csak most vált hivatalossá?
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Majdhogynem mindegy.
Lehetett volna jobb is,rosszabb is.
Talán egy Csonka Pici féle Ding Ding Dong mindent vinne. 😀

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
a Black Eyes Peas zenél a következő Super Bowl half-time showján...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó, Ngata a legjobb NT/DE a ligában, imádom a játékát. Talán ő ellen nem volt túl jó Pouncey, de egyébként szerintem nagyon jó. Egyelőre nem Mangold/Mack szint, de szerintem ő a falunk legjobb tagja.tenorx
lehetseges h ez azert van mert mindenki a steelers tamadofalabol 350+ fontos zsirdiszno / kiveve ot /
amivel annyira nem elonyos zone blockingot jatszani amivel iden ota probalkoztok mendenhall vegett
offseasonben lett uj oline coach mp volt az elso a kirakosjatekban
pouncey mar a new age szellemeben jott igy o nyilvan klappol a rendszerbe mindenfele szempontbol
több mint 14 éve
Jó, Ngata a legjobb NT/DE a ligában, imádom a játékát. Talán ő ellen nem volt túl jó Pouncey, de egyébként szerintem nagyon jó. Egyelőre nem Mangold/Mack szint, de szerintem ő a falunk legjobb tagja.
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
pro bowlról ezentúl csak a saját topicjában, köszönöm

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
De pl vicc, hogy nem Timmons vezeti az ILB-k sorát, vagy hogy Wallace a listára se fért fel.Soldados
Timmons megérdemelné az első helyet is, nem kérdés, de amíg Ray Lewis vissza nem vonul, neki ott bérelt helye van. Wallace miatt én is csalódott vagyok.

Ami még igazán meglepett, az Suh toronymagas fölénye. Tudom, hogy berobbant meg minden, de azért mégiscsak egy rookie-ról van szó...

(Ui.: Troy papírforma szerint... :cool: )
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Flozell Adams?! 😂
Kemo második helye egy kicsit erős, Punci 3. helye viszont megérdemelet 😛tenorx
Flozell egyáltalán nem rossz, sőt. 😉 Ellenben Pouncey rookie-hoz képest jó, de a 3. helye sokkal inkább túlzás, mint Flozellé.

De pl vicc, hogy nem Timmons vezeti az ILB-k sorát, vagy hogy Wallace a listára se fért fel. Negatív példából ami az egész mezőnyben kimagasló ostobaság, hogy Trai Essex miként kerülhet egyáltalán a listára... No ezért hülyeség ez a szavazósdi, mert ez mindennek a legalja, Essex akkora "császár" volt, hogy a 4 meccset kihagyott, majd visszatérése után a kezdő posztját is elvesztette annyira szar volt. 😀 😀Soldados
Nyilván, de az is vicc, hogy Farrior Timmons előtt van, pedig Farrior talán a leglassabb tagja a védelmünknek, nagyon öregedik. Essex no comment, Flozell overrated, nem rossz, de nem is top2, vagy hol áll. Szerintem Punci megérdemli, nagyon kiemelkedik a falból.
Jah és látszik, hogy sok a Steelers fan, majdnem mindegyik listán fent vagyunk, még egy pár szavazat és Hampton is megelőzi Ngatát, és már így is Wilfork előtt van.tenorx
Pouncey egyáltalán nem érdemli meg. Rookie-hoz képest jó, de az egész konfot nézve még messze nem elit, ez bőven kiderült Ngata ellen, aki megette reggelire. Flozell viszont meglepően jó. Nem mondom, hogy TOP3-nak kell lennie, de neki inkább ott a helye, mint Pounceynak. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem voltam elragadtatva Flozell leigazolásától, de nagyon kellemes meglepetés a játéka. Jelenleg messze ő és Kemo a falunk legjobb tagja sztem.

No igen az külön vicc, hogy Warrior Timmons előtt van. Bár tulképpen minden vicc, aki Timmons előtt van ILB poszton. De essexen még most sem tudok túllépni. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
PB-állás posztonként és konferenciánként (top5)
http://blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2010/11/26/dolphins-ot-jake-long-has-the-votes-to-go-to-pro-bowl-but-cam-wake-dan-carpenter-and-others-need-help/atapapa
Flozell Adams?! 😂
Flozell egyáltalán nem rossz, sőt. 😉 Ellenben Pouncey rookie-hoz képest jó, de a 3. helye sokkal inkább túlzás, mint Flozellé.

De pl vicc, hogy nem Timmons vezeti az ILB-k sorát, vagy hogy Wallace a listára se fért fel. Negatív példából ami az egész mezőnyben kimagasló ostobaság, hogy Trai Essex miként kerülhet egyáltalán a listára... No ezért hülyeség ez a szavazósdi, mert ez mindennek a legalja, Essex akkora "császár" volt, hogy a 4 meccset kihagyott, majd visszatérése után a kezdő posztját is elvesztette annyira szar volt. 😀 😀Soldados
Nyilván, de az is vicc, hogy Farrior Timmons előtt van, pedig Farrior talán a leglassabb tagja a védelmünknek, nagyon öregedik. Essex no comment, Flozell overrated, nem rossz, de nem is top2, vagy hol áll. Szerintem Punci megérdemli, nagyon kiemelkedik a falból.
Jah és látszik, hogy sok a Steelers fan, majdnem mindegyik listán fent vagyunk, még egy pár szavazat és Hampton is megelőzi Ngatát, és már így is Wilfork előtt van.
több mint 14 éve
http://blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2010/11/26/dolphins-ot-jake-long-has-the-votes-to-go-to-pro-bowl-but-cam-wake-dan-carpenter-and-others-need-help/atapapa
Flozell Adams?! 😂

(Sajnos már megszokott) vicc az hogy egy Jaguars játékos sincs a Top 5-ben sehol se. Marcedes Lewis a 8 TD-jével-Gatesnek van az egész ligában hasonló szezonja-; vagy Scobee a majdnem tökéletes szezonjával nem fér be a Top 5be se az AFC-ben(!) a szavazatok alapján...

De mindegy a Jags szurkolók már ezt megszokták az évek folyamán (lásd még Fred Taylor-1 Pro Bowl; és azt is úgy hogy akkor épp megsérült Willie Parker; különben nem lehetett volna ott se...). Ezért sem vagyok felháborodva. Komolytalan és kész.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Flozell Adams?! 😂

De pl vicc, hogy nem Timmons vezeti az ILB-k sorát, vagy hogy Wallace a listára se fért fel. Negatív példából ami az egész mezőnyben kimagasló ostobaság, hogy Trai Essex miként kerülhet egyáltalán a listára... No ezért hülyeség ez a szavazósdi, mert ez mindennek a legalja, Essex akkora "császár" volt, hogy a 4 meccset kihagyott, majd visszatérése után a kezdő posztját is elvesztette annyira szar volt. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Sanchez is ott van 😀 New Jersey power
több mint 14 éve
Flozell Adams?! 😂
Kemo második helye egy kicsit erős, Punci 3. helye viszont megérdemelet 😛