NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem is neked mondtam, csak hogy megint megy majd a szájtépés, hogy jaj xy ott van pedig milyen szar. Aki jó és népszerűtlen majd beveszik az edzők. ez csak a népszerüségi verseny része

Landry valóban megérdemli idén, de ennek vajmi kevés köze van egy fan szavazáshoz.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jó, mondjuk eddig jobbnak tűnik, mint a tavalyi, amikor a fél NFC csapat Viking volt 😀
Höri: Jó, nyilván nem rossz safety Landry se, de én nem érzem annyira jónak, mint ahogy a statok mutatják.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
😂
LaRon Landry 😀tenorx
Landrynek ott a helye a pro bowlon.Höri
Ez most poén volt, vagy komoly?
Ha komoly, akkor én ezerszer inkább Pro Bowlernek tartom Harpert, vagy akár Delmast.tenorx
Landry-nek ugyannyi sackje és pickje van mint Harpernek. Harminccal több szerelés, kétszer annyi deflection. Amiben a te embered a jobb az a sok (5) forced fumble. Teljesen védhető Landry jelölése. Delmas meg lehet a cseréje felőlem.

ne kezdjük már megint a pro bowl-t megítélni szurkolói szavazatok alapján...haromt
én nem a pro bowl miatt mondom, hanem, hogy idén benne van-e a top2 SS-ben Landry az NFC-ben.
nyilván a gálát leszarom, de a játékosok eddig teljesítményét összehasonlítani jó.

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Harpernél jobb coverage-ban sajnos, a földön és blitzben viszont az egyik legjobb SS idén Harper.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne kezdjük már megint a pro bowl-t megítélni szurkolói szavazatok alapján...
több mint 14 éve
Pro Bowl-eredmények
http://www.nfl.com/probowl/story/09000d5d81c59f7a/article/manning-is-leading-votegetter-for-2011-pro-bowlatapapa
😂
LaRon Landry 😀
Meg Charles Woodson 😀
Jah és Oher, meg Steinbach 😀tenorx
Landrynek ott a helye a pro bowlon.Höri
Ez most poén volt, vagy komoly?
Ha komoly, akkor én ezerszer inkább Pro Bowlernek tartom Harpert, vagy akár Delmast.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Pro Bowl-eredmények
http://www.nfl.com/probowl/story/09000d5d81c59f7a/article/manning-is-leading-votegetter-for-2011-pro-bowlatapapa
😂
LaRon Landry 😀
Meg Charles Woodson 😀
Jah és Oher, meg Steinbach 😀tenorx
Landrynek ott a helye a pro bowlon.

több mint 14 éve
Pro Bowl-eredmények
😂
LaRon Landry 😀
Meg Charles Woodson 😀
Jah és Oher, meg Steinbach 😀
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Pro Bowl-eredmények
http://www.nfl.com/probowl/story/09000d5d81c59f7a/article/manning-is-leading-votegetter-for-2011-pro-bowl

több mint 14 éve
NFL officials thought the union's proposals were reasoned and thoughtful. Could be, finally, some positive momentum.
Na végre van valami.
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Csak szólok, hogy a hálaadásnapi klasszikusok (NFL tripleheader, Turkey Day Classic, Lone Star Showdown és a pénteki plusz egyetemi meccsdömping (négy tv-s találkozó egymás után, ebből három élőben az ESPN Americán) mellett a héten lesz a CFL és a UFL döntője is

- a CFL fináléja egészen pontosan vasárnap 24 órától kezdődik, Montreal vs. Saskatchewan. Előbbi a címvédő, QB-juk a 38 éves Anthony Calvillo, a kanadaifoci történetének egyik, ha nem a legjobb irányítója (cseréje Chris Leak 😊). Kickerük pedig Damon Duval, az Auburn korábbi kiválósága, az első játékos, aki K és P poszton egyaránt all-SEC tag lett, megfordult később a Jax-ben és a Falconsban is, sőt labdarúgásban csatárként válogatott kerettagságig vitte. A Roughriders-ből a két falembert, Jeremy O'Day-t és Gene Makowsky-t emelném ki, ők már 1999 óta együtt játszanak a csapatban, illetve James Patrick CB-t, aki még 2006-ban járt a Bucsnál és a Patsnél próbajátékon

- a UFL döntőn a Florida Tuskers és a Las Vegas Locomotives csap össze, ami már csak a helyszín miatt is érdekes, ugyanis ez lesz az utolsó sportesemény a Johnny Rosenblatt Stadiumban a ledózerolása előtt. Szombaton magyar idő szerint 17 órától kezdődik, a párosítás azért vicces, mert a két, legjobb mérleggel álló csapat játszik, és ez jelen esetben két 5-3-as mutatót takar... A Las Vegas nyert tavaly is, irányítóként Chase Clement és Drew Willy egyaránt lehetőséget kaphat, college szinten amúgy igen produktívak voltak anno. A Floridán rosterén olyan nevek találhatók, mint Kevin Kaesviharn, Steve Justice, J Leman vagy Terrence Melton

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
http://www.profootballfocus.com/blog/2010/11/20/32-teams-32-observations-week-10/
Ezt láttátok már? Egész érdekes dolgok vannak benne.
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Matt Ryan mennyire lehet esélyes az MVP szavazáson?Benne van a top5ben?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
hogy lehet őt utálni, el nem tudom képzelni (ez Igornak szól)
már csak miatta is hihetetlenül várom az MM-et 😊Hurka
Én nem utálom, csak nem értem a hype-hát, egy átlagosnál valamivel jobb kommentátor aztkész.Döme
ebből látszik, hogy nem nézel March Madnesst 😛Hurka
Ez tèny, nem is tudom van e sport amit jobban utálnék a kosárnál. 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
6 dolog, amit gondoltál volna az idei évről:
1. A New England úgy fog 8-2-vel állni, hogy a védelme a 30. a ligában.
2. A Chicago Bears úgy fog 7-3-mal állni, hogy az offense a 30. a ligában.
3. Mark Snachez és Josh Freeman ugyanannyi győzelemmel áll majd a 11. hét után együtt, mint Matt Ryan és Joe Flacco.
4. A 11. hét után az NFC "sleeper"-je a Saints lesz. (értsd: mindeki beszél a Falcons-ról, a Giants-ről, a Packers-ről, az Eagles-ről, mint SB esélyes, de róluk nem)
5. A 11. hét után a Jaguars fogja vezetni az AFC South-ot.
6. Az NFC West élén 11 hét után lehet állni 0.500-as mérleggel is.deny79
+1. A liga legjobb defense-e és offense-e egy csapaté, amely 50%-al áll.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Gus Johnson-rajongóknak kötelező olvasmány! 😊

The Gus Johnson Index: Rating the announcer's 2010 games
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/The-Gus-Johnson-Index-Rating-the-announcer-s-20?urn=nfl-288027#remaining-contentSzabler
Én nem utálom, csak nem értem a hype-hát, egy átlagosnál valamivel jobb kommentátor aztkész.Döme
ebből látszik, hogy nem nézel March Madnesst 😛
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black

http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/The-Gus-Johnson-Index-Rating-the-announcer-s-20?urn=nfl-288027#remaining-contentSzabler
Én nem utálom, csak nem értem a hype-hát, egy átlagosnál valamivel jobb kommentátor aztkész.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14

már csak miatta is hihetetlenül várom az MM-et 😊
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
"I'm guessing this isn't too rare. Since the schedules in the NFL are so balanced, it should be easy to show a trail of losses/victories once every team has at least one win and one loss. It's the sort of circular logic that college football fans could use when they make the tired joke that because Murray State beat Tennessee Tech who beat Jacksonville State who beat Mississippi who beat Kentucky who beat South Carolina who beat Alabama who may beat Auburn, then Murray State should be national champions.

Still, this is a pretty cool way to spend a few minutes, if only to wonder how on earth the Bengals beat the Ravens." 😊

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Ez nagyon nagy. 😊
Hol találtad? 😊Vrijbloed
egy Eagles-ös oldalon volt kirakva
több mint 14 éve
triangle 1 283
..Bébé
nem nagy szám. olyan mint az európai soccer bajnokságok, ott is folyamatos körbeverés van. csak a gazdag nagycsapatoknak erről elfelejtettek szólni 😛
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ez nagyon nagy. 😊
Hol találtad? 😊Vrijbloed
Én philly.com oldalon láttam ma
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ez nagyon nagy. 😊
Hol találtad? 😊
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
WOW

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga