NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jó, MVP még messze van, inkább egy sokkal jobb téma: JaMarcus barátunk jelenleg merre jár, mit csinál? (utoljára két hete kb. Dolphins try-out-ról hallottam)deny79
az 3 napja volt nem 2 hete.Höri
akkor meg még aktuálisabb. 😊
de legalább vmi pozitívat mondtak róla Fins-nél? 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jó, MVP még messze van, inkább egy sokkal jobb téma: JaMarcus barátunk jelenleg merre jár, mit csinál? (utoljára két hete kb. Dolphins try-out-ról hallottam)deny79
az 3 napja volt nem 2 hete.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jó, MVP még messze van, inkább egy sokkal jobb téma: JaMarcus barátunk jelenleg merre jár, mit csinál? (utoljára két hete kb. Dolphins try-out-ról hallottam)
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
Vick MVP címére mennyi esélyt láttok?Zsoca
Majd ha Manningre kereszteli magát 😉

Ha csinál még néhány ilyen meccset, akkor lehet esélye. A comeback player viszont egyre biztosabb.atapapa
Comeback nem lehet szerintem, tavaly aktív volt.adam3577
Mike Williams a comeback, ez nem kérdés. 😊
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Vick sztem messze van az MVP-címtől. Ez egy durva meccse volt, a KÖCSÖG pedig minden meccsen kib.szott jó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
DeAngelo Hall egy vicc 😀 Százszor hamarabb lesz DPoY Clay Matthews.Höri
Hallnak egy igazán jó meccse volt idén, azért is puszi jár Cutlernek. Hall másfelől nem is tud rendesen embert fogni, isteni szerencséje hogy a Redskins 70 %-ban zónázik.

Ráadásul CB-nek valami extradurvát kell mutatnia, hogy DPOY legyen. Tavaly is Woodson azért lehetett, mert kb. mindent csinált, amit egy védő megcsinálhat, nem sok rendszerben engednek meg ennyi mindent egy cornernek.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mondjuk nem tudom, hogy mit keresne Brady az MVP-ért folyó harcban.. Max ha továbbra is így játszik, mint a Steelers ellen, mert előtte nem játszott kifejezetten jól a meccsek többségén.
Nálam A KÖCSÖG az MVP, de ha így folytatja Vick, még ő is beleszólhat. Mondjuk ha a Chargers végül bejut a PO-ba, biztos A KÖCSÖG lesz az.Stez
szerintem Rivers lesz az OPoY, az MVP már érdekesebb.
én Freemanre szavaznék 😀
de jelenleg Brady-t tartom a legesélyesebbnek.
Nem a statok miatt, mert tavaly Manning sem amiatt nyert.
Hanem mert idén Brady egy rakás kisgyerekkel az oldalán vezeti a ligát. Szóval ez bőven elég kell, hogy legyen az MVP-séghez. (Nyilván ha hétvégén halomra veri őket a Colts akkor nem, de az eddigiek alapján én őt tartom a front runnernek).

DeAngelo Hall egy vicc 😀 Százszor hamarabb lesz DPoY Clay Matthews.

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk nem tudom, hogy mit keresne Brady az MVP-ért folyó harcban.. Max ha továbbra is így játszik, mint a Steelers ellen, mert előtte nem játszott kifejezetten jól a meccsek többségén.
Nálam A KÖCSÖG az MVP, de ha így folytatja Vick, még ő is beleszólhat. Mondjuk ha a Chargers végül bejut a PO-ba, biztos A KÖCSÖG lesz az.

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt

Ha csinál még néhány ilyen meccset, akkor lehet esélye. A comeback player viszont egyre biztosabb.atapapa
Comeback nem lehet szerintem, tavaly aktív volt.adam3577
az nem (kizáró)feltétel

több mint 14 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan

Comeback nem lehet szerintem, tavaly aktív volt.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ha Vick nem sérül le, és nem romlik látványosan övé a cím... ha valamelyik bekövetkezik akkor Riversé... Kívánni se tudtam volna jobbat 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Vicken nagyot lendített ez a meccs, főleg statisztikaialg, mivel korábban csak 5 meccse volt, asszem ebből két alkalommal nem is egész meccset játszott. De MVP-címileg csak akkor jelent valamit, ha 1. egészséges tud maradni, ami az ő stílusával nehéz lesz, 2. hoz még legalább 5 W-t kiemelkedő teljesítménnyel.

ha a SD bejut a PO-ba, akkor Rivers lesz Vicktől függetlenül.
Ha Vick visszaesik és a Chargers is töketlen lesz, akkor Manning vagy Brady.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Az egyik legnagyobb esélyes jelenleg.

De pont mai SNT-ben volt egy cikk a top 8 emberről, aki harcban van az MVP címért, itt a sorrend (meg pár gondolat, amivel indokolták):
8. Drew Brees, QB - címvédő, döntő MVP, aki versenbyen tartotta a Saints-et a pocsék forma ellenére is idén, és már Reggie is pályán lesz újra
7. Roddy White, WR - utoljára 23 éve nyert WR (Jerry Rice), de White most egy jó második felével a szezonnak esélyes lehet
6. Arian Foster, RB - Foster nagyszerű idén, de tavaly CJ éve sem ért MVP-t, plusz a Texans nem a legnagyobb győztes csapat
5. Clay Matthews, LB - elmúlt 25 meccsén 21,5 sack. Akkor van csak esélye, ha a GB NFC egy vagy kettő lesz.
4. Philip Rivers, QB - 4-5-ös mérleg ellenére az AFC West esélyesei. Rivers ha így folytatja megdöntheti Marino rekordját is. Ami még jobbá teszi, hogy PM és Brady-ékhez hasonlóan idén neki sincsenek nagy nevű elkapói.
3. Peyton Manning, QB - A négyszeres MVP, amíg vissza nem vonul, addig rajta lesz a listán. Brady csak a mérleg miatt van előrébb, de hétvégén ez változhat azonnal.
2. Tom Brady, QB - Brady óriási show-t csinált a héten, de Vick elhomályosította. Pedig Tom a liga legjobb védelme ellen volt csúcs. Ha a Pats PO-ba megy, és Vick megsérül, akkor szinte biztos az MVP cím sorsa.
1. Mike Vick, QB - Az egyik legjobb teljesítményt hozta most héten, amit valaha QB tudott. Ellene szól, hogy idén még csak 6 meccse volt, de amikor végig pályán volt, akkor 4-0 az Eagles mérlege, 15 TD-t szerzett összesen eddig, nem adta még el a labdát, 115.1-es ratingjével a liga legjobbja. Ha egészséges marad, és tartja a formáját a következő egy hónapban legalább, akkor nehéz lesz tőle elvenni a díjat.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szvsz a comeback már meg is van Vicknek. MVP meg szerintem Manning lesz ismét 😀
több mint 14 éve

Ha csinál még néhány ilyen meccset, akkor lehet esélye. A comeback player viszont egyre biztosabb.

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Sokat. Sztem ha az Eagles behúzza a csoportot - vagy akár a főcsopit - akkor elég jó esélyei lehetnek. Rivers lehet ellenfél, ha hozzuk a Westet.
több mint 14 éve
Szerintem esélytelen. Egy börtönt megjárt ürge nem lesz szvsz mvp, példakép szerep stb.
Én azt mondom hogy rivers, az impotens chargersben ami nyom az nagyon durva, vagy deangelo hall(ha nem is mvp, def mvp abszolút)

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Vick MVP címére mennyi esélyt láttok?

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/stats/categorystats?archive=false&role=TM&offensiveStatisticCategory=OFFENSIVE_LINE&tabSeq=2&qualified=true 😊Laki
Köszi, de nem erre gondoltam, hanem egyénire, ahol meg van hogy egy ember meccsenként mit csinált!

pl
Mario Henderson
75 Plays(42 Pass, 26 Runs, 7 Penalties)
Pancakes 3
QB Pressures 3
QB Hits
QB Sacks 1
Penalties 2

Ilyesmire gondoltam!Bruce
Én úgy tudtam, hogy a pancake az nem hivatalos statisztika, így az nfl nem is tartja nyilván.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 264 — Saturday Night Lights
Az NFL.com kigyüjtötte a liga történetének 5 legemlékezetesebb Hail Mary-ét. A hétvégi megcsípte a lista alját:
http://www.nfl.com/nflnetwork/story/09000d5d81c287e5/article/jags-make-the-list-but-original-hail-mary-remains-best-ever?module=HP_cp2iktriad
Egy kis NCAA-párhuzam 😊

Minden idők leghíresebb egyetemi Hail Mary-je a Hail Flutie volt, más néven a Miracle in Miami 1984. november 23-án az Orange Bowl stadionban, tehát közeleg a 26. évforduló.

A Miami Hurricanes - Boston College Eagles meccs végén indította el Doug Flutie BC QB azt a dobást, ami meccsgyőzelmet, neki pedig Heisman Trophyt hozott.

http://www.youtube.com/watch?v=r-qkpsygNYo

A 47-45-ös meccs további érdekességei, hogy Bernie Kosar Canes QB iskolacsúcsot jelentő 447 yardot passzolt, Melvin Bratton Miami RB pedig 4 TD-t futott, de Flutie 472 passzolt yardja és 4 TD-ja a HM-vel együtt mindezeket elhomályosította.

Flutie a karrierjét végül tízezer passzolt yard fölött zárta, elsőként az egyetemi futball történetében.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Az NFL.com kigyüjtötte a liga történetének 5 legemlékezetesebb Hail Mary-ét. A hétvégi megcsípte a lista alját:
http://www.nfl.com/nflnetwork/story/09000d5d81c287e5/article/jags-make-the-list-but-original-hail-mary-remains-best-ever?module=HP_cp2iktriad
Meg ne bántódj, de szerintem a mostaninak nincs helye a Top 5-ben. 😊 A cikk elején emlegetik is azokat a játékokat, amelyek az én szememben megelőzik Glover Quin és Mike Thomas "közös gyermekét". Bár egy ilyen lista igazából csak "játék", azért véleményem szerint annak, hogy mekkora volt a passz tétje fontosabb rangsorolási szempontnak kell lennie annál, hogy mennyire valószerűtlen körülmények között ért célba.

Ettől még nagy momentum, de hogy Top 5, az túlzás. Mondjuk érthető, hogy az NFL Network, amely korábban még hébe-hóba adott klasszikus meccseket, manapság szinte semmit, agyonhype-olja a dolgot, hiszen a csatorna és a liga a jelenből és annak sztárjaiból él.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Csak mint mindg, szinte minden héten mostmár!! Persze, persze jobb az a NCAA pfff :/zavi27
akkor mi a szarért kérdezed minden héten a legjobb meccseket onnan?Hurka
Mert ott ki kell választani a kismillló meccsből ami igazán jó lehet/volt szerintem. Itt meg - főleg idén- bármelyiket nézed, valszeg hatalmas derbit láthatsz. Amúgy meg már pár hete nem kérdezem, mert múltkor már jelezték ott, hogy pár szerkesztőnek ez hatalmas teher, és nehézség segíteni, így nem kérdezem.
De amúgy csak ugratásnak szántam kb., nem kell nagyon komolyan venni, amit az előző hozzászólásomban írtam.zavi27
ezerszer el lett mondva, hogy épp ebben segít a top25-ös rangsor, a kiemelt csapatok meccsei kb. pont akkora és olyan minőségű szeletet fednek le a fordulóból, mint az nfl által kínált menü

ez a "főleg idén" meg akkora vicc, hogy erre csak Szabler tudna igazán frappáns választ adni 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
http://www.nfl.com/nflnetwork/story/09000d5d81c287e5/article/jags-make-the-list-but-original-hail-mary-remains-best-ever?module=HP_cp2
több mint 14 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 909 — Amerikai sportok rajongója
Ez valami hatalmas forduló volt eddig szerintem. OT-k sora, néhány korai kiütés, az eseménydús DAL-NY, Garrad hail mary a hosszabbítás előtti másodpercben...atapapa
Csak mint mindg, szinte minden héten mostmár!! Persze, persze jobb az a NCAA pfff :/zavi27
akkor mi a szarért kérdezed minden héten a legjobb meccseket onnan?Hurka
Mert ott ki kell választani a kismillló meccsből ami igazán jó lehet/volt szerintem. Itt meg - főleg idén- bármelyiket nézed, valszeg hatalmas derbit láthatsz. Amúgy meg már pár hete nem kérdezem, mert múltkor már jelezték ott, hogy pár szerkesztőnek ez hatalmas teher, és nehézség segíteni, így nem kérdezem.
De amúgy csak ugratásnak szántam kb., nem kell nagyon komolyan venni, amit az előző hozzászólásomban írtam.
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Ez valami hatalmas forduló volt eddig szerintem. OT-k sora, néhány korai kiütés, az eseménydús DAL-NY, Garrad hail mary a hosszabbítás előtti másodpercben...atapapa
Jah, a múlt heti SNF és az eheti SNF és MNF is nagyon élvezetes volt, válogatott primetime meccsek...