NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
http://sportmajom.blog.hu/2010/11/07/nfl_meccsmix_10_11_9_het

Eheti tipptornádó.Maka
Sanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
http://sportmajom.blog.hu/2010/11/07/nfl_meccsmix_10_11_9_het

Eheti tipptornádó.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Biztos a holdout miatt bünteti a játékosokat ezzel az NFL.
Ha ti geciztek,akkor mi is gecizünk alapon.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?Höri
mi a francnak írunk mi bármiről is? attól, hogy kritizáljuk a bcs-t, megváltozik a rendszer? nem, akkor teljesen felesleges... kirúgja Jerry Jones Phillips-et azért, mert a Dallas szurkolók a pokolba küldik? hát persze hogy nem

nevetséges, amit csinálsz, csak azért mert nem értesz most ezzel egyet...JJ Tiller
Szerintem annyira nem nevetséges, de az általad felsorolt témák valamivel nagyobb horderejűek, mint pár tízezer dollárnyi büntetés.

Szerintem túl van lihegve a dolog, mert már több hete minden héten kiosztja ezeket a commish következetesen. Ha jövő héten abbahagyná ezt a hülyeségét, akkor meg azok háborodnának fel, akik korábban lettek megbüntetve 😊 Szóval ez az év minden bizonnyal már így fog végigmenni, jobb beletörődni.

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?Höri
mi a francnak írunk mi bármiről is? attól, hogy kritizáljuk a bcs-t, megváltozik a rendszer? nem, akkor teljesen felesleges... kirúgja Jerry Jones Phillips-et azért, mert a Dallas szurkolók a pokolba küldik? hát persze hogy nem

nevetséges, amit csinálsz, csak azért mert nem értesz most ezzel egyet...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A fórumon az emberek véleményt alkotnak. 😉 Ennyi történt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?

több mint 14 éve
továbbra sem értem ezeket a nagy felháborodásokat.

a, nem tiltják el a játékost a további meccsekről
b, nem neked kell kifizetni
c, komolytalan összegek ezek a fizetéshez képest

szóval ha az én kedvenc csapatomból büntetnének meg valakit (amire igen kevés az esély, mert tackle-t is ritkán csinálunk 😊 ) annyira hidegen hagyna az info, hogy elmondani sem tudom.Höri
engem se sűrűn érdekelt, de azért heti szinten ne osszon már ki egy profi liga sem 100ezer dollárnyi büntetést pár vélt vagy valósnak hitt túlzott keménységért, mert azzal csak magát jártja le szerintem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

szóval ha az én kedvenc csapatomból büntetnének meg valakit (amire igen kevés az esély, mert tackle-t is ritkán csinálunk 😊 ) annyira hidegen hagyna az info, hogy elmondani sem tudom.Höri
te ezt nem értheted, mert a Steelers szív az eltört gerincek számával növekszik 😛haromt
Lehet nyomni megint ezt a demagóg maszlagot, de nemcsak nekem van ezzel problémám... És nem az zavar, hogy Steelers-playát büntetnek, hanem az,. hogy faszságot büntetnek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve

a, a liga eltiltással is fenyeget
b, elvi problémám van a büntetéssel, nem azzal, hogy kit büntet, mivel egyszerű tackle-t büntet a liga pluszban, ami sztem szánalmas és hosszútávon a focsi puhulásához vezethet
c, van olyan játékos, aki már 100k-nál tart.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

te ezt nem értheted, mert a Steelers szív az eltört gerincek számával növekszik 😛
több mint 14 éve

szóval ha az én kedvenc csapatomból büntetnének meg valakit (amire igen kevés az esély, mert tackle-t is ritkán csinálunk 😊 ) annyira hidegen hagyna az info, hogy elmondani sem tudom.

több mint 14 éve
Jótékony célra fordítják a büntikből befolyó összegeket.szaba
Bár a végkielégítésére fordítaná...Soldados
a liga csak a múlt heti forduló után 95000 dollár (!) pénzbüntetést osztott ki, összesen 9 játékosnak...
nonszenszJJ Tiller
És érdemes megnézni milyen röhejes tackle-kre osztotta ki... Egyszerűen National FlagFootball League... Szánalom.

több mint 14 éve
ennyire rosszul megy mostanában az nfl-nek, hogy két kézzel kell szórni a pénzbüntetéseket?JJ Tiller
Bár a végkielégítésére fordítaná...Soldados
a liga csak a múlt heti forduló után 95000 dollár (!) pénzbüntetést osztott ki, összesen 9 játékosnak...
nonszensz

---
több mint 14 éve
ennyire rosszul megy mostanában az nfl-nek, hogy két kézzel kell szórni a pénzbüntetéseket?JJ Tiller
Bár a végkielégítésére fordítaná...

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Jótékony célra fordítják a büntikből befolyó összegeket.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
egy-egy ilyen "apró" büntit átutalhatnának havonta nekem is 😀

több mint 14 éve
ennyire rosszul megy mostanában az nfl-nek, hogy két kézzel kell szórni a pénzbüntetéseket?

---
több mint 14 éve
tudu28 152
http://www.youtube.com/watch?v=WF2VB_sCjN4

http://www.facebook.com/pages/Gy%C5%91r-Sharks/274168015956901
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Amíg játszott nagy kedvencem volt Jake the Snake, ezért belinkelem ide ezt a vele készült interjút, amiből kiderül, hogy manapság már az amerikai kézilabdában leli örömét - mondjuk ez tudott dolog egy ideje.

http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Ex-NFL-QB-Jake-Plummer-is-playing-a-new-sport-th?urn=nfl-282499

A cikk utolsó mondatai különösen tetszettek:

"However, there's one final thing he fantasizes about doing on the gridiron.

Said Plummer: "I would like to go in one more game and roll to my left and throw a ball, a sick wobbly lob pass to Larry Fitzgerald and he'd go up against eight [defensive backs] and pull it down and make me look good."

Somewhere, the Cardinals brass frantically just picked up the phone."

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
a hónap játékosai:

AFC
Rivers
M. Griffin
Carpenter

NFC
Roddy White
Umenyiora
Logan

rookies
Bradford
Suh

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Randy Moss is willing to sit out the season if he doesn't like the team that claims him, I'm told by a source close to MossHöri
Nem kizárt, hogy ebben az esetben az új CBA rákényszerítheti arra (rendelkezésektől függően), hogy ezt az évet követően is a claimelő csapatnál legyen a játékjoga az FA helyett. Szóval lehet, hogy nem nagyon érdemes ilyesmin rágnia magát, mert csak visszaüt...gsn
De az a csapat akkor már elcserélheti egy neki szimpatikusabb helyre.

több mint 14 éve
gsn 3 548
Randy Moss is willing to sit out the season if he doesn't like the team that claims him, I'm told by a source close to MossHöri
Nem kizárt, hogy ebben az esetben az új CBA rákényszerítheti arra (rendelkezésektől függően), hogy ezt az évet követően is a claimelő csapatnál legyen a játékjoga az FA helyett. Szóval lehet, hogy nem nagyon érdemes ilyesmin rágnia magát, mert csak visszaüt...

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Biztos hozzánk akar jönni gyűrűt nyerni #3 cornerként 😀
több mint 14 éve
Hisztis picsa... Sebaj, majd a HoF-beszédében kesereghet, hogy nem nyert gyűrűt. 😀