NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Captain után pedig hamarosan érkezik Mister Alexander 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
The 10 finest names in the National Football League

http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/The-10-finest-names-in-the-National-Football-Lea?urn=nfl-283837

10. T.J. Houshmandzadeh, WR, Baltimore Ravens. We'll kick things off with the man whose name actually inspired a commercial, one that I still hear quoted today. Bonus points: T.J. stands for "Touraj Jeje."

9. A.J. Hawk, LB, Green Bay Packers. Really hard to go wrong with the last name "Hawk." It's ideal for any professional athlete, spy or contract killer. Little-known fact: A.J. is the son of professional arm wrestler Lincoln Hawk.

8. Pat Angerer, LB, Indianapolis Colts. In a perfect world, Pat Angerer would be in the NHL as a 5-foot-7 fourth-line agitator who gives people purple nurples. NFL linebacker works pretty well, too, though.

7. Guy Whimper, OT, Jacksonville Jaguars. Pat Angerer's arch nemesis, on Sundays, you'll usually find Whimper standing in front of an official sniffling and holding back tears after getting called for holding.

6. Matthew Mulligan, TE, New York Jets. Mulligan is the first person to ever make it in the NFL after first being the subject of a series of cartoons in Golf Digest. NFL rules also permit him to have two do-overs per half.

5. Frostee Rucker, DE, Cincinnati Bengals. Your first name comes from a snowman, and your last name has brilliant possibilities for rhyme? You're in the top five, my friend. His transition to a career in rap should be automatic. 😀

4. D'Brickashaw Ferguson, OT, New York Jets. Much appreciation for the name "D'Brickashaw" was expressed during Monday night's live blog. Also, as Stephen pointed out in said live blog, if D'Brickashaw had an Irish son, he would have to name him McD'Brickashaw.

3. C.J. Ah You, DE, St. Louis Rams. In an upset, only one man of Samoan descent made the list, but "C.J. Ah You" packs enough awesomeness for 10 names. I have a feeling that some of the less evolved football coaches in Mr. Ah You's life have had some fun with that one. 😀

és ki a második?

2. Zoltan Mesko, P, New England Patriots. Another Monday Night Live Blog favorite. Once upon a time, Zoltan was the machine that turned a 13-year-old boy into Tom Hanks, and here he is, punting in the NFL. It's a heartwarming story.

Én kapásból nem vágtam miről van szó. Nos a cikk szerzője a Segítség felnőttem! c. filmben szereplő "jósautomatára" utal. Zoltar Speaks

1. Captain Munnerlyn, CB, Carolina Panthers. Feeling equally at home as the recreation director on a Carnival Cruise ship, or chilling out with Klingons on the Enterprise, "Captain Munnerlyn" is nearly the ideal name. My only concern is that his mother will name her next child "Sargeant" and he'll be outranked.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szerintem ez a "linkhadjárat" megint arra mutat rá a legjobban, hogy mennyire alja szinten van a netes újságírás
még az origon is középiskolásnak titulálják a meccset, de én találkoztam már college, sőt még NFL (!) címkével is...JJ Tiller
Az Indexen felsőtagozatos bajnokságnak van írva. 😀😀GRAFI
és az nem jó?

1-4 osztály az alsótagozat
5-8 a felsőtagozat.

Mifelénk.

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
szerintem ez a "linkhadjárat" megint arra mutat rá a legjobban, hogy mennyire alja szinten van a netes újságírás
még az origon is középiskolásnak titulálják a meccset, de én találkoztam már college, sőt még NFL (!) címkével is...JJ Tiller
Az Indexen felsőtagozatos bajnokságnak van írva. 😀😀
több mint 14 éve
a Dallas topikba akartam linkelni ezt a hírt, de amint ott is megláttam a trick playes videót, sarkon fordultam 😊

http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Cowboys-suffer-domain-name-failure-at-the-worst-?urn=nfl-283761

"It wasn't an exciting enough event when the Dallas Cowboys fired head coach Wade Phillips on Monday. When such a move happens, one of the first stops for a fanbase is a team's official website; it's where first press conferences and press releases are posted, as well as any (team-filtered) ancillary news. But Cowboys fans looking for new takes in the wake of the news that Phillips was gone and Jason Garrett was the new interim coach most likely went to the team's official site and saw something like this:

According to the Dallas Morning News, the team forgot to renew the dallascowboys.com domain, and the site was left blank. The Cowboys' marketing arm, led by one Jerry Jones, Jr., quickly renewed the domain, but that process can take up to two days to go through, and for a website to propagate on a domain - even if it's been there before. The site is up, but up until Tuesday morning, there were people on Twitter reporting that they could still see the "fail" page on certain browsers.
The most alarming aspect of the failure to renew a domain (especially one of this magnitude - only the NFL's official site is a more popular league-approved portal) is the astonishing lack of attention to detail it represents. Domains can be renewed for multiple years at a time, and Network Solutions (or whoever you might establish a domain name with) generally sends multiple e-mail notices as the renewal date draws near to the person listed as the primary website contact. It's a set-it-and-forget-it process that takes about five minutes.
The 1-7 Cowboys team on the field isn't the only one looking for a few wins these days - it's a good bet that the franchise's internet marketing folks have been hearing some unfriendly words this week as well. They're just lucky no rogue Giants, Eagles, or Redskins fans bought the domain and held it hostage, perhaps insisting on Phillips' re-hire as a bargaining chip!"

Óriási! 😊

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
S ha már a Saints-nél tartunk, láttátok már a videót arról, hogy Brees milyen baromi pontosan tudja passzolni a lasztit??? 😉Szabler
az sport science-s videó, nem? ahol mindent lemérnek a dobásával kapcsolatban.JSanyo
szarkazmus akart lenni

igaz, de mivel pár éve elképzelhetetlen volt akár csak az is, hogy a SB-n kívül bármi átlépje a honi média ingerküszöbét, így csak örülni tudok annak, hogy ilyenről írnak

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
S ha már a Saints-nél tartunk, láttátok már a videót arról, hogy Brees milyen baromi pontosan tudja passzolni a lasztit??? 😉Szabler
az sport science-s videó, nem? ahol mindent lemérnek a dobásával kapcsolatban.JSanyo
szarkazmus akart lenni

még az origon is középiskolásnak titulálják a meccset, de én találkoztam már college, sőt még NFL (!) címkével is...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
az sport science-s videó, nem? ahol mindent lemérnek a dobásával kapcsolatban.

több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Szerintem azért jó, mert halálbiztosan sérülésmentes a play. Szülőként akkor lennék kiakadva, ha a WR-gyerekem a slotból keresztbe futó route-ot csinálna és miután elkapja a labdát két linebacker összezúzza, by design. 😀
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok, hogy hányszor fogjuk még látni a következő 1-2 hétben 😀tenorx
8 felhasználónál tartunk, szerintem meglesz a 20Höri
most már 9. 😊 (Saints-topik)

S ha már a Saints-nél tartunk, láttátok már a videót arról, hogy Brees milyen baromi pontosan tudja passzolni a lasztit??? 😉

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy ez csak szerintem undorító (akár csak a szintén párszor belinkelt wrong ball play"? NFL/college meccsen semmi bajom nem lenne vele, mert tényleg ötletes, de itt?

Az edző pedig biztos Lombardinak hiszi magát, mert átvert pár 10 éves gyereket. Mindezek mellett a szülők persze véres szájjal üvöltöznek, ami nálam szintén a legszánalmasabb kategóriába tartozik.Escalade
melysegesen egyetertek
ennyi idos korban boven nem az kene legyen a legfontosabb h mennyi lett a meccs eredmenye ...
több mint 14 éve
Amúgy ez csak szerintem undorító (akár csak a szintén párszor belinkelt wrong ball play"? NFL/college meccsen semmi bajom nem lenne vele, mert tényleg ötletes, de itt?

Az edző pedig biztos Lombardinak hiszi magát, mert átvert pár 10 éves gyereket. Mindezek mellett a szülők persze véres szájjal üvöltöznek, ami nálam szintén a legszánalmasabb kategóriába tartozik.Escalade
fene tudja.
ha annyira rossz ez a csapat, hogy normál playből nem tudnak előrehaladni akkor trükközzenek.
kell némi sikerélmény a kissrácoknak.

több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

Az edző pedig biztos Lombardinak hiszi magát, mert átvert pár 10 éves gyereket. Mindezek mellett a szülők persze véres szájjal üvöltöznek, ami nálam szintén a legszánalmasabb kategóriába tartozik.

több mint 14 éve
8 felhasználónál tartunk, szerintem meglesz a 20

több mint 14 éve
Ezt nézzétek meg!polonic
Egyébként nincs új a nap alatt!

"Iowa quarterback Sammy Gross pulled off a one-of-a-kind quaterback sneak on November 8, 1914, against Northwestern. Throughout the game, Gross complained about nonexistent penalties. Finally, in the 4th quarter, at his own 16-yard line, Gross told the referee that if he wasn't going to call the penalty, then Gross would walk off the 15 yard himself. While everyone stood and watched, Gross began pacing off the imaginary penalty. Only after he crossed the line of scrimmage did he began to run. Before Northwestern realized they had been tricked, Gross gained 54 yards. Iowa won the game by the score of 27-0!"

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ezt nézzétek meg!polonic
Kíváncsi vagyok, hogy hányszor fogjuk még látni a következő 1-2 hétben 😀
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ezt nézzétek meg!

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
gsn 3 548
Jótékony célra fordítják a büntikből befolyó összegeket.szaba
Bár a végkielégítésére fordítaná...Soldados
a liga csak a múlt heti forduló után 95000 dollár (!) pénzbüntetést osztott ki, összesen 9 játékosnak...
nonszenszJJ Tiller
A tavalyi évben is már átlagosan 50000 dollár fölött volt a heti büntetés, csak sokkal kisebb publicitást kapott. Évekkel ezelőtt, még Tagliabue alatt is élt már a rendszer, de akkor szinte semmit sem hoztak nyilvánosságra. Tavaly kezdték el írogatni a sajtóban hétről hétre a nagyobb összegű büntetéseket, idén meg minden büntetést publikálnak. Ez az átka a szigorításoknak. Sokan emiatt hiszik azt, hogy itt nagyon új dolgok vannak, pedig egyáltalán nem, közel sincs olyan drasztikus változás még mértéket tekintve sem.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
és ha minden héten beírjátok, hogy hú de köcsög ez a Goodell akkor jobb lesz ?Höri
mi a francnak írunk mi bármiről is? attól, hogy kritizáljuk a bcs-t, megváltozik a rendszer? nem, akkor teljesen felesleges... kirúgja Jerry Jones Phillips-et azért, mert a Dallas szurkolók a pokolba küldik? hát persze hogy nem

nevetséges, amit csinálsz, csak azért mert nem értesz most ezzel egyet...JJ Tiller
😐 😀

child please!
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
http://www.theonion.com/articles/nfl-fines-monday-night-football-for-helmettohelmet,18312/

😂

több mint 14 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 909 — Amerikai sportok rajongója
Javítva, éreztem is, hogy valami gond van vele.Maka
Egy újabb reményteljes blog, tetszik. ha még NHL is lenne nálatok az még szupibb lenne!zavi27
Nálatok? 😊 Nálam. 😊

FYI, tervezem a hokit is.Maka
Ja igen, nálad! Fú az még jobb lenne!😊)
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Sanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.szaba
Egy újabb reményteljes blog, tetszik. ha még NHL is lenne nálatok az még szupibb lenne!zavi27
Nálatok? 😊 Nálam. 😊

FYI, tervezem a hokit is.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 14 éve
http://sportmajom.blog.hu/2010/11/07/nfl_meccsmix_10_11_9_het

Eheti tipptornádó.Maka
nekem egy olyan blogpost hiányzik, hogy "miért pont a Jax?"
😛

több mint 14 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 909 — Amerikai sportok rajongója

Eheti tipptornádó.Maka
Sanchez-nek nem az irányító mutatója (ratingje) 53-as, hanem a pontossági mutatója. A kettő nem ugyanaz.szaba
Egy újabb reményteljes blog, tetszik. ha még NHL is lenne nálatok az még szupibb lenne!
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760

Eheti tipptornádó.Maka
Javítva, éreztem is, hogy valami gond van vele.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom