NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 14 éve
a Bradford vs Clausen harcot én még nem mondanám lefutottnak.senki se feledje el, hogy mi volt a legnagyobb ellenérv előbbi ellen: a sérült válla.
akármennyire is OroY várományos Sammy B (mert szerintem is az), addig még tekinthető időzített bombának, amíg meg nem látjuk, hogy hosszú távon bírja-e a strapát és ha neadjisten lesérül, akkor milyen gyorsan regenerálódik.
több mint 14 éve
Clausen meg future hof lesz, ahogy Soldi mondaná 😛Mondjuk azért Clausent húzni Bradford és Suh előtt 😛és ez miért sajnos?Fucumert Clausent húzta 1/1-gyel, nem Bradfordot 😀
amúgy szerintem is Rivers>all
Brady ne kapjon (csak nyerjen folyamatosan a csapat 😀)Wyatt
Fasza lenne egy Bradford ORoY meg Suh DRoY 😀tenorx
több mint 14 éve
Mondjuk azért Clausent húzni Bradford és Suh előtt 😛mert Clausent húzta 1/1-gyel, nem Bradfordot 😀Bradford lesz sajnos az ORoYStezés ez miért sajnos?Fucu
Brady ne kapjon (csak nyerjen folyamatosan a csapat 😀)Wyatt
Fasza lenne egy Bradford ORoY meg Suh DRoY 😀
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
mert Clausent húzta 1/1-gyel, nem Bradfordot 😀Bradford lesz sajnos az ORoYStezés ez miért sajnos?Fucu
Brady ne kapjon (csak nyerjen folyamatosan a csapat 😀)
több mint 14 éve
egy érdekes adatsor arról, hogy tavalyhoz (2009. 17. hét) képest hány helyen változott az 53-as roster a csapatoknál. a legtöbb régi arc az Atlanta-nál van (43), a legkevesebb a Seattle-nél (23).Ravens LB-k 😂
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/27830/update-nfl-roster-turnover-since-2009DiamondsHead44
több mint 14 éve
egy érdekes adatsor arról, hogy tavalyhoz (2009. 17. hét) képest hány helyen változott az 53-as roster a csapatoknál. a legtöbb régi arc az Atlanta-nál van (43), a legkevesebb a Seattle-nél (23).http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/27830/update-nfl-roster-turnover-since-2009
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Volt már valaha UDFA ORoY? Blount miatt kérdezem. 😊F.Schleck2000-ben Mike Anderson 6. körösként nyert, udfat nem tudok.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most már mindenki szarik a pofonra. maximum a fizetése kevesebb. de megkapta a lehetőséget és él vele eddig. de OROY-nak vízionálni eléggé erős elfogultság 😛 Még a saját csapatában Mike Williams is jobb támadó újonc mint ő
több mint 14 éve
Értem, köszi. Bár az egyre valószínűbb, hogy az a Boise State elleni lesz mindenidők egyik legtúlértékeltebb pofonja...Fél szezonnal, botrányos előélettel? Nem hiszem.RajnaKeveset játszott ő ahhoz.RajnaDe ha az utóbbi meccseken mutatott átlagát hozza a továbbiakban akkor sincs esélye?F.Schleck
több mint 14 éve
Fél szezonnal, botrányos előélettel? Nem hiszem.De ha az utóbbi meccseken mutatott átlagát hozza a továbbiakban akkor sincs esélye?F.SchleckVolt már valaha UDFA ORoY? Blount miatt kérdezem. 😊F.SchleckKeveset játszott ő ahhoz.Rajna
több mint 14 éve
De ha az utóbbi meccseken mutatott átlagát hozza a továbbiakban akkor sincs esélye?Volt már valaha UDFA ORoY? Blount miatt kérdezem. 😊F.SchleckKeveset játszott ő ahhoz.Rajna
több mint 14 éve
Volt már valaha UDFA ORoY? Blount miatt kérdezem. 😊F.SchleckKeveset játszott ő ahhoz.
több mint 14 éve
Ezt kifejtenéd? Én eddig azt hittem, hogy láttam az összes meccsünket...DPoY: Clay MatthewsRivers? Annál butább hibái voltak idén.berger90
OPoY: Philip Rivers/ha Vick így folytatja akkor esélyes lenne nálam big_smile.
DRoY: Ndamukong Suh
ORoY: Mike Williams WR (Tampa)
JJ Tiller
több mint 14 éve
bergerdani
4 913
DPoY: Clay MatthewsRivers? Annál butább hibái voltak idén.
ORoY: Mike Williams WR (Tampa)
JJ Tiller
Mindig jövőre
több mint 14 éve
bergerdani
4 913
Hirtelen mást nem is tudnék mondani, aki rászolgál.Bradford lesz sajnos az ORoYStezés ez miért sajnos?Fucu
Mindig jövőre
több mint 14 éve
Bradford lesz sajnos az ORoYStezés ez miért sajnos?
több mint 14 éve
Vick nálam még egyáltalán nincs MVP közelségben, a Lions, Jaguars, Redskins és a Colts védelem ellen villogott és nyert, ami nagyon nem egy izmos 4-esha a Chargers playoffos, akkor egyértelműen Rivers, ha nem akkor OPOY neki és az MVP egyelőre mondjuk Brady, Manning meg max akkor, ha a Pats, Boys, Titans, Chargers 4-es ellen lesz majd jó a köv 1 hónapban
több mint 14 éve
Nem szorulok annyira rá, mert ott van a 2. legjobb QB Orton személyében a cserepadon. 😉Vick sztem messze van az MVP-címtől. Ez egy durva meccse volt, a KÖCSÖG pedig minden meccsen kib.szott jó.SoldadosCsak azért fényezed, mert hátán viszi a fantazi csapatodat 😀szaba
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
szaba
10 547
Vick sztem messze van az MVP-címtől. Ez egy durva meccse volt, a KÖCSÖG pedig minden meccsen kib.szott jó.SoldadosCsak azért fényezed, mert hátán viszi a fantazi csapatodat 😀
több mint 14 éve
Demaryius Thomas tavaly 😀láttál már elkapót aki irányító nélkül kapott el labdákat?haromtcomeback bazmeg. Brandon Lloyd. nézzetek már rá.Igazából Orton csinál belőle sztárt imho, de ezzel nem akarom lehúzni.
A liga leg kiröhögöttebb elkapója volt most meg vezet elkapott yardokban...
tavaly összesen 2 meccsen játszottharomt
amit GB topikba írtam szubjektív listát, bemásolom ide is 😊.
DPoY: Clay Matthews
ORoY: Mike Williams WR (Tampa)MarioAna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bradford lesz sajnos az ORoY
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
láttál már elkapót aki irányító nélkül kapott el labdákat?comeback bazmeg. Brandon Lloyd. nézzetek már rá.Igazából Orton csinál belőle sztárt imho, de ezzel nem akarom lehúzni.
A liga leg kiröhögöttebb elkapója volt most meg vezet elkapott yardokban...
tavaly összesen 2 meccsen játszottharomt
amit GB topikba írtam szubjektív listát, bemásolom ide is 😊.
DPoY: Clay Matthews
ORoY: Mike Williams WR (Tampa)MarioAna
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
comeback bazmeg. Brandon Lloyd. nézzetek már rá.A liga leg kiröhögöttebb elkapója volt most meg vezet elkapott yardokban...
tavaly összesen 2 meccsen játszott