NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 14 éve
58 udfa került be a végső keretekbe http://www.macsfootballblog.com/2011/09/58-undrafted-free-agents-made-53-man.html
több mint 14 éve
pedig ha pl. a Wolverines-t követnéd úgy, mint a Lions-t, akkor nagyjából 25-30 új nevet kellene csak megjegyezned évente, mert kb. ekkora egy recruiting class a transzferekkel együtt, a különbség inkább annyi, hogy ezen játékosok java részét nem dobják egyből a mélyvízbeEgy nagy különbség van.ez szerintem mindenhol igyvan, kivéve a nyugdijasklubokat, meglepetés az - ha mondjuk ez három év alatt történiksutianapimádom azokat az NCAA ellenes érveket, melyek a nagy fluktuációról szólnak 😊JJ
Azokat az új játékosokat akik pl a Lionshoz jöttek a nyáron,már ismerem máshonnan.
Azokat akik a Wolverineshez azokról sohasem hallottam.
Könnyebb megszokni az előző verziót,így azért nem tűnik olyan nagynak a változás.
Nézd az Auburn példáját ahol gsn elmondása alapján huszonvalahány kezdő hiányzik tavalyról.Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Egy nagy különbség van.imádom azokat az NCAA ellenes érveket, melyek a nagy fluktuációról szólnak 😊JJegyébként pár napja nézegettem a 2005ös rostert, 3 ember kivételével (Bobbie, Geathers, Fanene) teljesen kicserélődött a csapat.Rushez szerintem mindenhol igyvan, kivéve a nyugdijasklubokat, meglepetés az - ha mondjuk ez három év alatt történiksutianap
Azokat az új játékosokat akik pl a Lionshoz jöttek a nyáron,már ismerem máshonnan.
Azokat akik a Wolverineshez azokról sohasem hallottam.
Könnyebb megszokni az előző verziót,így azért nem tűnik olyan nagynak a változás.
Nézd az Auburn példáját ahol gsn elmondása alapján huszonvalahány kezdő hiányzik tavalyról.
több mint 14 éve
imádom azokat az NCAA ellenes érveket, melyek a nagy fluktuációról szólnak 😊egyébként pár napja nézegettem a 2005ös rostert, 3 ember kivételével (Bobbie, Geathers, Fanene) teljesen kicserélődött a csapat.Rushez szerintem mindenhol igyvan, kivéve a nyugdijasklubokat, meglepetés az - ha mondjuk ez három év alatt történiksutianap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Meg ne lepődj... 😛
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d821ce69b/article/season-predictions-our-experts-make-their-picks?campaign=Twitter_featuresatapapaLombardi belehúzott azzal a Redskins nyeri a csoportot tippel 😀
több mint 14 éve
Eggyel több kattintás a gamebook letöltése. 😊uj a gamecenter az nfl.comon. jónak tűnik, de az a felső sor ha mindig benne lesz a képben idegesítő lesz, főleg ha egy eredményt nem akarok idő előtt megtudni :/braxa88Mondjuk én már azt is értékelném, ha egy nagy játék kiírását követően nem kéne fél percet várni rá, hogy rákattinthassak a szöveg által eltakart mérkőzésekre 😊Wyatt
több mint 14 éve
uj a gamecenter az nfl.comon. jónak tűnik, de az a felső sor ha mindig benne lesz a képben idegesítő lesz, főleg ha egy eredményt nem akarok idő előtt megtudni :/braxa88Mondjuk én már azt is értékelném, ha egy nagy játék kiírását követően nem kéne fél percet várni rá, hogy rákattinthassak a szöveg által eltakart mérkőzésekre 😊

több mint 14 éve
uj a gamecenter az nfl.comon. jónak tűnik, de az a felső sor ha mindig benne lesz a képben idegesítő lesz, főleg ha egy eredményt nem akarok idő előtt megtudni :/
több mint 14 éve
http://sportsillustrated.cnn.com/vault/article/magazine/MAG1189944/1/index.htmPeter King cikke a mai NFL védelmekről. Sean Paytonnal és pár D guruval (Ryan, Belichick, Mangini). nem mély, de talán érdekes.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én speciel egy Pats-Bills és egy Steelers-Ravens választási lehetőségnél a a védelmek párharcára szavaznék.A Pats meccset megnézném élőben streamen, a másikat meg párhuzamosan nézném a TV-ben, vagy felvételről 😊
több mint 14 éve
Tudtok szavazni a bowl.hu Facebook-oldalán is!http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2353
több mint 14 éve
Jó, hát egy Patriots–Steelersnél csak egy Patriots–Colts mérkőzés lenne egyértelműbb 😀 Ezek spec nem kéne, hogy annyira fájjanak, de engem az sem zavarna, ha egy mérkőzésünket nem adnák SportTv-n

több mint 14 éve
Persze,hogy akkor van Pats-Steelers amikor a Lions 10órási meccset játszik.De azért azt se felejtsük el, hogy ez nem csak a Sport Tv-n múlik. Lehet, hogy a Lions meccse ott sem lesz a választható lehetőségek között...
hippijájé.Bazzani
több mint 14 éve
Jó persze. Idén már így is sok Lions meccset ad majd a Sport TV 😀 😛tüsi91Szinte biztos vagyok benne,hogy a DET-CHI MNF helyett a SNF-t adják majd felvételről.
Ha SB-t játszanánk azt sem adnák. 😉
több mint 14 éve
Jó persze. Idén már így is sok Lions meccset ad majd a Sport TV 😀 😛Persze,hogy akkor van Pats-Steelers amikor a Lions 10órási meccset játszik.A Sport TV számára ideális10:05-ös kezdést kapott a Cards-Steelers meccs, ami az előzményeket és emiatt az eladhatóságot tekintve kihagyhatatlan nekik. Minnesota - GB, Oakland - Kansas és Dallas - St. Louis a rivális meccsek. Sztem egyértelmű lesz a döntés.RobillumaÉn ezt nem venném olyan biztosra, jó Vikings-szereplés esetén (amire mondjuk én is kevés esélyt látok) szerintem a - nem mellesleg címvédő - Packers elleni rangadójuk, de még a Raiders-Chiefs klasszikus sem esélytelen.
Ami biztosabb: 8. hét, október 30. - Detroit-Denver, Washington-Buffalo, Cincinnati-Seattle, Cleveland-San Francisco, New England-Pittsburgh.vassadi
hippijájé.Bazzani
több mint 14 éve
Persze,hogy akkor van Pats-Steelers amikor a Lions 10órási meccset játszik.A Sport TV számára ideális10:05-ös kezdést kapott a Cards-Steelers meccs, ami az előzményeket és emiatt az eladhatóságot tekintve kihagyhatatlan nekik. Minnesota - GB, Oakland - Kansas és Dallas - St. Louis a rivális meccsek. Sztem egyértelmű lesz a döntés.RobillumaÉn ezt nem venném olyan biztosra, jó Vikings-szereplés esetén (amire mondjuk én is kevés esélyt látok) szerintem a - nem mellesleg címvédő - Packers elleni rangadójuk, de még a Raiders-Chiefs klasszikus sem esélytelen.
Ami biztosabb: 8. hét, október 30. - Detroit-Denver, Washington-Buffalo, Cincinnati-Seattle, Cleveland-San Francisco, New England-Pittsburgh.vassadi
hippijájé.
több mint 14 éve
Biztos az a kurva sok Redskins fan dobta meg a szavazást.... 😛
több mint 14 éve
A Patset megint legalább 6szor nézheti meg a kedves tévénéző...tüsi91Szegények, lehet, hogy tíz meccsről is lemaradnak akkor az ideálishoz képest. De legalább kapnak egy kis minőséget 😀

több mint 14 éve
persze, igazad van. De minden évben megy a műsor, hogy ez nem az miért igen, természetesen a keleti parti csapatok előnyben vannak a 10 órás műsorsávra. De ha eggyel későbbit adnának akkor szinte csak nyugati csapatok lennének, az miért jobb? Meccsválasztásnál ha szavaztatnak, ne írjanak be pats/philly stb. idei népszerűbb csapatot és máris jó.de egyébként vannak fizetős oldalak, ingyenes streamek, mindenki azt néz amit akar, és akkor lehet felesleges a szokásos szájtépés.sapkaEz igaz, de a mezei NFL-néző, aki mondjuk még a bowl.hu-ig sem jut el (és az ilyenek sokan vannak), csak a Sport TV-t bámulja. Nagyon fontos lenne megfelelő meccsválasztással pozitíve befolyásolni őket. Félek, ez a nézőcsalogató szavazásosdi a kevés hazai fannal rendelkező, de esetleg érdekesebb csapatokat eleve kiszórja a mezőnyból.Dzsokijuing
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
vannak fizetős oldalak, ingyenes streamek, mindenki azt néz amit akar.sapkatényleg?? akkor mindent visszaszívtam :rolleyes:
Ha nem gond, én továbbra is azt szeretném, ha nem redukálódna a kínálat folyamatosan 6-8 csapatra és minél több csapat látható lenni a honi tévén. Akár a Saints rovására is. Bár tőlünk pl. tavaly pont csak a "kötelezőket" adta a tévé -MNF, szezonnyító, PO-, pedig mégis csak mi voltunk a regnáló bajnok. A helyzet idén se lesz jobb, a szezonnyítón és az MNF-en kívül csak egyszer játszunk Sport TV-s időpontban, a Tampa ellen, de már most borítékolom, hogy akkor a Dallas-Pats meccs fog menni itthon.
De szerencsére vannak fizetős oldalak, ingyenes streamek, nézhetem, amit akarok.
Én ezt nem venném olyan biztosra, jó Vikings-szereplés esetén (amire mondjuk én is kevés esélyt látok) szerintem a - nem mellesleg címvédő - Packers elleni rangadójuk, de még a Raiders-Chiefs klasszikus sem esélytelen.Már tavaly írtam, ha én lennék az S1, akkor csak nagyon-nagyon indokolt esetben engednék képernyőre olyan párosítást, amely amúgy lesz MNF-en is, vagyis az egyik GB-MIN-t kihagynám.
vassadi
több mint 14 éve
A Patset megint legalább 6szor nézheti meg a kedves tévénéző...
több mint 14 éve
A Sport TV számára ideális10:05-ös kezdést kapott a Cards-Steelers meccs, ami az előzményeket és emiatt az eladhatóságot tekintve kihagyhatatlan nekik. Minnesota - GB, Oakland - Kansas és Dallas - St. Louis a rivális meccsek. Sztem egyértelmű lesz a döntés.RobillumaÉn ezt nem venném olyan biztosra, jó Vikings-szereplés esetén (amire mondjuk én is kevés esélyt látok) szerintem a - nem mellesleg címvédő - Packers elleni rangadójuk, de még a Raiders-Chiefs klasszikus sem esélytelen.
Ami biztosabb: 8. hét, október 30. - Detroit-Denver, Washington-Buffalo, Cincinnati-Seattle, Cleveland-San Francisco, New England-Pittsburgh.
több mint 14 éve
de egyébként vannak fizetős oldalak, ingyenes streamek, mindenki azt néz amit akar, és akkor lehet felesleges a szokásos szájtépés.sapkaEz igaz, de a mezei NFL-néző, aki mondjuk még a bowl.hu-ig sem jut el (és az ilyenek sokan vannak), csak a Sport TV-t bámulja. Nagyon fontos lenne megfelelő meccsválasztással pozitíve befolyásolni őket. Félek, ez a nézőcsalogató szavazásosdi a kevés hazai fannal rendelkező, de esetleg érdekesebb csapatokat eleve kiszórja a mezőnyból.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)