NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Randy Moss is willing to sit out the season if he doesn't like the team that claims him, I'm told by a source close to Moss

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Akkor jól lemaradtam. Azt hittem ez jövő 7re szól. 😊
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Harrisonnak randija lesz Goodell-el. 😀
Steelers LB James Harrison met Tuesday in NY with Roger Goodell and head of NFL's officials Carl Johnson about rules and safety issues.GRAFI
Már volt tegnap. Ez csak beszélgetés volt, hogy a 2 fél megértse mi a másiknak a problémája.

A 75 ezres bünti elleni fellebbezésének pedig jövő hét kedden lesz a meghallgatása.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Harrisonnak randija lesz Goodell-el. 😀
Steelers LB James Harrison met Tuesday in NY with Roger Goodell and head of NFL's officials Carl Johnson about rules and safety issues.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
elvileg este 21.00-kor van eredményhírdetés magyar idő szerint.Höri
A hivatalos fórumján 4 lehetséges állomást emleget (vagy ő maga futtatja, vagy valami közeli embere):

Seattle, Miami, St. Louis, and Tennessee.Döme
köcsög Merrimanről nincs semmi ilyen?haromt
Schefter szerint:: Potential destinations: Randy Moss -- St. Louis, Oakland, Tennessee. Shawne Merriman -- SF, Miami, Baltimore. But we'll see after 4 pm ET.

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/11/02/jon-runyan-wins-congressional-seat-in-new-jersey/

Ehh, már mondta előre, hogy oda vágyik.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
A hivatalos fórumján 4 lehetséges állomást emleget (vagy ő maga futtatja, vagy valami közeli embere):

köcsög Merrimanről nincs semmi ilyen?haromt
Röhögni fogsz, de eszembe jutott, hogy a denveri pass rusherek égnek idén 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Milyen igaz 😀

Just another normal Wednesday. Randy Moss on waivers today. Shawne Merriman on waivers today. And some teams staring at some bold decisions. - SchefterJayB

köcsög Merrimanről nincs semmi ilyen?
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Milyen igaz 😀

Just another normal Wednesday. Randy Moss on waivers today. Shawne Merriman on waivers today. And some teams staring at some bold decisions. - SchefterJayB

Seattle, Miami, St. Louis, and Tennessee.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Milyen igaz 😀

elvileg este 21.00-kor van eredményhírdetés magyar idő szerint.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Milyen igaz 😀

Just another normal Wednesday. Randy Moss on waivers today. Shawne Merriman on waivers today. And some teams staring at some bold decisions. - Schefter
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Ez már évek óta így alakul...marci
A cikkben az van, hogy most először nyomtak primetime meccset a WS ellen

Persze a baseball nagyon a látókörömön kívül esik, igazából az utolsó mondat miatt linkeltem a cikket: az NFL sorra hozza a nézettségi rekordokat, őrület lenne ha pont egy ilyen idény után jönne a lockoutatapapa
milyen idény? az Oakland-Seattle meccsen 33 ezren voltak kinn a 68 ezres stadionban...JJ Tiller
ez

nézettség=/=nézők a stadionban

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
http://www.profootballweekly.com/2010/11/01/steelers-saints-tops-world-series-in-ratingsatapapa

Persze a baseball nagyon a látókörömön kívül esik, igazából az utolsó mondat miatt linkeltem a cikket: az NFL sorra hozza a nézettségi rekordokat, őrület lenne ha pont egy ilyen idény után jönne a lockoutatapapa
milyen idény? az Oakland-Seattle meccsen 33 ezren voltak kinn a 68 ezres stadionban...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
http://www.profootballweekly.com/2010/11/01/steelers-saints-tops-world-series-in-ratingsatapapa

Arra értettem, hogy gyenge a baseball ratingje. Az valóban igaz, hogy most volt először igazi párharc a két sport között vasárnap este, eddig az NBC óvatoskodott.
több mint 14 éve

Persze a baseball nagyon a látókörömön kívül esik, igazából az utolsó mondat miatt linkeltem a cikket: az NFL sorra hozza a nézettségi rekordokat, őrület lenne ha pont egy ilyen idény után jönne a lockout

több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Ez már évek óta így alakul, ha egy "big market" csapat sincs a WS-ben (még az egy sem mindig elég, 2008-ban benn volt a Philly és a mostaninál is gyengébb volt a rating), nyer az NFL. És ez valószínűleg így is marad, hiszen a focira nagyon jól lehet fogadni és népszerű a fantasy. (És Joe Buck és Tim McCarver kommentálják a WS-t. 😀)

Két hete pl. a Jacksonville-i MNF-t többen nézték, mint a Rangers-Yankees széria 3. mérkőzését, pedig a Rangers ásza és a Yankees egyik legnépszerűbb dobója kezdett.
több mint 14 éve
http://www.profootballweekly.com/2010/11/01/steelers-saints-tops-world-series-in-ratings

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
MIAMI SZURKOLO VAGYOK ,DE NEM TUDOM NÉZNI A MECCSEKET, VALAKI LEGYEN MÁR OLYAN KEDVES ÉS IRJON MÁR IDE EGY PÁR LINKET AHOL LEHET NÉZNI.MEG HOGY ELÖ KEL E RÁ FIZETNI VAGY SEM ,MEG HOGY HOGY MÜKÖDIK EZ AZ EGÉSZ. AMI LINKEK KINT VANNAK AZOK NEM MENNEK,ELINDULT ÉS LEÁL ELÖRE IS KÖSZI AKI SEGITMiami
látom a keresgélés nem erősséged. az eredménykövetőknél kellett volna a kiemelt, lezárt topikot megtalálni

http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=131

a caps lock világnapja egy hete volt, ideje kikapcsolni, használatától nem tűnsz kétségbeesettebbnek. igaz ez a hsz halmozásra is, pláne úgy, hogy képes vagy a sajátodat szerkeszteni, ha valami még eszedbe jutott. a fentin kívül pedig az ultimate link: www.google.com
több mint 14 éve
HALI MEGTUDNÁ VALAKI MONDANI,HOGY A HÁLAADÁSI MECCSEK MIKOR LESZNEK?Miami
Háladáskor? 😉
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
ráadásul egy kis olvasgatás és megfelelő google használat után, még választ is kapsz, kisbetűkkel, stilizáltan leírva 😊
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
1. nyugodj meg és kapcsold ki a Caps Lockot
2. a hálaadási meccsek Hálaadás napján lesznek, pontos infó később biztos lesz
3. nézz körül a linkek között, ha valamelyiknek van valamilyen szoftverigénye, akkor töltsd le és telepítsd. én ilyenkor más memóriazabáló programokat ki is szoktam lőni.
4. várd meg, hogy éppen Miaimi meccs is legyen
5. jó szórakozást!

több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
BIZTOS ÍRNAK MERT IMÁDJÁK HA VALAKI CSUPA NAGYBETŰVEL ÍR 3 HOZZÁSZÓLÁST 10 PERCEN BELÜL RÁADÁSUL ROSSZ TOPIKBA

több mint 14 éve
Miami Miami Dolphins 964
MIAMI SZURKOLO VAGYOK ,DE NEM TUDOM NÉZNI A MECCSEKET, VALAKI LEGYEN MÁR OLYAN KEDVES ÉS IRJON MÁR IDE EGY PÁR LINKET AHOL LEHET NÉZNI.MEG HOGY ELÖ KEL E RÁ FIZETNI VAGY SEM ,MEG HOGY HOGY MÜKÖDIK EZ AZ EGÉSZ. AMI LINKEK KINT VANNAK AZOK NEM MENNEK,ELINDULT ÉS LEÁL ELÖRE IS KÖSZI AKI SEGIT
több mint 14 éve
Miami Miami Dolphins 964
ÉS HOGY ADJA E A SPORT TV?
több mint 14 éve
Miami Miami Dolphins 964
HALI MEGTUDNÁ VALAKI MONDANI,HOGY A HÁLAADÁSI MECCSEK MIKOR LESZNEK?