NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 14 éve
az egyetemi focihoz hasonlítva biztos így vanhát nem tudom, szerintem azért jó, ha vannak bizonyos különbségek egyes csapatok között, a stílusokról ugye nem is beszélve... én ezért nem tudok már nézni nfl-t, mert csak 32 színtelen-szagtalan gárdát látok, fel se tűnne, ha pl. kettő játékosállományát egyik pillanatról a másikra felcserélnékJJ TillerAdalék a liga mostani kiegyensúlyozottságához.emlékszem egy éve meg arról mentek a hírek, hogy mennyire szétszakadt a mezőny
"Thirteen teams currently have at least a share of first place in their respective divisions, the most in NFL history through the first six weeks of a season.
21 teams with .500+ record, tied for most ever entering Week 7."Szabler
ezért is jó az NFLatapapa
De ha sok jó csapat van, vagy nem nagy köztük a tudásbéli különbség, az nem azt jelenti, hogy ugyanolyan stílusban játszanak.
Nekem az egyetemi focival különben pont az a legnagyobb bajom, hogy sok olyan meccs van, ahol nagyon aránytalan erők küzdenek egymással, sok a hamar lefutott, nagy különbségű meccs.
több mint 14 éve
hát nem tudom, szerintem azért jó, ha vannak bizonyos különbségek egyes csapatok között, a stílusokról ugye nem is beszélve... én ezért nem tudok már nézni nfl-t, mert csak 32 színtelen-szagtalan gárdát látok, fel se tűnne, ha pl. kettő játékosállományát egyik pillanatról a másikra felcserélnékAdalék a liga mostani kiegyensúlyozottságához.emlékszem egy éve meg arról mentek a hírek, hogy mennyire szétszakadt a mezőny
"Thirteen teams currently have at least a share of first place in their respective divisions, the most in NFL history through the first six weeks of a season.
ezért is jó az NFLatapapa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
braxa88
12 534
megszületett a döntés:Steelers LB James Harrison fined $75K, Patriots S Brandon Meriweather and Falcons CB Dunta Robinson $50K.
több mint 14 éve
Adalék a liga mostani kiegyensúlyozottságához.emlékszem egy éve meg arról mentek a hírek, hogy mennyire szétszakadt a mezőny
ezért is jó az NFL
több mint 14 éve
Ez a döntés nem menti fel, csak tökéletesen mutatja, hogy mennyire buta a szabály. Nem az alapján kellene egy hitet megítélni, hogy mivel ütöttek vagy mit, hanem, hogy mennyire volt/lehetett volna hatással a két játékos testi épségére. "Legális hittel" is meg lehet nyomorítani egy játékost egy életre.gsnÉn olyan szemmel nézem, hogy melyik lehetett szándékos helmet to helmet. Az első sztem nem volt az. Ettől kezdve butaság lenne büntetni, mert ez benne van a játékban. A második (Massán) sokkal inkább. Az aggályosabb.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
gsn
3 548
Ez a döntés nem menti fel, csak tökéletesen mutatja, hogy mennyire buta a szabály. Nem az alapján kellene egy hitet megítélni, hogy mivel ütöttek vagy mit, hanem, hogy mennyire volt/lehetett volna hatással a két játékos testi épségére. "Legális hittel" is meg lehet nyomorítani egy játékost egy életre.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Visszakanyarodva az előző témához: az NFL legálisnak ítélte Harrison Cribbsen végrehajtott hitjét. A másikat vizsgálja csak.Engem nem lep meg, ahogy fentebb írtam, én is inkább a másodikat tartottam aggályosnak.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Adalék a liga mostani kiegyensúlyozottságához."Thirteen teams currently have at least a share of first place in their respective divisions, the most in NFL history through the first six weeks of a season.
21 teams with .500+ record, tied for most ever entering Week 7."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Ezek benne vannak. Engem az olyan dolgok jobban zavarnak, mint amikor pl CJ-t már nem is emlékszem melyik Ravens playa kicsit megcsavargatta a play után a PO-meccsükön... CJ nem is játszott már tovább...Mondom lehet hisztizni, de az elsőnél, ha nem fogják meg Cribbset, akkor testen üti, ő nem fog gondolkodni, hogy jajj, megfogták szegényt és így fején találom. Megy nagy lendülettel és mivel megfogták, nem testen érte az ütés, hanem pechére fejen. Leszarta, nem nézte, hogy elkapják-e, ő ütni akart. A második csúnyább, megért volna 15 yard büntit.Szerintem addig fogsz ezen az oldalon állni,amíg valami elborult marha season (neadjisten career) ending sérülést nem okoz egy Steelersesnek,helmet to helmet.Bazzani
Annyira gyorsan történnek dolgok egy play alatt, hogy legtöbb esetben sztem nem szándékos helmet to helmetről van szó. Sokszor pl amiatt lesz helmet to helmet, hogy a támadó megváltoztatja irányát, vagy lelassul, vagy éppen (ösztönösen) lehajtja a fejét ütközés előtt, pedig amikor a védő elindította a mozgását, még fent volt a feje, tehát nem fejen akarta fejelni... Ez benne van a játékban.
Felesleges szócséplésnek tartom. Majd minden meccsen van ilyen és legtöbb nem direkt sztem.Soldados
Na azok tudatos dolgok. De ezek jórésze meccs hevében nagyot odabaszok most (kb ennyit lehet kinézni Harrison-féle agytrösztökből), ami benne van. Hidd el, ütöttek már ki pár Steelers-playát. 😉 És nem egy ilyen brutalitásáról híres játékos volt, John Lynch is biztos soha nem ütött helmettel, no meg Rodney sem. Nem kell ezeket a playákat szeretni, de ha a Te csapatodban van, imádod. Ez így van rendjén. Óriásit lendítenek ezek egy D-n. Mert másikban ott van a félsz és akkor még nem beszéltem a kézzelfoghatóbb fumble-veszélyről.
Engem nem zavar, hogy dirtyk vagyunk, sztem emiatt is tartunk ott, ahol tartunk. Pl a a Döme által említett Orton-hit sokkal alattomosabb volt, mint bármelyik mostani. Ott egy lefekvőbe gázolt bele, míg itt két álló playát ütött meg. Az ezerszer rondább volt.
több mint 14 éve
és az mit változtat a tényen h nem szándékos ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
...SoldadosEzeket a hiteket meg lehetett volna oldani vállal is, nem is kérdés a szándékos helmet to helmet...
Hasonló az eset mint amikor preseasonben Orton bokánál szerelni akarta őt INT után, ott is poénból lement 5 centi mélyre hadd fejelje már szét a QB-t...
több mint 14 éve
Mondom lehet hisztizni, de az elsőnél, ha nem fogják meg Cribbset, akkor testen üti, ő nem fog gondolkodni, hogy jajj, megfogták szegényt és így fején találom. Megy nagy lendülettel és mivel megfogták, nem testen érte az ütés, hanem pechére fejen. Leszarta, nem nézte, hogy elkapják-e, ő ütni akart. A második csúnyább, megért volna 15 yard büntit.Szerintem addig fogsz ezen az oldalon állni,amíg valami elborult marha season (neadjisten career) ending sérülést nem okoz egy Steelersesnek,helmet to helmet.
Annyira gyorsan történnek dolgok egy play alatt, hogy legtöbb esetben sztem nem szándékos helmet to helmetről van szó. Sokszor pl amiatt lesz helmet to helmet, hogy a támadó megváltoztatja irányát, vagy lelassul, vagy éppen (ösztönösen) lehajtja a fejét ütközés előtt, pedig amikor a védő elindította a mozgását, még fent volt a feje, tehát nem fejen akarta fejelni... Ez benne van a játékban.
Felesleges szócséplésnek tartom. Majd minden meccsen van ilyen és legtöbb nem direkt sztem.Soldados
több mint 14 éve
Mondom lehet hisztizni, de az elsőnél, ha nem fogják meg Cribbset, akkor testen üti, ő nem fog gondolkodni, hogy jajj, megfogták szegényt és így fején találom. Megy nagy lendülettel és mivel megfogták, nem testen érte az ütés, hanem pechére fejen. Leszarta, nem nézte, hogy elkapják-e, ő ütni akart. A második csúnyább, megért volna 15 yard büntit.Annyira gyorsan történnek dolgok egy play alatt, hogy legtöbb esetben sztem nem szándékos helmet to helmetről van szó. Sokszor pl amiatt lesz helmet to helmet, hogy a támadó megváltoztatja irányát, vagy lelassul, vagy éppen (ösztönösen) lehajtja a fejét ütközés előtt, pedig amikor a védő elindította a mozgását, még fent volt a feje, tehát nem fejen akarta fejelni... Ez benne van a játékban.
Felesleges szócséplésnek tartom. Majd minden meccsen van ilyen és legtöbb nem direkt sztem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem a bighittel van a baj, hanem a szándékos helmet to helmettelBig hit: http://www.youtube.com/watch?v=FAR_zEvT7dM
Dunta nem fejre ment. a sisak teteje kapta el Djax sisakját, alapból mellbe ütött
Dirty hit:
http://www.youtube.com/watch?v=tRwevFn_KdA
Cribbset fogják, Harrison pontosan telibe sisakkal a fejét. Nem vállal.
több mint 14 éve
Egy védő ne gondolkodjon üssön. Ennyi.Soldadosígy van
csak ne sisakra sisakkal
több mint 14 éve
Lehet ezen csámcsogni, mindig is volt és mindig is lesz ilyen tackle. Én szeretem ezeket a big hiteket. Ha Te csapatod császára, hard-hittere csinálja, akkor nem hőbörögsz. Sőt... Aki ezt a játékot játssza, tisztában van vele, hogy ez benne van.Én is a hard hitek híve vagyok nyilván, pláne ha Rolando nyom egy pankrátor dobást Amendolán. 😛 De ha a "puhulásnak" köszönhetően kevesebb kripliként, neadjisten agyhalottként nyugdíjba vonuló játékos lesz, mint a 70-es évekbeliek között, akkor puhuljunk.
És mondom, a 70-es években ez egy sima szerelés. Én eddig is ellene voltam a puhulásnak, ami az NFL-ben megfigyelhető. Egy védő ne gondolkodjon üssön. Ennyi.Soldados
több mint 14 éve
Lehet ezen csámcsogni, mindig is volt és mindig is lesz ilyen tackle. Én szeretem ezeket a big hiteket. Ha Te csapatod császára, hard-hittere csinálja, akkor nem hőbörögsz. Sőt... Aki ezt a játékot játssza, tisztában van vele, hogy ez benne van.És mondom, a 70-es években ez egy sima szerelés. Én eddig is ellene voltam a puhulásnak, ami az NFL-ben megfigyelhető. Egy védő ne gondolkodjon üssön. Ennyi.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nézzetek puha focit. 😊 Egy védő üssön és büntessen, ez a dolga. Nyilván amikor Rodney, vagy éppen Lynch csinálta ezt, akkor nem ment a hiszti az eltiltásért... Vicc.egy olyan sportban, amikor viszonylag ártatlan helyzetekben is befigyelhetnek olyan sérülések, mint amilyet a bigeast topikban látsz, ott szigorúan kell büntetni azt aki szándékosan akar sérülést okozni a másiknak. Üssön vállal. Senki nem fogja basztatni, de a sisakkal fejre dolog életveszélyes.
James Harrison egy ostoba niga, kb 80-as IQ-val. És? Üt mint az állat, meg is látszik hány fumble-t harcol ki. Egy védő dolga, hogy üssön és amikor már tackle-re megy, ne gondolkodjon, mert abból csak misstackle lesz. Kösz, abból nem kérek. 70-es években pedig ez egy átlagos tackle lett volna. 😉 Én ezt szeretem.Soldados
Mellesleg te tipikusan az a fajta vagy, akiben 0 agresszió van és hatalmas félelem kontakttól, ezért vagy oda ha a tv-ben a butulást nézed 😛
több mint 14 éve
Nézzetek puha focit. 😊 Egy védő üssön és büntessen, ez a dolga. Nyilván amikor Rodney, vagy éppen Lynch csinálta ezt, akkor nem ment a hiszti az eltiltásért... Vicc.Csak akkor ne hangoztassa senki,hogy ezek a srácok nem akarnak sérülést okozni egymásnak.
James Harrison egy ostoba niga, kb 80-as IQ-val. És? Üt mint az állat, meg is látszik hány fumble-t harcol ki. Egy védő dolga, hogy üssön és amikor már tackle-re megy, ne gondolkodjon, mert abból csak misstackle lesz. Kösz, abból nem kérek. 70-es években pedig ez egy átlagos tackle lett volna. 😉 Én ezt szeretem.Soldados
JPP sem akarta Follett sérülését a hétvégén,ennek ellenére úgy pofánfejelte,hogy nyekkent.
Meg Edwards sem akarta Stafford sérülését tavaly,éppencsak felugrásból-nekifutásból fejelte telibe.
Van itt Harrison mellett is rossz példa bőven.
több mint 14 éve
Nézzetek puha focit. 😊 Egy védő üssön és büntessen, ez a dolga. Nyilván amikor Rodney, vagy éppen Lynch csinálta ezt, akkor nem ment a hiszti az eltiltásért... Vicc.James Harrison egy ostoba niga, kb 80-as IQ-val. És? Üt mint az állat, meg is látszik hány fumble-t harcol ki. Egy védő dolga, hogy üssön és amikor már tackle-re megy, ne gondolkodjon, mert abból csak misstackle lesz. Kösz, abból nem kérek. 70-es években pedig ez egy átlagos tackle lett volna. 😉 Én ezt szeretem.
több mint 14 éve
Persze, h az ő nyakának sem tesz jót, csak ugye nem mindegy, hogy rákészülsz arra amit csinálsz, vagy váratlanul ér.
több mint 14 éve
Ha valaki izomból sisakkal teibe@sz egy másik játékost, akkor ott nem lehet arra hivatkozni, hogy nem lehetett másként, mert így meg úgy. Ha vállal akarsz ütközni, vállal fogsz. Lehet hogy a sisakkal is ,de ez két külön dolog. Aki izomból akar sisakkal csak az fog így érkezni. Ezt nem én mondom, hanem volt nfl játékosok.Ezen megy a vita, hogy ami nyilvánvalóan ilyen ütközés, azzal mi legyen? Mármint amikor helmet to helmet ütközés van, és nem vállal ütközés közben koccannak a sisakok, stb.
Az én személyes véleményem az, hogy például egy "megfelelő" Cut block semmivel nem fairebb, vagy veszélytelenebb. Ez nem dámajáték, ez velejár. És ezt is szeretjük, mi nézők. Harmadrészt pedig a védő nyakénak sem tesz jót pár ilyen helmet hit. Csak ugye ő nem okolhat mást, mert azért nem kötelező, vállal is lehet monster hitet kiosztani (és sérülést is).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
ok, én továbbvittem magamban hogy egy homer oldalon arra szavaznak hogy büntetik, akkor szerintük is megérdemli de jogos az észrevétel
több mint 14 éve
marci
1 023
félig off: Itt az a kérdés, hogy fog-e büntetést kapni.ahhoz képest, hogy egy steelerses oldalon a szavazóknak csak a harmada gondolja úgy, hogy nem érdemel büntetést....elfogult vagy ennyi. Harrison egy kibaszott hentes. mindig is az voltharomtHentesnek hentes, aláírom, de nem a tegnapi 2 miatt kellene eltiltani, hanem majd ha tényleg vmi inkorrektet mutat. Ezek sztem nem voltak azok.Robilluma
http://twtpoll.com/r/nsw3vuatapapa
több mint 14 éve
ahhoz képest, hogy egy steelerses oldalon a szavazóknak csak a harmada gondolja úgy, hogy nem érdemel büntetést....Hentesnek hentes, aláírom, de nem a tegnapi 2 miatt kellene eltiltani, hanem majd ha tényleg vmi inkorrektet mutat. Ezek sztem nem voltak azok.Robilluma"Tökéletesen szándékosan"???elfogult vagy ennyi. Harrison egy kibaszott hentes. mindig is az voltharomt
Inkább nézd meg még egyszer a két hitet:
http://www.steelersdepot.com/2010/10/james-harrison-knocks-out-browns-cribbs-massaquoi-video-animated-gifs/
Az elsőnél egy futásnál nyomott egy szimpla tackle-t oldalról, Cribbs kissé összehúzta magát, végül a fejét találta el. Előfordul. Jellemző, hogy még a Traktor is teljesen szabályosnak nevezte a szerelést...
Massaquoi meg egészen hirtelen úgy lehajolt, hogy Harrison a saját vállmagasságában találta el a fejét.
Mellesleg egyik hitre sem dobtak zászlót.
Egészen röhejes lenne, ha ezek miatt eltiltanák.Robilluma
http://twtpoll.com/r/nsw3vu