NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 14 éve
Most komolyan le kell futni a szokásos köröket? Ha ezt adják, az valszeg azért van mert erre van lehetőségük. Nem ők döntik el, hogy mit adjanak ők csak választhatnak. De szerintem akiknek ez nem tetszik adakozzon a sporttvnek, hogy köthessenek egy korlátlanul választható csomagot.
több mint 14 éve
A Jetsnek még meglehet a rájátszás a győzelemmel, a Lions vs Packers cserék viszont elég érdektelen. A másiknál meg elmondták, hogy ezt kapták, bár nyilván mindenki a másik mellett döntött volna, ha lehet. Akit érdekel, nézi streamen

több mint 14 éve
tibó mánia van mit csodálkoztok?Janekazért jó lenne ha az egyik szakértő megmagyarázná hogy miért nem a Bengals-meccs lesz. Ha más nem mondják meg hogy nem lehetett választani- ez az egyetlen normális indok kb... Azért hogy van 2 csatorna Mo-n aki ad meccset (értem hogy az egyik csak kisebb lefedettséggel de van) és ugyanazt adja megint. Ráadásul azok is egy gyenge Miami-Jets meccsel nyitnak pl a Lions-GB helyett (még ha ott nem is lesz nagy eresztés az elsőnél valószínűleg jobb lesz).
Várnék az első kérdésemre valami választ, köszönöm előre is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Az oké, hogy idén nem rossz, de egy olyan divízió egyik csapatának szurkolója, amelyikből tavaly negatív mérleggel is be lehetett jutni a rájátszásba, az ne panaszkodjon már egy másik csoport gyengeségére 😀NFC Westes csapat szurkolója szerintem ne nagyon ágáljon mostanában ilyen téma kapcsán 😀WyattMiért? Idén egész erős csoport!Sebii
Nyugi Ventura, lesz olyan év is 😊 Mondjuk remélem egy jó darabig azért még nem 😀

több mint 14 éve
olyat nem lehetne hogy se a Raiders se a Broncos ne jusson tovább? 😂he7edikinkább a new england ne került volna be 😛
(ihhjáájj de utálatos vagyok 😛)
örömmel nyugtázom, hogy azért van pár "új" csapat akik bekerültek.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
NFC Westes csapat szurkolója szerintem ne nagyon ágáljon mostanában ilyen téma kapcsán 😀WyattMiért? Idén egész erős csoport!
több mint 14 éve
NFC Westes csapat szurkolója szerintem ne nagyon ágáljon mostanában ilyen téma kapcsán 😀

több mint 14 éve
Szerintem bármelyik másik csak jobb lett volna. 😀Hát igen ez elég nagy csalódás, persze ki tudja milyen ajánlatokból választhattak egyáltalán.zavi27Vasárnap a Denver-KC meccset adja a Sporttv, a szezonzáró előtt.gamerkrMár csak ez hiányzott!xrace77
több mint 14 éve
Hát igen ez elég nagy csalódás, persze ki tudja milyen ajánlatokból választhattak egyáltalán.Vasárnap a Denver-KC meccset adja a Sporttv, a szezonzáró előtt.gamerkrMár csak ez hiányzott!xrace77
több mint 14 éve
Hmm, én is azt hittem, hogy a Bengals-Ravens lesz... Na mindegy, valahogy túléljük. 😀
több mint 14 éve
Konkrétan az én sms-mre válaszolta. 😀 😀 😀 😀kapják már be... végre egyszer TV-s időpontban voltunk, am sem lesz kis meccs a Bengals-Ravens.A MNF alatt azt mondta ricsi, hogy ők is a benglast szeretnék adni, mert még idén nem láthattuk őket a sport tv-n.Lance
Már azért is megérné bejutni a PO-ba, hogy ne az legyen, hogy az év összes meccsét a gép előtt görnyedve nézzem végig...Amadeus91
több mint 14 éve
Az előző héten rá voltak kattanva a Ricsiék a Cincy meccsre, úgyhogy gondolom van valami okuk rá, hogy nem azt adják végül. Biztos nem adhatják.
több mint 14 éve
kapják már be... végre egyszer TV-s időpontban voltunk, am sem lesz kis meccs a Bengals-Ravens.A MNF alatt azt mondta ricsi, hogy ők is a benglast szeretnék adni, mert még idén nem láthattuk őket a sport tv-n.
Már azért is megérné bejutni a PO-ba, hogy ne az legyen, hogy az év összes meccsét a gép előtt görnyedve nézzem végig...Amadeus91
több mint 14 éve
Told át a fotelt a gép elé.... 😊kapják már be... végre egyszer TV-s időpontban voltunk, am sem lesz kis meccs a Bengals-Ravens.Vasárnap a Denver-KC meccset adja a Sporttv, a szezonzáró előtt.gamerkrMár csak ez hiányzott!xrace77
Mondjuk a Holló-Cica párosítás engem is jobban érdekel.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
kapják már be... végre egyszer TV-s időpontban voltunk, am sem lesz kis meccs a Bengals-Ravens.Vasárnap a Denver-KC meccset adja a Sporttv, a szezonzáró előtt.gamerkrMár csak ez hiányzott!xrace77
Már azért is megérné bejutni a PO-ba, hogy ne az legyen, hogy az év összes meccsét a gép előtt görnyedve nézzem végig...
több mint 14 éve
Vasárnap a Denver-KC meccset adja a Sporttv, a szezonzáró előtt.gamerkrMár csak ez hiányzott!
több mint 14 éve
Vasárnap a Denver-KC meccset adja a Sporttv, a szezonzáró előtt.
több mint 14 éve
be vagyok regelve.http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/12/27/49ers-waive-braylon-edwards/regisztrálj twitterre.
ezt csak most látom :oAmadeus91
- ott nem maradsz le semmiről.
- ott nem zavar senkit ha régi híreket osztasz meg mert csak az követ aki akarHöri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem kellett senkinek -> free agent lett
több mint 14 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/12/27/49ers-waive-braylon-edwards/regisztrálj twitterre.
ezt csak most látom :oAmadeus91
- ott nem maradsz le semmiről.
- ott nem zavar senkit ha régi híreket osztasz meg mert csak az követ aki akar
több mint 14 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/12/27/49ers-waive-braylon-edwards/ezt csak most látom :o
több mint 14 éve
ööö mert szar a csapat? O.oAbba Palmer egyezett bele, mert el akart menni. Bradford miért akarna?tenorxemlegetik mindhármat. Sadford mellett leginkább a szerződése szól. jövőre úgy 29 millcsit jelent a cap-ben (9,62 alap + 19 garantált), kevés csapat fogja csak úgy kiváltani a 2011-es teljesítménye alapján.esetleg mint ah Palmer ügyében csinálta az Oakland, hogy átszabták a szerződését?Amadeus91
http://www.turfshowtimes.com/2011/12/26/2662246/why-bradford-will-be-a-ram-in-2012DiamondsHead44
több mint 14 éve
Állítólag nem is jön el gruden az espntől, csak AJ közeli forrás kitalálta a storyt, hogy Spanos ne rúgja ki Smitht. 😀szabaIstenem ez de AJ-s 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...