NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 268 — Axel Foley
Van e olyan statisztika valahol,hogy melyik Oline ellen hány holdingot fújtak?Bazzani
Van egy ilyen:
http://www.footballdb.com/penalties.htmlSanco
Köszi. 😉

több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Van e olyan statisztika valahol,hogy melyik Oline ellen hány holdingot fújtak?Bazzani
Van egy ilyen:
http://www.footballdb.com/penalties.html
több mint 14 éve
Van e olyan statisztika valahol,hogy melyik Oline ellen hány holdingot fújtak?

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 278 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idei Hall of Fame jelöltek:

Fifteen finalists were selected for the Feb. 4 selection committee meeting in Indianapolis.

Also, former Pittsburgh Steelers cornerback Jack Butler and former Detroit Lions and Washingotn Redskins offensive guard Dick Stanfel are senior nominees.

The finalists:

Jerome Bettis – Running Back – 1993-95 Los Angeles/St. Louis Rams, 1996-2005 Pittsburgh Steelers

Tim Brown – Wide Receiver/Kick Returner – 1988-2003 Los Angeles/Oakland Raiders, 2004 Tampa Bay Buccaneers

Jack Butler* – Cornerback – 1951-59 Pittsburgh Steelers

Cris Carter – Wide Receiver – 1987-89 Philadelphia Eagles, 1990-2001 Minnesota Vikings, 2002 Miami Dolphins

Dermontti Dawson – Center – 1988-2000 Pittsburgh Steelers

Edward DeBartolo, Jr. – Owner – 1977-2000 San Francisco 49ers

Chris Doleman – Defensive End/Linebacker – 1985-1993, 1999 Minnesota Vikings, 1994-95 Atlanta Falcons, 1996-98 San Francisco 49ers

Kevin Greene – Linebacker/Defensive End – 1985-1992 Los Angeles Rams, 1993-95 Pittsburgh Steelers, 1996, 1998-99 Carolina Panthers, 1997 San Francisco 49ers

Charles Haley – Defensive End/Linebacker – 1986-1991, 1999 San Francisco 49ers, 1992-96 Dallas Cowboys

Cortez Kennedy – Defensive Tackle – 1990-2000 Seattle Seahawks

Curtis Martin – Running Back – 1995-97 New England Patriots, 1998-2005 New York Jets

Bill Parcells – Coach – 1983-1990 New York Giants, 1993-96 New England Patriots, 1997-99 New York Jets, 2003-06 Dallas Cowboys

Andre Reed – Wide Receiver – 1985-1999 Buffalo Bills, 2000 Washington Redskins

Willie Roaf – Tackle – 1993-2001 New Orleans Saints, 2002-05 Kansas City Chiefs

Will Shields – Guard – 1993-2006 Kansas City Chiefs

Dick Stanfel* – Guard – 1952-55 Detroit Lions, 1956-58 Washington Redskins

Aeneas Williams – Cornerback/Safety – 1991-2000 Phoenix/Arizona Cardinals, 2001-04 St. Louis Rams
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 509 — #neverpunt
Lenne egy kérdésem.
Gondolkoztam valamelyik nap vezetés közben a Lions OLine sérülésmentességén.
Az 5 emberből 4 minden meccsen kezdett, Cherilus volt csere (az sem sérülés miatt) egy meccsen a többin ő is kezdett.
Tehát az egész sor sérülés nélkül tudta le az egész évet.
Meccs közben is csak egyszer kellett cserélni,amikor Backus szemébe belenyúltak.

Ez egyedi dolog vagy máshol is előfordult?Bazzani
a 14. hét után néztem végig az OL statisztikákat.

Akkor 2 csapat volt amely mindig ugyanabban az összetételben állt ki. A Texans és a Broncos. Utóbbiból Kuper a playoffban nem tud játszani.Höri
naja, de kérdés hogy milyen okból. Bazza a sérülésekre utalt, a változó felállást pedig befolyásolhatja a játékos teljesítménye is. Pl. tavaly Alex Barron kezdő T-ként kezdte a szezont, miatta bukta az első meccset a Dallas, a továbbiakban csak csere volt. De nálunk is előfordult Bushrod első olyan évében, amikor kezdő volt, hogy a Bills ellen annyira rossz volt, hogy a félidőben lecseréltük, de a következő meccsen esélyt kapott kezdőként újra és élt vele. Vagy ha idén nem sérül le pár hétre Strief akkor csak Kreutz visszavonulása miatt nem lett volna ugyanaz az OL minden meccsen.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lenne egy kérdésem.
Az 5 emberből 4 minden meccsen kezdett, Cherilus volt csere (az sem sérülés miatt) egy meccsen a többin ő is kezdett.
Meccs közben is csak egyszer kellett cserélni,amikor Backus szemébe belenyúltak.

a 14. hét után néztem végig az OL statisztikákat.

Akkor 2 csapat volt amely mindig ugyanabban az összetételben állt ki. A Texans és a Broncos. Utóbbiból Kuper a playoffban nem tud játszani.

több mint 14 éve
Lenne egy kérdésem.

annyira nem egyedi eset.atapapa
Nálunk is így ment le a szezon.

A '84-es.szaba
😀
Nálunk évek óta jellemzően ott a 16-os minden kezdő falember neve mellett, csak idén volt egy kis kavarás Kreutz miatt meg az RT poszton volt sérülés.

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Lenne egy kérdésem.

A '84-es.szaba
nálunk minden évben ez van...ja nem
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 017
Lenne egy kérdésem.

A '84-es.
több mint 14 éve
Lenne egy kérdésem.

annyira nem egyedi eset.

több mint 14 éve
Calais Campbell sem kapott szavazatot pedig kurva jó volt egész évbenFucu
Konkrétan ő Justin Smith-szinten tolta, imo.
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Calais Campbell sem kapott szavazatot pedig kurva jó volt egész évben

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Lenne egy kérdésem.

Ez egyedi dolog vagy máshol is előfordult?

több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
talán Doom-nál jobb voltJanek
Az is csoda, hogy ő egyáltalán kapott egy szavazatot. Mert, ha jól gondolom az 50 voksolónak kellett az általa legjobbnak gondolt 2 DE-t leírni és hát az idei nem Dumervil éve volt. Tehát sokkal inkább meglepő, hogy Dumervil valakinél bekerült a 2 közé, mint az hogy Avril senkinél sem.
több mint 14 éve
Tehát csak Calvin és Suh (ő is csak egy darabot) kapott szavazatot Lions részről.
Nem tudom,hogy Avrilnek mit kellett volna még csinálnia...
De megint én vagyok elfogult.
Pro Bowl 2.Bazzani
kinél volt jobb Avril?
Ends: Jared Allen, Minnesota, 49; Jason Pierre-Paul, New York Giants, 34; Justin Smith. San Francisco, 9; Jason Babin, Philadelphia, 7; Elvis Dumervil, Denver, 1.braxa88
+1. Mondjuk Justin Smith ne vegyük ide, de akkor is voltak nála jobbak bőven.szaba
Mondjuk ilyen alapon, Allenen és JPP-n kívül senkinek sem szabadna szavazatot kapnia.
Ekettőn kívül mindegyikkel versenyben volna.
Mondjuk én kurvára elfogult vagyok,de nagyon sok meccset eldöntő játéka volt.
Amit ugye nem mutat a statisztika.

De továbbra is állítom,hogy nem csak egy Lions játékos érdemelne legalább szavazatot.
Folytatnám a sort Tulloch-al.

több mint 14 éve
talán Doom-nál jobb voltJanek
meg long meg clemons meg peppers is...
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 097 — Apu ökölbeszorított keze
talán Doom-nál jobb volt

több mint 14 éve
Íme a lista, hogy kik és mennyi szavazatot kaptak az AP All-Pro csapatának összeállításakor, illetve, hogy kik kaptak még a bekerülteken kívül voksokat:

iktriad
Tehát csak Calvin és Suh (ő is csak egy darabot) kapott szavazatot Lions részről.
Pro Bowl 2.Bazzani
kinél volt jobb Avril?
Ends: Jared Allen, Minnesota, 49; Jason Pierre-Paul, New York Giants, 34; Justin Smith. San Francisco, 9; Jason Babin, Philadelphia, 7; Elvis Dumervil, Denver, 1.braxa88
+1. Mondjuk Justin Smith ne vegyük ide, de akkor is voltak nála jobbak bőven.
több mint 14 éve
Íme a lista, hogy kik és mennyi szavazatot kaptak az AP All-Pro csapatának összeállításakor, illetve, hogy kik kaptak még a bekerülteken kívül voksokat:

iktriad
Pro Bowl 2.Bazzani
kinél volt jobb Avril?
Ends: Jared Allen, Minnesota, 49; Jason Pierre-Paul, New York Giants, 34; Justin Smith. San Francisco, 9; Jason Babin, Philadelphia, 7; Elvis Dumervil, Denver, 1.
több mint 14 éve
davekid 349 — Go Big Red
van rá még esetleg esély hogy a MNF introba visszatér Hank Williams Jr? Esetleg ha netán Obama már nem lenne elnök 😀 előbb nézegettem vissza a régi introkat a mai napig és nagyon hiányzik. :/ nem volt valami kampány hogy visszajöjjön? mégiscsak egy nagyon hosszú korszaknak számított ez a MNF történetében 😐

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 866
hat en konzervativ tipus vagyok, es valahogy nem erdekel, h nem passzolt td-t kedvenc csapatom kickere. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Placekicker: David Akers, San Francisco, 32; Sebastian Janikowski, Oakland, 14; Rob Bironas, Tennessee, 1; Matt Bryant, Atlanta, 1; Matt Prater, Denver, 1; Josh Scobee, Jacksonville, 1.iktriad
nugentnek vegulis 15 heten at a legjobb field goal percentage-e volt a ligaban, ami ezek szerint smafu dolog.Mikey
De ő nem passzolt td-t 😊
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 866
Placekicker: David Akers, San Francisco, 32; Sebastian Janikowski, Oakland, 14; Rob Bironas, Tennessee, 1; Matt Bryant, Atlanta, 1; Matt Prater, Denver, 1; Josh Scobee, Jacksonville, 1.iktriad
nugentnek vegulis 15 heten at a legjobb field goal percentage-e volt a ligaban, ami ezek szerint smafu dolog.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve

iktriad
Pro Bowl 2.

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 185 — no es importante
Nem csak NFL, van benne minden más is, de fantasztikus ez az 50 gif 😊 http://www.sbnation.com/2012/1/4/2676314/gifs-50-46Deny
+1

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal