NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Nálatok sem megy live 247-en egy channel sem? :oJoco
deharomt
nem tudom mi lehetett a gond de egy gép újraindítás segített rajta.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálatok sem megy live 247-en egy channel sem? :oJoco
de
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Nálatok sem megy live 247-en egy channel sem? :o

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Üdv! Elnézést, h ide írom, de nem találtam neki jobb helyet, ahol válaszolnának is rá hamar. Múlt héten több mérkőzés és legnagyobb sajnálatomra a red zone channel streamje valami vShare nevezetű progin keresztül volt nézhető, amit eddig csak fizetősként találtam. Van valakinek valamilyen megoldása? Előre is köszönöm!clbass
Nem feltétlen fizetős. A vShare egy plugin, amit telepíteni kell, és beépül a böngésződbe, ha fent van már lehet nézni a meccset. Nálam is így volt a múlt héten. Utána lehet uninstallálni.
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
ez igaz, hogy jobb, de nekem a LQ is akadozott múlt héten (4 megás net) ezért kénytelen voltam ingyen streamen nézni a cards meccset. plusz tegnap a bama meccset is mert az meg csak hd-ben volt és szaggatott mint a k...aélet.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
van olyan meccs amihez van Low Quality stream a live247en. Nem mindhez, de sokhoz. A programnál mindig kiírja hogy melyik csatorna. Mást nem nagyon lehetharomt
Köszi, nem tudtam erről, majd akkor próbálom ezt figyelniDC
sajnos messze nem mindegyikhez, BL-nél szinte teljesen szétesik a hd, ott még lq se sokszor van :/
mondjuk az lq is jobb, mint az összes többi netes 90%-a de mindegy 😛

több mint 14 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
van olyan meccs amihez van Low Quality stream a live247en. Nem mindhez, de sokhoz. A programnál mindig kiírja hogy melyik csatorna. Mást nem nagyon lehetharomt
Köszi, nem tudtam erről, majd akkor próbálom ezt figyelni
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! A következő problémám lenne: előfizető vagyok a livetv-n, ami ugye HDs. Ez nagyon jól hangzik, csak vasárnap este (ugye ilyenkor van a csúcsforgalom, ilyenkor netezik mindenki), mindig leesik kb. 200 kbytera a sávszélesség (alapból olyan 1Mbyteos=8 Mbites), és nézhetetlenül szaggat a közvetítés. Sajnos a netes csomagot most nem tudom megváltoztatni. Kérdésem nem tud valaki valamilyen megoldást erre? Gondolok itt olyanra, hogy valami beállítással csökkentsem a bejövő képminőségét, vagy valami program, ami csúcsforgalom esetén is megőrzi a sávszélességet vagy valami ilyesmi 😊 Előre is kösziDC
van olyan meccs amihez van Low Quality stream a live247en. Nem mindhez, de sokhoz. A programnál mindig kiírja hogy melyik csatorna. Mást nem nagyon lehet
több mint 14 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Sziasztok! A következő problémám lenne: előfizető vagyok a livetv-n, ami ugye HDs. Ez nagyon jól hangzik, csak vasárnap este (ugye ilyenkor van a csúcsforgalom, ilyenkor netezik mindenki), mindig leesik kb. 200 kbytera a sávszélesség (alapból olyan 1Mbyteos=8 Mbites), és nézhetetlenül szaggat a közvetítés. Sajnos a netes csomagot most nem tudom megváltoztatni. Kérdésem nem tud valaki valamilyen megoldást erre? Gondolok itt olyanra, hogy valami beállítással csökkentsem a bejövő képminőségét, vagy valami program, ami csúcsforgalom esetén is megőrzi a sávszélességet vagy valami ilyesmi 😊 Előre is köszi
több mint 14 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Üdv! Elnézést, h ide írom, de nem találtam neki jobb helyet, ahol válaszolnának is rá hamar. Múlt héten több mérkőzés és legnagyobb sajnálatomra a red zone channel streamje valami vShare nevezetű progin keresztül volt nézhető, amit eddig csak fizetősként találtam. Van valakinek valamilyen megoldása? Előre is köszönöm!
több mint 14 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
Gondoltam, hogy egy kis összeggel megrakom a meccseket amiket beírtam, összesen 93-as szorzó jön ki, annyit megér ezer forint 😀
Még egy-két ezret meg az abszolút tuti meccsekre. Nagy a késztetés, hogy a bwin számlámat feltöltsem... 😊

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
otthon játszunk, a bills ellen játszunk->w 😛
szerintem nagyjából korrekt, remélem is, hogy zacsizik a fins, bár igazság szerint egy X lenne a legjobb

több mint 14 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
A következő meccsek tippjei közül melyek azok melyeknél szerintetek rezeg a léc, vagy én gondolom nagyon rosszul a várható győztest?

Atlanta Falcons at New Orleans Saints
Buffalo Bills at New England Patriots
Cleveland Browns at Baltimore Ravens
Washington Redskins at St. Louis Ramsadam3577
A szerintem biztosakat hagytam bent.DoM
Én a saints meccet a coltsra cserélve fogadtam erre a 4re.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A következő meccsek tippjei közül melyek azok melyeknél szerintetek rezeg a léc, vagy én gondolom nagyon rosszul a várható győztest?

Washington Redskins at St. Louis Ramsadam3577
A szerintem biztosakat hagytam bent.
több mint 14 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan

Cincinnati Bengals at Carolina Panthers
Detroit Lions at Minnesota Vikings
Pittsburgh Steelers at Tampa Bay Buccaneers
Philadelphia Eagles at Jacksonville Jaguars
Washington Redskins at St. Louis Rams
Indianapolis Colts at Denver Broncos
San Diego Chargers at Seattle Seahawks
New York Jets at Miami Dolphins
Green Bay Packers at Chicago Bears

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Nem mondtam hogy kizárólag a divízió erősség számít, de jelen esetben alulértékeled ezt.
Például a Dallas az elmúlt 5 évben szintén minden alkalommal pozitív mérleggel zárt a sokkal erősebb Eastben, de ott a 9-7-es szezonokkal nem tudott rájátszásba jutni, míg a Seahawks az NFC Westben a 9-7-es szezonjaival is nyerte a divíziót.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A sorozatban 5 pozitív mérleget azért sztem nehéz (kizárólag) a könnyű csoporttal magyarázni, bár nyilvánvalóan valamelyest hozzájárul. De az mégiscsak mindössze 6 meccs évente. Ráadásul volt év (2005), amikor NFC-1. lett a gárda.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
az egyik legnagyobb kép, amit valaha láttam 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
A Seahawks-ról és az NFC Westről a PR miatt vitáztunk, de most nem azért hoztam szóba, mert a PR-készítésről akartam beszélni, nincs is értelme, hanem csak azért, mert akkor azt mondtad hogy évek óta az NFC egyik legjobb csapata, és már akkor se értettem egyet ezzel, mert szerintem egy gyenge divíziót könnyű uralni éveken át.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
az újraosztással én se értettem egyet, még az érveid is hasonlóak az én álláspontomhoz

Viszont az NFC Westet folyamatosan túlértékeled, tavaly is vitáztunk erről a szezon előtt, amikor a Seattle-t elénk tetted a PR-ben.
Erre szerintem az esetedben 😊 logikus magyarázat, hogy mindkétszer őket vertétek az SB-n. Más "ésszerű" érvet nem igazán találok arra, hogy miért hozsannázol annyit a közelmúlt tényszerűen legrosszabb divíziójáról.atapapa
A Frisco, Rams vitathatatlanulévek óta nagyon alul van. Bár hozzáteszem tavaly fellendülést vártam a Friscótól, ehhez nem tudom mi köze, hogy a Steelers ebből a divízióból vert meg 2 másik csapatot SB-n. A Seattle-t utólag nézve túlértékeltem, ilyen előfordul minden PR-ben, főleg az elején. De Seahawks nem is oly rég még az egyik legjobb volt a ligában, míg a Cards az elmúlt években Warner vezetése által igen jó csapat lett. Most nyilván visszaesett. A túlértékeléshez pedig semmi köze, hogy kivel játszották az SB-t.

A SD-t is túlértékeltem többször, pedig nem játszottunk velük SB-t. Ilyen van minden PR-ben, de én próbáltam objektív alapon értékelni, s végig ragaszkodtam azokhoz az elvekhez, amiket kijelöltem magamnak az elkészítéséhez. Ebben nem volt olyan, hogy ki mit játszott a Steelers együttesével.

Tehát nem vitatom, hogy a leggyengébb csoport, csak azt, hogy annyira gyenge lenne, hogy ezért át kellene variálni a csoportokat. Ki tudja, lehet 2 év múlva Ramset éltetjük az új franchise QB-jával. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
az újraosztással én se értettem egyet, még az érveid is hasonlóak az én álláspontomhoz

Viszont az NFC Westet folyamatosan túlértékeled, tavaly is vitáztunk erről a szezon előtt, amikor a Seattle-t elénk tetted a PR-ben.
Erre szerintem az esetedben 😊 logikus magyarázat, hogy mindkétszer őket vertétek az SB-n. Más "ésszerű" érvet nem igazán találok arra, hogy miért hozsannázol annyit a közelmúlt tényszerűen legrosszabb divíziójáról.

több mint 14 éve
A divíziók újraosztása óta eltelt 8 szezonból ötször mindig a West győztese érte el a legkevesebb győzelmet az NFC divízió-győztes csapatai közül, továbbá az előző évtizedben az NFC West csapatai nyerték a legkevesebb meccset, hússzal kevesebbet mint a második legrosszabb NFC North.

De nehezen foglak meggyőzni, hiszen amikor a Westből döntőbe jutott egy csapat, mind a két alkalommal ellenetek játszott. Pedig az hogy gyenge divízióból jöttek, szerintem még nem kisebbíti a Steelers érdemeit.

Viszont az újraosztás szerintem is hülyeség.atapapa
A véleményemnek semmi köze, hogy ki kivel játszott SB-t. Az újraelosztást tartom és tartanám ökörségnek, még akkor is, ha nem pozitív mérleggel jutna onnan vki PO-ba. Amúgy ez megtörtént az AFC Westben 2008-ban. 😊 Mert az erőviszonyok folyton változnak. Most pl az NFC North-ot vizionálom az NFC domináns csoportjának, a köv 2-3 évre. Pedig 3 éve inkább vicc volt az a csoport. GB szar volt, Chicagóban csak D volt, Lionsról ne is beszéljünk, A Minnesotában pedig szintén nem volt offense... Erre most Bears alakul, Lions hiába 0-2, nekem nagyon bíztatónak tűnik, GB iszonyat erős, és a Minnynek nem jósolok sokat mostantól.

Ez így természetes ebben a ligában. Mindössze erre próbáltam rávilágítani és kicsit mentve ezt az amúgy valóban habcsók csopiortot azzal a ténnyel, hogy aki megnyeri, az azért szokott villantani ezt-azt, sőt a Seahawks egykor a liga legjobbja is volt. Ha átcsoportosítanának, akkor is lenne gyenge csoport 2-3 évvel később, mert változnak a viszonyok.

több mint 14 éve
A divíziók újraosztása óta eltelt 8 szezonból ötször mindig a West győztese érte el a legkevesebb győzelmet az NFC divízió-győztes csapatai közül, továbbá az előző évtizedben az NFC West csapatai nyerték a legkevesebb meccset, hússzal kevesebbet mint a második legrosszabb NFC North.

De nehezen foglak meggyőzni, hiszen amikor a Westből döntőbe jutott egy csapat, mind a két alkalommal ellenetek játszott. Pedig az hogy gyenge divízióból jöttek, szerintem még nem kisebbíti a Steelers érdemeit.

Viszont az újraosztás szerintem is hülyeség.

több mint 14 éve
Másrészt ne felejtsük, hogy az elmúlt 5 évből 2-szer ebből a divízióból érkezett az NFC győztese az SB-be.Soldados
Szerintem ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy az éppen aktuális, picit átlag feletti, NFC West csapat decemberben már tudta pihentetni a sérültjeit, biztosítva, hogy kipihenten mentek a rájátszásba.marci
Ez lényegtelen kérdés meglátásom szerint. 2-szer megnyerték a főcsoportot. 2 West (Seahawks, Cards), 1-1 South (Saints), East (Giants), North (Bears). Ebből a Seahawks az egész ligát megnyerte akkor, a Cards sikerét sem tulajdonítanám a pihenésnek.

Teljesen felesleges lenne átvariálni a csoportokat, mert 3-4-5 év alatt megváltoznak az erőviszonyok. 3 éve pl az NFC North sem volt ilyen erős, most pedig 3 csapat is felszálló ágúnak tűnik, csak a Vikes nem. Ezzel szemben az Eastben komoly gondok vannak, pedig messze az NFC legerősebb csoportja volt, még 1-2 éve is.

több mint 14 éve
Másrészt ne felejtsük, hogy az elmúlt 5 évből 2-szer ebből a divízióból érkezett az NFC győztese az SB-be.Soldados
Szerintem ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy az éppen aktuális, picit átlag feletti, NFC West csapat decemberben már tudta pihentetni a sérültjeit, biztosítva, hogy kipihenten mentek a rájátszásba.marci
így van, a kétezres évek leggyengébb divíziója az NFC West volt, bármeddig is jutott el néha a győztese.