NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Péntek délután fél négy tájt a BME Q épületéből kijőve az I felől láttam közeledni egy Colts-pulcsis kollegát. Fedje fel kilétét, de gyorsan! 😊marci
Én a K-ban láttam valakit Steelers pulóverben, kb. 3 hete 😀 Na ő ki volt?BMG
tenorx
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Péntek délután fél négy tájt a BME Q épületéből kijőve az I felől láttam közeledni egy Colts-pulcsis kollegát. Fedje fel kilétét, de gyorsan! 😊marci
Én a K-ban láttam valakit Steelers pulóverben, kb. 3 hete 😀 Na ő ki volt?
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Orkra tippelnék 😊Fucu
Ork? iskolában? 😀konqueror
igen. Ork péntek 2 és 4 között jár suliba minden héten.

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Orkra tippelnék 😊Fucu
Ork? iskolában? 😀
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Orkra tippelnék 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Péntek délután fél négy tájt a BME Q épületéből kijőve az I felől láttam közeledni egy Colts-pulcsis kollegát. Fedje fel kilétét, de gyorsan! 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
A Chiefs azért van mert Para-Kovács nagy spanja a Ricsinek. És ezzel próbálta húzni az agyát. Semmi más tartalma nincs.haromt
így már értem...
a Shockey Fail viszont milyenmá'... ha van egy kedvenc játékosom akkor azért csak felismerem 😀eaglesmcnabb
Főleg h sose volt kovboj.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 500 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A Chiefs azért van mert Para-Kovács nagy spanja a Ricsinek. És ezzel próbálta húzni az agyát. Semmi más tartalma nincs.haromt
így már értem...
a Shockey Fail viszont milyenmá'... ha van egy kedvenc játékosom akkor azért csak felismerem 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Chiefs azért van mert Para-Kovács nagy spanja a Ricsinek. És ezzel próbálta húzni az agyát. Semmi más tartalma nincs.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
http://www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2701
hát ez egyrészt vicces, másrészt Shockey major fail, mert a képen Witten van 😂konqueror
kissé benézte,
a változó erőviszonyokat, kivéve a Chiefst meg rohadtul nem értem... inkább akkor a Lions, de nem értem miért kell külön csapatot kiemelni, főleg ha helytelenül...eaglesmcnabb
A Chiefs azé van, mert a cikk februárban íródott. Bár tény, ettől még lehetne a Lions vagy más is. Ahogy gondolom a cikk írója még nem látta a Rams SB-t vagy a Chiefs Roaf-Waters-Weigmann-Shields faalt, ahol T-Rich mögött Priest (és Trent Green), meg X-faktor Hall elég jól nyomultak évekig. Tehát ha utána kapcsolódott be, akkor jogos volt februárban. Még lehe most feburárban s ezt mondjuk majd. Tavaly a Denver 6-0-nál húzott vészféket a Bye week után, és az a Denver nem volt rosszabb, mint ez a Chiefs, akik most bye weeken vannak. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
hát ez egyrészt vicces, másrészt Shockey major fail, mert a képen Witten van 😂konqueror
kissé benézte,
a változó erőviszonyokat, kivéve a Chiefst meg rohadtul nem értem... inkább akkor a Lions, de nem értem miért kell külön csapatot kiemelni, főleg ha helytelenül...eaglesmcnabb
Ez már szőrszálhasogatás. Azt nézted egyébként, hogy februári a cikk?

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
ejha, bekerültem a hócipőbe, fantasztikus 😀JJ Tiller
Gratula hozzá!

írtam egy bejegyzést az NFL globális egészét minimálisan érintő, de meglévő jelenségről http://nflscout.blogter.hu/435244/ovd_ertekeidetHöri
Remek olvasnivaló; érdekes témakörrel. Csak ajánlani tudom!iktriad
Megvolt, tényleg jó....
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 500 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
kissé benézte,
a változó erőviszonyokat, kivéve a Chiefst meg rohadtul nem értem... inkább akkor a Lions, de nem értem miért kell külön csapatot kiemelni, főleg ha helytelenül...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ejha, bekerültem a hócipőbe, fantasztikus 😀JJ Tiller
Gratula hozzá!

írtam egy bejegyzést az NFL globális egészét minimálisan érintő, de meglévő jelenségről http://nflscout.blogter.hu/435244/ovd_ertekeidetHöri
Remek olvasnivaló; érdekes témakörrel. Csak ajánlani tudom!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
írtam egy bejegyzést az NFL globális egészét minimálisan érintő, de meglévő jelenségről http://nflscout.blogter.hu/435244/ovd_ertekeidet

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ejha, bekerültem a hócipőbe, fantasztikus 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nekem tetszett (a képeket nem néztem 😀), ez a rész különösen:
"Az amerikai futball megdöbbentő élmény az európai futballhoz szokott szemnek. Nincsenek a földön vonagló férfiimitátorok, akik vinnyogva könyörögnek borogatásért, nincsenek csalók, akik kézzel juttatják tovább csapatukat, nincs ez az egész prostituált és nevetséges primadonnáskodás, hanem kőkemény játék zajlik, ráadásul tiszta játékidőben, négyszer tizenöt percig..........Nincs egyénieskedés, nincs C. Ronaldo, nincs külön keret hajzselére."
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
na és a képaláírásba is becsúszótt egy Fitzgerlad 😊
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
hát ez egyrészt vicces, másrészt Shockey major fail, mert a képen Witten van 😂
több mint 14 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
los angeles a másik parton van
😊ehh
Tebow is a Jaxnél landolt 😛Húsrágó
annyira nem draftoltatok jól 😛adam8
nem szar az, csak másra lesz jó 😂
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
a 18 meccsnél a +2-t melyik divízióból kapják?

szerintem lesz egyébként divízió újraosztás, mégpedig a költségcsökkentés miatt régiók szerint újraszervezve, például egy divízióba kerülhet: miami, tampa, jax, falcons – szép dolog a tradíció, de a tulajok sajnálják a zsetont az utazási költségekrevittore
😊ehh
Tebow is a Jaxnél landolt 😛Húsrágó
annyira nem draftoltatok jól 😛

több mint 14 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan

szerintem lesz egyébként divízió újraosztás, mégpedig a költségcsökkentés miatt régiók szerint újraszervezve, például egy divízióba kerülhet: miami, tampa, jax, falcons – szép dolog a tradíció, de a tulajok sajnálják a zsetont az utazási költségekrevittore
😊ehh
Tebow is a Jaxnél landolt 😛
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan

😊
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan

szerintem lesz egyébként divízió újraosztás, mégpedig a költségcsökkentés miatt régiók szerint újraszervezve, például egy divízióba kerülhet: miami, tampa, jax, falcons – szép dolog a tradíció, de a tulajok sajnálják a zsetont az utazási költségekre
több mint 14 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
Sziasztok! A következő problémám lenne: előfizető vagyok a livetv-n, ami ugye HDs. Ez nagyon jól hangzik, csak vasárnap este (ugye ilyenkor van a csúcsforgalom, ilyenkor netezik mindenki), mindig leesik kb. 200 kbytera a sávszélesség (alapból olyan 1Mbyteos=8 Mbites), és nézhetetlenül szaggat a közvetítés. Sajnos a netes csomagot most nem tudom megváltoztatni. Kérdésem nem tud valaki valamilyen megoldást erre? Gondolok itt olyanra, hogy valami beállítással csökkentsem a bejövő képminőségét, vagy valami program, ami csúcsforgalom esetén is megőrzi a sávszélességet vagy valami ilyesmi 😊 Előre is kösziDC
Chatben ilyenkor ott van az admin, nagyon segítőkész. Nem magyarázta el, hogy mit is változtattok, de a csatornáknál a player alatt ott vannak ilyen kis zászlók, két usa meg egy canada, na azok közül kattintsd át. Van amelyiknél picit rosszabb lesz a minőség, van amelyiknél szinte ugyanolyan a kép és semmi szaggatás nincs.