NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 14 éve
A U of Miami player has scored a TD in 149 straight NFL weekends dating back to Dec '02. On line now.Azaz 2002 decembere óta minden héten szerzett touchdownt Miami alumni, 2 meccs maradt, hogy ne szakadjon meg a sorozat (Kenny Phillips, Vince Wilfork, Antrel Rolle)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
tájékozottsági kérdés jön, hátha valaki keni vágja fejből a témát.van olyan játékos momentán a ligában Brandon Browneren és Tyler Clutts-on kívül, aki #tavaly még CFL-ben játszott, idén viszont kezdő az NFL-ben?
több mint 14 éve
Néhai Dave Duerson (Chicago Bears) agyi elváltozásainak tudományos bemutatása: http://www.guardian.co.uk/science/video/2011/jul/19/brain-injuries-nfl-footballers-video?INTCMP=SRCH
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Nekem talán a Vikingsé tetszett a legjobban, de a Denveré, meg a Chiacgóé is nagyon jó. 😂 😀
több mint 14 éve
SF, ATL, CHI is nagyon ütős 😀
több mint 14 éve
A Denverén sírtam 😀
több mint 14 éve
A Tebow-jelenség és a vallás nyilvános gesztusai a sportban: http://www.nytimes.com/2011/11/08/sports/football/in-tebow-debate-a-clash-of-faith-and-football.html?_r=1&scp=1&sq=Faith%20in%20the%20quarterback&st=cse
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Azért az kemény, hogy az AFC és az NFC északi csoportja is jelenleg 3 csapatot delegálna a PO-ba.
több mint 14 éve
Shefter: One of the facts of the day: For the first time since divisions were realigned, all teams in the NFC West won in the same week.Ez nem semmi. 2002 óta először sikerült ezt összehozni? Elég beszédes adat.
😀tenorx
több mint 14 éve
Shefter: One of the facts of the day: For the first time since divisions were realigned, all teams in the NFC West won in the same week.😀
több mint 14 éve
History is being made by the AFC North, writes ESPN's AFC North blogger Jamison Hensley. For the first time since the division realignment in 2002, three teams within the same division have six wins through the first nine weeks of the season.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Márpedig Peters idén tényleg top5 szinten tolja, de lehet még jobb is ennél. Mathist annyira én sem értem, de van ami tényleg nem változik. 😊AZ alap hogy ők szarok, de 2 "sztár" meg 2 szar +1 ISTEN akkor sem lenne ennyire ergya 😀 A Peters hype-ot évek óta nem értem, Mathis meg GIGALOLeaglesmcnabbA Bears ellen konkrétan minimum 5-ször ment el mellette Urlacher úgy hogy Mathis hozzá sem tudott érni. Peters-t és Mathis-t is szanaszét istenítik, csak tudnám hogy ha 2 ekkora "sztár" van a falunkban Herremans mellé (aki minden elfogultság nélkül az utóbbi meccseken messze a megbízhatóbb falemberünk volt), akkor hogy a rákba lesz átjáróház az OL minden kibaszott mecsen. Mert itt valami nem kóser...eaglesmcnabbakkor eldőlt, Kelce a hibás meg WatkinsHöri
több mint 14 éve
AZ alap hogy ők szarok, de 2 "sztár" meg 2 szar +1 ISTEN akkor sem lenne ennyire ergya 😀 A Peters hype-ot évek óta nem értem, Mathis meg GIGALOLakkor eldőlt, Kelce a hibás meg WatkinsHöriEbből a PFF-ből a legkomolyabb azért mégiscsak Evan Mathis mint all-pro 2nd team 😀empty taxiA Bears ellen konkrétan minimum 5-ször ment el mellette Urlacher úgy hogy Mathis hozzá sem tudott érni. Peters-t és Mathis-t is szanaszét istenítik, csak tudnám hogy ha 2 ekkora "sztár" van a falunkban Herremans mellé (aki minden elfogultság nélkül az utóbbi meccseken messze a megbízhatóbb falemberünk volt), akkor hogy a rákba lesz átjáróház az OL minden kibaszott mecsen. Mert itt valami nem kóser...eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Köszi!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Sport tv melyik meccset adja holnap? Megértem hogy a port.hu/tvmusor.hu/stb. nem frissíti folyamatosan a kínálatot, de azért a sport tv a saját weboldalán igazán kiírhatná melyik mérkőzést közvetítik :rolleyes:Rataxesgiants-49ers-t
több mint 14 éve
Sport tv melyik meccset adja holnap? Megértem hogy a port.hu/tvmusor.hu/stb. nem frissíti folyamatosan a kínálatot, de azért a sport tv a saját weboldalán igazán kiírhatná melyik mérkőzést közvetítik :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
akkor eldőlt, Kelce a hibás meg WatkinsEbből a PFF-ből a legkomolyabb azért mégiscsak Evan Mathis mint all-pro 2nd team 😀empty taxiA Bears ellen konkrétan minimum 5-ször ment el mellette Urlacher úgy hogy Mathis hozzá sem tudott érni. Peters-t és Mathis-t is szanaszét istenítik, csak tudnám hogy ha 2 ekkora "sztár" van a falunkban Herremans mellé (aki minden elfogultság nélkül az utóbbi meccseken messze a megbízhatóbb falemberünk volt), akkor hogy a rákba lesz átjáróház az OL minden kibaszott mecsen. Mert itt valami nem kóser...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Ebből a PFF-ből a legkomolyabb azért mégiscsak Evan Mathis mint all-pro 2nd team 😀empty taxiA Bears ellen konkrétan minimum 5-ször ment el mellette Urlacher úgy hogy Mathis hozzá sem tudott érni. Peters-t és Mathis-t is szanaszét istenítik, csak tudnám hogy ha 2 ekkora "sztár" van a falunkban Herremans mellé (aki minden elfogultság nélkül az utóbbi meccseken messze a megbízhatóbb falemberünk volt), akkor hogy a rákba lesz átjáróház az OL minden kibaszott mecsen. Mert itt valami nem kóser...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!