NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 15 éve
Borítóra nem is fog kerülni, azt nem is mondtam. De a final 4 biztos.Vick legalább legjobb négyig fogja tolni, rengeteg ea-s interjúja is van mostanság.DenyCsakhogy ő már volt borítón. Ment is utána a börtönbe...BMG
több mint 15 éve
ha jobbra kinéztek srácok akkor ezt láthatjátok: A kérdőív kitöltési időszakát lezárták! 😊
több mint 15 éve
kitölteném, de a főoldalt adja be 😊fetomyDetto.
több mint 15 éve
kitölteném, de a főoldalt adja be 😊
több mint 15 éve
Sziasztok,Kitöltve.
Segítségeteket kérném! Szakdolgozatot írok az Amerikai Foci elterjedéséről Magyarországon, ehhez kutatást végzek. Keresem az NFL mérkőzések nézői összetételét, és azt kérném, hogy töltsétek ki a kérdőívet. Az egész 5 percet vesz igénybe. Tudom, hogy nem tökéletes a kérdőív, de nem tudok rajta javítani, ezért meghallgatom a kritikákat, de nem tudok változtatni a dolgon 😊 A moderátorokat pedig megkérném, hogy ne töröljék ki az hozzászólásomat. Előre is köszönöm mindenki segítségét!
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/54a744d210b185eaf343bae9af20a260
Üdv, DaniRaehim
De a "létszíves" valójában légyszíves 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok,Segítségeteket kérném! Szakdolgozatot írok az Amerikai Foci elterjedéséről Magyarországon, ehhez kutatást végzek. Keresem az NFL mérkőzések nézői összetételét, és azt kérném, hogy töltsétek ki a kérdőívet. Az egész 5 percet vesz igénybe. Tudom, hogy nem tökéletes a kérdőív, de nem tudok rajta javítani, ezért meghallgatom a kritikákat, de nem tudok változtatni a dolgon 😊 A moderátorokat pedig megkérném, hogy ne töröljék ki az hozzászólásomat. Előre is köszönöm mindenki segítségét!
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/54a744d210b185eaf343bae9af20a260
Üdv, Dani
több mint 15 éve
Vick legalább legjobb négyig fogja tolni, rengeteg ea-s interjúja is van mostanság.DenyCsakhogy ő már volt borítón. Ment is utána a börtönbe...
több mint 15 éve
Vick legalább legjobb négyig fogja tolni, rengeteg ea-s interjúja is van mostanság.
több mint 15 éve
Vick-Rodgers lesz, és tuti Áron nyer. Suh-t ennyivel elkenni...Woodhead meg amióta GM-ben Maci lett, megy neki 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez miez? Tebownak kapásból #1 seednek kellett volna lennieés ha nyert volna vége a madden átoknak mert az csak hitetlenekre hat
több mint 15 éve
Rivers-Rodgers döntő lesz, és az sb miatt utóbbi lesz szerintemHa Rivers bekerül a döntőbe, haromt minden örmény kapcsolatát mozgósítja, hogy meg is nyerje azt! Utána pedig kapcsolatba lép Derrick Harveyval(=voodoo nagymester), hogy mindenképpen hasson a Madden átok!
de ezzel nem lesz neki jobb a következő megtartott szezonban ugye 😀Wyatt
több mint 15 éve
tévedés, a Pats erőnyerő volt ugyan, de nem a legjobb 16 közé jutott, hanem a legjobb 8-ba 😛Mondjuk nem értem, hogy a Patsből miért pont Woodheadet írták.Schleckment egy kört, már most jobb mint maga a PatsJJ

több mint 15 éve
Brady még nem is volt Maddenen, mi?
több mint 15 éve
Rivers-Rodgers döntő lesz, és az sb miatt utóbbi lesz szerintembiztod, hogy Rodgers nyer, teljesen lefutott az egész, csak így jobban hangzik, hogy mi szavaztuk meg 😕
de ezzel nem lesz neki jobb a következő megtartott szezonban ugye 😀Wyatt
több mint 15 éve
Mondjuk nem értem, hogy a Patsből miért pont Woodheadet írták.Schleckment egy kört, már most jobb mint maga a Pats

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Szvsz Rodgers (esetleg Ryan) fog szerepelni a borítón.
több mint 15 éve
Mondjuk nem értem, hogy a Patsből miért pont Woodheadet írták.
több mint 15 éve
Rivers-Rodgers döntő lesz, és az sb miatt utóbbi lesz szerintemde ezzel nem lesz neki jobb a következő megtartott szezonban ugye 😀

több mint 15 éve
És mennyi jött be az első körös pickjeid közül?Ime a legjobb 16 párosítása a Madden '12 boritójáért folytatott harcban:első körben 16-ból 13 párharcra írtam upsetet, most 8-ból csak 5-reHöri
http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2012cover
Pár érdekesség: Patrick Willis alig verte meg a Seattle-i 12. embert, és ő az utolsó(!) állva maradt védő.... Tebow out, Andre Johnson laposra verte Chris Johnsontiktriad
több mint 15 éve
Ime a legjobb 16 párosítása a Madden '12 boritójáért folytatott harcban:első körben 16-ból 13 párharcra írtam upsetet, most 8-ból csak 5-re
http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2012cover
Pár érdekesség: Patrick Willis alig verte meg a Seattle-i 12. embert, és ő az utolsó(!) állva maradt védő.... Tebow out, Andre Johnson laposra verte Chris Johnsontiktriad
több mint 15 éve
Nem, de ahhoz képest hogy CJ mekkora sztár volt a 2000 yardos szezonja után furcsa, hogy az amúgy legalább akkora klasszis névrokona ilyen simán megverte most. (Sok szoros párharc volt, ehhez képest 38%-al nyert Andre.)Andre Johnson laposra verte Chris JohnsontiktriadEz meglepetés volt számodra? 😀adam8
több mint 15 éve
Andre Johnson laposra verte Chris JohnsontiktriadEz meglepetés volt számodra? 😀
több mint 15 éve
Ime a legjobb 16 párosítása a Madden '12 boritójáért folytatott harcban:http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2012cover
Pár érdekesség: Patrick Willis alig verte meg a Seattle-i 12. embert, és ő az utolsó(!) állva maradt védő.... Tebow out, Andre Johnson laposra verte Chris Johnsont