NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Super Bowl LVI is likely Al Michaels’s NBC swan song—and his last game on traditional TV.
— Sports Illustrated (@SInow) February 2, 2022
The legendary NFL broadcaster goes deep on his career: https://t.co/ozYUBfQbEL pic.twitter.com/L5r4N5pGbz
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Én nem is értem, ennyire nem kapott volna állást Flores? Egy-két csapatnál favorit is volt most nem? Vagy nem nevezte ki az a csapat amelyikhez ment volna?sztem hozzank akart jonni mkepp. vagy lehet a szemelyes interju annyira gaz volt nalunk, hogy innentol nme nyelte le BB smset.
Biztos hogy HC lett volna ebben a szezonban. Mi válthatta ki ezt nála? Ráadásul nincs is értelme, mivé csapat nélkül van, az NFL a ligan kívül fogja kezelni, teljesen kizárva ezt az ügyet. Így szeptemberre teljesen el lesz felejtve hogy volt ilyen is.
Az nem lett volna neki elég, hogy aláír egy csapathoz, majd egy feka iranyitoval rommá veri az összes csapatot amit beperelt majd az orruk alá dörgöli? Állása is lenne és megkímélte volna a társadalmat attól hogy az afroamerikai népek nagy sértődöttségükben lapos tévéket lopjanak.
samu09
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Én nem is értem, ennyire nem kapott volna állást Flores? Egy-két csapatnál favorit is volt most nem? Vagy nem nevezte ki az a csapat amelyikhez ment volna? Biztos hogy HC lett volna ebben a szezonban. Mi válthatta ki ezt nála? Ráadásul nincs is értelme, mivé csapat nélkül van, az NFL a ligan kívül fogja kezelni, teljesen kizárva ezt az ügyet. Így szeptemberre teljesen el lesz felejtve hogy volt ilyen is.
Az nem lett volna neki elég, hogy aláír egy csapathoz, majd egy feka iranyitoval rommá veri az összes csapatot amit beperelt majd az orruk alá dörgöli? Állása is lenne és megkímélte volna a társadalmat attól hogy az afroamerikai népek nagy sértődöttségükben lapos tévéket lopjanak.
több mint 2 éve
no
7 305
Ez egy franchise es annak az ertekrendjevel es sajat szabalyainak meg kell felelni, azon belul azt csinal amit akar. A jotekonykodas is elo van irva, de a lelkesedest a tulaj donti el.Nem uresitik ki. Flores rahuzza a rasszizmust az objektiv szimpatiara.de kiuresitik. lehet h epp nem Floresnel a Giants kapcsan, de sztem sok mas esetben igen, ahol megvan elore, hogy ki lesz a HC, csak a rule miatt hivjak be az interjura a minority edzoket, ezzel kiuresitve a celjat a szabalynak, mert nem lesz valos eselyuk.
En, mint NFL frencsajz tulajdonos vagy az o neveben es megbizasabol eljaro GM, egyeni szempontok alapjan dontom el, ki vezesse szakmailag a csapatot. Ez lehet eddig eredmeny, eloelet, johet hozza szemelyes szimpatia, meggyozoero, vizio, kapcsolati toke stb. Mindezt szovetsegi jogszabalyi keretek kozott kell tennem. Nem kulopnboztethetek meg senkit pusztan a borszine alapjan.
Flores egy nagykepu, egoman pocs, ha azt gondolja, hogy csak a borszine alapjan nem kapta meg az allasokat. a keresetebol egyertelmuen kitunik, hogy sztenderdizalni akarja ezt a folyamatot, olyan szinten elvonni a sajat tulajdon feletti rendelkezesi jogot, ami joval tulmutat a szovetsegi torvenyeken.
Ezek nem allami vallalatok. Profitorientalt magantulajdon. Ha tenyleg azt hiszi, hogy neki jar valami, pusztan a borszine alapjan, akkor menjen vissza collegeba, vagy menjen az espn-re afro-kvotara elemezni.
undisputedly
annyira naiv meg eppen ma ne legyel, hogy egy NFL tulaj azt csinal, amit akar. eppen ma, mikor uj nevet kapott a skins.
csebi
Minden csapatnak van egy alomlistaja es az alapjan szeretne alkalmazni oket, a szabalyok szerint erre a listara fel kell keruljon kisebbsegi is. Ennyi a tortenet, attol mert rakerulnek a listara nem kell hogy elol legyenek, de a csapatok hogy vezenylik ezt le az mar inkabb emberi kerdes. Az NFL boldog ha egy ketto fentmarad a rostan es kesz, elobb utobb el fogjak erni a kritikus tomeget es igen addig lesz egy par feleslegesen beiktatott interju amit lehetne szebben-galansabban kezelni. Ennek mara olyannak kellene lennie mint a sok dolognak amit ugy kezelnek hogy a business az ilyen.
több mint 2 éve
no
7 305
Innen is ki lehet jelenteni hogy nem.mast gondolunk errol elviekben.Oke, de ez a szervezet funkciojabol es celjainak eleresebol kvoetkezik. Itt a tobb-nemzetu sokszinuseg legitimal es segiti a celok elereset. Az ENSZ-es "sokszinuseg" incentivakkal ezert nincs bajom.Szerk: A mondandod elso reszere reflektalva, azzal meg egyet is tudok erteni, hogy az ENSZ (eltekintve a megalakulasanak es valos celjanak korulmenyeitol), mint egy globalis, reprezentativ, funkciojaban fontos szervezet ugy alakitja ki a human allomanyt, hogy az reprezentalja a tagorszagok aranyat stb. Itt az NFL-ben masrol van szo.ha jol tudom, nem csupan a tagorszag aranyokrol szolna ez hanem, hogy elmaradottabb orszagbol is kapjanak eselyt a jeloltek. csak itt sem azt erik el.
undisputedly
NFLben nem teljesen masrol van szo. az NFL meghirdetett egy policyt, hogy ok mennyire segitenek a minority staffon, es ezt a policyt a tulajok elfogadtak. epp ezert lehet ez ingovanyos talaj sztem.
csebi
Az NFL-es szitu teljesen man. Azonos allam polgarai, azonos jogokkal, a tulajdonhoz valo jog es a munkajog diszciplinai mindenkire ugyanugy vonatkoznak, borszintol mentesen, erre az NFL meghozta ezeket a jogilag elfogdaott, de tarsadalmilag viszont rasszista kompenzacios rendszereket, erre van akinek meg ez sem eleg, ez is "rasszista". Vicc.
undisputedly
sztem mi ezt innen nehezen tudjuk kijelenteni, hogy gyakorlatban is azonos jogokkal rendelkeznek. mert hiaba van papiron eselyuk HC pozira, ha gyakorlatban a tulajok nem nevezik ki oket, mert akar tenylegesen rasszistak. itt jon be a tortenetbe ez a pozitiv diszkriminacio, hogy legalabb kapjanak eselyt erre a minority edzok (ugye nem csak szinesboruek hanem az indian szarmazasuak is beletartoznak). ujbol mondom, hogy sztem sem ez a megoldas, de ha mar van egy ilyen elfogadott policy akkor legalabb a tulajok, GMk ne uresitsek ki ezt az intezmenyt. ha meg igen akkor pedig jogosan kapjanak buntetest.
csebi
Ezt hivjak glass-ceiling effektusnak. Elviekben nincs plafon es barkinek nyitva van minden, de nem igaz es van.
De ez szerintem itt az nfl berkeiben egyaltalan nem rasszizmus. Kicsi szazalekban jutnak el az NFL-be az edzok. Es nem a tehetseg az alapja. JH-nak mennyire volt nehez megkapni ezt a lehetoseget. Semmenyire. Utana mar a tehetsege juttatja elore, de siman a korforgasba maradna ha ugy alakulna hogy nem. Lehet van 500 db tehetsegesebb kozepiskolai edzo akik meg egyetemi szintre se fognak eljutni.
De az eletben is igy van es oriasi kulonbsegek alakulnak ki mar a szuloktol kezdve egy gyerek eleteben. Valakik naprol napra elnek es 0 kapcsolati tokevel rendelkeznek, ennek a gyereknek 10x motivaltabbnak kell lennie csak azert hogy egyaltalan eljusson az egyetemig azzal szemben akiknek a szuloei akar csak annyira jomoduak hogy segitik amig tanul akar az egyetem vegeig es nem kell mellette dolgozni. Az egyetemen ezek elmennek a szunetben cegekhez 0 fizetesu gyakornoknak ahol keszulnek a jovore es mint tapasztalat aranyat er, mig a masik dolgozik egy cipoboltban ahogy egyetem mellett is mert fent kell tartania magat. Es amikor elvegzik az egyetemet akkor jon az igazi hatrany mert eddig amivel szembesult az foleg a gyerekek erettsege miatt nehez inkabb, de mar idaig is oriasi volt a hatrany. A szulo akiknek nincs kepsesitesuk, sokat dolgoznak azok meg tanulni se tudnak a gyerekkel hogy segitsek mikor elakad mert se idejuk-erejuk es penzuk se hogy felfogadjanak valakit. De az egyetem utan bejon a kapcsolati toke. Es itt ha visszarakom a focira akkor itt halas egy kozepsulis allasert es ha extran tehetseges akkor is jon meg a glassceiling, de szerencses csillagzat alatt egy a rengetegbol aranyban ki tud torni feljebb is. Ebben a kornyezetben a rasszizmus egy kicsi adaleka a tortenetnek es mara mar nemcsak hatranyukra de elonyukre is valik.
Szoktam onkenteskedni hogy "gyakorlo-tanito" jelleggel keszulok gyerekekkel. A kozepsuliba valo valsztashoz kell, az iskolakban direkt nem keszulnek ra egy percet sem es tobb reszbol all de a nyelv-matek resze is inkabb IQ teszt szeruen van kerdezve. Az addigi tanulmanyaikhoz kepest szigoru idokereten belul gyakorlatilag Alien nekik. Lehet keszulni regi tesztekbol, a magantanarok ra vannak allva es a szuloktol fuggoen oriasi elonybol indulnak. Es ez gyakorlatilag a tanulmanyaik legeleje es annyira meg kozel sem fontos, itt meg senki nem marad le ha nem sikerul, de az elso lepes ahol latszik az oriasi szakadek a csaladok kozott. Semmi koze a borszinhez es adott tehetseghez, tanulashoz, bizonyos szint felett az eszhez.
Amugy nagyon nehez meg felnott fejjel is akarmilyen kepesitessel. A gyerekeknek sokkolo elsore es sokan a vizsgan talakoznak vele eloszor.
több mint 2 éve
Nem uresitik ki. Flores rahuzza a rasszizmust az objektiv szimpatiara.de kiuresitik. lehet h epp nem Floresnel a Giants kapcsan, de sztem sok mas esetben igen, ahol megvan elore, hogy ki lesz a HC, csak a rule miatt hivjak be az interjura a minority edzoket, ezzel kiuresitve a celjat a szabalynak, mert nem lesz valos eselyuk.
En, mint NFL frencsajz tulajdonos vagy az o neveben es megbizasabol eljaro GM, egyeni szempontok alapjan dontom el, ki vezesse szakmailag a csapatot. Ez lehet eddig eredmeny, eloelet, johet hozza szemelyes szimpatia, meggyozoero, vizio, kapcsolati toke stb. Mindezt szovetsegi jogszabalyi keretek kozott kell tennem. Nem kulopnboztethetek meg senkit pusztan a borszine alapjan.
Flores egy nagykepu, egoman pocs, ha azt gondolja, hogy csak a borszine alapjan nem kapta meg az allasokat. a keresetebol egyertelmuen kitunik, hogy sztenderdizalni akarja ezt a folyamatot, olyan szinten elvonni a sajat tulajdon feletti rendelkezesi jogot, ami joval tulmutat a szovetsegi torvenyeken.
Ezek nem allami vallalatok. Profitorientalt magantulajdon. Ha tenyleg azt hiszi, hogy neki jar valami, pusztan a borszine alapjan, akkor menjen vissza collegeba, vagy menjen az espn-re afro-kvotara elemezni.
undisputedly
annyira naiv meg eppen ma ne legyel, hogy egy NFL tulaj azt csinal, amit akar. eppen ma, mikor uj nevet kapott a skins.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Congratulations #brianflores for your bravery. We have records that will help your case. DM me. @NFL and @nflcommish knew about this and covered it up. They did this @Browns . Paid Brown, DePodesta and Berry bonus $ along with @huejack10 to TANK for 2016 and 2017.@espn https://t.co/YOnqArWlnL
— Kimberly Diemert (@KimberlyDiemer1) February 2, 2022
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Ez is egy vèlemèny:www.nj.com/giants/2022/02/ex-nfl-gm-weighs-in-on-brian-flores-racism-lawsuit-against-giants-dolphins-and-broncos-similar-experiences-more.html
több mint 2 éve
Egyébként a Rooney Rule-nak úgy lenne értelme, hogy az első két meghallgatott edzőjelölt legyen színesbőrű. Ebben az esetben ennek a kettőnek lenne alkalma arra, hogy meggyőzze a tulajokat arról, hogy ő kell nekik, akkor is ha eredetileg ők kinéztek már egy fehér szakembert és eszükbe se jutott volna enélkül leülni a színesbőrű jelölttel.Így, hogy kvázi idény közben lehet interjúztatni a jelölteket sztem ez nem lenne hatékony.
A jelenlegi szabály viszont nem működik, hiszen a kinézett szakemberrel már kb. meg is egyezhetnek, mikor a szabály miatt muszáj alapon elhívnak még egy színesbőrű edzőt, akire igazából nem is kíváncsiak ezzel nevetség tárgyává téve a szabályt és a meghallgatott edzőt is.
Jughead
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Nem uresitik ki. Flores rahuzza a rasszizmust az objektiv szimpatiara.mast gondolunk errol elviekben.Oke, de ez a szervezet funkciojabol es celjainak eleresebol kvoetkezik. Itt a tobb-nemzetu sokszinuseg legitimal es segiti a celok elereset. Az ENSZ-es "sokszinuseg" incentivakkal ezert nincs bajom.Szerk: A mondandod elso reszere reflektalva, azzal meg egyet is tudok erteni, hogy az ENSZ (eltekintve a megalakulasanak es valos celjanak korulmenyeitol), mint egy globalis, reprezentativ, funkciojaban fontos szervezet ugy alakitja ki a human allomanyt, hogy az reprezentalja a tagorszagok aranyat stb. Itt az NFL-ben masrol van szo.ha jol tudom, nem csupan a tagorszag aranyokrol szolna ez hanem, hogy elmaradottabb orszagbol is kapjanak eselyt a jeloltek. csak itt sem azt erik el.
undisputedly
NFLben nem teljesen masrol van szo. az NFL meghirdetett egy policyt, hogy ok mennyire segitenek a minority staffon, es ezt a policyt a tulajok elfogadtak. epp ezert lehet ez ingovanyos talaj sztem.
csebi
Az NFL-es szitu teljesen man. Azonos allam polgarai, azonos jogokkal, a tulajdonhoz valo jog es a munkajog diszciplinai mindenkire ugyanugy vonatkoznak, borszintol mentesen, erre az NFL meghozta ezeket a jogilag elfogdaott, de tarsadalmilag viszont rasszista kompenzacios rendszereket, erre van akinek meg ez sem eleg, ez is "rasszista". Vicc.
undisputedly
sztem mi ezt innen nehezen tudjuk kijelenteni, hogy gyakorlatban is azonos jogokkal rendelkeznek. mert hiaba van papiron eselyuk HC pozira, ha gyakorlatban a tulajok nem nevezik ki oket, mert akar tenylegesen rasszistak. itt jon be a tortenetbe ez a pozitiv diszkriminacio, hogy legalabb kapjanak eselyt erre a minority edzok (ugye nem csak szinesboruek hanem az indian szarmazasuak is beletartoznak). ujbol mondom, hogy sztem sem ez a megoldas, de ha mar van egy ilyen elfogadott policy akkor legalabb a tulajok, GMk ne uresitsek ki ezt az intezmenyt. ha meg igen akkor pedig jogosan kapjanak buntetest.
csebi
több mint 2 éve
no
7 305
A "szabalyok kovetese a legfontosabb" tetelet vigyorogva neznem egy ilyen esetben ahol az egyik oldal mindenkeppen megizzasztana. Csak fun 😊Toca velemenyere lennek kivancsi 😊miért pont az övére?
no
Löfli
több mint 2 éve
mast gondolunk errol elviekben.Oke, de ez a szervezet funkciojabol es celjainak eleresebol kvoetkezik. Itt a tobb-nemzetu sokszinuseg legitimal es segiti a celok elereset. Az ENSZ-es "sokszinuseg" incentivakkal ezert nincs bajom.Szerk: A mondandod elso reszere reflektalva, azzal meg egyet is tudok erteni, hogy az ENSZ (eltekintve a megalakulasanak es valos celjanak korulmenyeitol), mint egy globalis, reprezentativ, funkciojaban fontos szervezet ugy alakitja ki a human allomanyt, hogy az reprezentalja a tagorszagok aranyat stb. Itt az NFL-ben masrol van szo.ha jol tudom, nem csupan a tagorszag aranyokrol szolna ez hanem, hogy elmaradottabb orszagbol is kapjanak eselyt a jeloltek. csak itt sem azt erik el.
undisputedly
csebi
undisputedly
több mint 2 éve
Nyilván faszság volt elhívni interjúra úgy hogy eleve halott volt az ügy, de a szabály az szabály, csapatnak sem volt más választása.2. 19 evig nem volt baja a szaballyal, amig haszonelvezoje volt. Most nem kapott allast, hirtelen mindenki rasszista 😊Én nem tudom, hogy csak trollkodsz, vagy tényleg ezt gondolod - de várjál, mi van, ha tényleg jó edző, és azért kapta meg a posztokat?
undisputedly
tenorx
De alapvetően még mindig úgy gondolom, hogyha én feka lennék, és egyetértenék bárminemű kvótával, akkor eleve elismerném hogy én nem vagyok egyenértékű, balfaszabb vagyok, hiszen nekem kvóta kell hogy odaférjek a fazékhoz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Oke, de ez a szervezet funkciojabol es celjainak eleresebol kvoetkezik. Itt a tobb-nemzetu sokszinuseg legitimal es segiti a celok elereset. Az ENSZ-es "sokszinuseg" incentivakkal ezert nincs bajom.Szerk: A mondandod elso reszere reflektalva, azzal meg egyet is tudok erteni, hogy az ENSZ (eltekintve a megalakulasanak es valos celjanak korulmenyeitol), mint egy globalis, reprezentativ, funkciojaban fontos szervezet ugy alakitja ki a human allomanyt, hogy az reprezentalja a tagorszagok aranyat stb. Itt az NFL-ben masrol van szo.ha jol tudom, nem csupan a tagorszag aranyokrol szolna ez hanem, hogy elmaradottabb orszagbol is kapjanak eselyt a jeloltek. csak itt sem azt erik el.
undisputedly
csebi
több mint 2 éve
Szerk: A mondandod elso reszere reflektalva, azzal meg egyet is tudok erteni, hogy az ENSZ (eltekintve a megalakulasanak es valos celjanak korulmenyeitol), mint egy globalis, reprezentativ, funkciojaban fontos szervezet ugy alakitja ki a human allomanyt, hogy az reprezentalja a tagorszagok aranyat stb. Itt az NFL-ben masrol van szo.ha jol tudom, nem csupan a tagorszag aranyokrol szolna ez hanem, hogy elmaradottabb orszagbol is kapjanak eselyt a jeloltek. csak itt sem azt erik el.
undisputedly
több mint 2 éve
Elfogadva, hogy ez nem a liga es a jatekosook szervezete altal megallapodott valasztottbiroi forum, hanem szovetsegi biro elott fog zajlani a faji diszkriminacio miatt, akkor igen, lehetnek itt erdekes "discovery" pillanatok. A class action valoban azt jelenti, hogy tobb, elore meg nem hatarozott ember neveben inditasz pert. Ok ehhez csatlakozhatnak, vagy kiszallhatnak belole.Meg kezdo koromban jelentkeztem egy nagy kulfoldi multi londoni kozpontjaban jogasz poziciora. Behivtak interjura. Meseltem szakmabeli haveromnak, hogy na, kepzeld, behivtak erre a tok jo pozira, de eros a verseny, mert egy masik kvalifikalt ismerosom is megy.ez ilyen.
Valasz? Csak a belso policik miatt kellett meghirdetni a pozit, amugy mar meg van az ember ra, ismeri. Es vegul valoban o is kapta a pozit.
undisputedly
ott van pl az ENSZ, ahol tudomasom szerint ha csak kulsosoknek hirdetnek meg pozit akkor ha Afrikabol jottel, no vagy akar meg gyereked is van akkor europaikent eselyed sincs, mert annyi plusz pontot kap az illeto. mikozben ez is visszajara fordul, mert altalaban olyan emberek jutnak ide be, akik az adott orszag elitjebe tartoznak igy a legjobb europai, amerikai egyetemekre jarhattak. ott is akartak egy alapvetoen jo szandeku szabalyt, ami teljesen a visszajara fordult.
Es az miben valtoztat a kereset "komolytalansagan"? 😀semennyire. csak mint amerikai jogrendszerhez jobban erto szemelytol kerdeztem, hogy ezt jol tudom-e.
undisputedly
amugy komolytalansag temajahoz: azert ez nagyon fajhat akar. mi van, ha egy biro ugy latja, hogy akkor a Giants adjon ki minden emailt, smst az adott idoszakbol? en nem lennek meglepodve, hogy Mara nem lett volna annyira hulye, hogy vkinek irt volna olyat, hogy behivjuk meg Fraziert a Rooney rule miatt. Flores eseteben kizartnak tartom, mert a hirforrasokbol az jott le, hogy Mara Flores parti volt.
csebi
En nem praktizalok az USA egyik allamaban sem, de lattam megannyi helyi, illetve szovetsegi keresetet, mert hobbim ezeket olvasgatni, hogy fejlodjek (vagyis hobbim volt regen). Ez rendkivul osszecsapott munka, teli erzelemmel, tenybeli nagyotmondasokkal es kozvetlen logikai kapcsolatot nelkulozik.
Ahogyan irtam viszont, szovetsegi birosagon siman belefuthatnak egy szelbalos biroba, aki kemeny bizonyitasi folyamatot es felteteleket szab az NFL-re nezve, es tovabbgondolja a jogot, aztan lehet menni a fellebviteli forumokra, kozben emg megy a sz@rdobalas.
Szerk: A mondandod elso reszere reflektalva, azzal meg egyet is tudok erteni, hogy az ENSZ (eltekintve a megalakulasanak es valos celjanak korulmenyeitol), mint egy globalis, reprezentativ, funkciojaban fontos szervezet ugy alakitja ki a human allomanyt, hogy az reprezentalja a tagorszagok aranyat stb. Itt az NFL-ben masrol van szo.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Vagy ha a Browns season ticket ownerek beperelik Haslamot a tankolasert 😀Gondolom ha az összes fekete ès vèrig sèrtett kócs csatlakozik vagy minél több, akkor arra lehet mutogatni, hogy haháEs az miben valtoztat a kereset "komolytalansagan"? 😀Jo eg b+, elolvastam a keresetet 😀a class act kereset ugye? azt jol tudom, hogy azt jelenti, hogy nem csak o van felperesi oldalon karteritesre jogosult ezert bki csatlakozhat? javits ki ha tevedek.
Kapasbol, mint egy kozepiskolas dolgozat, egy idezettel kezd a formalizalt "felek megnevezese" oldalon. Termeszetesen MLK-tol probal legitimizaciot lopni 😀
Majd folytatja, hogy amugy btw most kezdodik a Fekete Tortenelem Honapja es tisztelegnek a fekete polgarjogi hosok elott stbstb.
Az NFL-nek es a 32 csapatnak meg volt adva minden lehetoseg, hogy a "jo dolgot cselekedjek".
Az NFL olyan, mint a rabszolgaultetvenyek. 32 feher tulajdonos kihasznalja a 70%-ban fekete jatekosokat (amugy azt a diszparitadt, hogy a tarsadalmi szamuknal/aranyuknal mennyivel kevesebb feher van a ligaban, nem vizsgalja a diszkriminacios szemuvegen at). Ezek a milliardos feherek a stadion luxuspaholyaibol nezik a meccseket, amig a fekete jatekosok a testuket aldozzak (jaja, nem keresnek millardokat, szegenyeket kenyszeritik).
Flores megoldast is javasol amugy a keresetben:
1. Letrehozni es penzelni egy bizottsagot, ami segit feketeknek NFL csapatokban tulajdonjogot szerzeni.
2.Fekete jatekosokbol es edzokbol allo bizottsagot kell bevonni a HC es GM keresesekbe.
3. Standardizalni kell a HC/OC/DC/GM kirugasok es kinevezesek kriteriumait
(es a kedvencem):
4. legyen penzugyileg tamogatva a fekete HC/OC/DC/GM kinevezes, mint pl NAGYOBB SALARY CAP
Aztan az elmult 100 evbol szemezget, hogy 1920-ben is milyen rasszsta volt az NFL, meg felhozza Kaepernicket, hogy kijatszottak a mocskos rasszista NFL tulajok, meg Gruden is egy rasszista pocs.
Utana jon a hivatkozes az ESPNbol a nyilt rasszizmusa miat eltavolitott race-baiter Jemele Hill "sportujsagirora" 😀
Aztan beteszik az osszes edzo, GM es tulaj kepet, hogy lassak mennyire sok a feher.
Masik kedvencem, amikor fekete edzok eletutjait mutogatjak, mint pl a Texansos Culley. "szegenyt kirugtak, meg kenyszeritettek, hogy egy feher QB-t jatszasson" 😀
Vicc az egesz kereset, de ha talalnak valami balos birot, az majd siman tovabbgondolhatja a jogot, aztan ott fogunk allni, hogy kotelezo kinevezesek meg kompenzaciok lesznek borszin alapjan (mondjuk a kompenzacio es versenyelony mar msot is meg van).
undisputedly
csebi
undisputedly
dande
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Gondolom ha az összes fekete ès vèrig sèrtett kócs csatlakozik vagy minél több, akkor arra lehet mutogatni, hogy haháEs az miben valtoztat a kereset "komolytalansagan"? 😀Jo eg b+, elolvastam a keresetet 😀a class act kereset ugye? azt jol tudom, hogy azt jelenti, hogy nem csak o van felperesi oldalon karteritesre jogosult ezert bki csatlakozhat? javits ki ha tevedek.
Kapasbol, mint egy kozepiskolas dolgozat, egy idezettel kezd a formalizalt "felek megnevezese" oldalon. Termeszetesen MLK-tol probal legitimizaciot lopni 😀
Majd folytatja, hogy amugy btw most kezdodik a Fekete Tortenelem Honapja es tisztelegnek a fekete polgarjogi hosok elott stbstb.
Az NFL-nek es a 32 csapatnak meg volt adva minden lehetoseg, hogy a "jo dolgot cselekedjek".
Az NFL olyan, mint a rabszolgaultetvenyek. 32 feher tulajdonos kihasznalja a 70%-ban fekete jatekosokat (amugy azt a diszparitadt, hogy a tarsadalmi szamuknal/aranyuknal mennyivel kevesebb feher van a ligaban, nem vizsgalja a diszkriminacios szemuvegen at). Ezek a milliardos feherek a stadion luxuspaholyaibol nezik a meccseket, amig a fekete jatekosok a testuket aldozzak (jaja, nem keresnek millardokat, szegenyeket kenyszeritik).
1. Letrehozni es penzelni egy bizottsagot, ami segit feketeknek NFL csapatokban tulajdonjogot szerzeni.
2.Fekete jatekosokbol es edzokbol allo bizottsagot kell bevonni a HC es GM keresesekbe.
(es a kedvencem):
4. legyen penzugyileg tamogatva a fekete HC/OC/DC/GM kinevezes, mint pl NAGYOBB SALARY CAP
Aztan az elmult 100 evbol szemezget, hogy 1920-ben is milyen rasszsta volt az NFL, meg felhozza Kaepernicket, hogy kijatszottak a mocskos rasszista NFL tulajok, meg Gruden is egy rasszista pocs.
Utana jon a hivatkozes az ESPNbol a nyilt rasszizmusa miat eltavolitott race-baiter Jemele Hill "sportujsagirora" 😀
Aztan beteszik az osszes edzo, GM es tulaj kepet, hogy lassak mennyire sok a feher.
Masik kedvencem, amikor fekete edzok eletutjait mutogatjak, mint pl a Texansos Culley. "szegenyt kirugtak, meg kenyszeritettek, hogy egy feher QB-t jatszasson" 😀
Vicc az egesz kereset, de ha talalnak valami balos birot, az majd siman tovabbgondolhatja a jogot, aztan ott fogunk allni, hogy kotelezo kinevezesek meg kompenzaciok lesznek borszin alapjan (mondjuk a kompenzacio es versenyelony mar msot is meg van).
undisputedly
csebi
undisputedly
több mint 2 éve
Meg kezdo koromban jelentkeztem egy nagy kulfoldi multi londoni kozpontjaban jogasz poziciora. Behivtak interjura. Meseltem szakmabeli haveromnak, hogy na, kepzeld, behivtak erre a tok jo pozira, de eros a verseny, mert egy masik kvalifikalt ismerosom is megy.ez ilyen.
Valasz? Csak a belso policik miatt kellett meghirdetni a pozit, amugy mar meg van az ember ra, ismeri. Es vegul valoban o is kapta a pozit.
undisputedly
ott van pl az ENSZ, ahol tudomasom szerint ha csak kulsosoknek hirdetnek meg pozit akkor ha Afrikabol jottel, no vagy akar meg gyereked is van akkor europaikent eselyed sincs, mert annyi plusz pontot kap az illeto. mikozben ez is visszajara fordul, mert altalaban olyan emberek jutnak ide be, akik az adott orszag elitjebe tartoznak igy a legjobb europai, amerikai egyetemekre jarhattak. ott is akartak egy alapvetoen jo szandeku szabalyt, ami teljesen a visszajara fordult.
Es az miben valtoztat a kereset "komolytalansagan"? 😀semennyire. csak mint amerikai jogrendszerhez jobban erto szemelytol kerdeztem, hogy ezt jol tudom-e.
undisputedly
amugy komolytalansag temajahoz: azert ez nagyon fajhat akar. mi van, ha egy biro ugy latja, hogy akkor a Giants adjon ki minden emailt, smst az adott idoszakbol? en nem lennek meglepodve, hogy Mara nem lett volna annyira hulye, hogy vkinek irt volna olyat, hogy behivjuk meg Fraziert a Rooney rule miatt. Flores eseteben kizartnak tartom, mert a hirforrasokbol az jott le, hogy Mara Flores parti volt.
több mint 2 éve
Es az miben valtoztat a kereset "komolytalansagan"? 😀Jo eg b+, elolvastam a keresetet 😀a class act kereset ugye? azt jol tudom, hogy azt jelenti, hogy nem csak o van felperesi oldalon karteritesre jogosult ezert bki csatlakozhat? javits ki ha tevedek.
(es a kedvencem):
undisputedly
csebi
több mint 2 éve
Toca velemenyere lennek kivancsi 😊Nekem meg o az egyetlen akiére nem vagyok
no
több mint 2 éve
Elvileg így van, igen, várja is a többi sértettet.Jo eg b+, elolvastam a keresetet 😀a class act kereset ugye? azt jol tudom, hogy azt jelenti, hogy nem csak o van felperesi oldalon karteritesre jogosult ezert bki csatlakozhat? javits ki ha tevedek.
(es a kedvencem):
undisputedly
csebi
több mint 2 éve
én is úgy tudom hogy az a csoportos cucc amibe be lehet csatlakozniJo eg b+, elolvastam a keresetet 😀a class act kereset ugye? azt jol tudom, hogy azt jelenti, hogy nem csak o van felperesi oldalon karteritesre jogosult ezert bki csatlakozhat? javits ki ha tevedek.
(es a kedvencem):
undisputedly
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Jo eg b+, elolvastam a keresetet 😀a class act kereset ugye? azt jol tudom, hogy azt jelenti, hogy nem csak o van felperesi oldalon karteritesre jogosult ezert bki csatlakozhat? javits ki ha tevedek.
(es a kedvencem):
undisputedly
több mint 2 éve
Toca velemenyere lennek kivancsi 😊miért pont az övére?
no