NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Ejnye minket kihagytál 😉 De nálunk is volt nègy: Bowles Mayo Saleh Bienemy, plusz ugye belsőskènt Duce....ráádásul pl a DB meg az ST kócs is színes bőrű2020-tól egyébként 2 külsős kisebbségi kellhirtelen nem ugrik be, de nem vonom kétségbe.több csapat is volt idén akik több POC edzőt hallgattak megEnnyit a szenzációs Rooney Rule-rólpontosan. sokkal megalázóbb a nyílt színi rasszizmusnál. Interjúzz, de csak mert néger vagy és muszáj egy négert interjúztatni. Hirtelen csak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.
r.baggio
szánalmas, hogy erre a szabályra szükség van és még szánalmasabb, hogy a bőrszín még számít.
Amadeus
briareos
Amadeus
CHI: Bowles, Leftwich, Flores, Caldwell, Frazier
MIN: Ryans, Morris, Graham, Bowles
JAX: Leftwich, Bowles, Caldwell
MIA: VJ, Frazier, Thomas Brown
DEN: Mayo, Bienemy, Glenn
NO: Leftwich, Glenn, Flores
LV: Mayo, Bowles, Ryans
NYG: Frazier, Flores
HOU: Flores, Ward
Komoly túlteljesítés a Bearsnél és a Vikingsnál volt, a Texans és a Giants volt, ahol tényleg a minimumra mentek.
empty taxi
több mint 2 éve
Őt sajnos elherdáltuk!Azért most fel van adva a lecke. Nagyot kell durrantania a rakétamérnöknek.Még el se kezdődött az offseason... Mi lesz itt akkor, hogy ne unatkozzunk?Mi azt mindig megnyerjük.
Matthew99
Alig várom már!
Bazzani
Matthew99
Pedig istenadta tehetség volt, egy igazi géniusz.
több mint 2 éve
Azért most fel van adva a lecke. Nagyot kell durrantania a rakétamérnöknek.Még el se kezdődött az offseason... Mi lesz itt akkor, hogy ne unatkozzunk?Mi azt mindig megnyerjük.
Matthew99
Alig várom már!
Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Még el se kezdődött az offseason... Mi lesz itt akkor, hogy ne unatkozzunk?Mi azt mindig megnyerjük.
Matthew99
Alig várom már!
több mint 2 éve
2020-tól egyébként 2 külsős kisebbségi kellhirtelen nem ugrik be, de nem vonom kétségbe.több csapat is volt idén akik több POC edzőt hallgattak megEnnyit a szenzációs Rooney Rule-rólpontosan. sokkal megalázóbb a nyílt színi rasszizmusnál. Interjúzz, de csak mert néger vagy és muszáj egy négert interjúztatni. Hirtelen csak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.
r.baggio
szánalmas, hogy erre a szabályra szükség van és még szánalmasabb, hogy a bőrszín még számít.
Amadeus
briareos
Amadeus
CHI: Bowles, Leftwich, Flores, Caldwell, Frazier
MIN: Ryans, Morris, Graham, Bowles
JAX: Leftwich, Bowles, Caldwell
MIA: VJ, Frazier, Thomas Brown
DEN: Mayo, Bienemy, Glenn
NO: Leftwich, Glenn, Flores
LV: Mayo, Bowles, Ryans
NYG: Frazier, Flores
HOU: Flores, Ward
Komoly túlteljesítés a Bearsnél és a Vikingsnál volt, a Texans és a Giants volt, ahol tényleg a minimumra mentek.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Még el se kezdődött az offseason... Mi lesz itt akkor, hogy ne unatkozzunk?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Tehat Ross 2019ben fizetett a tankolasert az edzonek. De akkor miert 2022ben perel az illeto, es nem harom eve? Oke, akkor allasa volt a Miaminal, de akkor ezekszerint gyavan kussolt ott es akkor, most pedig belevagja a kest a korabbi kenyeradojaba. Az elso adando alkalommal. Ertem, mi baja Floresnek, de azzal, hogy ezt csak most szedte elo, ramutat, hogy o sem fenekig tejfel, es evekig foldbe dugta a fejet, csondben hallgatott.Igaz. Másrészt ha egy munkahelyen dolgozol, akkor rengetegszer előfordul, hogy a főnököd / beosztottad / munkáltatód (vagy az üzleti partnered) csinál valami ordasat. Amit nem veszel jó néven, bele is állsz, de végül szűk körben lerendezitek valahogy az ügyet anélkül, hogy szakításig jutna a dolog. Megmarad benned a tüske, de nem veszed elő, abban bízva, hogy tud működni a dolog. Valószínűleg a legtöbb NFL-ben dolgozó edzőben sok ilyen tüske gyűlik össze a karrierje során, amiről nem is tudunk, mert ritkán sokallnak be annyira, hogy már a karrierjük se számítson. Flores most alighanem eljutott eddig a pontig. Eljutott odáig, hogy már az sem érdekli, hogy ezzel az NFL pályafutásának lőttek. És terít.
Stez
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ha ekkora gondok vannak az egésszel, én amúgy akkor tisztelem, hogy kiállt ez ellen úgyis, hogy tisztában van vele, hogy innentől off (lásd Kaep).Az más kérdés, hogy a reportok alapján amik kijöttek róla Miamiből, simán lehet, hogy amúgy se kapott volna állást, azért mert beleállni.
több mint 2 éve
Tehat Ross 2019ben fizetett a tankolasert az edzonek. De akkor miert 2022ben perel az illeto, es nem harom eve? Oke, akkor allasa volt a Miaminal, de akkor ezekszerint gyavan kussolt ott es akkor, most pedig belevagja a kest a korabbi kenyeradojaba. Az elso adando alkalommal. Ertem, mi baja Floresnek, de azzal, hogy ezt csak most szedte elo, ramutat, hogy o sem fenekig tejfel, es evekig foldbe dugta a fejet, csondben hallgatott.Ez.
Stez
több mint 2 éve
Tehat Ross 2019ben fizetett a tankolasert az edzonek. De akkor miert 2022ben perel az illeto, es nem harom eve? Oke, akkor allasa volt a Miaminal, de akkor ezekszerint gyavan kussolt ott es akkor, most pedig belevagja a kest a korabbi kenyeradojaba. Az elso adando alkalommal. Ertem, mi baja Floresnek, de azzal, hogy ezt csak most szedte elo, ramutat, hogy o sem fenekig tejfel, es evekig foldbe dugta a fejet, csondben hallgatott.
több mint 2 éve
Mèg szerencse, hogy Kupp formában van, hogy WR poszton ne legyen probléma...A Super Bowlon majd vezekel a liga, comptoni halftime show, fekete nő énekli a himnuszt, a szózatot, meg lesz külön fekete himnusz is.de akkor legyen fehér kezdő CB is!😀
Kampman
Adirotor
több mint 2 éve
A Super Bowlon majd vezekel a liga, comptoni halftime show, fekete nő énekli a himnuszt, a szózatot, meg lesz külön fekete himnusz is.de akkor legyen fehér kezdő CB is!😀
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 360
A Super Bowlon majd vezekel a liga, comptoni halftime show, fekete nő énekli a himnuszt, a szózatot, meg lesz külön fekete himnusz is.
több mint 2 éve
Fú baszkiBelichick félre olvasta? Gyanús ez nekem. Csávókám fura módját választotta a visszavonulásnak.
Flores says that Stephen Ross, the owner of the Miami Dolphins, offered to pay him $100,000 for every loss during 2019 season to help the team get a better draft spot. Was mad when they kept winning.
— Alex Weprin (@alexweprin) February 1, 2022
Mondjuk nem tudom hogy ez miért racism, azon kívül hogy szar az NFL 😀 De nem hiszem hogy azért fizettek volna neki, mert fekete. A Giantses parábbnak tűnik, mert ott valszeg tényleg a Rooney rule miatt ment interjúzni.
tenorx
több mint 2 éve
2019 amadeus mostról beszéltAhhamLcsak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.Broncos is fixen többet (Glenn, Mayo, Bienemy).
Amadeus
Cruyffista
r.baggio
több mint 2 éve
AhhamLcsak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.Broncos is fixen többet (Glenn, Mayo, Bienemy).
Amadeus
Cruyffista
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Duce Staley neve is előkerül, azèrt azt hogy azèrt mert fekete nem lett mondjuk nálunk HC, pont Lurie esetén nehezen tudom elképzelni...bár Howienál ki tudja, hogy befolyásolja... egyébként èpp most dumáltak a Senior Bowlon is egymással...
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Lcsak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.Broncos is fixen többet (Glenn, Mayo, Bienemy).
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
hirtelen nem ugrik be, de nem vonom kétségbe.több csapat is volt idén akik több POC edzőt hallgattak megEnnyit a szenzációs Rooney Rule-rólpontosan. sokkal megalázóbb a nyílt színi rasszizmusnál. Interjúzz, de csak mert néger vagy és muszáj egy négert interjúztatni. Hirtelen csak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.
r.baggio
Amadeus
briareos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
több csapat is volt idén akik több POC edzőt hallgattak megEnnyit a szenzációs Rooney Rule-rólpontosan. sokkal megalázóbb a nyílt színi rasszizmusnál. Interjúzz, de csak mert néger vagy és muszáj egy négert interjúztatni. Hirtelen csak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.
r.baggio
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Ennyit a szenzációs Rooney Rule-rólpontosan. sokkal megalázóbb a nyílt színi rasszizmusnál. Interjúzz, de csak mert néger vagy és muszáj egy négert interjúztatni. Hirtelen csak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.
r.baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
The rumor in Miami has long been that Brady would have picked the Dolphins over the Buccaneers if not for Brian Flores being the Dolphins’ coach. This could help explain why.ezt se tudom h dolgoztam volna fel
több mint 2 éve
többé nem fog edzeni az nflben ezek után szerintem.ez a 100k per loss nekem hihetetlennek tűnik, de lehet én vagyok naiv
több mint 2 éve
Lassan jön a draft lottery ami semmivel nem jobb....
több mint 2 éve
Fú baszkiFlores says that Stephen Ross, the owner of the Miami Dolphins, offered to pay him $100,000 for every loss during 2019 season to help the team get a better draft spot. Was mad when they kept winning.
— Alex Weprin (@alexweprin) February 1, 2022
Mondjuk nem tudom hogy ez miért racism, azon kívül hogy szar az NFL 😀 De nem hiszem hogy azért fizettek volna neki, mert fekete. A Giantses parábbnak tűnik, mert ott valszeg tényleg a Rooney rule miatt ment interjúzni.